Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

burnun hakkında çevrendekilerde mi olumsuz yorum yapıyor ebruuu, yoksa yanlızca sen mi beğenmiyorsun merak ettim...::çok üzgünüm:

merhaba hannatoscuğum.seninle özelden de mesajlaştık bu süreçte ve bir de senin sorun vesilesiyle herkese bilgi vermiş olayım şimdi :1rolleyes:
benim burnumda,ameliyattan çıktığım ilk andan,atelim ve tamponumun çıkarılmasına ve daha sonraki iileşme sürecine kadar gerçekten en ufak hiçbir ağrım olmadı arkadaşlar.bence burun kesinlikle ağrısız bir ameliyat.ancak ben meme+burun olduğum için farklı sıkıntılar yarattı.memeden de 4 gün sıkıntı çektim,hep söylüyorum 4. gün atelimi aldırmaya otobüsle gittim ve tek başıma evime döndüm otobüsle,yürüyerek vs..ne memede ne bruunda çok fazla sıkıntım olmadı ama özellikle burun bana kalırsa 100% ağrısız bir ameliyat.hasta olduğunuzda bile biyerleriniz çok daha fazla ağrıyabiliyor bence kesin kararlı olan biri ameliyatından korkmadan biran önce olmalı.iileşme sürecindeki psikolojik savaş acıdan daha zor gelebilir.o açıdan nekadar erken ameliyat olursanız burnunuz okadr çabuk oturacağı için kafanız da okadr çabuk rahat eder.ben ameliyat olalı bugün tam 5 ay oldu ve tek üzüntüm keşke daha önce imkan bulmuş olsaydım da daha önce olup kurtulsaydım çok mutluyum,kafam rahat.herkese de tavsiye ederim ama tabii doğru doktorda
forever **********NACı ÇELıK************ :hooray: a.s. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kızlar hafta sonu naci beyle görüştüm 16 kasımda ameliyat olucam heyecanlıyım :tomato: kliniğe gittiğimde hemen bir tasarım yaptık o an güzel geldi ama şimdi niye başka türlüde tasarlamadık diyorum. Naci Bey bana Ameliyattan 1 gün önce üç boyutlu çalışıcaz dedi sizinde öyle mi oldu yoksa ilk gittiğinizde 3 boyutlu çalıştınızmı

memede ne bruunda çok fazla sıkıntım olmadı ama özellikle burun bana kalırsa 100% ağrısız bir ameliyat.hasta olduğunuzda bile biyerleriniz çok daha fazla ağrıyabiliyor bence kesin kararlı olan biri ameliyatından korkmadan biran önce olmalı.iileşme sürecindeki psikolojik savaş acıdan daha zor gelebilir.o açıdan nekadar erken ameliyat olursanız burnunuz okadr çabuk oturacağı için kafanız da okadr çabuk rahat eder.ben ameliyat olalı bugün tam 5 ay oldu ve tek üzüntüm keşke daha önce imkan bulmuş olsaydım da daha önce olup kurtulsaydım çok mutluyum,kafam rahat.herkese de tavsiye ederim ama tabii doğru doktorda

