Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

arkadaşlarr lütfenn SADULLAJ KARUNA ameliyat olanlar beni eklesinn 1 ay içinde ameliyat olmam lazımm karar aşamasındayım bilgilerinize ihtiyacım varrr lütfennn...şimdiye kadar sadece bir kişnin onun hakında kötü düşünceleri olduğunu gördümm..ama kızın burnu hakketen kötüydü..1 yıl geçmiş üstündenn..sanırım glop ileticisine aitti..kız kardeşi olmuuşş ikizii..neyse onun haricinde tüm duyduklarım iiydi ama lütfen varsa onun hakında bildikleriniz bana ulaştırsanız size minettar olurumm...iyi veya kötü ltfen samimi bir şekilde cevaplayınn..benim hayatıma mall olacak bi olay çünkü..şimdiden çok teşekkür ederimm:))))))

valla cnm ben ameliyat olmadan öncede glob adlı üyenin kötü eleştirisni gördüm sadullah beyle ilgili ama genel anlamda herkez memnun olduğu için sadullah beye oldum ben ameliyatımı şöle bir durum var bunu her zaman söylüyorum bir dr 100 kişiye cok güzel burun yapar ama 2-3 kişiye kötü burun yapabilir bu bütün drlar içinde geçerli ben bu arkadas haricinde kendisinden memnun olmayan birini görmedim ve kötü yorumunu okdugum halde kalbime kulak verdm ve sadullah beyi seçtim ve fiyatı gayet uygun diğer drlara göre paracılık bunun neresnde bende anlamıs değilim gülüorum bunu yazarkende bu kadar makul bir fiyat veren dr nasıl paracı olabiliyor anlamadım neyse sen kalbine kulak ver ve dua et şansın bol olsun

arkadaşlar benim burnum kemerli ve ucu bayaa düşük ..acaba sadullah beyy kapalı teknikle tamam kemeri alır ama burun ucunu istediğim gibi düzeltirmi yaaa...kafayı yiyicemmm((((ne yapcam ben yaa...kafamda bi sürü isim varrr...ama sadullah beyy ağır basıyooo..yardımcı olun lütfennnnnnnnnnn............

çokk saol aysa1985 beni bayaa rahattlatın..bende anlamıyorumm verdiği fiat makul miktarda ama niye öel yazmışş anlamadımm...ama inan çok rahatlatın beniiii..teşekkür ederimmm:)))

edamisranında burun ucu düşükmüş sanırım ve kendisinden duydugum kadarıyla edamisranın burun ucunuda kemerini gayet gzl bir biçimde yapmıs
bu arada gamze benm albümdekiler bi kaç haftaki resmler yeni resmler daha eklmedm su anda o resmdekilerden daha gzl burnum bana göre eklerim bi ara yine bakarsın

ne demek gamze her zaman dogruları sölemeye hazırım
rahatsız oldugum bi durum olsa yazarm ztn hiç mrk etme bende suanda cok memnunum hem her zmn eleştirileri birilerini korkutmadan daha mütevazi yapmak daha hoş olurdu cunku bide bu arkaas yok bi ay snra nefes alma probleminiz baslıcak yazmıs bilmem ne yazmıs şimdi bu insanları korkutmaktır bende nefes alma problemi olmadı eskisinden cok daha iyi nefes alıorum Allaha şükürler olsun..

aysa1985 burnun süperr olmuşşş yaa bayıldımmmm.....eski fotoların varsa koyarmısın merak ettiim...nası bi burundan böle süper bi burun yapmış sadullah beyyy....

ama sen yinede git görüş kendisiyle aklına takılan soruları sor düşündüğün baska dr varsa onlarlada görüş kendi kalbine göre karar ver kimsenin ne dedğine bakma yani iyi yada kötü kararı sen vericeksin
sunuda unutma bu düşünceleri her drda yasıcaksın muhakkak her drun memnun olmayan hastaları vardır
en iyi drların bile

cnm yandan malesef yok ya daha önce koymustum sildim buraya koymak için cekmiştim herkes gördükten sonrada tamamen sildim malesef

ama şöle söliym bende kemik çıkıntısı vardı o törpülendi cok aşırı sorunlu deildi benm burnum ama herkesten güzel yorumlar aldım herkes cok begendi bunu söyleyebilirm

ne güzell yaa...rabbim bana nasip eder inşallah böle mesajları yazmayı...ahhh ahhh okudukça imreniyom sizeee...bende çok zor nefes alıyorumm inşallah ameliyattan sonra düzelir ada..bi şey sorcamm randevuya gittikten sonra kaç gün içerisinde ameliyat olabiliyonn?

bide hangi ilaçları kullanıyo ameliyattan sonra ben eczanede çalıştığım için bilirimm merak ettim ağır bi şeyler mi?

cnm bana hemen 1 hafta sonrası verdi hatta daha önce verdi ama ben müsait olmadıgım için bi hafta sonrasına aldım
ilaçlara gelince isimlerini hatırlamıorum ama agır değildi ya bi antibiyotik verio ztn bi ağrı kesici bide burun spreyi o kdr

hımmm anladımmm yani bu hafa içi gitsemm konuşsamm en geç 2 hafta içinde olurummm.iyiiii güzelll çabuk veriyo..gitcemm kesinlikle konuşmayaa...yaa benim için önemli olan doğal durması ben burdayımm dememesi bi burnunn..bu çok önemlii...anlayanların gözünde çok eksi bi puan kazandırıyo insana...sadullah beyin bu kadr üstünde durmamın sebebide bu..doğal yapıyooo...bide çokk uzun zaman geçmişş ve sağlık problemi olmayan hastalarla konuştun mu hiçç?o da çok önemli daha sonrasında yıllar sonra yanii bi şeyy olmasınn....değil mi?

valla edanın 4-5 ay olmus onun bir sorunu yok onun dısında sekreteri var o 10 yıl önce olmus ona ve burnu gayet hos bence onun dısında baska bilmiorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…