• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

canım bugün benim dediğim gibi 6. günüm ama sanki ameliyat olmamış gibiyim ilk 3 gün ağrı kesici kullandım bidahada gerek kalmadı 2 tanede küçük çocuğum var rahatlıkla ilgilenbiliyorum onlarla heralde 10 gün sonra bişeyimn kalmaz gibi geliyo saqdullah beyi düşün deerim kapalı teknik yapıyo gerçekten iyi b,r doktor:))

Lachesis burnun harika olmus yaa, ozellikle su an cok sis oldugu icin profilden tek yorumum cok guzel oldugu :):) resimlerin altina yorum atamiyormusum mesaj sayimdan dolayi. gecti gitti bile ne guzel ya, darisi bizlerin basina :)

Lachesis burnun harika olmus yaa, ozellikle su an cok sis oldugu icin profilden tek yorumum cok guzel oldugu :):) resimlerin altina yorum atamiyormusum mesaj sayimdan dolayi. gecti gitti bile ne guzel ya, darisi bizlerin basina :)

Çok sağol hayatım, çok sevindim beğenmene, darısı hepinizin başına canım.

canım ya bişi sorcam ben sen sadece estetik amaçlımı oldun ameliyatı yoksa nefes alma problemin flnda varmıydı?3000tl demşsn acaba zammı yaptı sadullah bey .2500 diye hatrlıyorumda ben:) bende para biriktirme aşamasındayım da merak ettim:)

Evet zam yapmış canım, benim deviasyon da vardı, asıl amacım oydu, deviasyon gittikçe artıyordu ve burnum gittikçe yamuluyordu, doktor bile sen nasıl nefes almışsın bugüne kadar dedi. Sigortam 500'ünü ödedi, 2500 verdim ben. Sadece estetik de sigorta karşılamayacağından 3000 oluyor bu durumda.

kızlae konuyu baştan sona okudum bende sadullah beyi düşünüyorum sadullah beye ameliyat olan arkadaşlar beni eklerseniz resimlerinizi de görmek istiyorum ama hala çok kararsızım,ama sadullah bey için kötü bi yoruma rastlamadım

Evet zam yapmış canım, benim deviasyon da vardı, asıl amacım oydu, deviasyon gittikçe artıyordu ve burnum gittikçe yamuluyordu, doktor bile sen nasıl nefes almışsın bugüne kadar dedi. Sigortam 500'ünü ödedi, 2500 verdim ben. Sadece estetik de sigorta karşılamayacağından 3000 oluyor bu durumda.

obaaaaaaaaa!:( peki canım benim sağol

merhaba arkadaşlar bende sadullah beyi düşünüyodum maddi sebepten dolayı tam kesin kararımı vermiştim aradım yurtdışındaymış, açıkçası açık ve kapalı teknik ile ilgili araştırma yapmamıştım, benim burnumun ucu eğik ve deliği büyük bu yüzden açık teknik olması gerekirmiş inceltmek küçültmek kaldırtmak için, ama bunu sadullah bey yapmıyormuş:(( ve globun kardeşini gördükten sonra kararım tamamen değişti:((((

edamisra senin eski burnun benmkine benziyor acaba senin gibi olur yoksa kötümü olur diye düşünüyorum ne yapıcağımı bilemiyorum seninki açık teknikle olmuş gibi görünüyo kafam çok karışık:a015:

edamisra senin eski burnun benmkine benziyor acaba senin gibi olur yoksa kötümü olur diye düşünüyorum ne yapıcağımı bilemiyorum seninki açık teknikle olmuş gibi görünüyo kafam çok karışık:a015:

benim fikrimi sorarsan bir yorumla bir doktoru silmeni tavsiye etmiyorum yüzyüze görüsüp kararını kendin vermelisin ..acık teknik istersen dr bey o şekilde de gerceklestirebilir ameliyatını benim bildigim kadarıyla cnm... sevgiler

Lachesisi bekliyorum bende göstercek sanırım bekliyoruz sabırsızlıkla hihoyyyt

Back