Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 ay oldu hala şiş bir senede oturuyor hatta 1.5 sene sürer evet gitgide güzelleşiyor :) benim adımıda verebilirsiniz gül ocakcı.
ama ben hala serhat beyin yaptığı burunlardan burda göremiyorum kimse foto koymuo mu benden başka ????
cnm evt kesinlikle zamanla daha guzel oturuoyor. benm 2 sene biticek mayista ve 1 seneden sonra daha da inceldi burnum. (hos benm burnum cok kucuk deil cunku onceki burnum cok kucuk deildi ve serhat bey yuzume kucuk burun gitmeyecegini soylemisti)
bende foto var profilimde ama gizli album. sanirim sen benm listemdesin suan bakabilirsin albume :) senin burnun cok guzel yakismis cnm sana cok cok begendm :)) onceki hali de guzelmis bence ama simdi daha sahane omus :) serhat beye olanlar genelde memnun oluor dogru karar vermisim ben de cok memnunum :) :icecream:
Selam Bambam 2 ben de bakabilirmiyim albümüne.Arkadaşlık teklifi gönderdim.
cnm kabul ettim bakabilirsin simdi :) kaydirigubbakcemile2
teşekkürler canım.Baktım bile.çoook güsell olmuş,iyi günlerde kullan.Serhat bey meme ameliyatı yapıyormu,ben ikisini birarada çıkarmak istiyorum.Fiyatları nasıl bilgin varmı.Gerçi sanırım Buket saygının meme büyütme işlemini o yapmış hiç beğenmedim iki tane top koyulmuş gibi olmuş
cnm cok tesekkur ederim begenmene sevndm :dance:
meme ile ilgili hic bilgim yok cnm olan arkadaslar varsa onlar herhalde bilgi verecektir sana.
burun ile ilgili fiyat soole ben nerdeyse 2 yil once olmustum. fiyatla ilgili sana yaziorm simdi. bilemedim burdan yazilabilir mi?
burun konusunda ben cok memnunum opuyorumnanaktan
canım ben özelden yazamıyorum,mesaj sayım yetersiz imiş.Çok sağol canım yadımların için:)))))))))))))
ben foto koymayi cok isterdim ama malesef burnum hic gusel deil. serhat by vaat ettigi hicbiseyi yapamadi. belki de yapmadi demek daha doru olur cunku isteyince yapiyo. yaptigi burunlari gordum hepsi de guseldi. ama benimkini gusel yapamadi. bi fark yok. ustelik asimetrik. bosuna ameliat oldum. onun yusunden 3. ameliati olacagim yakinda.
cnm lütfen lütfen üzülme sana cpk samimi bir şekilde yzıyorumki inan senin düşündügün kadar abartılcak bir burnun yok ki üstelik senin ne kadar güzel bir hanımefendi oldugunu gördüm=)) bunu zaten hiçbişey örtemez senin için yapabilecegim bir şey varsa lütfen mesaj at istersen serhat beyle senin için konuşabilirim.... ve şunu unutma ne bu sayfada ne de diger forumlarda hiçbirmiz kusursuz diil burunlarımız hepimizin ufak tefek problemleri var...! Hoşçakal cnm...
paschar oncelikle beni anladigin icin tesekkur ederim. ewt bunu kabullenmek zor olabilir. sizin kahramaniniz olan bi drun baskasinin burnunu yapamadigini kabullenmek zor olabilir ama gercekler boyle. ben burda hicbiseyi abartmiyorum. duygularimi paylasmaya calisiyorum. bana yaptigi tasarim radikal bi degisimse evet saglayamadi. bu kadar minimum bi fark olcagini bilseydim ameliat falan olmazdim. asimetri gercekten var. cunku burnum 2 parcali duruyor.(cunku eskiden de boyleydi, sorun bu sorunumu duzeltmemis olmasi) ucu ve sirti farkli 2 parca gibi. sag ve sol profilden de farkli. ben insanlara sagimi donmek istemiyorum. cunku soldan daha iyi. bu nasil bi psikoloji beni hickimse anlayamaz. benim kizdigim ve uzuldugum sey burnum serhat beyin yapabilecegi bi burunken neden yapmadigi. ve yapmadigi seyler icin neden yaptim demesi. yanlardan da daralttigini solemisti ama burnum ayni kalinliginda duruyor. ilk ameliattan kalan bi cokuntu vardi burnumun sol tarafinda. gittim butun drlar oraya kikirdak eklicem demisti. serhat bye de sordugumda "eklemek gerekirse eklerim eklemek gerekmezse eklemem" gibi cok aydinlatici bi cevap almistim. gerek duymamis ki eklememis.butun bunlar yetmezmis gibi bu cokuntu burnumda hamura parmak basilmis gibi bi goruntu olusturuyor.
kendimi gercekten hic etmedigim kadar ifade ettigimi dusunuyorum. cunku bu ameliata cok onem vermistim. benim icin cok onemliydi. butun bunlarin serhat beyin bana karsi ilgisizliginden kaynaklandigini dusunuyorum. size karsi nasil davrandi bilmiyorum ama bana karsi bastan beri cok ilgisizdi. ama ben burnumu duzeltsin de ilgisiz olsun diye dusunmustum. ama yanilmisim. hicbiri olmadi. bu da kendimi cok degersiz hissetmeme neden oluyor.gercekten ne yapacagimi bilmiyorum.