• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.Dr. Tuğrul Turan hakkında bilgi paylaşım

Merhaba Arkadaslar
ben tugrul beye gogus kucultme ameliyati olma istiyorum ama bu ameliyati olmus olan bir arkadasla konusmak istiyorum . Tugrul beye ameliyat olan varmi aranizda goruslerinizi deneyimlerinizi lutfen paylasirmisiniz
tesekkurler

meraba sopjay
ben tuğrul beye yakın zamanda göğüs büyütme ameliyatı yaptırıcam. bu yüzden geçenlerde muayeneye gittim benden önce bi bayan kontrole gelmişti.o göğüs küçülltme yaptırmış. annesi 2 çocuğu ve eşi hepsi ordaydı. onları görünce ben çok rahatladım çünkü memnuniyetleri gözlerinden okunuyordu. sana tavsiyem gidip bi görüş tuğrul beyle. benim büyütme olacak gerçi ama tuğrul bey küçültmedende bahsetti görüşmemizde. gerçekten çok iddialı ve ben tuğrul beyi tanıdıktan sonra başka bir estetik cerraha gidebileceğimi hiç sanmıyorum. gidip görüşmeni tavsiye ederim.

Arkadaşlar selam,
2 ay olacak ayın 7 sinde ameliyat olalı, hiçbir şişliğim kalmadı, göğüs altında biraz çizgi var ancak normal göğüs şeklini aldığı için artık ayaktayken kesinlikle belli olmuyor, sertliği normal göğüs gibi şu an, en azından doğurmamış halimdeki gibi :) hafta sonu bikini giydim ve dehşetlerrrrr keşke ama keşke daha önce yaptırsaymışım, ama doktorum ah o hiçbişi umrunda olmayan doktorum kendisine çok teşekkür ediyorum :)
Sopjay, göğüs küçültme ameliyatı ile ilgili de mutlaka git görüş yaptıklarını gör ondan sonra kararını ver ben gördüm birkaç resim o amerikadaki sitede gördüklerinle alakası yok. iz miz yok.
mutluyum ve seksiyim :))))

opuyorumnanaktan
Arkadaşlar selam,
2 ay olacak ayın 7 sinde ameliyat olalı, hiçbir şişliğim kalmadı, göğüs altında biraz çizgi var ancak normal göğüs şeklini aldığı için artık ayaktayken kesinlikle belli olmuyor, sertliği normal göğüs gibi şu an, en azından doğurmamış halimdeki gibi :) hafta sonu bikini giydim ve dehşetlerrrrr keşke ama keşke daha önce yaptırsaymışım, ama doktorum ah o hiçbişi umrunda olmayan doktorum kendisine çok teşekkür ediyorum :)
Sopjay, göğüs küçültme ameliyatı ile ilgili de mutlaka git görüş yaptıklarını gör ondan sonra kararını ver ben gördüm birkaç resim o amerikadaki sitede gördüklerinle alakası yok. iz miz yok.
mutluyum ve seksiyim :))))

canım sen kime ameliyat olmuştun tuğrul beye değil mi

Merhaba kızlar..tuğrul turhan'la görüşmek istiyorum protez için fakat kendisine nasıl ulaşacağımı bilmiyorum. Mümkünse telefon numarasını mesaj atabilirmisiniz..şimdiden teşekkürler..

Tuğrul Bey ile ilgili bu sitedeki hemen hemen bütün yorumları okudum.
google ve yahoo arama motorlarında yaptığım aramada da ne yazık ki iletişim bilgilerine ulaşamadım.
Tuğrul Bey'in adresi, muayenehane ve cep telefonu numaralarını ve özellikle de e-mail adresini özelden bildirebilecek arkadaşlara minnettar kalırım.
Şimdiden teşekkürler...

Tuğrul Bey ile ilgili bu sitedeki hemen hemen bütün yorumları okudum.
google ve yahoo arama motorlarında yaptığım aramada da ne yazık ki iletişim bilgilerine ulaşamadım.
Tuğrul Bey'in adresi, muayenehane ve cep telefonu numaralarını ve özellikle de e-mail adresini özelden bildirebilecek arkadaşlara minnettar kalırım.
Şimdiden teşekkürler...

al benden de o kadar..

tuğrul beyin telini burdan yazamam ama hattat hastanesinde kendisi.oraya arayıp ulaşabilirsiniz.ben öyle buldum.yakında ameliyat olucam inşallah.

kızlar cumartesi meme büyütme ameliyatı oluyorum Tuğrul Beye.sonunda bi cesaret aldım ameliyat günümü:) ama korkuyorum galiba:( bana dua edin lütfen.

