• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

tuonela burunn cok guzell gözüküyrr hamgı doktrr taptı yazarmısn???????????????? cunku bayagı begendm benmde dudaklrım genıss burunmla arası bayagı gens doktr senn burnuna kalk ıyı durmaz demstı amaa senn burnn bayagı guzell olmss rıcaa etsem hangı doktra yapttrdgnı bılen arkdslrr yazsnn
tuonela kıme yaptrdı burnunu

tuonela burunn cok guzell gözüküyrr hamgı doktrr taptı yazarmısn???????????????? cunku bayagı begendm benmde dudaklrım genıss burunmla arası bayagı gens doktr senn burnuna kalk ıyı durmaz demstı amaa senn burnn bayagı guzell olmss rıcaa etsem hangı doktra yapttrdgnı bılen arkdslrr yazsnn
tuonela kıme yaptrdı burnunu

sadullah karun yaptı tuonella arkadasımızın burnunu canım

Kızlar Sadullah Bey ameliyatlarını hangi hastanelerde yapıyor?
Gece kalıyomusunuz hastanede?
Detaylı bilgi verirmisiniizz ben de yazın yaptırcam büyük ihtimal. Sadullah Bey aklıma cok yattı.

Kızlar Sadullah Bey ameliyatlarını hangi hastanelerde yapıyor?
Gece kalıyomusunuz hastanede?
Detaylı bilgi verirmisiniizz ben de yazın yaptırcam büyük ihtimal. Sadullah Bey aklıma cok yattı.

benimkisini çapa medilife da yaptı canım gece kalmadım aynı günün akşamı taburcu oldum

Ben Erzurumdan gelcem ameliyat için. toplamda kaç gun içerisinde alçı felan cıkıyo? kaç gun sonra geri dönebilirim? Baska hastane seceneğimiz varmı? Sigorta bi kolaylık saglamıyo mu =) daha ucuza yapma imkanımız yokmu=)

büyük günler yaklaşıyo arkadaşlar :) Allahtan bi aksilik çıkmazsa haziran gibi olacağız bi kısmımız (inşallah) hepimiz lütfen haberleşelim Haziran tayfası opuyorumnanaktan

bugun arkdsm ıcın randevu aldmm sadullah bey amelıyttmıs evet hazrn tayfasıı resmlerıde paylasalm hatta bence bırgn doktara berbr gıdelm belkı dha ıyı yaprr:):):)

bende sadullah beye ameliyat oldum bugun 3. günüm daha burnum nasıl bilmiyorum ama çok rahat bi ameliyat geçirdim sabah oldum aksamı hastaneden cıkıp eve geldm öle aşırı bi ağrım sızım olmadı bakalım bandajlar cıkınca burnumun görüntüsü nasıl olmus bende mrk ediorum :)

bende sadullah beye ameliyat oldum bugun 3. günüm daha burnum nasıl bilmiyorum ama çok rahat bi ameliyat geçirdim sabah oldum aksamı hastaneden cıkıp eve geldm öle aşırı bi ağrım sızım olmadı bakalım bandajlar cıkınca burnumun görüntüsü nasıl olmus bende mrk ediorum :)

Geçmiş olsun canım, hoşgeldin klübe aklinialirimsmile

saolun kıslar iyileşiyim tabikide paylasırım resmlerimi ama dua edin kıslar bnm için inşallah çok çok çok beğenirim burnumu

Back