How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Opr. Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi paylaşım

ben de senin dedigini dusunuordum aslinda ameliyat olan hicbir burun 100% kusursuz olmaz herhalde. aslinda bunun gibi birseyi bana serhat bey de demisti. minik ufak tefek seyler cou insanda vardir herhalde. onemli olan genel olarak hos olmasi ama arkadasimiz genel halini sevmemis sanirim. bence de uzulme derim hic bir sey caresiz deil seni anliorm ama inan ki cozulur.
sevgiler...

bambam arkadaşlık teklifimi kabul ettiğin için teşekkürler.burun estetiği için doktor araştırıyorum bir kaç gündür.ve burnuşuna bayıldım.harika olmuş :lepi: serhat beye ameliyat olalı ne kadar zaman oldu?ve ilk muayene için ücret alıyor mu serhat bey??

bambam arkadaşlık teklifimi kabul ettiğin için teşekkürler.burun estetiği için doktor araştırıyorum bir kaç gündür.ve burnuşuna bayıldım.harika olmuş :lepi: serhat beye ameliyat olalı ne kadar zaman oldu?ve ilk muayene için ücret alıyor mu serhat bey??

cnm benm ne demek ben cok teseekkkur ederim begenmene sevndm.
ben ameliyat olali mayista 2 sene olcak.
hem gorusme hem de kontroller icin ucret almio cnm serhat bey :) :lepi:

cnm benm ne demek ben cok teseekkkur ederim begenmene sevndm.
ben ameliyat olali mayista 2 sene olcak.
hem gorusme hem de kontroller icin ucret almio cnm serhat bey :) :lepi:

ya serhat bey e randevu alıp, istediğim burun şekli olarak seninkini söylemek istiyorum.Gerçi yüzüme gider mi bilmiyorum.özelden mesaj gönderemiyorum eğer sakıncası yoksa doktor beye adını verebilir miyim beğendiğim burun diye?bir de saç rengine ve şekline bayıldım..kuaförünü öğrenebilir miyim?ben bi türlü doğru kuaförü bulamadım.şimdiye kadar gittiklerim hep yaktılar saçlarımı da :çok üzgünüm:

ya serhat bey e randevu alıp, istediğim burun şekli olarak seninkini söylemek istiyorum.Gerçi yüzüme gider mi bilmiyorum.özelden mesaj gönderemiyorum eğer sakıncası yoksa doktor beye adını verebilir miyim beğendiğim burun diye?bir de saç rengine ve şekline bayıldım..kuaförünü öğrenebilir miyim?ben bi türlü doğru kuaförü bulamadım.şimdiye kadar gittiklerim hep yaktılar saçlarımı da :çok üzgünüm:

cnm tabiki verebilirsin adim Banu Kutlu. Zaten bilior adimi veren birkac kisi daha olmustu ben kontrole gittigimde soylemisti kendi. Hatirlar gene diye dusunuorm. Amerikaya tasindi falan dersen de hatirlayabilir.
Serhat Bey kisiye gore ne gidiorsa onu onerip soyluor acik sozlu bi doktor oole olmasi hosuma gitmisti benm. Sen tam olarak nasil birsey hayal ettigini ne dusundugunu annat o sana ne kdri olur nasil olsa daha ii olur zaten fikir verior. Mesela bana kavis istersem ucunun daha yuksek olacagini soylemisti. Ben de ona gore secim yapmistim ve kavisi tercih etmistim. Cok kucucuk ve kisa bir burun yuzune olmaz yapmam demisti ki hakliydi da. Ben memnunum cok seklinden, oluru buydu yani acisini fln cok seviorm :)
Sacim konusunda da turkiyedeyken senelerce Uskudardaki MVA ya gidiordum. Caddebostan ve Altunizade de subeleri vardi die hatirliorm 2 sene icinde bi deisiklik yapmadilarsa :) Ben sadece dip boya yaptiriorm hep dier turlu dedigin gibi sarilarda uclar cok yipranip kopuor. O yuzden heryere sadece bir kere islem yaptirmis oluorm sadece dip boyatiorm. Ama suan ABDde yasiorm 2 yildir kendim boyuyorm. Baya acan boyalar satilior oole idare ediorm. Sacinin yanmasi insanin cok sinirini bozuo bolca bakim yap ve dedigim gibi tek dip boya baya ise yarior :)boshayallersmile
Baska sorularin olursa cnm yardimci olmaktan mutlu olurum. zemuszemus

