kızlaaarr ameliyattan sonra burnunun sırt kısmında kemik gibi bir tümsek kaldıgını hissettiniz mii
cnm ameliyatın cok yeni burnun her yanında abuk subuk şişlikler olur normal demoralize olma bence=))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaarr ameliyattan sonra burnunun sırt kısmında kemik gibi bir tümsek kaldıgını hissettiniz mii
ecoli ya nerelerdesin nasıl oldu burnun meraklardayım..herkes susmuş:1closedeyes:
bambam bu arada fotolarında dehşet ya şöyle burnum olsun başka bişey istemiyorum ..
çok sevndim canım senin adına bende pzartesi oldum ameliyat ( sonundda ) 1 ay sonra tekrar gidicem bakalım çok merak ediyorum nasıl bişey çıkıcaanı =))
kızllarr ya şimdi çıkardım bantları burnm çok kalkık bide kavisi yokk nerdeyse sırt kısmı dümdüz iniyo bu çok normal bişey biliyorum ama kavislenicek dimi daha orası şu an çok şişim resen burnum kocaman duruyo =/ puf ...ama yine baya iyi eskisinden delikler falan yamuktu benim kocaman kemik vardı falan çok iyi iş çıkarmış doktor ama ne bilim korkuyorm ki bilioyrm bunlaın doğal şeyler olduğğunu ama sizinde mi öyleydi ilk baş çok kalkık sırt kısmı düzmüydü ??? yardım plz
bu arada bambamcım doktora senin burnunndan istediğimi söyledimm =)))) umarım öyle olurr yaa of çok tırsıyorum
waoo çok iiyi olur bambammcım ya çok teşşkürler =)))
canımm vallla öyle bile büyük durmuyomuş burnun ama şimdiki hali kesinllkle bin basar buna =) ben böyle aynadan bakıyorum bazen büyük görünüo özellkle ucu flannn bazen daha iyi görünüyo anlamadım ufalcakmı nolcakk yardımların için çok saol aklıma bişey takıldıkça rahatsız edeblrm canım seni =))
saol canım :)bi an önce insn şunlar ya çok sinr bozucu uyuz oldum =/