• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

Arkadaşlar bazı burunlarda kıkırdak çıkıntısı mı denir ne denir... öyle izler oluyor ya çok hoşuma gidiyor, mesela Adriana Lima'nın burnundaki gibi, mesaj sayım yeterli olmadığı için resim ekliyemiyorum, acaba doktorlar böyle bir şey yapar mı CADIARZU

bende olmaması ıcın cok dua etmiştim :) bence burun yapısıyla alakalıdır bazılarının kıkırdakları daha cok bellı olur. bıraz önden burun kalkınca kıkırdaklar daha ön plana cıkıyor bazılarınkısı kalkık oldugu halde gorunmezler.ama tabı sormak lazım ozellıkle yapılabılır mı? pazartesı kontrole gıttıgmde sorucam:)

Son düzenleme:
cook tesekkur ederim guzel burunlu bayanlar:)) begendiginize cok sevindim:) sisliklerim inince gule gule kullanmaya baslicam insallah ^^

bende olmaması ıcın cok dua etmiştim :) bence burun yapısıyla alakalıdır bazılarının kıkırdakları daha cok bellı olur. bıraz önden burun kalkınca kıkırdaklar daha ön plana cıkıyor bazılarınkısı kalkık oldugu halde gorunmezler.ama tabı sormak lazım ozellıkle yapılabılır mı? pazartesı kontrole gıttıgmde sorucam:)

Çok sağol canım opuyorumnanaktan
----

eluard ben de baktım fotoğraflarına, çok güzel olmuş burnun canım a.s.

Ayyy valla burnun cok hos olmusssss:nazar:valla emre beyde olcak olmasam mutlaka sadullah beye olurdum, cok guzel burunlar yapiyor masallaha.s.

avicenna, cok tesekkur ederimm begenmene cok sevindim opuyorumnanaktan . aslina bakarsan ben de ilk doktor arastirmaya baslamisken emre beye karar vermistim, o zamanlar evime cok yakin bir hastanede yapiyordu ameliyatlarini. ama sonra sadullah beyin hastalarini gore gore kararimi degistirdim ^^ ikisi de cok iyi doktorlar zaten icin cok rahat olsun dogru bir karar vermissin :):) ne zaman oluyorsun? simdiden cook gecmis olsun a.s.

ben dr. vıp programında dıkkatımı cektı bır hastasının burnu cok guzel ve cok doğaldı aynı zamanda harıkaydı cok mutevazı bırıne benzıyor doktor sankı işlerini konusturuyor demekki

ben dr. vıp programında dıkkatımı cektı bır hastasının burnu cok guzel ve cok doğaldı aynı zamanda harıkaydı cok mutevazı bırıne benzıyor doktor sankı işlerini konusturuyor demekki

evet misserable gercekten oyle, cok mutevazi bir insan kendisi :) ve en onemlisi guven veriyor olmasi. ve sana da cok tesekkur ediyorum hihoyyyt

avicenna, cok tesekkur ederimm begenmene cok sevindim opuyorumnanaktan . aslina bakarsan ben de ilk doktor arastirmaya baslamisken emre beye karar vermistim, o zamanlar evime cok yakin bir hastanede yapiyordu ameliyatlarini. ama sonra sadullah beyin hastalarini gore gore kararimi degistirdim ^^ ikisi de cok iyi doktorlar zaten icin cok rahat olsun dogru bir karar vermissin :):) ne zaman oluyorsun? simdiden cook gecmis olsun a.s.

13 temmuzda insallah. Ya bu emre beyle sadullah bey arasinda nerdeyse 2 kat fiyat farki var, neden acabaCADIARZU. anlayamadim gitti, tekrar tsk gecmis olsun dileklerin icina.s.

13 temmuzda insallah. Ya bu emre beyle sadullah bey arasinda nerdeyse 2 kat fiyat farki var, neden acabaCADIARZU. anlayamadim gitti, tekrar tsk gecmis olsun dileklerin icina.s.

ameliyat yapilan hastanelere gore fiyat firlayabiliyor ki emre bey de acibadem'de yapiyor ameliyatlarini, fark olmasi cok olagan yani :) insallah cok rahat gecirirsin, cok az kalmis :)

Sadullah bey ameliyat parasını peşin mi alıyor yoksa taksit de yapar mı biliyor musunuz kızlar? turkbayragi

Back