• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

cok sagol.. sag tarafımdaki cökme yüzünden revizyon sart nefes almamı zorlastırıyo cünkü ama dedigin gibi inceldikce benim icin beklemek kolaylasır, sol tarafım oturdukca daha az rahatsız edecektir beni sag tarafımın görüntüsü, yani umarım öyle olur :) sen kime olmustun ameliyatı, memnunmusun ?

ya ama zaten ilk 6 ay çok da rahat nefes alamıyorsun ki şişlikler ancak iniyor, onu dert etme şimdiden.

ben barıs cakıra oldum bastan memnun sayılmazdım ama oturunca sımdı cok memnunum revızyona bıle gerek gormuyorum bıraz beklmek lazım sabır lazım umarım kısa zamanda sorunun hallolur

arkadaşlar herkese yeniden mrb....ben ameliyat oldum sadullah beye ve sonucun tamda istediğim gibi olmadığını söyleyebilirim....dürüstçe söyleyebilirm ki profilden sorun yok öndende bakıldıgında burun ucu domuz gibi duruyo ama tabii şişliklerde dolayı oldugunuda biliyorum onun....tek problem sol tarafını sağ tarafa göre 1-2 milimetrelik bir hata yapılarak biraz fazla törpülemiş olması ama küçücük bi hata bile görüntüyü oldukça fazla etkiliyo inanın bana....iki taraf aynı gözükmüyo ve bu benim canımı oldukça sıkıyo....açıkcası oldukça zor bi psikoloji hiç bu kadar zorlanacağımı düşünmezdim....daha 1 ay oldu ameliyat olalı hiç kontrole gitmedim...ben bu problemi belirttiğimde ne söyleyecek doktor bey çok mrk ediyorum gerçekten....müdahale edelim lokal yapıp falan derse kabul edeceğimi sanmıyorum....açıkcası revizyonuda düşünmüyo diilim ve okudugum yorumlar gördüğüm resimler ve uzman tv de izlediğim videolara dayanarak söyleyebilirim ki emre ilhan gerçekten de işini iyi yapan bir insan sanırım.....ama tabii şu an çok erken daha 1 ay oldu ...neden biraz daha para verip emre ilhana olmadım diyede kendime sormuyor diilim ama iş işten geçti artık bundan sonra önemli olan psikolojiyi sağlam tutup derslerime odaklanmam...bu arada benim problemim neydi diye merak edenler için bende deviasyon vardı arkadaşlar darbe almıştım bi kaç sene önce burnuma....yani ameliyat deviasyon + estetik ameliyatıydı...umarım karar vermeye çalışan arkadaşlara bi nebzede olsa yardımcı olabilmişimdir :)

ayrıca bu forumda yazılanları okuyordum ve insanlar doktorları hakkında şu tip bilgiler veriyorlardı....: ameliyat öncesi detaylı görüşmeler 1 diil 2 veya 3 görüşme + ameliyat sonrası doktorunuzun sizi arayıp durumunuzu sorması + ameliyat öncesi doktorla beraber modellemeler yapılması ve size en uygun modelin ne olacagına karar verilmesi + deriniz kalınmı incemi yaglımı kurumu siz ameliyata gerçekten uygunmusunuz bu tarz şeylere ben hiç rastlamadım açıkcası sadullah beyde ....ama şu an bunların ne kadar önemli oldugunu inanın çok daha iyi anlıyorum....çünkü ameliyat sonrasında sizi ailenizden bile iyi anlayabilecek biri varsa o da doktorunuzdur ve onun araması babanızın veya annenizin aramasından bile daha çok moral verir insana....onun dışında 1 hafta sonra belkide arayıp durumunuzu sorması....veya ameliyat öncesi doktora körü körüne güvenmek diilde gerçekten beraber modellemeler yapıp size en uygun burnun ne olacagına karar verilmesi....bunların hiçbirine rastlamadım ben üzülerek belirtiyorum...bunlar gerçekten çok çok önemli arkadaşlar....benim size tavsiyem benim yaptıgım gibi bi kaç üyenin resmine ve dailmotionda izlediğiniz 1 videoya bakıp ameliyat olmaya karar vermeyin...bu resim ve yorumlar tabiiki çok önemli onlara önemsiz demiyorum....ama asıl önemli olan doktorunuzun size ne kadar yakınlık gösterdiği ve tam olarak sizi çözebilmesidir... benim deviasyon problemim vardı kemiğimde ciddi bir kayma vardı ve açıkcası açık ameliyat benim için daha uygun bi çözümdü çünkü burnun anatomisi tam olarak görülebiliyor açık ameliyatlarda....ve sorunlu burunlarda tavsiye edilen genel olarak açık ameliyat benim araştırmalarımdan anladığım.....neyse sanırım çok uzadı canım biraz sıkkın sadece paylaşmak istedim umarım sizinde canınızı sıkmamışımdır :)

gizem canım resmin var mı bakalım? daha çok yeni 1 ay oldu, benim 1 aylıkken bariz yamuktu ve şuan çok değişti. benim de tam hayalimdeki burun değil ufak tefek pürüzler var ama 1 aylık haline göre daha iyi. 6 ay oldu benim.