canım öyle güzel anlatmışsın ki benim de hislerimi de yazmışsınopuyorumnanaktan..burdaki bazı arkadaşlar bilir,benim araştırma sürecimin ne kadar uzun süre aldığını (yıllar yıllar diyelim) gögüs ameliyatı olalı tam 4 ay oldu ama bir gün bile demedim ki ben bu ameliyatı niye oldum diye.. ilk 2 gün ağrım olmadı,kas zarıydı ameliyatım,ama kollarımı çok fazla kullandığım için,sonraki günler cehennem azabına döndü. yani ameliyatı hafife almamak,ağrı hissetmeseniz de kollara yüklenmemek gerekiyormuş ki sonraki günlerde elimi yüzümü dahi canım annecim yıkamak zorunda kaldı...ama hepsi geçti,ağrıdan ağladığım anda bile ben bu ameliyatı niye oldum demedim,çünkü görüntü gerçekten çok güzel ve doğal,biz öyle yapay bişey hayal ediyorduk ki,böyle bir sonuç gerçekten şaşırttı beni.izlere gelince artık silik bi haldeler...ameliyat olan veya olacak arkadaşlara benim tavsiyem sadece biraz zaman ve sabır..görüntü hergün bir öncekinden daha güzel hale geliyor,size ayrı bir özgüven veriyor bu durum.ben her zaman söylediğim gibi hep naci beyin estetik algısına güvendim ve sağolsun o da güvenimi boşuna çıkarmadı.ben çok mutluyum ve sonucumdan çok memnunun,her hastasının en az benim kadar mutlu olmasını diliyorum.yakında inşallah bir problem çıkmazsa kontrolüme gideceğimopuyorumnanaktan

bahar aynı tarihte istanbuldayz.......=))) bana naci bey ameliyatdan bi gün önce 3 boyutlu calışacaz dedi ......ozaman daha ayrıntılı bakarsınız ....yerimseniben.....hadi bakalm inşallah hayırlı bir ameliyat cıkar........

kızlar ben ameliyat için Barış Çakır a kara vermiştim. ameliyat tarihi bile aldım. şimdi naci çelik ten sonra kafam karıştı? burun ameliyatını kaça yapıyor? ortala ma? yardım edin.

kızlar ben ameliyat için Barış Çakır a kara vermiştim. ameliyat tarihi bile aldım. şimdi naci çelik ten sonra kafam karıştı? burun ameliyatını kaça yapıyor? ortala ma? yardım edin.

4000 den başlıyo sanırım,ama ,emin değilim,hastaneye göre ve yapılan buruna göre farklılık gösterecektir sanırım.

Son düzenleme:
kızlar az önce mail attım Naci Bey e ve beni hemen aradı cepten. rndvü aldım. hiç bukaadar hızlı doktor görmedim. Gizemo sen ne yaptı? biliyorsun ben Dr. Barış Çakıra karar vermiştim. bir kaç şikayetden sonra kafam karıştı. naci bey le de görüşücem. bu son olsun artık diyorum. iki aydır araştırıyorum. sen neye karar verdin? sen barış beye yaptırmıştın ilkini. önce memnundun diy mi?

caanlllarr öncelkleee hepinize teşekkürlerrr ilginz içinnn<
yaaa şu an 3 gn oldu yarn alçı alınıcak ki zaten tampon kullanılmadı ablamda.şişlikleri flan çok oldu ama şişlkleri takıcak değiliz zateen nasıl olsa geçiçekler zamanla.ağrıda şmdi yok alalha şkr ablamda sdce geceeleri burnu sızlıyo hfften o kdr.ama amlyatn ilk 45 dk -1 saati çok ağrı çektii grçektn bn ondan korktum ya.hatta vazgçedm kendmde olmakdn ama şmdi geçti tbikii vzgeçmedm yaniii bnde olucm sneye allah izin verrseee.o an ablamı öyle grncee bi korktum ama geçtii. ablamnda bnyesi zayf bnm ondanda beter zyyfff bi ağliim dudklrım blie şişer yaa.sabahrı uyannca flan davul gbi olur gözlerrmm.banada şey diolr kesn sen ablandanda beter olursun şşlklernde morluklrındadaha fzla olur ama naapalm ni çekermmm bu amlyatn bnm içn farz kısmı bu yani

geçmiş olsun diliyorum ablanıza inşallah istediği gibi bir burna kavuşur.. bende yıllardır istiyorum ameliyatı ama iş ciddiye binince bi heyecan başladı :bbo: nerdeyse vazgeççek gibi oluyorum bazı yorumlardan sonra ama benim içinde bu ameliyat farz :roflol: acaba ne kadar ödediniz ameliyat için ??

