Lachesis burnun harika olmus yaa, ozellikle su an cok sis oldugu icin profilden tek yorumum cok guzel oldugu :):) resimlerin altina yorum atamiyormusum mesaj sayimdan dolayi. gecti gitti bile ne guzel ya, darisi bizlerin basina :)
Çok sağol canım.:)
canım ya bişi sorcam ben sen sadece estetik amaçlımı oldun ameliyatı yoksa nefes alma problemin flnda varmıydı?3000tl demşsn acaba zammı yaptı sadullah bey .2500 diye hatrlıyorumda ben:) bende para biriktirme aşamasındayım da merak ettim:)
Evet zam yapmış canım, benim deviasyon da vardı, asıl amacım oydu, deviasyon gittikçe artıyordu ve burnum gittikçe yamuluyordu, doktor bile sen nasıl nefes almışsın bugüne kadar dedi. Sigortam 500'ünü ödedi, 2500 verdim ben. Sadece estetik de sigorta karşılamayacağından 3000 oluyor bu durumda.
edamisra senin eski burnun benmkine benziyor acaba senin gibi olur yoksa kötümü olur diye düşünüyorum ne yapıcağımı bilemiyorum seninki açık teknikle olmuş gibi görünüyo kafam çok karışık:a015:
Lachesis ve esraberen sizin resimlerinizi göremedm ben ya kaldırdınızmı acaba?
Lachesisi bekliyorum bende göstercek sanırım bekliyoruz sabırsızlıkla hihoyyyt
lachesis geçmiş olsun beni de eklermisin a.listene merak ettim burnuşunu
Ben kaldırdım canım, şişler biraz indi, yeni resimler çekip koyucam bir kaç gün içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?