arkadaslar 4 aylık burnumun resımlerını ekledım haberınıze:)
venus burnunu sadullah bey yaptıysa bende ekleyip görebilirmiyim resimlerini ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar 4 aylık burnumun resımlerını ekledım haberınıze:)
Venus teşekkür ederim mesaj sayım yetersiz cevap atamadım sana :) Çok tşkler..
evt sadullah bey yaptı senı ekledım artık gorebılırsın:)
lachesis ben farketmemisim bu mesajı kusura bakma.. emre ilhan benimde tek tercihim aslında ama revizyon 6500 tl den baslıyomus emre beyde. maddi acıdan beni cok zorlar o parayı toplamak, ögrenciyim ve 2 senemi falan alır herhalde :) o yüzden 2. bi doktor daha belirlemeye calısıyorum kendimce. insallah bi yerden piyango falan vururda kosa kosa emre beyden gün almaya gidebilirim :)
burnunda tam olarak nasıl bir sorun var peki? neden revizyon istiyorsun?
doktorum kas aramı cok oymus bütün ifadem degisti, olumlu yönde bi degisim olsa o derece oymasını yine sorun yapmazdım ama alık alık bakıyorum. bide burnumun sag tarafında cökme oldu nefes almamı zorlastırıyo. bikac gün öncesindede sol taraftan asırı nefes alıyodum gece geniz kurulugundan uyuyamıyodum allahtan o sorun yok bikac gündür. sag tarafım acılsın sol tarafım tıkansın diye dua eder oldum :) burun ucum ve burun diregimde baska bi kötü görüntü ama artık onlardan gectim, ifadem, nefesim ve burnumun sag tarafı düzelse yeter diyorum..
evet ben zaten o oyulma yüzünden cok korkuyorum, bencede onu her doktor yapamaz. burun ucumdaki sisler bi 10 gün öncesi gibi kalsaydı mümkün degil o kadar bekleyemem diyerek yaza kadar biriktirdigim parayla burda herkesin olmasada cogunlugun onayladıgı daha uygun bi doktora olabilirdim, ama su bikac gündür burun ucumdaki sisliklerde epey bi degisiklik var o bana biraz moral oldu biraz daha inerse sisliklerim bekleyip o parayı biriktirmek cok daha kolay olur benim icin. bencede büyük ihtimal emre beye olucam revizyonu. :)
evet mecbur beklicem yaza kadar temmuzda oldum bende, gerci sislikler insede revizyon sart sag taraftaki cöküntü yüzünden. daha cok var biliyorum aslında ama gecen sefer arastırmadan etmeden buldugum ilk doktora oldum ameliyatı aynı hatayı yapmamak icin sıkı tutuyorum bu sefer isi :)
o doktorun kimdi çok merak ettim :) listeden eleyelim yanii
peki geçmiş olsun aslında bi fotoğraf koysaydın keşke... doktoru iyi araştır da bul revizyon sonuçta, şakaya gelmez...
MISSERABLE kesinlikle haklısın, bir tane sikayet görmedim emre bey hakkında, yaptıgı burunlarda mükemmel, ama bi yandanda 2 sene nasıl gecer bu burunla psikolojisi var. suana kadarda emre beyden baska icime sinen doktor olmadı bu gidisle 2 sene daha bekliycem sanırım . :bbo:
amlytın daha cok yenı 1 yıl dolmadan kesın sonucu anlıyamazsın benım 1 yıl 2 ay oldu hala bıle ıncelme devam edıyor bu surec revızyon ıstegın ıcın daha cok erken belkı zaman gecınce ıhtıyaca duymayabılırsın bıraz daha bekle emre ılhan yıne kafanda olsun ama ona danıstıgında belkı gerek gormeyecektır yınede gıt gorus en ıyısı gerek gormezse kafanda rahat olur para konusuna takılma daha ıyısıne sahıp olacaksan para elbet bırıkır zamanda cabuk gecer umarım gonlune gore olur