Son düzenleme:
cnm tabiki verebilirsin adim Banu Kutlu. Zaten bilior adimi veren birkac kisi daha olmustu ben kontrole gittigimde soylemisti kendi. Hatirlar gene diye dusunuorm. Amerikaya tasindi falan dersen de hatirlayabilir.
Serhat Bey kisiye gore ne gidiorsa onu onerip soyluor acik sozlu bi doktor oole olmasi hosuma gitmisti benm. Sen tam olarak nasil birsey hayal ettigini ne dusundugunu annat o sana ne kdri olur nasil olsa daha ii olur zaten fikir verior. Mesela bana kavis istersem ucunun daha yuksek olacagini soylemisti. Ben de ona gore secim yapmistim ve kavisi tercih etmistim. Cok kucucuk ve kisa bir burun yuzune olmaz yapmam demisti ki hakliydi da. Ben memnunum cok seklinden, oluru buydu yani acisini fln cok seviorm :)
Sacim konusunda da turkiyedeyken senelerce Uskudardaki MVA ya gidiordum. Caddebostan ve Altunizade de subeleri vardi die hatirliorm 2 sene icinde bi deisiklik yapmadilarsa :) Ben sadece dip boya yaptiriorm hep dier turlu dedigin gibi sarilarda uclar cok yipranip kopuor. O yuzden heryere sadece bir kere islem yaptirmis oluorm sadece dip boyatiorm. Ama suan ABDde yasiorm 2 yildir kendim boyuyorm. Baya acan boyalar satilior oole idare ediorm. Sacinin yanmasi insanin cok sinirini bozuo bolca bakim yap ve dedigim gibi tek dip boya baya ise yarior :)boshayallersmile
Baska sorularin olursa cnm yardimci olmaktan mutlu olurum. zemuszemus

Banucum çok sağol canım.İnşallah yapacağım görüşmeler sonunda görünüşünden memnun olacağım bi burna sahip olurum bende.Kuaför tavsiyen için de çok teşekkür ederim.Tek tip boya derken yanılmıyorsam platin rengine boyatıyorsun değil mi?ayrıca gösterdiğin bu ilgi ve alaka için da çok teşekkür ederim.kalbinin güzelliği yüzüne yansımış resmen.maşallah tatlım :nazar:

Banucum çok sağol canım.ınşallah yapacağım görüşmeler sonunda görünüşünden memnun olacağım bi burna sahip olurum bende.Kuaför tavsiyen için de çok teşekkür ederim.Tek tip boya derken yanılmıyorsam platin rengine boyatıyorsun değil mi?ayrıca gösterdiğin bu ilgi ve alaka için da çok teşekkür ederim.kalbinin güzelliği yüzüne yansımış resmen.maşallah tatlım :nazar:

Cok rica ederim cnm ne demek hepimiz birbirimize yardimci oluyorz. iisalla diledigin burna kavusursun :asigim: ( Kendini doktora iice anlatmak onemli. doktor ile zevkinin uymasi da. benm sahsi gorusum. serhat beyin zevki benmki ile uyusuor diebilirim.)

