How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Opr. Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi paylaşım

5 ay oldu hala şiş bir senede oturuyor hatta 1.5 sene sürer evet gitgide güzelleşiyor :) benim adımıda verebilirsiniz gül ocakcı.
ama ben hala serhat beyin yaptığı burunlardan burda göremiyorum kimse foto koymuo mu benden başka ????

5 ay oldu hala şiş bir senede oturuyor hatta 1.5 sene sürer evet gitgide güzelleşiyor :) benim adımıda verebilirsiniz gül ocakcı.
ama ben hala serhat beyin yaptığı burunlardan burda göremiyorum kimse foto koymuo mu benden başka ????

cnm evt kesinlikle zamanla daha guzel oturuoyor. benm 2 sene biticek mayista ve 1 seneden sonra daha da inceldi burnum. (hos benm burnum cok kucuk deil cunku onceki burnum cok kucuk deildi ve serhat bey yuzume kucuk burun gitmeyecegini soylemisti)
bende foto var profilimde ama gizli album. sanirim sen benm listemdesin suan bakabilirsin albume :) senin burnun cok guzel yakismis cnm sana cok cok begendm :)) onceki hali de guzelmis bence ama simdi daha sahane omus :) serhat beye olanlar genelde memnun oluor dogru karar vermisim ben de cok memnunum :) :icecream:

ben foto koymayi cok isterdim ama malesef burnum hic gusel deil. serhat by vaat ettigi hicbiseyi yapamadi. belki de yapmadi demek daha doru olur cunku isteyince yapiyo. yaptigi burunlari gordum hepsi de guseldi. ama benimkini gusel yapamadi. bi fark yok. ustelik asimetrik. bosuna ameliat oldum. onun yusunden 3. ameliati olacagim yakinda.

cnm evt kesinlikle zamanla daha guzel oturuoyor. benm 2 sene biticek mayista ve 1 seneden sonra daha da inceldi burnum. (hos benm burnum cok kucuk deil cunku onceki burnum cok kucuk deildi ve serhat bey yuzume kucuk burun gitmeyecegini soylemisti)
bende foto var profilimde ama gizli album. sanirim sen benm listemdesin suan bakabilirsin albume :) senin burnun cok guzel yakismis cnm sana cok cok begendm :)) onceki hali de guzelmis bence ama simdi daha sahane omus :) serhat beye olanlar genelde memnun oluor dogru karar vermisim ben de cok memnunum :) :icecream:

Selam Bambam 2 ben de bakabilirmiyim albümüne.Arkadaşlık teklifi gönderdim.

cnm kabul ettim bakabilirsin simdi :) kaydirigubbakcemile2

teşekkürler canım.Baktım bile.çoook güsell olmuş,iyi günlerde kullan.Serhat bey meme ameliyatı yapıyormu,ben ikisini birarada çıkarmak istiyorum.Fiyatları nasıl bilgin varmı.Gerçi sanırım Buket saygının meme büyütme işlemini o yapmış hiç beğenmedim iki tane top koyulmuş gibi olmuş

Son düzenleme:
memnun olmayan arkadaş bence resim koysun bakalım dr karalamayın burda
ben açık açık foto koyuyorum kimse yanılgıya düşmesin
arkadaş güzel yorumlarınız içinde çok teşekkür ederim.
burun bu suratınızın ortasında olan bişey çok çok öenmli bir unsur
bnm ablamda oldu ameliyat ikizimde birisi sadullah karuna oldu diğeri onur erola bir arkadaşımda yakup avşara ve şu anda en memnun olan benim diğerleride 2. ameliyatlarını serhat beye olucaklar. dediğim gb benden sonra birsürü arkadaşım oldu serhat beye herkes çok memnun ben etrafımdaki memnuniyetsiz insanlardan ötürü çok korkuyordum 1 yıl boyunca araştırdım tek tek doktorlara gittim sonundada Allaha şükür doğru kararı verdim. serhat bey 5000 diyor ama inanın 3-3buçuğa iniyor. yeterki samimi olun ona güvenin.

burnumdan hic ama hic memnun degilim. Buraya resim koyamamam dr karaladigim anlamina gelmiyor. kaldi ki resim koymak zorunda da degilim. Bu forumda olan arkadaslarim burnumun durumunu biliyor . bana da hak veriyorlar. simdi gittigim drlar da burnumun kotu oldugu konusunda hemfikir. Ayrica bu nasil bi ithamdir ben burda yasadigim kotu bi deneyimi paylasiyorum. senin burnun guzel olmasi benim burnumu kotu yaptigi gercegini degistirmiyor. dr karalayacak olsaydim yaptigi burunlara guzel demezdim. hepsi de gayet guzeldi. zaten o yuzden ameliyata karar verdim. Ayrica serhat bey de biliyor burnumdan memnun olmadigimi. Duzeltirim dedi ama ayni hatayi asla tekrarlamayacagim. Daha burnum bandajliyken bile bi sorun oldugunu anlamistim.o zaman bile resimlerimi cekip yollamistim. aradan nerdeyse 1,5 yil gecti. bu saatten sonra da bi mucize beklemiyorum.
Ucret konusuna gelince, 2008 kasim ayinda tam 5000 odedim. Hic bisekilde karsiligini alamayarak. ıstanbullu fln da degilim. cok fazla rica etmeme ragmen bir kurus bile inmedi. Simdi yaptigi ameliat fiyatlarini duydukca sinirden deliriyorum. Ustelik benim burnum gercekten basitti.revizyondu. Sadece burun ucu duzeltme islemiydi.bana yaptigi tasarimla burnumun alakasi yok. kendime ona kizdigimdan daha fazla kiziyorum. kendim ettim kendim buldum.

