• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

lachesis ben farketmemisim bu mesajı kusura bakma.. emre ilhan benimde tek tercihim aslında ama revizyon 6500 tl den baslıyomus emre beyde. maddi acıdan beni cok zorlar o parayı toplamak, ögrenciyim ve 2 senemi falan alır herhalde :) o yüzden 2. bi doktor daha belirlemeye calısıyorum kendimce. insallah bi yerden piyango falan vururda kosa kosa emre beyden gün almaya gidebilirim :)

burnunda tam olarak nasıl bir sorun var peki? neden revizyon istiyorsun?

burnunda tam olarak nasıl bir sorun var peki? neden revizyon istiyorsun?

doktorum kas aramı cok oymus bütün ifadem degisti, olumlu yönde bi degisim olsa o derece oymasını yine sorun yapmazdım ama alık alık bakıyorum. bide burnumun sag tarafında cökme oldu nefes almamı zorlastırıyo. bikac gün öncesindede sol taraftan asırı nefes alıyodum gece geniz kurulugundan uyuyamıyodum allahtan o sorun yok bikac gündür. sag tarafım acılsın sol tarafım tıkansın diye dua eder oldum :) burun ucum ve burun diregimde baska bi kötü görüntü ama artık onlardan gectim, ifadem, nefesim ve burnumun sag tarafı düzelse yeter diyorum..

doktorum kas aramı cok oymus bütün ifadem degisti, olumlu yönde bi degisim olsa o derece oymasını yine sorun yapmazdım ama alık alık bakıyorum. bide burnumun sag tarafında cökme oldu nefes almamı zorlastırıyo. bikac gün öncesindede sol taraftan asırı nefes alıyodum gece geniz kurulugundan uyuyamıyodum allahtan o sorun yok bikac gündür. sag tarafım acılsın sol tarafım tıkansın diye dua eder oldum :) burun ucum ve burun diregimde baska bi kötü görüntü ama artık onlardan gectim, ifadem, nefesim ve burnumun sag tarafı düzelse yeter diyorum..

anladım canım o zaman açık ameliyat olman lazım. Açıkçası ben Sadullah Bey'in açık ameliyatta başarılı olacağından şüpheliyim. bir de senin fazla oyulmayı düzeltmesi vs gerçekten ayrıntılı bir operasyon. istersen sen kendin de gidip konuşabilirsin, zor ameliyatlarda istediğiniz gibi olmayabilir diye uyarıyormuş zaten galiba. Para biriktirip daha geç ameliyat olman, kötü olup paranı, umutlarını sağlığını harap etmenden iyidir diye düşünüyorum. revizyonun revizyonu daha da zor olur. Sen istersen yine bir gidip konuş istersen kendisiyle yüzyüze. Ücret iki katı büyük fark var ama çok riskli bir durum, ben açıkçası bu riski göze alamazdım, çok ciddi sağlık problemin ve çok kötü bir görüntüsü yoksa, beklemeni tavsiye ederim. Emre beyle de yüzyüze görüş belki sigortan falan karşılar ücret biraz düşer.

evet ben zaten o oyulma yüzünden cok korkuyorum, bencede onu her doktor yapamaz. burun ucumdaki sisler bi 10 gün öncesi gibi kalsaydı mümkün degil o kadar bekleyemem diyerek yaza kadar biriktirdigim parayla burda herkesin olmasada cogunlugun onayladıgı daha uygun bi doktora olabilirdim, ama su bikac gündür burun ucumdaki sisliklerde epey bi degisiklik var o bana biraz moral oldu biraz daha inerse sisliklerim bekleyip o parayı biriktirmek cok daha kolay olur benim icin. bencede büyük ihtimal emre beye olucam revizyonu. :)

evet ben zaten o oyulma yüzünden cok korkuyorum, bencede onu her doktor yapamaz. burun ucumdaki sisler bi 10 gün öncesi gibi kalsaydı mümkün degil o kadar bekleyemem diyerek yaza kadar biriktirdigim parayla burda herkesin olmasada cogunlugun onayladıgı daha uygun bi doktora olabilirdim, ama su bikac gündür burun ucumdaki sisliklerde epey bi degisiklik var o bana biraz moral oldu biraz daha inerse sisliklerim bekleyip o parayı biriktirmek cok daha kolay olur benim icin. bencede büyük ihtimal emre beye olucam revizyonu. :)

ya zaten 1 sene dolmadan revizyon yapmıyorlar. sen ne zaman ameliyat oldun, bak mesela başta memnun olmayıp 6 ay sonra memnun olan ya da tam tersi şişlikler inince 6-7 ay sonra burnunu beğenmeyenler oluyor. 1 sene bir geçsin burnun otursun, paranı biriktir ve hala kararın kesin olursa kendini güvenilir ellere teslim edersin;)

evet mecbur beklicem yaza kadar temmuzda oldum bende, gerci sislikler insede revizyon sart sag taraftaki cöküntü yüzünden. daha cok var biliyorum aslında ama gecen sefer arastırmadan etmeden buldugum ilk doktora oldum ameliyatı aynı hatayı yapmamak icin sıkı tutuyorum bu sefer isi :)

