Merhaba,
ben de Tuğrul beyi tercih edenlerdenim.Evet doktor gerçek,anlatılanlar doğru.Benim tam 1 sene oldu,geçen sene 29 ekimde meme büyütme ameliyatı olmuştum ve çok memnunum.Operasyon sonrası 1 gece hastanede kaldım uzaktan geldiğim için.Ertesi gün farklı bir şehirdeki arkadaşımı ziyarete gittim.Çok yoğun bir ağrım olmadı.2 çocuğum var ama ben emzirmeyi bitirdikten sonra yaptırdım operasyonu.İzler zaten meme altında ve dikkatli bakmazsan belli olmuyor.Her aynaya baktığımda kendimi muhteşem hissediyorum.Tuğrul beyi tercih sebebim lokal anastezi ile operasyonu yapması ve kasüstünü tercih etmesiydi.İyi ki onu tercih etmişim,tavsiye ederim...
merhabalar çok teşekkür ederim cevaplarınız için gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz ve emin olun çok dua ediyorum size...ben de bugün tuğrul beyi aradım.uzun uzun konuştuk bilgi verdi bana sağolsun ilgili biri gibi görünüyor yarım saat konuştu anlattışimdi biz de organize olmaya çalışıyoruz ona göre bir gün belirleyeceğiz.
kızlar bişey soracağım 2 şey aslında:)
birincisi size operasyondan önce bişey imzalattımı doktor bey hani herhangi bir sorunda mesuliyet kabul etmem giblerden.bunu birkaç kişiden duydum da bana biraz itici geldi.
ikincisi operasyon ücreti 6000tl ancak buna hastanede kalma ücreti de dahil mi sweetsmiley sen şehir dışından geldiğin için bilirsin diye soruyorum.yani şehir dışından gideceğim için bende 6000+ kaç lira masrafım olur bir fikriniz var mı???saolun herşey için sizi hiç tanımıyorum ama seviyorummmm:79::79::79::79::79::79: