• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.Dr. Tuğrul Turan hakkında bilgi paylaşım

herkese merhaba.ben de dün tuğrul beye göğüs büyütme operasyonu oldum.çok konforlu bir operasyondu.odadan çıkıp gelmem 45 dakika sürdü.mide bulantısı ve baş dönmesi problemi yaşamadım.akşamüstü 17.30 da hastaneden ayrıldım.bugün dinleniyorum.yarın işe dönücem.kendim yatıp kalkabiliyorum,kendim giyinebiliyorum,çayımı kahvemi yemeğimi hazırlayabiliyorum:)ağrı yok;ama gerginlik var.300 cc ve kas üstü yaptı.bandajlı haline bile bayılıyorum:)darısı olmak isteyen herkesin başına.ayrıca burada yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.çok yardımınız oldu yazdıklarınızla.sağlıklı günler hepimize..

merhaba

mesaj sayım yetmediği için özelden mesaj atamıyorum. rica etsem tuğrul turan'a ulaşabileceğim bir tel. no veya mail adresi verebilir misin?

şimdiden teşekkürler

numarayı verdim;ama umarım burdan numara vermek yanlış değildir.sakıncası varsa yöneticiler siler herhalde..

kızlar ne olur bu doktor gercekten ıyımı artık amelıyat olup kucultmek ıstıyorum belım sırtım heryerım agrıyor we cok sarkık ya yeter emzırmekten oldu hepsı cok moralsızım ne olur

selam kızlar bende tugrul beyı burdan takıp edıyorum su an zayıflama surecınde oldugum ıcın ancak ekım gıbı ıstene kıloma ınıp ole amelıyat olrum dıyorm ben meme kucultme amelıyatı ıstıyorum bununla ılgılı guncel fıyat bulamadım 2011 de bu amelıyatı olanlar fıyat yazabılırmı?hastane masrafı falan hepsı dahılmı local anestezi mi deil mi? herkesi barbie denilen yontemlemı ameliyat edıo? bırde ameliyattan nekadar sure sonra normal yasantınıza donuyorsunuz?

merhaba.meme büyütme ameliyatı 6000 di ben olduğumda.ama küçültme ameliyatının fiyatını bilmiyorum.bir de küçültme operasyonunun lokal anesteziyle yapılabileceğini sanmıyorum.
muayenede küçültme operasyonu fotoğraflarını da görmüştüm.yazdığınız yöntemle mi yapılmıştı bilmiyorum ama gerçekten çok başarışıydı görüntüler.izler yok denecek kadar azdı.gidip görüşmeniz daha yararlı olur.detaylı bilgi alır,fotoğraflara bakarsınız.karar vermeniz de yardımı olur.
geçmiş olsun şimdiden.

Kızlar Tuğrul bey hakkında sadece bir kötü yorum okudum o da etkilledi beni ,kasüstü olur diyo banada tüm doktorların aksine

ay aynen ben de ulaşapekimıyorum :( ne kadara yapıyor peki 4500 lira biriktirebildim ancak işe başlamadan da ameliyat olmak ıstıyorum. off

Merhaba arkadaşlar Op.Dr.Tuğrul Turan'a meme büyütme ameliyatı olanlardan yardım istiyorum. Ben de göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum sizin yorumlarınızdan bu doktorun alanında uzman olduğunu anlıyorum fakat göğüs büyütme ameliyatı olan bir kaç tanıdığımdan bildiğim kadarıyla bu ameliyatı yaptıktan sonra göğsünüzü biraz sıkınca protezi hissediyorsunuz. Tuğrul Turanın yaptığı ameliyatlarda da oluyor mu bu? Yani acaba göğüs büyütme ameliyatlarının genel sonucu mudur bu? Lütfen yardımcı olursanız çok mutlu olurum...

merhaba cece.yılbaşında 1 yıl olucak benim tuğrul beye büyütme ameliyatı olalı.sıkınca protez hissedilmiyor canım.en azından ben de hissedilmiyor.evliyim ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım hiç.

merhaba cece.yılbaşında 1 yıl olucak benim tuğrul beye büyütme ameliyatı olalı.sıkınca protez hissedilmiyor canım.en azından ben de hissedilmiyor.evliyim ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım hiç.