Evet cnm sacimi platine boyatiorm 1.5 - 2 ayda bir bazen her ay olmak uzere sadece dip boya seklinde yaptiriordum simdi de aynen kendim o sekilde boyuyorum.

cnm benm ekstra bise yapmadim ki yazmakla elime yapismio ya. senin kalbinin guzelliginden oole gorusunden boshayallersmile cok tesekkur ederim. :kedi:

cnm lütfen lütfen üzülme sana cpk samimi bir şekilde yzıyorumki inan senin düşündügün kadar abartılcak bir burnun yok ki üstelik senin ne kadar güzel bir hanımefendi oldugunu gördüm=)) bunu zaten hiçbişey örtemez senin için yapabilecegim bir şey varsa lütfen mesaj at istersen serhat beyle senin için konuşabilirim.... ve şunu unutma ne bu sayfada ne de diger forumlarda hiçbirmiz kusursuz diil burunlarımız hepimizin ufak tefek problemleri var...! Hoşçakal cnm...

paschar yhaa cok tesekkur ederim yorumlarin icin. ama ben kendimi burnum duzelmeden hic iyi hissedemeyecegim malesef. ama cok abartilacak olmadigini soyledigin burnum benim eski burnum. sorun da bu. eskisi olmasi. ben serhat beyle konustum kontrole gittigimde sonra da maillestim. sanadetaylarini yazayim ozelden. senin aklina bisey geliyomu? aslinda bi gitmek istiyorum serhat beye. kendisine de soledim. gorun die geleceim dedim. ama simdi de yurtdisinda yasiyorum. ancak agustosta serhat bey de dahil olmak uzere tum drlarla gorusup yilbasindan once de ameliat olup bndan kurtulmam gerekiyo.

ben de senin dedigini dusunuordum aslinda ameliyat olan hicbir burun 100% kusursuz olmaz herhalde. aslinda bunun gibi birseyi bana serhat bey de demisti. minik ufak tefek seyler cou insanda vardir herhalde. onemli olan genel olarak hos olmasi ama arkadasimiz genel halini sevmemis sanirim. bence de uzulme derim hic bir sey caresiz deil seni anliorm ama inan ki cozulur.
sevgiler...

slm bambam aslinda sen beni biliosun. ben ismimi deistirdim. sen bana ameliat oncesi ve sonrasi cok cok yardimci olmustun. tekrar tesekkurler. genel olarak beyenmedim malesef. cunku hic deyismedi. . senin burnunu solemistim ben de serhat beye. simdi bile kkda en beyendiim burun seninkisi. ama seninkiyle hic alakasi yok burnumun.

slm bambam aslinda sen beni biliosun. ben ismimi deistirdim. sen bana ameliat oncesi ve sonrasi cok cok yardimci olmustun. tekrar tesekkurler. genel olarak beyenmedim malesef. cunku hic deyismedi. . senin burnunu solemistim ben de serhat beye. simdi bile kkda en beyendiim burun seninkisi. ama seninkiyle hic alakasi yok burnumun.

ya çok kafam karıştı benim kafamçokkarıştı serhat bey banunun burnunu çok güzel yapmış ama burada onun yaptığı burnu beğenmeyen ve bundan dolayı psikolojisi bozulan 2 kişi var gördüğüm kadarıyla bilmiyorumkismile insanın kararını çok etkiliyor burada yazılanlar.nasıl karar vermeli bilemedim ohaoldumsmile

aa oole mi cnmcm msnden mi konusmustuk senne bir de?? cok uzuldum cnm begenmemene :gitme: keske elimden bise gelse. serhat bey ne dedi sonuc ile ilgili maillerde? ne yapmaya karar verdin? morelini bozma oole ya da boole duzelicek sonucta ama sen bi suru uzuldun bu arada :((

ya çok kafam karıştı benim kafamçokkarıştı serhat bey banunun burnunu çok güzel yapmış ama burada onun yaptığı burnu beğenmeyen ve bundan dolayı psikolojisi bozulan 2 kişi var gördüğüm kadarıyla bilmiyorumkismile insanın kararını çok etkiliyor burada yazılanlar.nasıl karar vermeli bilemedim ohaoldumsmile

haklisin cnm benm karar verme sureci en zoru yaw :(((

aa oole mi cnmcm msnden mi konusmustuk senne bir de?? cok uzuldum cnm begenmemene :gitme: keske elimden bise gelse. serhat bey ne dedi sonuc ile ilgili maillerde? ne yapmaya karar verdin? morelini bozma oole ya da boole duzelicek sonucta ama sen bi suru uzuldun bu arada :((

cnmm ewt kkda, ve msnde de konusmustuk. maillerime bile cevap vermistin. cok cok iisin gercekten . kalbinin guselligi yusune yansimis. ozelden yaziorum kim oldugumu. serhat beye 3. aydan sonra hic gitmedim. en son da gel gorim fln dedi ama ben baska drlarla gorusmeye basliyacagim agustosta. sonra da yilbasindan once tekrar ameliat olacagim. ewt sonunda duzelecek ben de oyle umuyorum ama gercekten cok zor bi surec.