Son düzenleme:
bilemiyorum ben serhat beyin hastalarının belkide %80 iyle görüştüm ilk kez böyle bir yorum duyuyorum. bence git ve serhat beye düzelttir bu sefer dikkatli olucaktır. ondan iyisini bulabileceğini sanmıyorum çooooook araştırdım. fiyattada bana inanılmaz yardımcı oldu inanılmaz hemde.

teşekkürler canım.Baktım bile.çoook güsell olmuş,iyi günlerde kullan.Serhat bey meme ameliyatı yapıyormu,ben ikisini birarada çıkarmak istiyorum.Fiyatları nasıl bilgin varmı.Gerçi sanırım Buket saygının meme büyütme işlemini o yapmış hiç beğenmedim iki tane top koyulmuş gibi olmuş

cnm cok tesekkur ederim begenmene sevndm :dance:
meme ile ilgili hic bilgim yok cnm olan arkadaslar varsa onlar herhalde bilgi verecektir sana.
burun ile ilgili fiyat soole ben nerdeyse 2 yil once olmustum. fiyatla ilgili sana yaziorm simdi. bilemedim burdan yazilabilir mi?
burun konusunda ben cok memnunum opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
cnm cok tesekkur ederim begenmene sevndm :dance:
meme ile ilgili hic bilgim yok cnm olan arkadaslar varsa onlar herhalde bilgi verecektir sana.
burun ile ilgili fiyat soole ben nerdeyse 2 yil once olmustum. fiyatla ilgili sana yaziorm simdi. bilemedim burdan yazilabilir mi?
burun konusunda ben cok memnunum opuyorumnanaktan

canım ben özelden yazamıyorum,mesaj sayım yetersiz imiş.Çok sağol canım yadımların için:)))))))))))))

ben foto koymayi cok isterdim ama malesef burnum hic gusel deil. serhat by vaat ettigi hicbiseyi yapamadi. belki de yapmadi demek daha doru olur cunku isteyince yapiyo. yaptigi burunlari gordum hepsi de guseldi. ama benimkini gusel yapamadi. bi fark yok. ustelik asimetrik. bosuna ameliat oldum. onun yusunden 3. ameliati olacagim yakinda.

Ben arkadaşımızın burun fotolarını görmüştüm ewet bi takım düzeltmeler vardı burnunda fakat anladıgım kadarıyla arkadaşımızın istedgi radikal degişim tam olarak saglanmamıştı fakat cnm senin dedgin gbi bir asimetri görmemiştim ben burnunda sen sadece daha küçük bir bekliyordun istedgin kadar küçülmemişti fakat bu konuda sana da o gunlerde söledgim gbi yuzune başka ilavelerde yapılmalıydı lütfen üzülme serhat bye guvenmelisin bence kendini daha dogru ifade et istedgin şeyi tam ve kesin oalrak dile dile getirisen sana yardımcı olacagına inanıyorum ben.... ve lütfen üzülme çaresiz kaldıgın bi durum içersinde diilsin.....

benim de sinir oldugum sey bu ben de serhat byin yaptigi bicok burnu gordum. hepsi de bu kadar guzelken neden benimki boyle. bunu dusunmedigim bi gun bile yok! ona tekrar gitmek ise benim icin buyuk bi risk. ya bidaha ayni sey olursa. bu sefer kendimi asla affedemem

