• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

merhaaba kızlar..öncelikle hepinizi çooook özlediğimi söyleyerek başlıyayım içimi dökmeye :)
yepyeni bi hayattan hepinize sevgiler..şehrim, işim, çevrem her şeyim değişti..başıma gelenleri bilen biliyor zaten :) neyse o konuya hiç girmeyeceğim..gelelim burun mevzusuna, 3 ay oldu ameliyat olalı..önden bakınca eskisinden hiç bir farkı yok burnumun,yandan evet güzel görünüyor..ama öndeki o şişlik beni öldürüyor, içeride şişlikler olduğunu biliyorum ama aşırı bi şişlik değil bunlar, ameliyattın ardındaki o bi hafta içinde burnum çok güzeldi şimdi sanki düştü gibi gelio bana yani kalkkıklığı indi..ama şişlik duruyo :) tabi eskiyle kıyaslayınca tabiki burnum çok güzel...ama yine de ahım şahım değil..bu şişlikler ne zaman inecek çok merak ediyorum gerçi ben hep böyle kalacağı kanısındayım ya o ayrı..yine de memnunum işte, çok doğal duruyor çünkü, bu şüphesiz..... :)

Son düzenleme:
iş yerinden izin alıp istanbula gitmeyi bekliyorum haftasonu olup dönme ihtimalim var alçı açılma durumları nasıl kızlar. teeee erzurumdan istanbula gidip gelmek zor olcak benim için.. bi de kış geliyor buraya, bu mevsimde olmamın bi sakıncası olurmu bilmiyorum

iş yerinden izin alıp istanbula gitmeyi bekliyorum haftasonu olup dönme ihtimalim var alçı açılma durumları nasıl kızlar. teeee erzurumdan istanbula gidip gelmek zor olcak benim için.. bi de kış geliyor buraya, bu mevsimde olmamın bi sakıncası olurmu bilmiyorum

bir hafta sonra alçı çıkıyor, bandaj takılıyor diğer hafta da bandaj çıkıyor.

teşekkürler cvplarınız için arkadaşlar evet biraz daha bekleyeceğim zaten başka da yapabileceğim bişey yok açıkçası :) dediğiniz gibi muayeneleri çok kısa ve verdiği cvplar ayrıntılı ve memnun edici diil...ben mesela ilk görüşmeye gittiğimde 10 dk konuştuktan sonra başka hasta geldi ve kendimi rahatsız hissettim ve görüşmeyi bitirmek durumunda kaldık, halbuki oturup 1 saat daha konuşabilirdim ...dediğiniz gibi sürümden kazanma durumu var sanırım ama bu tarz olması yerine her hastasını en ince ayrıntılarına kadar memnun etmeye çalışsa ileride çok daha başarılı bi noktaya gelebilir diye düşünüyorum....ama tabii bunları sonradan anlıyosunuz...bu detayların önemini diyelim :) umarım sonunda hepimiz mutlu oluruz :)
cnm selam bende sadullah beye amelıyat oldum medı lıfe ta,o kadar uzun yazardım kı maa senınle aynı seylerı yazıcamız ıcın ınan uzatmıyorum,satır satır hepsı aynı eylülde amelıayt oldum henuz 2 ay olmadı ve revızyon dusunuyorum canımı ne sıktı bılıyomusun hnı dogal dursun dıyorlar ya tamam dogal dursun estetık oldugu bellı olmasın da anacım 1-2 kısı barı deseydı cnm sende bı degısıklık var dıye ınan bunu ısterdım yanı,ben anadolu yakasındayım muayenehanesıne kontrole gıdıyorum 2-3 dk o kadar yolu 3 dk ıcın gıdıyorum,tavsıye uzerıne gıttım revızyon dusunuceme gıder ıkı katı fıyatını verırdım sımdı pısmanım emre ılhana gıtmedıgıme yada barıs cakır a:((..3-5 foto baktık bılgısayarda o kadar burnumun ucuna söle bktı fılan,hıc te aramadı...bır tel ble yok..ve ıcı öle sıs kı halen:((( cok uzuluyorum gecmıycek dıye...ben özel msj atamıyorum benı eklersen cok sevınırım....

