Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
simdiden cok guzel olacagi belli :) rahat nefes alabiliyor olman da cok iyi, tekrarcook gecmis olsun. ameliyat kapali mi oldu acaba Lachesis?
ya merhaba kızlar bende ameliyat olmayı düşünüyorumda resimlerinizi göremiyorum benide ekleyebilir misiniz
Lachesis gecmis olsun canim
lachesis cnm arkadşl isteği gönderdim kabul edersen sevirinm :çok geçmş olsun
Sağol canım, kabul ettim isteğini.
edamisranın burnu gerçekten çok güzel ve doğal açıkçası seninkini de çok merak ediyorum sevgili Lachesis opuyorumnanaktan Bu arada sakıncası yoksa acaba ameliyatı ne kadara yaptırdığını öğrenebilir miyim?
Glop adlı arkadaşın ikizinin yaşadığı sorun kafamı düşündürse de sadullahı beyle görüşmeyi düşünüyorum.
Valla ben de merak ediyorum kaydirigubbakcemile3 şu bandajlar perşembe günü çıksa da net olarak burnuma uzun uzun bakabilsem, ama genel olarak memnun gibiyim, benim nefes alma problemim vardı, o çözüldü örneğin.
3000'e yaptırdım ameliyatı.
perşembe gününü hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz canım opuyorumnanaktan inşallah istediğin gibi olur ama daha bandajlı bile belli kalkıklığı çok hoş. bu arada acaba sadullah bey hangi hastanede gerçekleştiriyor ameliyatları ? anadolu yakasında anlaştığı bi yer de olsa keşke bilmiyorumkismile
kavısınız cok guzel olmuş önden daha şiş ama şişler inince cok guzel bır burun ortaya cıkıcak gösterıyor kendını gule gule kullanın reısmelr ıcınde tesekkuler:)
kızlar resim eklicem eklenmiyo çıldırcam bb kodu izn verilmiyo gibi bi yazı yazıyo biri yardımcı olursa sevinirim
25 nisan öncelikler merhaba sadullah bey gerçektegn iyi bir doktor herşeyden önemlisi hastanın yüzüne ne yakıştığını biliyor benim dün alçımı aldı bugün 6.günüm sanki hiç ameliyat olmamışım:)))
geçmiş olsun canım, ne güzel senin adına çok sevindim demek başarılı geçti.. sizin böyle yorumlarınızı okudukça inanın cesaretim artıyor. ve sadullahı beye ameliyat olmayı artık kesin düşünüyorum! çünkü Lachesis'in burnu muhteşem olmuş! güle güle sağlıkla kullan cici burnunu canımcım opuyorumnanaktan senin burnunu da çok merak ettim esraberen umarım resimlerini görebiliriz..
bu arada sadullah beye ameliyat olan arkadaşlara genel bir soru sormak istiyorum acaba açık mı yoksa kapalı mı ameliyat oldunuz?
hangisini tavsiye edersiniz?
kapalı da sadullah bey başarılı mı?
bu arada işten 20 günlüğüne izin almak iztiyorum sizce iyileşme süreci için yeterli mi?
hepinize teşekkürler!