Çok teşekkürler sistrum çok rahatladım. Ben de öyle olmaması gerekir diye düşünmüştüm.. O zaman bu doktorun ustalığıyla ilgili sanırım:)
Tekrar teşekkürler...

sistrum merhaba

ben de dikleştirme ameliyatı düşünüyorum ama kesi hep ters t oluyor galiba ? bilgin varmıydı ?

merhaba ozdy.bilgim yok bu konuyla ilgili,ama doktor bey küçültme ve dikleştirme ameliyatı fotoğrafları da göstermişti.inanılmaz görüntülerdi.izler için minimumdu diyebilirim.mutlaka gidip görüşmelisin ve fotoğrafları kendin incelemelisin.bol şans canım.

merhaba ozdy.bilgim yok bu konuyla ilgili,ama doktor bey küçültme ve dikleştirme ameliyatı fotoğrafları da göstermişti.inanılmaz görüntülerdi.izler için minimumdu diyebilirim.mutlaka gidip görüşmelisin ve fotoğrafları kendin incelemelisin.bol şans canım.

Evet evet kendisiyle görüştüm, resimler de cok güzeldi...tekrar görüşeceğim....
ama hep ters t mi kesiyor ? bana cok uzun kesi yapmamaya dikkat edeceğini de söyledi ama...
tek düşündüren şey kesinin cok uzun büyük olması....tabi bir de ameliyat korkusu...
çok teşekkür ederim canım...

başka bir kesi yöntemiyle yapılıyor mu bu operasyon?bilmiyorum canım inan.ama fotoğraflarda izler çok belirsizdi.ben büyütme yaptırdım,bir yıl oldu ve şu an izler hiç belli olmuyor diyebilirim.iz konusunda en güvenilecek doktorlardan biri diye düşünüyorum.

başka bir kesi yöntemiyle yapılıyor mu bu operasyon?bilmiyorum canım inan.ama fotoğraflarda izler çok belirsizdi.ben büyütme yaptırdım,bir yıl oldu ve şu an izler hiç belli olmuyor diyebilirim.iz konusunda en güvenilecek doktorlardan biri diye düşünüyorum.

Canım evet evet lolipop dedikleri bir kesi var... meme başından aşağıya dik bir cizgi ile oluyor, ancak altta birleşme yerinde büzgüler ve potlar oluyor.... hemen şekil almıyor...
(bu arada Tuğrul beyle 2. görüşmemi yaptım, kendisine ameliyat olmaya karar verdim. Allahtan başka bir şey cıkmazsa carşamba günü ameliyat oluyorum :)
Sizlerin desteği de cok oldu, cok teşekkür ederim.....doktoruma güveniyorum...
sevgiler....

Tuğrul Bey çok başka ya..bir sürü ünlü doktora gittim hepsi hemen yaparız dedi...Tuğrul Bey benımle tam 2 saat konustu,anlattı...Ben bu amelıyatı yapmam sen bi düşün gez eglen sonra görüşelim istersen dedi...Değişik bir insan yani değişik işte....Gidin tanışın görüşün derim

Merhaba, ben ameliyat olali 3 sene oldu. A cupti, dolu B cup ve kas ustu oldu. Dolayisiyla yatinca belli oluyor ve ele geliyor. Yarim portakal gibi. Iz cok az ama belli iste. Yatmazsam guzeller. Kul yapisi bu kadar. A cupin ve kasustunun silikonu belli edecegini arastirarak gittim.Kendisinden hic hoslanmadigim halde acisiz olacagi icin kendisine ameliyat oldum. Yine olsa yine olurum. Yalniz bana sormadan fotograflarimi cekmesi cok yanlisti. O an istemesem de gerekli diye dusundum. Ama ne alaka cizimleri uzerimde yapti sonucta. Baska ameliyatlarla ilgili soru soranin da vay haline.Sana ne sana ne sana ne....Rahat konusabileceginiz biri olmasi onemli. Aylin Karanlik ismi de gozdeydi ben arastirirken. Acisizi kesfetseler de onlara gitsek...

Back