cnm tabiki verebilirsin adim Banu Kutlu. Zaten bilior adimi veren birkac kisi daha olmustu ben kontrole gittigimde soylemisti kendi. Hatirlar gene diye dusunuorm. Amerikaya tasindi falan dersen de hatirlayabilir.
Serhat Bey kisiye gore ne gidiorsa onu onerip soyluor acik sozlu bi doktor oole olmasi hosuma gitmisti benm. Sen tam olarak nasil birsey hayal ettigini ne dusundugunu annat o sana ne kdri olur nasil olsa daha ii olur zaten fikir verior. Mesela bana kavis istersem ucunun daha yuksek olacagini soylemisti. Ben de ona gore secim yapmistim ve kavisi tercih etmistim. Cok kucucuk ve kisa bir burun yuzune olmaz yapmam demisti ki hakliydi da. Ben memnunum cok seklinden, oluru buydu yani acisini fln cok seviorm :)
Sacim konusunda da turkiyedeyken senelerce Uskudardaki MVA ya gidiordum. Caddebostan ve Altunizade de subeleri vardi die hatirliorm 2 sene icinde bi deisiklik yapmadilarsa :) Ben sadece dip boya yaptiriorm hep dier turlu dedigin gibi sarilarda uclar cok yipranip kopuor. O yuzden heryere sadece bir kere islem yaptirmis oluorm sadece dip boyatiorm. Ama suan ABDde yasiorm 2 yildir kendim boyuyorm. Baya acan boyalar satilior oole idare ediorm. Sacinin yanmasi insanin cok sinirini bozuo bolca bakim yap ve dedigim gibi tek dip boya baya ise yarior :)boshayallersmile
Baska sorularin olursa cnm yardimci olmaktan mutlu olurum. zemuszemus