paschar oncelikle beni anladigin icin tesekkur ederim. ewt bunu kabullenmek zor olabilir. sizin kahramaniniz olan bi drun baskasinin burnunu yapamadigini kabullenmek zor olabilir ama gercekler boyle. ben burda hicbiseyi abartmiyorum. duygularimi paylasmaya calisiyorum. bana yaptigi tasarim radikal bi degisimse evet saglayamadi. bu kadar minimum bi fark olcagini bilseydim ameliat falan olmazdim. asimetri gercekten var. cunku burnum 2 parcali duruyor.(cunku eskiden de boyleydi, sorun bu sorunumu duzeltmemis olmasi) ucu ve sirti farkli 2 parca gibi. sag ve sol profilden de farkli. ben insanlara sagimi donmek istemiyorum. cunku soldan daha iyi. bu nasil bi psikoloji beni hickimse anlayamaz. benim kizdigim ve uzuldugum sey burnum serhat beyin yapabilecegi bi burunken neden yapmadigi. ve yapmadigi seyler icin neden yaptim demesi. yanlardan da daralttigini solemisti ama burnum ayni kalinliginda duruyor. ilk ameliattan kalan bi cokuntu vardi burnumun sol tarafinda. gittim butun drlar oraya kikirdak eklicem demisti. serhat bye de sordugumda "eklemek gerekirse eklerim eklemek gerekmezse eklemem" gibi cok aydinlatici bi cevap almistim. gerek duymamis ki eklememis.butun bunlar yetmezmis gibi bu cokuntu burnumda hamura parmak basilmis gibi bi goruntu olusturuyor.
kendimi gercekten hic etmedigim kadar ifade ettigimi dusunuyorum. cunku bu ameliata cok onem vermistim. benim icin cok onemliydi. butun bunlarin serhat beyin bana karsi ilgisizliginden kaynaklandigini dusunuyorum. size karsi nasil davrandi bilmiyorum ama bana karsi bastan beri cok ilgisizdi. ama ben burnumu duzeltsin de ilgisiz olsun diye dusunmustum. ama yanilmisim. hicbiri olmadi. bu da kendimi cok degersiz hissetmeme neden oluyor.gercekten ne yapacagimi bilmiyorum.

cnm lütfen lütfen üzülme sana cpk samimi bir şekilde yzıyorumki inan senin düşündügün kadar abartılcak bir burnun yok ki üstelik senin ne kadar güzel bir hanımefendi oldugunu gördüm=)) bunu zaten hiçbişey örtemez senin için yapabilecegim bir şey varsa lütfen mesaj at istersen serhat beyle senin için konuşabilirim.... ve şunu unutma ne bu sayfada ne de diger forumlarda hiçbirmiz kusursuz diil burunlarımız hepimizin ufak tefek problemleri var...! Hoşçakal cnm...

cnm lütfen lütfen üzülme sana cpk samimi bir şekilde yzıyorumki inan senin düşündügün kadar abartılcak bir burnun yok ki üstelik senin ne kadar güzel bir hanımefendi oldugunu gördüm=)) bunu zaten hiçbişey örtemez senin için yapabilecegim bir şey varsa lütfen mesaj at istersen serhat beyle senin için konuşabilirim.... ve şunu unutma ne bu sayfada ne de diger forumlarda hiçbirmiz kusursuz diil burunlarımız hepimizin ufak tefek problemleri var...! Hoşçakal cnm...

paschar oncelikle beni anladigin icin tesekkur ederim. ewt bunu kabullenmek zor olabilir. sizin kahramaniniz olan bi drun baskasinin burnunu yapamadigini kabullenmek zor olabilir ama gercekler boyle. ben burda hicbiseyi abartmiyorum. duygularimi paylasmaya calisiyorum. bana yaptigi tasarim radikal bi degisimse evet saglayamadi. bu kadar minimum bi fark olcagini bilseydim ameliat falan olmazdim. asimetri gercekten var. cunku burnum 2 parcali duruyor.(cunku eskiden de boyleydi, sorun bu sorunumu duzeltmemis olmasi) ucu ve sirti farkli 2 parca gibi. sag ve sol profilden de farkli. ben insanlara sagimi donmek istemiyorum. cunku soldan daha iyi. bu nasil bi psikoloji beni hickimse anlayamaz. benim kizdigim ve uzuldugum sey burnum serhat beyin yapabilecegi bi burunken neden yapmadigi. ve yapmadigi seyler icin neden yaptim demesi. yanlardan da daralttigini solemisti ama burnum ayni kalinliginda duruyor. ilk ameliattan kalan bi cokuntu vardi burnumun sol tarafinda. gittim butun drlar oraya kikirdak eklicem demisti. serhat bye de sordugumda "eklemek gerekirse eklerim eklemek gerekmezse eklemem" gibi cok aydinlatici bi cevap almistim. gerek duymamis ki eklememis.butun bunlar yetmezmis gibi bu cokuntu burnumda hamura parmak basilmis gibi bi goruntu olusturuyor.
kendimi gercekten hic etmedigim kadar ifade ettigimi dusunuyorum. cunku bu ameliata cok onem vermistim. benim icin cok onemliydi. butun bunlarin serhat beyin bana karsi ilgisizliginden kaynaklandigini dusunuyorum. size karsi nasil davrandi bilmiyorum ama bana karsi bastan beri cok ilgisizdi. ama ben burnumu duzeltsin de ilgisiz olsun diye dusunmustum. ama yanilmisim. hicbiri olmadi. bu da kendimi cok degersiz hissetmeme neden oluyor.gercekten ne yapacagimi bilmiyorum.

ben de senin dedigini dusunuordum aslinda ameliyat olan hicbir burun 100% kusursuz olmaz herhalde. aslinda bunun gibi birseyi bana serhat bey de demisti. minik ufak tefek seyler cou insanda vardir herhalde. onemli olan genel olarak hos olmasi ama arkadasimiz genel halini sevmemis sanirim. bence de uzulme derim hic bir sey caresiz deil seni anliorm ama inan ki cozulur.
sevgiler...

Back