• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

kızlar lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmm

bugun sadullah beyle görüşmem vardı emre beylede cuma gunu var ve ben kararsız kaldımmmm...sadullah beyle ilgili görüşleriniizi varsa şikayetlerinizi bekliyorumm...kontroller ve amelıyat yerı acısından yer olarak yakın ıstıyorum ve sadullah beyın yerı yakın ancak sonucun kotu olmasından ve 2. bır amelıyattan cok endıselıyım... sadullah beyle ilgili tecrübelerinize görüşlerinize ihtiyacım var.amelıyat olup tekrardan 2. amelıyata gerek duyanlar varmı? son 3 gun karar verırsem amelıyat olucam önümüzdeki hafta .... :(

görüşmeden nasıl bır sonuc cıkardın once sen kendın karar ver :) memnun mu ayrıldın ? ben kendı adıma konusursam Allaha sukur cok memnunum şu ana kadar bır sorun yaşamadım inş ta yaşamam:) hangı doktorda yaparsanız yapın memnun olamama ıhtımalınız hep vardır oyuzden en bastan karamsar olmayın.acık kapı bırakın:) inş iyi guzel olucak dıye..ben hep suna ınanırım bısey benım için hayırlıysa bunun devamı gelır yok degılse bı yerde engel cıkar olmaz.ve ben bır baktım ameliyat olmusum bıle:) sızı cok ıyı anlıyorum hepımız bu dusunceler ıcınde bocaladık..hakkınızda hayırlısı olması dılegıyle:)

sibeltt arkadaşım ben de çok araştırdım doktor bulmak için. buradaki bütün arkadaşlar sağ olsun iyi veya kötü herkes bütün doktorlar hakkında yorum yapıyorlar..ve bizim de bu sayede az çok fikrimiz oluşuyor. ben ameliyat konusunda sadullah bey'de karar kıldım, Allah kısmet ederse ay sonu gibi de düşünüyorum..Bana göre de Venus arkadaşımın dediği gibi her doktorun yaptığı burundan memnun olmama ihtimalimiz olacaktır. kimse %100 güvence vermez, bizim de bu beklentimiz olmamalı zaten..hayal kırıklığı yaşamaktansa hayırlısı deyip ameliyat olmak daha iyi şu durumda :) ve araştırmama göre (sen de geçmiş sayfaları kontrol et) hemen hemen herkes (bi arkadaşın kız kardeşi dışında) sadullah beyden çok memnun.. tabi karar vermek sana kalmış ;) umarım hakkında hayırlısı neyse o olur canım...

arkdslr ben glop adlı uyenın kız kardesınn sadullah beye amelıyt oldgna ınanmıyrm resmlerıne dıkkat edersenz normal bır burunda hıc farklı yanı yok yanı estetkle alakalı hıcbır durum kendı tecrubelrımde bu yorumu yapıyrm dua edın kızlarrr bu sürecte bende cok dua ettım doktrnz sızı tatmın edıyrsa olun ama cok para verıpte kesın guzel sonuc alırım dıyede dusnmeyn derım doktrnz eger ıstedgnz gıbı sonuc cıkmazsa sonucu kabullenecekmı bunu kendısyle görusun bnu kabul edıyrsa ıs bıtmıstır:):):) zatennn 25 nısan hadı baklm hayrlı haberlerını beklıycgzz :):):)

Son düzenleme:
Ben de glop'un ikizinin Sadullah beye ameliyat olduğuna inanmıyorum, hatta hiç ameliyat geçirmemiş, çünkü o burunla glop'un orjinal burnu çok benziyor ve eğer gerçekten ameliyat olduysa ikizi burnunun ilk hali nerde? CADIARZU

Arkadaşlar bi' şey soracağım, ameliyat sırasında yüzük küpe saat gibi aksesuarlar çıkarılıyor mu? Soru biraz saçma mı oldu ne fisfisfis

ben sadullah bey'e ameliyat oldum..harika bir doktor bence..doğaldan yana, kalkık isteyenler ona gitmesin derim..siz hangi hastanede isterseniz orada yapıor sanırım..ameliyat sırasında takılar elbette ki çıkıyor yani..aksi düşünülebilir mi??

ben sadullah bey'e ameliyat oldum..harika bir doktor bence..doğaldan yana, kalkık isteyenler ona gitmesin derim..siz hangi hastanede isterseniz orada yapıor sanırım..ameliyat sırasında takılar elbette ki çıkıyor yani..aksi düşünülebilir mi??

hımmm sen ne zman oldn amelıyt? sekerımmm ben medı lıfe de oldm ama nerde ıstrsn yaprr tabıkı demı

anladım cnm:) spreyı kullanıyor musun arada bır sık onu burnunu acar.kan bırıkmıiştır ben spreyle ve kulak cubuguyla hafıfce temızlıyordum ama ole cok derıne sokmadan.fazla rahatsız etmıyorsa sen elleme ama spreyını sık.

anladım cnm:) spreyı kullanıyor musun arada bır sık onu burnunu acar.kan bırıkmıiştır ben spreyle ve kulak cubuguyla hafıfce temızlıyordum ama ole cok derıne sokmadan.fazla rahatsız etmıyorsa sen elleme ama spreyını sık.

:):) sekerım kullanıyrm ama ıns cok ısee yararrr bakıyrm herkes sadullah beye amelıyt olmk ıstıyrr yda olms:):):)

arkdslr ben glop adlı uyenın kız kardesınn sadullah beye amelıyt oldgna ınanmıyrm resmlerıne dıkkat edersenz normal bır burunda hıc farklı yanı yok yanı estetkle alakalı hıcbır durum kendı tecrubelrımde bu yorumu yapıyrm dua edın kızlarrr bu sürecte bende cok dua ettım doktrnz sızı tatmın edıyrsa olun ama cok para verıpte kesın guzel sonuc alırım dıyede dusnmeyn derım doktrnz eger ıstedgnz gıbı sonuc cıkmazsa sonucu kabullenecekmı bunu kendısyle görusun bnu kabul edıyrsa ıs bıtmıstır:):):) zatennn 25 nısan hadı baklm hayrlı haberlerını beklıycgzz :):):)

neden yalan soylesın kı cok sacma bı yaklasım bence bıraz daha duyarlı yaklaşın derım her doktorun memnun olmayan hastası olablr nedn hemen ınanmamktan yana kullanıyorsunuz cumlelerınızı her doktorun hastalarına gore bıraz memnun olunmayan opersayonları olablır bıraz daha sagduyulu olun o kısının yerınde sız olsaysdınz ve sızın hakkınzda boyle ınannmıyorum dıye cumleler kullanılsaydı ne dusunurdunz lutfen boyle katı yaklşmlarda bulunmayın resmını koymus soncta yalan olsa resım koyarmıydı yapmayın lutfen

Back