cnm selam bende sadullah beye amelıyat oldum medı lıfe ta,o kadar uzun yazardım kı maa senınle aynı seylerı yazıcamız ıcın ınan uzatmıyorum,satır satır hepsı aynı eylülde amelıayt oldum henuz 2 ay olmadı ve revızyon dusunuyorum canımı ne sıktı bılıyomusun hnı dogal dursun dıyorlar ya tamam dogal dursun estetık oldugu bellı olmasın da anacım 1-2 kısı barı deseydı cnm sende bı degısıklık var dıye ınan bunu ısterdım yanı,ben anadolu yakasındayım muayenehanesıne kontrole gıdıyorum 2-3 dk o kadar yolu 3 dk ıcın gıdıyorum,tavsıye uzerıne gıttım revızyon dusunuceme gıder ıkı katı fıyatını verırdım sımdı pısmanım emre ılhana gıtmedıgıme yada barıs cakır a:((..3-5 foto baktık bılgısayarda o kadar burnumun ucuna söle bktı fılan,hıc te aramadı...bır tel ble yok..ve ıcı öle sıs kı halen:((( cok uzuluyorum gecmıycek dıye...ben özel msj atamıyorum benı eklersen cok sevınırım....

tatlım öncelıkle gecmıs olsun revızyonu düsünmene gercekten üzüldüm hemde amelıyt olalı 2 ken cidden ben bıraz daha beklemenden yanayım sekerımmm bekle ınsın sıslerın bır sonrdan anlasılırr herseyy ama bu düsüşncelerını doktrnla paylass bence

tatlım öncelıkle gecmıs olsun revızyonu düsünmene gercekten üzüldüm hemde amelıyt olalı 2 ken cidden ben bıraz daha beklemenden yanayım sekerımmm bekle ınsın sıslerın bır sonrdan anlasılırr herseyy ama bu düsüşncelerını doktrnla paylass bence
ya zaten sorma emre ılhanı aradım,maıl attım revızyon 8500 tl ımıs amelıyat zaten 5000 tlydı,bılseyıdm revızyon gıbı bır mecburıyetıde olasılıklar arasına koysaydım,2500 un ustune paramı bırıktırıdım ...:(( amelıyatı beklerdım...ama kenıdmı avutuyorum şişikler var dıye,dr.a söyledım ben cok tatmın olmadım ınermı dıye...enfazla 1-2 mm dedı,daha ınmez..mrk ettıgım bır seyde kaza gecırdım ve mecburi bır amelıyat olmustu benımkısı neden dıyorum kaza ızı mı duzeltmedı doktor???? burnumun ustunde ız halen duruyor :((....offf zaten en az 6ay beklıycem mecburen...

canım öncelikle geçmiş olsun umarım tekrar revizyona gerek kalmadan şişliklerin iner burnun istediğin gibi olurr.buarada benım bıldığım emre beyın revızyonları 6500 tl ıdı.8500 tl mı olmus ınanamadım ya bende yaptırmayı dusunuyorumda revizyon demekkı emre beyı elemek zorundayım artık,barış beye yaptıracağım sanırım artıkkkkk............

canım öncelikle geçmiş olsun umarım tekrar revizyona gerek kalmadan şişliklerin iner burnun istediğin gibi olurr.buarada benım bıldığım emre beyın revızyonları 6500 tl ıdı.8500 tl mı olmus ınanamadım ya bende yaptırmayı dusunuyorumda revizyon demekkı emre beyı elemek zorundayım artık,barış beye yaptıracağım sanırım artıkkkkk............
ben barıs cakıra gıttım,8 kasım ıtıbarıyle klınık acıyomus fulyada memorıal okmeydanından ayrılmıs...ama gene amelıyatlarını memorıal ve acıbadem ın amelıyathanerını kullanarak yapıcakmıs ,hastane standartlarımı dusurmem dedı,ama barıs cakır ın emre beyden farkı var revızyon olup olmaması önemlı dııl,5000 tl ımıs ama 1 ocaktan ıtıbaren 5500 yaptım dedı,revızyonmu olucak ılkmı olucak bakmam dedı standart fıyat,emre beyın amelıayt 4500 tlıdı en sn 5000 olmus revızyonda 8500 sok gecırdım,halen atlatabılmıs degılım:)) en az 6 ay beklıycem umarım gerek kalmaz ve otururum oturdugum yerde:))) cok yuksek.....

edamisranında burun ucu düşükmüş sanırım ve kendisinden duydugum kadarıyla edamisranın burun ucunuda kemerini gayet gzl bir biçimde yapmıs
bu arada gamze benm albümdekiler bi kaç haftaki resmler yeni resmler daha eklmedm su anda o resmdekilerden daha gzl burnum bana göre eklerim bi ara yine bakarsın

FOTON hala duruormu cnm benı eklermısın acaba?

Back