evet mecbur beklicem yaza kadar temmuzda oldum bende, gerci sislikler insede revizyon sart sag taraftaki cöküntü yüzünden. daha cok var biliyorum aslında ama gecen sefer arastırmadan etmeden buldugum ilk doktora oldum ameliyatı aynı hatayı yapmamak icin sıkı tutuyorum bu sefer isi :)

anladım canım çok geçmiş olsun, inşallah revizyondan sonra tam istediğin gibi olur. hangi doktora olduysan onu da yaz da başkası olmasın o doktora. çöküntü olunca doktorun ne dedi, nasıl telafi edicekmiş? kendini nasıl savundu?

daha haberi yok :) suan icin bi müdahele yapılamayacagını bildigim icin söyleme geregi duymadım acıkcası, bide 3. ay kontrolüne gittigimde ben söylemeden kendi bana bunu söyleyecekmi merak ediyorum.. ilk ay kontrolünde burnum davul gibiyken bile cok güzel sana cok yakıstı demisti küfür eder gibi, al sen bu patatese layıksın durumu oldu biraz :) ekimde kontrolüm var o zaman ögrenicem herhangi bi savunması varmı yokmu :)

o doktorun kimdi çok merak ettim :) listeden eleyelim yanii

aslında bende söylemek isterdim ama akraba aracılıgıyla buldum onu o yüzden ismini karıstırmak istemiyorum. ayrıca forumda cok arattım o doktorun ismini hic sonuc cıkmadı, öyle meshur bilindik bi doktorda degil, herkes güvende simdilik :)

peki geçmiş olsun :( aslında bi fotoğraf koysaydın keşke... doktoru iyi araştır da bul revizyon sonuçta, şakaya gelmez...

peki geçmiş olsun :( aslında bi fotoğraf koysaydın keşke... doktoru iyi araştır da bul revizyon sonuçta, şakaya gelmez...

tesekkürler, aslında bu siteyi 1- 1,5 ay önce bulmus olsam hicbisey icin olmasa bile sisliklerinden sikayet edenler icin kesin burun resmimi ceker koyardım beterin en beteri benim kimse aglamasın, sikayet etmesin diye :) ben daha benimki kadar bicimsiz ve cok sisen bi burun görmedim bu forumda. öyle bi burunu hatırlamak istemedigim icinde fotograf cektirmeyi düsünmedim bile, insallah revizyondan sonra burnumu gere gere koyucam eski ve yeni resimlerimi :)

haletiruh cnm karar verdinmi doktor işine.bikaç gündür bayram yüznden giremedm foruma.senin kararınıda merak ettim

parayı biriktirmem 2 senede sürse %99 kararım emre ilhan :) insallah bu dönem icinde emre beyden sikayetci olan cok fazla kisi cıkmaz, ya da emre beye bisey olmaz, o zaman isim zor :)

MISSERABLE kesinlikle haklısın, bir tane sikayet görmedim emre bey hakkında, yaptıgı burunlarda mükemmel, ama bi yandanda 2 sene nasıl gecer bu burunla psikolojisi var. suana kadarda emre beyden baska icime sinen doktor olmadı bu gidisle 2 sene daha bekliycem sanırım . :bbo:

amlytın daha cok yenı 1 yıl dolmadan kesın sonucu anlıyamazsın benım 1 yıl 2 ay oldu hala bıle ıncelme devam edıyor bu surec revızyon ıstegın ıcın daha cok erken belkı zaman gecınce ıhtıyaca duymayabılırsın bıraz daha bekle emre ılhan yıne kafanda olsun ama ona danıstıgında belkı gerek gormeyecektır yınede gıt gorus en ıyısı gerek gormezse kafanda rahat olur para konusuna takılma daha ıyısıne sahıp olacaksan para elbet bırıkır zamanda cabuk gecer umarım gonlune gore olur

amlytın daha cok yenı 1 yıl dolmadan kesın sonucu anlıyamazsın benım 1 yıl 2 ay oldu hala bıle ıncelme devam edıyor bu surec revızyon ıstegın ıcın daha cok erken belkı zaman gecınce ıhtıyaca duymayabılırsın bıraz daha bekle emre ılhan yıne kafanda olsun ama ona danıstıgında belkı gerek gormeyecektır yınede gıt gorus en ıyısı gerek gormezse kafanda rahat olur para konusuna takılma daha ıyısıne sahıp olacaksan para elbet bırıkır zamanda cabuk gecer umarım gonlune gore olur

cok sagol.. sag tarafımdaki cökme yüzünden revizyon sart nefes almamı zorlastırıyo cünkü ama dedigin gibi inceldikce benim icin beklemek kolaylasır, sol tarafım oturdukca daha az rahatsız edecektir beni sag tarafımın görüntüsü, yani umarım öyle olur :) sen kime olmustun ameliyatı, memnunmusun ?

Back