Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorun oldu sitede son 3 günün mesajları gitti.
25 nisan beni ekleyebilirmisin cnm ...
25nisandan ne zamandir haber alamadik, ben de cok merak ediyorum iyi mi, memnun mu acaba bilmiyorumkismile
Evet :1rolleyes:
Arkadaşlar deviasyon burun kemiğinin eğriliğinden dolayı burun deliklerinin tıkalı olması mı yoksa, eğrilikten dolayı, burun içindeki kıkırdakların burnu tıkaması mı? :1rolleyes:
deviasyon kemik egriliginden deligin kapanmasi cifacim, tabi bazilari asiri derece egrilikten tamamen kapali oluyor neredeyse, benimki gibi yani eski benimki sositososito . zaten deviasyonun tam adi septum deviasyon, septum da burun kemiginin adi :)
teşekkür edrim bilgiler için:) yalnız çok korkuyorum ben sanki sadullah bey kaş arasıyla burnun ortasını çok mu oyuk yapıyo yada bilmiyorum işte malum korkular.anlatabildim mi bilmiyorum .suratıma gitmeyen çok kalkık ya da çok kavisli yada garip bir burun istemiyorum :)
eluard ve venüs burnunuzda değişiklik varsa fotolar ekleyebilrmisiniz?mesaj sayım az olduğu için özel mesaj yollayamıyorum kusura bakmayın.ve bişey daha sadullah bey tasarım yapıyomu yani istedgnz şekli tam anlayabilmesi için önemli dimi bu?