• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

kızlar 9 gün kaldı ameliyatıma şimdiden heyecan sardı beni kaydirigubbakcemile2 inşallah benim de burnuşum sizin gibi güzel olurrrrr :sinifsinif: sadullah beye sonsuz güveniyorum, kötü de düşünmeme çalışıyorum ama tabi herşeyin hayırlısııı eyvahedigeldismile

hadı bakalım inş cok guzel bır burun sahıbıde sen olursun:) dualarımız senınlede olucak. guzel dusunelım hersey guzel gıtsın:)

daha ameliyat olmadım ben deryacım, o yüzden sana pek yardımcı olabileceğimi sanmıyorum ama ameliyat olan tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler..
şu an için tek diyebileceğim ayın 3ünde medilife da 2 buçuk milyara ( yeni parayla ne oluyosa artık) ameliyat olacağımdır :hulya: her şeyin hayırlısı....
bütün doktorların bütün sayflarını bütün arkadaşların yorumlarını okuyarak kara ver derim..benim araştırmalarım sonucunda kararım sadullah beyden yana oldu.. a.s

ay ben seni ameliyat oldu sandım nisancıgım yerimseniben hadi bakalım hayırlısı canım gelişmeleri fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz simdiden gecmis olsun cnm opuyorumnanaktan

sağolun canlarım, dört gözle bekliyorum ben de haftaya cumartesi gününü kaydirigubbakcemile2 herşeyin hayırlısı.. bu arada annecim gelicek ya bana bakmaya, ondan da çok sevinçliyim, kaç aydır görüşemioduk :sinifsinif: çok özlemiştim onuu hihoyyyt

sağolun canlarım, dört gözle bekliyorum ben de haftaya cumartesi gününü kaydirigubbakcemile2 herşeyin hayırlısı.. bu arada annecim gelicek ya bana bakmaya, ondan da çok sevinçliyim, kaç aydır görüşemioduk :sinifsinif: çok özlemiştim onuu hihoyyyt

az kaldı ıns cokguzel olucak annecınde gelıcek hersey tam olucak alkisalkisalkis

Son düzenleme:
günaydın kızlaaarrrr ameliyatıma son 2 gün :kedi: aklıma bişi takıldı da aslında uzun zamandır vardı bu soru, hayalimsinnn'ciğime de kısmen sormuştum. banyo konusunu ameliyattan sonra nasıl yapıcaz ? yani ameliyattan kaç gün sonraa saçımızı falan yıkayabileceğiz ? siz nasıl yaptınız işi ? her gün duş alan birisi olarak ve bu sıcak günlerde, çok önemli bi durum da benim için :uhm:

günaydın kızlaaarrrr ameliyatıma son 2 gün :kedi: aklıma bişi takıldı da aslında uzun zamandır vardı bu soru, hayalimsinnn'ciğime de kısmen sormuştum. banyo konusunu ameliyattan sonra nasıl yapıcaz ? yani ameliyattan kaç gün sonraa saçımızı falan yıkayabileceğiz ? siz nasıl yaptınız işi ? her gün duş alan birisi olarak ve bu sıcak günlerde, çok önemli bi durum da benim için :uhm:

25nisan, sorunu ilk ben gordum ben cevap vereyim :) malesef bu konu cok sikintili. ben saclarimi lavaboda kafami arkaya yatirarak, kuaforlerin yikadigi gibi yikadim, tabiki tek basima degil yardim alarak. dus alma meselesi de boyundan asagisi seklinde. bandajlar da alinip her sey bittikten sonra, sadullah bey artik banyo yapabilirsin dedi :) yani bandajlar cikana kadar malesef cok mesakatli bir sekilde yikanacaksin. simdiden gecmis olsuun :):)) a.s.

teşekküer ederim eluard opuyorumnanaktan hayırlısıyla şu ameliyatı olayım da, ardın da o dönem de geçer elbet.. banyo konusu anlaşıldı, biraz sıkıntılı olacak ama katlancaz artık .
YARIN AMELİYAT OLUYORUM SAAT 9DA HEPİNİZİN DUALARINI, İYİ DİLEKLERİNİ BEKLİYORUMMM. siz gönderin ben alırım o esnada, hissederim :asigim:

Back