gizemsu gecmıs olsun daha cok yenısın inş zamanla sorunun duzelir keske kontrollerıne duzenlı gıtseydın belkı o anda yapılacak bı mudahale, bır masaj sorunun cozulmesıne yardımcı olabılırdı.doktorun tasarım yapmadıgını forumda yazmıstık ama dıger konular ıcın sana katılıyorum:) doktorun ameliyat sonrası araması ılgılenmesı bı hatır sorması cok onemli.hatta bende amelıyat olmadan forumda sormustum ılgısı alakası nasıl dıye.cunku bılıyodum kı normalda araması lazımdı ve cevremde ameliyat olmus olanlarıda gordugum ıcın beklıyodum ama burnumun guzel olması bunları unutturdu bana. inşallahh bıkac ay sonra burnundan memnun olmuş bı sekılde tekrar buraya yazarsın. kendısı normalda cok yogun bı doktor belkı bu yuzden hastane ve klınık dısındakı hastalarıyla fazla ılgılenemıyordur.

ayrıca bu forumda yazılanları okuyordum ve insanlar doktorları hakkında şu tip bilgiler veriyorlardı....: ameliyat öncesi detaylı görüşmeler 1 diil 2 veya 3 görüşme + ameliyat sonrası doktorunuzun sizi arayıp durumunuzu sorması + ameliyat öncesi doktorla beraber modellemeler yapılması ve size en uygun modelin ne olacagına karar verilmesi + deriniz kalınmı incemi yaglımı kurumu siz ameliyata gerçekten uygunmusunuz bu tarz şeylere ben hiç rastlamadım açıkcası sadullah beyde ....ama şu an bunların ne kadar önemli oldugunu inanın çok daha iyi anlıyorum....çünkü ameliyat sonrasında sizi ailenizden bile iyi anlayabilecek biri varsa o da doktorunuzdur ve onun araması babanızın veya annenizin aramasından bile daha çok moral verir insana....onun dışında 1 hafta sonra belkide arayıp durumunuzu sorması....veya ameliyat öncesi doktora körü körüne güvenmek diilde gerçekten beraber modellemeler yapıp size en uygun burnun ne olacagına karar verilmesi....bunların hiçbirine rastlamadım ben üzülerek belirtiyorum...bunlar gerçekten çok çok önemli arkadaşlar....benim size tavsiyem benim yaptıgım gibi bi kaç üyenin resmine ve dailmotionda izlediğiniz 1 videoya bakıp ameliyat olmaya karar vermeyin...bu resim ve yorumlar tabiiki çok önemli onlara önemsiz demiyorum....ama asıl önemli olan doktorunuzun size ne kadar yakınlık gösterdiği ve tam olarak sizi çözebilmesidir... benim deviasyon problemim vardı kemiğimde ciddi bir kayma vardı ve açıkcası açık ameliyat benim için daha uygun bi çözümdü çünkü burnun anatomisi tam olarak görülebiliyor açık ameliyatlarda....ve sorunlu burunlarda tavsiye edilen genel olarak açık ameliyat benim araştırmalarımdan anladığım.....neyse sanırım çok uzadı canım biraz sıkkın sadece paylaşmak istedim umarım sizinde canınızı sıkmamışımdır :)

kesinlikle haklısın.. benim doktorumda burnuma sadece ameliyat masasında 2 saniye kadar dokunmustu.. ne muayene, ne bilgilendirme, ne tasarım... hicbisey... bende doktorun bu tavrınının sebebini kendine olan güveni sanıp körü körüne yattım masaya ve sonuc rezalet :) kimse ismin önündeki doç. prof. gibi sıfatlara aldanmasın cok cok iyi arastırılması lazım böyle bi karardan önce. bence doktorun ilgi ve alakası o kisiye insan olarak deger verdigini gösterir ve hastayı memnun etmek icin elinden gelenin en iyisini yapmaya calısır.

