Arkadaşlar bazı burunlarda kıkırdak çıkıntısı mı denir ne denir... öyle izler oluyor ya çok hoşuma gidiyor, mesela Adriana Lima'nın burnundaki gibi, mesaj sayım yeterli olmadığı için resim ekliyemiyorum, acaba doktorlar böyle bir şey yapar mı CADIARZU
bende olmaması ıcın cok dua etmiştim :) bence burun yapısıyla alakalıdır bazılarının kıkırdakları daha cok bellı olur. bıraz önden burun kalkınca kıkırdaklar daha ön plana cıkıyor bazılarınkısı kalkık oldugu halde gorunmezler.ama tabı sormak lazım ozellıkle yapılabılır mı? pazartesı kontrole gıttıgmde sorucam:)
cok tesekkur ederiimmm:)) kaydirigubbakcemile5
Ayyy valla burnun cok hos olmusssssvalla emre beyde olcak olmasam mutlaka sadullah beye olurdum, cok guzel burunlar yapiyor masallaha.s.
ben dr. vıp programında dıkkatımı cektı bır hastasının burnu cok guzel ve cok doğaldı aynı zamanda harıkaydı cok mutevazı bırıne benzıyor doktor sankı işlerini konusturuyor demekki
avicenna, cok tesekkur ederimm begenmene cok sevindim opuyorumnanaktan . aslina bakarsan ben de ilk doktor arastirmaya baslamisken emre beye karar vermistim, o zamanlar evime cok yakin bir hastanede yapiyordu ameliyatlarini. ama sonra sadullah beyin hastalarini gore gore kararimi degistirdim ^^ ikisi de cok iyi doktorlar zaten icin cok rahat olsun dogru bir karar vermissin :):) ne zaman oluyorsun? simdiden cook gecmis olsun a.s.
13 temmuzda insallah. Ya bu emre beyle sadullah bey arasinda nerdeyse 2 kat fiyat farki var, neden acabaCADIARZU. anlayamadim gitti, tekrar tsk gecmis olsun dileklerin icina.s.
ameliyat yapilan hastanelere gore fiyat firlayabiliyor ki emre bey de acibadem'de yapiyor ameliyatlarini, fark olmasi cok olagan yani :) insallah cok rahat gecirirsin, cok az kalmis :)
canım bende bakabilirmiyim resimlerine
rica etsem bende görebilir miyim eluard :)
çok güzel olmuş, çok geçmiş olsunn.. :) ve çok beğendim..
cok tesekkur ederim cok mutlu oldum hihoyyyt . uc kismi cok sis ama belli oluyor zaten yusyuvarlak :)
evet canım ama çok yakışmışş.. en kısa zamanda pırrrr diye geçer vakitlerde şişlikler iner güzel burnuna bir an evvel kavuşursun inşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?