Selam herkese,
Geçen hafta doktorlarla ilgili yazışmaları araştırırken tesadüfen kadınlar kulübü ile karşılaştım hemen üye oldum. Aslında bir arkadaşım Buğra Çöllü ye ameliyat olmuş. Ancak burada Tuğrul bey ile ilgili o kadar yazı gördüm ve araştırdım, adamın hakkında bir şikayet bile yok. Yazıları dikkatlice okudum, geçen hafta çarşamba önce Buğra çöllüye sonra da Tuğrul Beye randevu aldım. Her ikisi de muayene ücreti almıyor. Ancak Buğra Bey müthiş soğuk, hiç ilgilenmiyor hatta normala alelade günlük bir işmiş gibi bakıyor, 10 dakkada çıktım ordan sorularımın zaten cevaplarını biliyordum. Rakamı söyledi. Benim asıl merakım Tuğrul Turandı.
Neyse gittim doktora, normalde her hasta için 1.5 saat ayırıyormuş, günde 3 hasta alıyormuş kontrol için. Adama tek kelimeyle hasta oldum. Ya bu kadar kendisiyle barışık :) biraz psikopatça ama kendi de diyor zaten, tam 3 saat hem ameliyat hem kadın erkek ilişkileri, o kadar acaip bir doktor hasta görüşmesi olduki, bırakın ameliyat olmayı kendisi diyor ki, 10 hasta randevu alıyorsa 3 ü sadece ameliyat olmak için geliyor, diğerleri psikolojik destek :)
bana gelelim 75 bedenden daha az göğsüm ancak biraz var, doğumdan önce de 75 ti doğumda 1 beden büyüdü, emzirince gene eskiye döndü ancak şimdi tabiki daha yumuşak. kas altı kesinlikle yapmak istemiyor normal şartlarda ancak hiç meme yoksa mecbur diyor. meme küçültme ve toplama ameliyatlarını gösterdi, üzerimde kalın bol birşey olmasına rağmen senin bu kalçana ve omuzlarına göre şu anki meme bu deyip aynen bir meme ve büyütülmüş halini gösterdi.ertesi gün aradım dedim ben ameliyat olucam, bu kadar çabuk mu diyo, dedim ben 2 senedir bu işi için kocamdan gizli ameliyat parası biriktiriyorum, ne çabuğu :) cuma günü ameliyat olucam. inşallah güzel olur. ameliyattan önce çekicem resmimi, sonrasını da bakalım nasıl delikafadulden yarım saat sürücekmiş ameliyat kan yok, diren yok diyor, 16 senedir ameliyat yaptığım hastalardan birinde kapsül sorunu olmadı diyor, normalde kapsül oluşurmuş zaten vücut onu bi zarla çevrelermiş ona da kapsül diyolarmış, önemli olan o kapsülün daralıp memeyi tas şeklinde sokması sert olması, ağrıya sebep oluyormuş.
Ben diyorum ki iyiki bu siteyi bulmuşum, hepinize çok teşekkür ederim, en ufak bir şüphem yok kendisiyle ilgili biraz heyecanlıyım ama.
ameliyattan sonra yine yazarım.