peki çok teşekkür ederim:)
kabul ettim cnm bakabilirsin simdi gormen lazim. rica ederim ne demek bayanssulusmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki çok teşekkür ederim:)
kabul ettim cnm bakabilirsin simdi gormen lazim. rica ederim ne demek bayanssulusmile
vee bu doktoru istediğime artık eminimmm....burnun kendin gibi çook güzel olmuş(maşallah:)
inşallah bende olabilirim en yakın zamanda çok istiyorum acaba yaşım problem olurmu biliyomusunuz 17 mi doldurmama bile bikaç ay var
cnm benm cok tesekkur edrim :kedi: guzel iltifatin icinde ayrica tesekkur ederim senin guzel gorusun cnm :1hug: cnm daha cok kucukmus yasin neden acele ediorsun nefes problemlerin mi var? gene de doktorlar en iyi sekilde yonlendirir tabi de genelde 18den sonra dior doktorlar cunku kemik yapisi henuz oturmamis olabiliormus. ama bilemiorm erken olan da biliorm ben lisedeyken okuldan biri olmustu ama nefes sorunlari vardi birden de burnu kanamaya baslamis durduramamislar hemen ameliyata almis doktoru alinca da kemigini duzeltmisti. yani genelde buyuk nefes sorunlari olunca erken yapior doktorlar. sen birkac doktora bu konuyu danis bence. KKB de bir gorun istersen. ben en once KKB doktoruna gitmistim nefes sorunlarin icin.
aslında nefes alma problemim yok sadece estetik açıdan istiyorum acele etmemde sanırım biran önce istediğim burna kavuşmaya sabırsızlandığımdan:):):) burun çünkü direk ifadesini değiştiriyo insanın bide gördükçe böyle güzel sonuçları,büyük değişimleri...:)
bambam 25 yasında mı oldun ameliyatını sen inanamıyorum akannehir yasından cok küçük gösteriosun cnm ben suan 22 yasındasındır fln diye dusunuodum seni fotolarına bakınca:))) çok sanslısın:)))
kızlarr ben bir şey sorucam bir fikriniz varmı bilmiyorum ama..herkes estetik parasını peşinmi ödüyor? hani şöyle bir kısmını peşin verip gerisini taksite bağlama imkanı olabiliyormu ?? herşey tamam ama şu para sorun oluyor..şimdiden teşekkürlerr =)))
Bambamcım Serhat Bey e sitesinden mesaj atmıştım ameliyatla ilgili o da bana randevu için numara yollamış muayene için de randevu almamıza gerek oluo mu yoksa randevu almadan da direk muayenesine gidip görüşebiliyor muyuz? Henüz randevu için tam bir zaman belirleyecek durumda değilim cnm o yuzden soruyorum yani şu gün derim bakarsın önce gitmişim:)
cnm ben hep randevu alarak gorusmeye ve kontrole gitmistim. randevusuz oluor mu tam bilmiorm ama saatine gore aliorlardi. onceden gitmistim bi kere yarim saat once mi ne ama hastasi vardi beklemistim. ameliyat olan hastalari da kontrole geldigi icin randevulu oluor sanirim ama kesin de bise bilemiorm yani simdi sana boole dedim ama bakarsin gidince girersin ama tam bilmiorm bence bi sekreterini arayip kesin bilgi alabilirsin cnm olumunekankayizsmile
:1hug: rica ederim cnm ne demek. bencede arasan daha ii olabilir bosuna gitmis olmazsa ne olur ne olmaz kaydirigubbakcemile2çok teşekkür ederim canım:) ben gitmeden bir kaç gün önce her ihtimale karşı arayım:):1hug:
kızlar ben burda yeniyim ameliyat oldum 5 gün önce Serhat beye,, ama şuan yüzüm gözüm hala çok şiş,,hergün belki biraz daha inmiştir diye uyanıyorum ama maalesef tabi morartılarım falan gözle görülür şekilde azaldı ama suratımdan 15 kilo almış gibiyim ne zaman gecicek bunlar bide burnumun içini sadece deniz suyu spreyi ile temizleyebiliyorum..ama bazen dışına püskürüyo dikişlere zarar verir mi diye de korkuyorum,,,burun alçısı cıkmadan ve icini doktor temizlemeden bişey sokmıyım diyorum kulak çöpü vs,,,yardım ediiiiin napmalıyıım :sinifsinif:
cok cok tesekkür ederim Bambam :) evet ameliyat öncesinde basıma bunların gelicegini cok iyi biliyordum ama yinede yaşayınca hep böyle kalcakmışım gibi geliyo =) benimde morluklarım gecti sayılır tamamen, fakat yüzüm özellikle yanaklarım cok şiş işte :)) bide dişlerini nasıl fırçalamıştın sen, ben degil diş fırçalamak konuşmaya bile korkuyorum =) hele esnicem veya gülücem diye ödüm patlıyo :)
cok saol canım gercekten bu kadar acıklama yaptıgın icin :) bende doktorum Serhat Tunceri burdan öyle estetikle ilgili başlıklara bakarken gördüm,,iyikide görmüşüm direk icime sindi ,, bir tane bile olumsuz yorum görmedim,,insallah sonucundada sevinirim :) salı günü alcım cıkıcak ozamanda şiş olcak biliyorum artık 2-3 ay gözle görülür değişim icin beklemem gerekiyor sanırım =) peki sen alcı cıktıktan sonra masaj falan yapmışmıydın ödemin cabuk gitmesi icin ?