How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Opr. Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi paylaşım

kızlaaarr ameliyattan sonra burnunun sırt kısmında kemik gibi bir tümsek kaldıgını hissettiniz mii :(

cnm bende de bi ara oole minik bise hissetmistim ama simdi rahatsiz eden birsey yok. merak etme ama gene de bir doktora goster derim belki masaj fln verir odem ise. endiselenme bence ama doktoru da ihmal etme cnm. cok gecmis olsun olumunekankayizsmile

kızlaaar geldmm tatildeydim :)) tatile gitmeden önce doktora gittim ve burnum 1. ayında oldugu icin (gittgimde 1. aydaydı suan 2 olmak üzere) cok şiş oldugunu söyledi halbuki okadarda şiş degildi...suan 2 ay olmasına 4 gün var ve cidden cogu şişligim indi tümseklikte yok gibi bişey masaj yapıyorum sürekli..unuttum bile ameliyat oldugumu diyebilirim :))

çok sevndim canım senin adına :D:D bende pzartesi oldum ameliyat ( sonundda ) 1 ay sonra tekrar gidicem bakalım çok merak ediyorum nasıl bişey çıkıcaanı =))

bambam bu arada fotolarında dehşet ya:D şöyle burnum olsun başka bişey istemiyorum ..:D

cnm benm gormemisim yazdiginij cok cok tesekkur ederim olumunekankayizsmile mutlu oldum hihihihi boshayallersmile

çok sevndim canım senin adına :D:D bende pzartesi oldum ameliyat ( sonundda ) 1 ay sonra tekrar gidicem bakalım çok merak ediyorum nasıl bişey çıkıcaanı =))

cok gecmis olsun cnm eminim ii bir sonuc cikicak simdiden mutlulukla gule gule kullan. :asigim:

kızllarr ya şimdi çıkardım bantları burnm çok kalkık bide kavisi yokk nerdeyse sırt kısmı dümdüz iniyo bu çok normal bişey biliyorum ama kavislenicek dimi daha orası şu an çok şişim resen burnum kocaman duruyo =/ puf ...ama yine baya iyi eskisinden delikler falan yamuktu benim kocaman kemik vardı falan çok iyi iş çıkarmış doktor ama ne bilim korkuyorm ki bilioyrm bunlaın doğal şeyler olduğğunu ama sizinde mi öyleydi ilk baş çok kalkık sırt kısmı düzmüydü ??? yardım plz

bu arada bambamcım doktora senin burnunndan istediğimi söyledimm =)))) umarım öyle olurr yaa of çok tırsıyorum

kızllarr ya şimdi çıkardım bantları burnm çok kalkık bide kavisi yokk nerdeyse sırt kısmı dümdüz iniyo bu çok normal bişey biliyorum ama kavislenicek dimi daha orası şu an çok şişim resen burnum kocaman duruyo =/ puf ...ama yine baya iyi eskisinden delikler falan yamuktu benim kocaman kemik vardı falan çok iyi iş çıkarmış doktor ama ne bilim korkuyorm ki bilioyrm bunlaın doğal şeyler olduğğunu ama sizinde mi öyleydi ilk baş çok kalkık sırt kısmı düzmüydü ??? yardım plz

tatlim benm kesinlikle aynen boole idi ucu cok kalkik gelio basta sonra zmnla oturucak sisliklerden ucu yukari donuo burnun. sirt kisminda daha duz gorunuo cunku oralarda odem dolu suan. zaten elinle dokununca hafif bi hissedersin pufpuf olur. bi tabaka gibi. onnarin hepsi inicek o zmn guzel bi sekil olucak burnun cnm. endiselenme ilk zamanlar biraz tombik tombik oluo olumunekankayizsmile

bu arada bambamcım doktora senin burnunndan istediğimi söyledimm =)))) umarım öyle olurr yaa of çok tırsıyorum

ay cnm benm ben de sana tam cvp atmistim oole gordum :) korkma hic inince tam sekli cikio ortaya. ben birazdan fotolarima bakicam eskileri bulabilirsem ilk banti cikardigim halini ve suanki halini eklemeye calisirim biraz icin rahatlar belkim heeheh kaydirigubbakcemile4

waoo çok iiyi olur bambammcım ya :D çok teşşkürler =)))

cnm benm ne demek. simdi bi tane ekledim albumume tam bantlari cikardigim gun. yuzum da hala odem vardi burunda zaten vardi yuzumde de vardi tombis tombis yanaklarim olmustu aheuuea :p bi bak istersen. yeni hali icin dier fotolar var zaten kiyasla bir bak cnm ki bu fotoda gene bile ii cikmis desem yeridir :p baska foto da istersen bi bakinirim. eski fotolar pcimde deil baska bi storage da o yuzden pek yok elimde. bilmiyorumkismile

canımm vallla öyle bile büyük durmuyomuş burnun :D ama şimdiki hali kesinllkle bin basar buna =) ben böyle aynadan bakıyorum bazen büyük görünüo özellkle ucu flannn bazen daha iyi görünüyo anlamadım ufalcakmı nolcakk :D yardımların için çok saol aklıma bişey takıldıkça rahatsız edeblrm canım seni =))

canımm vallla öyle bile büyük durmuyomuş burnun :D ama şimdiki hali kesinllkle bin basar buna =) ben böyle aynadan bakıyorum bazen büyük görünüo özellkle ucu flannn bazen daha iyi görünüyo anlamadım ufalcakmı nolcakk :D yardımların için çok saol aklıma bişey takıldıkça rahatsız edeblrm canım seni =))

tesekkur ederim cnm ama bu halinden o kdr deisti ki burnum o zmn kalin kalin duruordu. merak etme kuculcek kuculmemesi gibi bi ihtimal yok burnunu kaplayan bir odem kutlesi var suan ve gidici, kalici deil hihih. simdiki halinden ziyade soole bir ay sonrakine fln bak ki ondan bile kuculcek. sabir azcik mesela ilk aylarda hemen seklini gormek istiorz ama odem sagolsun izin vermio. zmnla gorucen hepsini. tabiki guzelim cekinme hic aklina bisi takildi mi yardimci olurum elinden geldigince.

saol canım :)bi an önce insn şunlar ya çok sinr bozucu uyuz oldum =/

cnm benm sabir az daha zoru gitti kolayi kaldi hatta. anliorm seni ben de ayni sekildeydim benm bi de yanaklarimda hafif bi odem vardi baslarda. tipimi deistirmisti oole kalcam die korkmustum aklinialirimsmile gidicekler sen bile anlamicaksin valla. simdi ameliyat oldugumu bile unutuorm sanki hep booleymisim gibi hissediorm. sabrin sonu selamet derler ya oole iste hihihi sempatiksalakcinni

=)) peki kaç zaman sonra burnundaki kocamanlık gitti ya bnm kocaman duruyo ya seninki öyle kocaman durmuyomşki gerçi önceki burnunda verdiği bişey vardır ama bnmki kcoaman ne zaman böyle daha çıtı pıtı olur 1 ay sonra şöyle bi küçülrmü ?

Back