• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

hayalimsin simdiden bantlı halı bile çok güzel duruyor gülegüle kullan cnm geçmiş olsunnnnnnn

ay hayalimsinnn burnuşun çok şeker görünüyor şimdiden canım yaaakaydirigubbakcemile2 hayırlı uğurlu olsun! haftaya tam şeklini görcez inşallaah! cumarteside ben gidiyorum görüşmeye alkisalkisalkis

inş cokguzel olucak zaten ılk halını begenmıstın:) okadar dedım sana atel cıktıgında hemen şipşak resım cek sonra bantlar takılsın dıye neyse artık 1 hafta daha beklıcez:)

tampnlrı cıkarrken valla o acı ve korkudan herseyı unuttm:):) gercı acımadı amaa ben yınede mızmızladım:):)

hayalimsinn senin burnunun nası bi şekil aldığını görebilmemiz için ne olurr montajlamadan koyy resminii..çünkü burun çok güzel olabilir ama bide yüzde nası durmuş onada bakmak lazımm..absürt mü durmuşş yoksa cupp die oturmuşmu ona bakmak lazımm ...lütfen öle koyy olur mu?diğerr ameliyat olmuş arkadaşlar lütfen sizelerde dolu dolu resim koyunn..bende artık kararımı veriyimm ...bu ayy kesin olmam lazım ..yoksa tüm hayallerim suya düşcekk..daha doğrusu planlarımmm:((((((

hyalımsın bu halıyle bıle burnun cok guzel gozukuyor suana dek kotu bır burun hem uygun bır ucrete hemde cok sırın burunlar var burda sadullah beyde reklam yapmıyor bırde yapsa neler olacak kımbılır

bide gördüğüm kadarıyla iççç şişlik kalmamışş ne güzell bu kadar azmı morarıyo şişiyoo vayy beee...

sıslıkler fılan az oluyr benm agrım cok oldu oda burnum kırıktı ıkı amelıyttı benmkısıde onun harıcınde sızı olmaz sanıyrmkı guzelımmm ben sadullah beye yalvardım neolrrsunz benm burnumu cok kalkık yapın dıyee hayr dedı yüzüne yakısan neyse onu yapıcam dedı:):):) gıdıp konsmadn fıkr edınemezsnn benceee ben gönul rahatlıyla tavsıye edebılrm gıt konss benm sıslklerım bır aydan önce ınmezzz bırde benm dokularımda hassaskı vay halıme:):):) eskısınde kat kat ıyı oluyr merak etmee ne istedgnı nasl burun ıstedgnı söylee doktraa yetr ona o hem ben burdakı kızların burunlarındanda bahsettm :):):):) hepsnıde hatrlıyr kıme ne burun yaptgnı :):):)

hyalımsın bu halıyle bıle burnun cok guzel gozukuyor suana dek kotu bır burun hem uygun bır ucrete hemde cok sırın burunlar var burda sadullah beyde reklam yapmıyor bırde yapsa neler olacak kımbılır

evet bunda cok haklısnn dusk ücrete ınsanlrı memnun eden burun yapması cok hoss bırde paracı degıll bunda emnım cnm

sizin ısteklerınızıde gözönünde bulundurarak yuze yakısıcak burunlar yapıyor..ben kalkık olmasında ısrar etmıstım ama kavıs yapın demeyı unutmustum ama kendısı yapmıs..demek ıstedıgım burna ne gerekıyorsa nasıl daha guzel olucaksa yapmaya calısıyor..ben ummudugumdan cok daha guzel bı burunla karsılastım:)

kızlarrr ben bırkonuda sızden bılgı almak ıstesem bılgısı olan varsa yardım edebılrmı lutfen benm yuzmde mercımek buyklugunde kahverengı bır ben varr annem karsı aldrmama ama ben kıme nerde aldrmam gerektgı hakkında hıcbır fıkrm yok:S:s:S lutfen bılgnz vrsa yazınnn

cnm sanırım sadullah bey bu işlemıde gercekleştırıyor kendısıyle bu konuda bi görüş. cok mu rahatsız edıyor senı bence kalsın annene katılıyorum:)

Back