Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayalımsınnn nerelerdesın sesın solugun cıkmıyor nasıl gıdıyor:)
ben sadullah bey'e ameliyat oldum..harika bir doktor bence..doğaldan yana, kalkık isteyenler ona gitmesin derim..siz hangi hastanede isterseniz orada yapıor sanırım..ameliyat sırasında takılar elbette ki çıkıyor yani..aksi düşünülebilir mi??
nasıl burnunn :) resımlerı kaldırmışsın ama inş bantların duruyordur cıkartmadın dımı:)
anladım cnm:) spreyı kullanıyor musun arada bır sık onu burnunu acar.kan bırıkmıiştır ben spreyle ve kulak cubuguyla hafıfce temızlıyordum ama ole cok derıne sokmadan.fazla rahatsız etmıyorsa sen elleme ama spreyını sık.
arkdslr ben glop adlı uyenın kız kardesınn sadullah beye amelıyt oldgna ınanmıyrm resmlerıne dıkkat edersenz normal bır burunda hıc farklı yanı yok yanı estetkle alakalı hıcbır durum kendı tecrubelrımde bu yorumu yapıyrm dua edın kızlarrr bu sürecte bende cok dua ettım doktrnz sızı tatmın edıyrsa olun ama cok para verıpte kesın guzel sonuc alırım dıyede dusnmeyn derım doktrnz eger ıstedgnz gıbı sonuc cıkmazsa sonucu kabullenecekmı bunu kendısyle görusun bnu kabul edıyrsa ıs bıtmıstır:):):) zatennn 25 nısan hadı baklm hayrlı haberlerını beklıycgzz :):):)
:)) ay senın burnunua kendı burnumdan bıle daha cok merak edıyorum nedense:)