Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

Kızlar sabah nette sadullah beyin cep telefonunu buldum ve aradım kendisi gerçekten çok sıcak geldi bana...
bende c.tesi gününe fikrini almak amaçlı randevu aldım .... gidebilirsem haberdar ederim sizleride...
daha önce emre bey ile görüşmüştüm ve çok sevmiştim.... bilgi almak açısından sadullah bey ilede görüşmek istiyorum ameliyatlarını çok beğendim....kaydirigubbakcemile2:icecream:

lachesis canım çok güzel bir burun yapmış zamanla daha da inecektir... kalın derililerde bilgi almak içinde randevu içinde asistanını aradım kendiside ona ameliyat olmuş hemde 10 sene önce gelince benide görürsünüz dedi... :lepi:

tuonela arkadaşımm bugun sadullah karuna amlyt olduu sonuctan memnun kalcak diye düşünüyorum çünkü yaptıgı hastalar baya güzeller:)

ay hadi inşallah büyük bir hevesle haberlerini bekliyorum nem cim.... sanırım bütçe olarakta uygun fiyat veriyor ben daha görüşemedim pekde bilgim yok ama...olumunekankayizsmile

çarşamba günü görüşmeden sonra seninde haberlerini bekliyorum canım yaa ayy hepimizin istedikleri olur inşallah :Saruboceq:

redwoman cnm bnm tuonela belki gece eve gelebilir yada yarın sabah bakalımmm o geldiginde nete gelcek zaten güzel haber verceginden hiç şüphem yok aradımda uyuyo açmadı teli haber alınca yazarım bende:)fiyat olarak istnbulaki doktorlar arasında cidden uygun söylüyor ve güzel burunlar yapıyor:)

Sağol canım:) Darısı başına.

3000e yapıyor canım.

Aa bugündü dimi, ben de çok merak ediyorum tuonelayı.

Sağol canım:) Darısı başına.

3000e yapıyor canım.

Aa bugündü dimi, ben de çok merak ediyorum tuonelayı.
ay valla forumda kim böyle amlyt oluyorsa o sıra çok heycanlanıyorum kendimi hatırlıyorum valla:)yarın haberini laırım inş:)bugun habire aradımda acaçadı teli:)cnm bnm inş az agrısı olur:)

ay valla forumda kim böyle amlyt oluyorsa o sıra çok heycanlanıyorum kendimi hatırlıyorum valla:)yarın haberini laırım inş:)bugun habire aradımda acaçadı teli:)cnm bnm inş az agrısı olur:)

Benim hiç ağrım olmamıştı, sadece anestesiden halsizdim, inşallah onunki de rahat geçmiştir.

Benim hiç ağrım olmamıştı, sadece anestesiden halsizdim, inşallah onunki de rahat geçmiştir.
ay darısı tuonelaya inş:)benim ilk 3-4 gün başım ve dişim agrıdı baya ilaç almadan duramıyordum:)

evet nasıl oldu acaba konu acmışmı daha bakmadım =) insllh iyidir

valla cnm aradım açamadı telini sanırım:)bakalım yarın gelir inş nete bidaha arıycam inşş konuşurum bende çok merka ediyorum:)yazarım konuşunca buraya fındıkım:)

saol cnm benim =) opuyorumnanaktan

valla cnm aradım açamadı telini sanırım:)bakalım yarın gelir inş nete bidaha arıycam inşş konuşurum bende çok merka ediyorum:)yazarım konuşunca buraya fındıkım:)

Sadullah Bey bugün baya yoğundu, tuonelanın ameliyatı, esraberenin bandajları, crazy'nin kontrolü vardı. İnşallah hepsi çok mutlu çıkmıştır muayenehaneden.:Saruboceq:

Sadullah Bey bugün baya yoğundu, tuonelanın ameliyatı, esraberenin bandajları, crazy'nin kontrolü vardı. İnşallah hepsi çok mutlu çıkmıştır muayenehaneden.:Saruboceq:

ayy cnm inş inş:)valla insan okdr umutlanıyorki inş kimsenin hevesi kırılmas:)ama ben kötü sonuc alacaklarını düşünmüyorum amlum örneklerin hepsi çok iyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…