kesinlikle haklısın.. benim doktorumda burnuma sadece ameliyat masasında 2 saniye kadar dokunmustu.. ne muayene, ne bilgilendirme, ne tasarım... hicbisey... bende doktorun bu tavrınının sebebini kendine olan güveni sanıp körü körüne yattım masaya ve sonuc rezalet :) kimse ismin önündeki doç. prof. gibi sıfatlara aldanmasın cok cok iyi arastırılması lazım böyle bi karardan önce. bence doktorun ilgi ve alakası o kisiye insan olarak deger verdigini gösterir ve hastayı memnun etmek icin elinden gelenin en iyisini yapmaya calısır.

evet haklısınız, ne yazık ki, Sadullah Bey'in iyi bir doktor, iyi biri olduğunu düşünmeme rağmen ben de ilgisiz buluyorum kendisini. muayeneleri 3 dk falan ancak sürüyordur, o kadar yoğun ki, soru sorduğunuzda dalıp gidiyor bazen, ayrıntılı cevaplar vermiyor çok hızlı ve kısa yanıtlıyor. Ama bu da fiyatlarının uygun olmasının sebebiyle bağlantılı, daha fazla hastayı ameliyat ediyor, sürümden kazanıyor bir nevi. çok ameliyat yapması tecrübe açısından çok iyi, gerçekten işine hakim ama öncelikli olan hastanın isteği olmalı.

okudum ve cok uzuldum henuz bır ayken hemen revızyonu dusunmene 1 ay sonucu gormen ıcın cok cok cok erken bunu nekadar kafana takar ve sıkıntı yaparsan ınan o 6 ayı cehenneme cevırısın mumkun oldgunca aynaya bakma kafana takma yapabılcegın en onemlı sey bu takma dıyorum cunku surec baska turlu gecmezneden emre ılhana yada baskasına olmadgına gelınce olan olmus bunlara odaklanma burdakı arkdsların burunlarıda cok basarılı butun ınsanları memnun etmek cok zor oyuzden bazen begenmelerde elbette cıkıcak sadullah beyınde tecrubesını yabana atmamak gerekır acıl sıfa dılıyorum ınşallah zaman gectıkce cok memnun olursun

teşekkürler cvplarınız için arkadaşlar evet biraz daha bekleyeceğim zaten başka da yapabileceğim bişey yok açıkçası :) dediğiniz gibi muayeneleri çok kısa ve verdiği cvplar ayrıntılı ve memnun edici diil...ben mesela ilk görüşmeye gittiğimde 10 dk konuştuktan sonra başka hasta geldi ve kendimi rahatsız hissettim ve görüşmeyi bitirmek durumunda kaldık, halbuki oturup 1 saat daha konuşabilirdim ...dediğiniz gibi sürümden kazanma durumu var sanırım ama bu tarz olması yerine her hastasını en ince ayrıntılarına kadar memnun etmeye çalışsa ileride çok daha başarılı bi noktaya gelebilir diye düşünüyorum....ama tabii bunları sonradan anlıyosunuz...bu detayların önemini diyelim :) umarım sonunda hepimiz mutlu oluruz :)

gizemsu gecmıs olsun daha cok yenısın inş zamanla sorunun duzelir keske kontrollerıne duzenlı gıtseydın belkı o anda yapılacak bı mudahale, bır masaj sorunun cozulmesıne yardımcı olabılırdı.doktorun tasarım yapmadıgını forumda yazmıstık ama dıger konular ıcın sana katılıyorum:) doktorun ameliyat sonrası araması ılgılenmesı bı hatır sorması cok onemli.hatta bende amelıyat olmadan forumda sormustum ılgısı alakası nasıl dıye.cunku bılıyodum kı normalda araması lazımdı ve cevremde ameliyat olmus olanlarıda gordugum ıcın beklıyodum ama burnumun guzel olması bunları unutturdu bana. inşallahh bıkac ay sonra burnundan memnun olmuş bı sekılde tekrar buraya yazarsın. kendısı normalda cok yogun bı doktor belkı bu yuzden hastane ve klınık dısındakı hastalarıyla fazla ılgılenemıyordur.

cnm kontrollerine düzenli gitseydin demişsin ama benim zaten daha 1 ay oldu ameliyatım olalı, bayram sonrası içindi ilk muayenem onun öncesinde doktor beyin herhangi bir çağrısı olmadı zaten ....onada bu aralar gideceğim :)

atel ve bantlar cıktıktan her 15 gunde bır gıttım ben kontrole en sonda temmuzda gıttım.dedıgın gıbı arama yapılmıyor ve bı daha ne zaman gıdıcem bılmıyorum:) belkı 6.ayım dolunca oda cagırılırsam:)

kızlar salı günü alçım çıkacak.bandajlar takılcak .bandajlardan sonra başka bişi yok dimi sırada?:D bide bandajlar ortalama kaç gün kalıyor??

Back