kızlar salı günü alçım çıkacak.bandajlar takılcak .bandajlardan sonra başka bişi yok dimi sırada? bide bandajlar ortalama kaç gün kalıyor??
1 hafta kalıyor sonra burnuna kavuşuyosun:) inşş cokguzel olmuşturr:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar salı günü alçım çıkacak.bandajlar takılcak .bandajlardan sonra başka bişi yok dimi sırada? bide bandajlar ortalama kaç gün kalıyor??
1 hafta kalıyor sonra burnuna kavuşuyosun:) inşş cokguzel olmuşturr:1hug:
ay canım sağolasın yaopuyorumnanaktan inş güze bişi çıkar wala çok heyecanlıyım bende..
cnm posta girişin dolmuş oyuzden msj sana gelmedı burdan beliritiyim dedım:)
sımdı resmımı kouyrm:):):) bakın yorumunuzu beklıyrm çünkü::):)
hayalımsınnnn burnun cok hoş olmuş okadar sakladın bızden askolsunklava: bak bıraz daha zaman gecsın daha da guzel olucak gule gule kullan cnm
sagol sekerım:):) de burnum cok yaglanıo yaa:):):)
sımdı resmımı kouyrm:):):) bakın yorumunuzu beklıyrm çünkü::):)
Sanırım kendisiyle görüşmekten vazgeçtim bunları okuyunca :sm_confused:
ya arkadaşlarr bu ilgisizıkle ben neden karşılşmadım kıı sonderece ılgılı davrandı banaa her daımde ılgılenıyrr her sorumu yanıtlıyrrrr ne beklıyrdk danısmanımız mı olsun ben kendısınde hıc sıkayetcı degılm hepınzıde rahtlıkla önerrmmm
:) ameliyat sonrası eve gelındıgınde yada devamında doktorun arayıp bı hatır sormasından bahsedıyoruz.insanın bu donemınde ıhtıyacı oluyor:) ama sunu soylıyım ben kontrollerıme her gıttıgımde memnun ayrıldım ilk gorusmemızde bayagı uzun surmustu.sanırım bu sorun doktor beyın yogun olmasından kaynaklanıyor bı keresınde muayehanesınde 1 saat kadar bekledıgımı bılıyorum:) herseye ragmen ıyıkı yaptırmısım dıyorum hatta dıyorum baska doktorda yaptırsaydım bukadar guzel olur muydu dıye:)
evet çok yoğun benim bir kontrolü kapımın önünde yaptı neredeyse. sonuç olarak iyi doktor elbette.
sen iyi ki yaptırdın venüs, emre ilhan yakup avşar gibi doktorlar da güzel yapardı kesin.
ya bu arada benim 7 ay oldu burnumun içi hala çok şiş, sinir etmeye başladı beni bu durum, aynı durumda olan var mı?
burun kanatlarının içerıye dogru gıttıgı kısımlar şiş daha ama dısarıdan bakıldıgında anlasılmıyorlar.6.ayda kontrole gıttın mı ?
:) ameliyat sonrası eve gelındıgınde yada devamında doktorun arayıp bı hatır sormasından bahsedıyoruz.insanın bu donemınde ıhtıyacı oluyor:) ama sunu soylıyım ben kontrollerıme her gıttıgımde memnun ayrıldım ilk gorusmemızde bayagı uzun surmustu.sanırım bu sorun doktor beyın yogun olmasından kaynaklanıyor bı keresınde muayehanesınde 1 saat kadar bekledıgımı bılıyorum:) herseye ragmen ıyıkı yaptırmısım dıyorum hatta dıyorum baska doktorda yaptırsaydım bukadar guzel olur muydu dıye:)[/Q
:):):):) hımmm bilmem ki arasa ıyı mı olrudu:):):) yoğun bır doktor yaaa herseyı aklında tutamaz ama her hastasını tektek hatrlıyr:):):):)
ayy cnm benım gerekmezz merak etmee:):):)
inşallah gerekmez canım belki 1 sene sonunda inmiş olur. doktor bir görsün bakalım eyvahedigeldismile
evet benim de o noktalar şiş, dışarıdan belli olmuyor ama tıkandığında rahatsız ediyor.
doktor artık gelmene gerek yok dedi 2 ay önce, ama biraz önce aradım şiş olmaması lazım inmesi gerekiyordu gel bir bakalım dedi. moralim bozuldu benim de, umarım operasyon ilaç falan kullanmam gerekmez
benımde hala şişş görmüşşündür ben dert etmıyrm nasılsa iner:):):):) ama şiş dedı gecen gün gördgunde 4 ay oldu benmkınede evet evet oldu:):):)
bende bı rahatsızlık yapmıyorlar. senınkıler daha bı şiş demekkı inşallah gecıcıdırlerdır ıyı haberlerını beklıyoruz:Saruboceq: