Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

bende kendisiyle dün görüşme fırsatım oldu bana ameliyat için çok fazla araştırma yapmamam gerktiğini söyledi açıkcası güvenilir bir doktor ama insan yine de başka doktorlara da araştırma yapmak istiyor fiyatıda uygun 2500 tl fiyat verdi ameliyat olanlar düşüncelerini paylaşsınlar

görüştüm sadullah beylee ıyı gıbı geldı yaptıgı amelıytlrr cok güzelll onaa olcamm ıns hayrlısı sitede yaptıgı amelıytltt cok guzelll

kizlar ne ameliyati olacaginizi paylasirsaniz daha cok yardimci olursunuz.ben sadullah beye gögüs kücültme ameliyati oldum. ve gercekten profesyonel olduguna inaniorum.
gögüslerimden memnunum.
1 ay oldu ameliyat olali. istedigimden büyük yapti ama bastan söyledi zaten , daha kücügün yakismayacagini. bende ona biraktim .

ne güzel mutlu sevınclı olmana gercekten sevındım ben kendısyle burun estetıgı hakkında görüştüm ama yınede ınsan korkuyrr ya kötu olursa dıyee ayyy ne zor bır evre yaa

revizyon olanda varsa oda bilgi verebilirmi Sadullah bey hakkında,bende çok merak ediyorum

kızlarr lütfen sadullah bey hakkındakı görüslerınızı yazarmısnız???????????????? burun estetıgı olan arkdaslr memnunmusnuzz lutfen dusuncelrınızı paylasırmısınız???????????

kızlarr lütfen sadullah bey hakkındakı görüslerınızı yazarmısnız???????????????? burun estetıgı olan arkdaslr memnunmusnuzz lutfen dusuncelrınızı paylasırmısınız???????????

Bütün başlığı okursan herkesin fikrini öğrenebilirsin, memnun olan da var olmayan da var, ben oldum memnunum, tam olarak burnundaki şikayetin ne bilmiyorum, bende deviasyon vardı, onu düzeltirken aynı zamanda estetik de oldum, kapalı teknikle oldum rahat bir ameliyat geçirdim.

bendede devıasyon varr senn ve edamısrann burnu gayet guzelll amaa esrabenn burnu sısmı yoksa guzel bır oprasyon gecırmemısmı kötu oldum sımdıııı

tsk ederım bılgılern ıcn

hayalimsinnn arkadaşım ben bi çok doktoru araştırdım, buradaki herhangi bi doktora ameliyat olan arkadaşları inceledim görüşlerini aldım. her doktorun iyi ya da kötü çıkardığı sonuç olabilir şahsen ben kimseye %100 güvenmem.Ama benim aradığım şartlara, isteklerime en uygun doktorun sadullah beyin olduğuna karar verdim. maddi ve manevi anlamda.. henüz kendisiyle görüşmedim mayıs sonu gibi görüşeceğim çünkü ameliyatımı haziran sonu düşünüyorum..iznimden dolayı.
herşeyin hayırlısı tabi...

haklısnn kımseye 100% güvenilmezzz bende kesınde karar kıldım en son hazıran 2 gıbı amelıyt tarıhne karar verdımm ıns herseyın hayrlısı ınss bızde memnun kalanlar arasında olurzzz:):):)

resimleri görmek istiyorum beni ekler misinnn ?? birde edanın çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…