şimdiden hayırlı olsun themis :)
korkmana hiç gerek yok, zaten ameliyattan sonra korkularının ne kadar yersiz olduğunu sende anlayacaksın
için rahat olsun, herşey mükemmel olacak ;)

sağol zeynepçim.inşallah dediğin gibi olur. ama şimdiden elim ayağım uyuşmaya başladı. bitsede kurtulsam şu stresten. bu arada herkese yolladığın resimlerinden bana da yollarmısın merak ediyorum şu 325 cc leri. ben büyük istemiyorum ama acaba hata mı ediyorum diorum. bu arada ameliyatım yarın bana dua edin ne olur.

themis umarım ameliyatında ve sonrasında herşey yolunda gider.Tuğrul Turan özellikle memede çok başarılı bir hekim.Bi de ben bi girişimde bulunabilsem çok iyi olacak.Fiyat konusunda bilgi verebilir misin?

fiyat 6000 TL ve nakit. diğerlerine göre biraz fazla. ben önce 3500 tl ye yapan bir yerde yaptırcaktım nerdeyse. sonra forumu okudukça korktum açıkçası. memnun olmayan ve acı çeken çok insan var. ben bi tek tuğrul beyle görüştüm acısız, kansız, drensiz olacak dedi. başka yere gitmeyi düşünmedim bile. umarım dediği gibi olur. acısız, genel anestezisiz olmasına rağmen korkuyorum heralde başka yerle görüşüp yaptırmaya karar versem bugün vazgeçmiştim çoktan:) sende bi görüş bence.

Evet biraz fazla gibi duruyor ama asıl önemli olan hem fiziksel hem de ruhsal sağlığımızın bozulmaması.

Bu arada ben estetik olmasa da çok ciddi iki ameliyat geçirdim.Bir kere diren olmaması ve lokal anestezi olması büyük avantaj.Çünkü genel anestezi sonrası komplikasyon gelişme riski ister istemez artıyor.

Hiç korkma.En zoru başarıp uygulamaya geçmişsin bile.Herşey yolunda gidecek :3:

teşekkür ederim:) darısı başına o zaman. sen tecrübeliymişsin daha rahat olur senin için. ben şimdiye kadar ne ameliyat oldum ne hastanede yattım.dikiş bile atılmadı hiçbiryerime Allah' a şükür. yarın ameliyatım var hala düşünüyorum çok mu nankörüm, başıma durduk yere iş mi açıyorum diye. sonuçta zorunlu bişey değil sağlıkla ilgili de değil. zaten küçücük bile olsaydı memelerim hiç dokndurmazdım ama hiç yok:(

Benim var ama kilo alıp vermekten içleri boşaldı mafoldumben
Kendini çok tecrübeli bir ele teslim ediyorsun.Onlar için bu ameliyat kola kutusunu açmak kadar kolay emin ol :3:

KIZLAR ben tuğrul hocaya 9 ay önce silikon + lipo olmuş biri olarak diyorum ki: gözünüzü kapatın ameliyatınızı olun!!!!!!!!! aylar geçtikçe hatlar daha güzel oturuyo.. ben ameliyattan çıktıktan sonra tartıldım, 73 kilo geldim, ve bi süre de bu kiloda kaldım, şişmandım ama orantılı... haziran başında karbonhidrat diyetine başladım ve 3 ayda 14 kilo verdim.şimdi 59 kiloyum ve göğüslerim sarkmadı.lipo daha bi belirginleşti..hatlarım inanılmaz oldu.38 beden _ small rahat oluyo, tek sıkıntı , gardrobumu değiştirmek zorunda kaldım, ki enbüyük sıkıntımız bu olsun... bunu niye yazdım, lipo düşünen arkadaşlar ameliyattan zayıflamış olarak çıkmıycanızı bilin!!!!!!hatlarınız değişmiş olarak çıkıcaksınızz, orantılı çıkıcaksınız..bundan sonrası sizin elinizde....

sağol zeynepçim.inşallah dediğin gibi olur. ama şimdiden elim ayağım uyuşmaya başladı. bitsede kurtulsam şu stresten. bu arada herkese yolladığın resimlerinden bana da yollarmısın merak ediyorum şu 325 cc leri. ben büyük istemiyorum ama acaba hata mı ediyorum diorum. bu arada ameliyatım yarın bana dua edin ne olur.
themis mesajını yeni görüyorum :(
ameliyatın oldu bitti ve eminim bu mesajımı okurken keyfin oldukça yerinde olacak
Umarım herşey yolunda gitmiştir
girince durumundan bahsedersin zaten

Back