cnmm ewt kkda, ve msnde de konusmustuk. maillerime bile cevap vermistin. cok cok iisin gercekten . kalbinin guselligi yusune yansimis. ozelden yaziorum kim oldugumu. serhat beye 3. aydan sonra hic gitmedim. en son da gel gorim fln dedi ama ben baska drlarla gorusmeye basliyacagim agustosta. sonra da yilbasindan once tekrar ameliat olacagim. ewt sonunda duzelecek ben de oyle umuyorum ama gercekten cok zor bi surec.

cmn ya kesin duzelicek o yuzden morelini bozma. umarim bu sefer hersey cok daha ii gider senin icin.
cok cok tesekkur ederim ayrica guzel yorumlarin icin o senin kendi iyiliginden,guzelliginden. ben bise yapmiorm ki keske bi yardimim dokunsa

Son düzenleme:
cmn ya kesin duzelicek o yuzden morelini bozma. umarim bu sefer hersey cok daha ii gider senin icin.
cok cok tesekkur ederim ayrica guzel yorumlarin icin o senin kendi iyiliginden,guzelliginden. ben bise yapmiorm ki keske bi yardimim dokunsa

insallah bambamciim cok istiyorum duzelmesini. seninki gibi olsa daha ne isterim:)

mrb kızlar bambam cnm burnunu çok beğendim.yüzüne çok yakışan bir burun olmuş yüz hatlarına uygun yani. aslında benim aklımda başka bir doktor vardı ameliyat olmayı düşündüğüm mayıs ayı içinde görüşmeye gitmeyi düşünüyordum ama serhat beyde aklıma takıldı ameliyat ücreti nedir

onur erola ameliyat olan iki arkadasim var ve herkes benim burnumu onlarinkinden daha cok begeniyor. zaten ameliyatlara kendisi girmiyormus asistanlarini sokuyormus sadece unlulerinkine fln giriyormus o sekilde kandiriyormus diye duydum :s dogrusu o iki arkadasimdan sonrada bu duyuma inaniyorum sanirim

mrb kızlar bambam cnm burnunu çok beğendim.yüzüne çok yakışan bir burun olmuş yüz hatlarına uygun yani. aslında benim aklımda başka bir doktor vardı ameliyat olmayı düşündüğüm mayıs ayı içinde görüşmeye gitmeyi düşünüyordum ama serhat beyde aklıma takıldı ameliyat ücreti nedir

:1hug: cnm cok tesekkur ederim mutlu oldum boshayallersmile begenmene sevndm ben de memnunum saolsun serhat bey kaydirigubbakcemile2 cnm ben ameliyat olali 2 yili gecti ucretleri suan nedir tam bilmiorm ama ucret farkettigim kadariyla herkes de ayni olmuo operasyona gore deisebilio sanirim. ben oldugumda 4500 gibi bise vermistim yannis hatirlamiorsam. bir gece hastanede kalmistim. hstane masrafi sanirim 1500 gibi bise testler fln. benm deviasyonum da burnumda. ben ilk soledigi ucrete OK demistim. daha uygun fiyat alan arkdaslar olmus. ama dedigim gibi isleme gore deisir mi fln bilmiorm bu sekilde cnm. karar verme surecinde kolay gelsin sormak istediklerin olursa elimden geldigince yardimci olmaya calisirim boshayallersmile

çok teşekkür ederim cnm opuyorumnanaktan aklıma birşey takılırsa seni rahatsız edebilirim kaydirigubbakcemile4

Back