4.5 peşn ödedik.bde bi 500 daha ödicez.şekl olrk değilde sorunlu bi burnu vrdı ablamın.13 yaşndayken lunaparkda düştü ve burnunun ucu nerdyse taamamen koptu ve hstanede acilde dirrek dikldii aşşağı trftan.kıkırdağı dışarı doğru oldu böle çıkık bişekildeydi.o yzdn zor bi amlyttı yni.ayrıca i burun deliği &#37;90 kapalıydı.şeklde kötü olnca ortyaa bölee zor bi amlyt çkdı işde :)

Cnm mailini bana ozelden atarmisin Naci beyin.. bende sitesinden ulasmaya calismistim kendisine ama cvp gelmedi, benim mail arada kaynadi sanirim

Bende Naci beyle bi görüsmek istiyorum dogrusu.. ama ikinci ameliyat nasil olur bilemiyorum, ilkine göre çok daha az bi islem yapilmasi lazim, ayni fiyat olursa olamam heralde.. taksitte yapmiyormus sanirim.. artik bakalim ne kadar fiyat verecegine bagli.. ama burda Naci beyin bi kaç hastasinin resmini gördüm ve çok hos burunlar yapmis benim istegime daha yakindi sanki Naci beyin hastalarinin sonuçlari..

Baris beyin yaptigi tasarimlar senin hosuna gittiyse ona ol cnm yani biz etkilemis olmayalim.. (gerçi randevu ayarlamissin Naci beyle de görüsmek ancak yararina olur hangi tasarimi daha cok begenedigine karar verirsin sonra.. sonuçta benim memnuniyetsizligim birazda tam olarak istedigimi anlatamamdan kaynaklaniyor, ama diger konu basliginda yazdigim gibi benim revizyonda baska doktor tercihim daha cok burun ucuyla ilgili..

Hannatos öncelikle ablana gecmis olsun cnm.. bisey sorucam yapilacak olan isleme göre degisiyor mu fiyatlar? ablaninkinin çok zor bi ameliyat oldugundan bahsetmissin.. ben Naci beye revizyon ameliyati olmak istiyorum.. öyle çok bi islem yapilmasi gerekmiyor sanirim bu durumda fiyat farkli mi oluyor?

fiyatlar burna göre değişiyor evet.mesela ablamdan 2 gn önce bi tndğm ayı dktora amlyat oldu onnukini 4 mlyara yaptı.hatta bn 3.5 a yaptığını ble duydum.ama şöle bişede var revzyon amlyatlar daha zor olurm dktorlr açısındn gerçi snde işlem az bana yapılcak diosun ama blmeiicem tbi.fyt knusunda yrdmcı olur ztn naci bey bnce rhtça knuş onunla anlat ne kdr verebiliceğni.dinler ve gerekeni yaprrr çnkü gerçedn iii bi dktor aynı zmanda ii bi insan.inş istediğin gibi olurr herşey.sevgler

naci bey özel durumlarda özel indirimler yapıyordur elbette hastalarına çünkü gerçekten insanlığını ön palnda tutan bir doktor kendisi ama onun dışında sabit bir fiyatı var her ameliyat için.sanırım burun ben olduğum zaman 4.5 bin tl ydi mesela ama tabi bu fiyat ilk defa ameliyat edilecek burunlar için.revizyon ameliyatlarında fiyatlar oldukça yukarılara çıkabiliyor.bunun için senin gibip naci beyle birebir görüşmen şart.senin küçk dediğin işlem için belki taa kaburgadan kemik çıkarması gerekiyordur ki bu da fiyatı yukarı çeker çünkü oldukça zorlu bir ameliyat olabilir doktor için.tabii bunlar benim yorumum ve kulaktan dolma bilgilerim en doğrusunu naci bey sölicektir.bol şans...

revizyon ameliyatı için çok fazla ücret ödemek istemiyorsanız kendi doktorunuza yaptırın. sonuçta başka doktor o burunda ne yapıldığını bilmediği için düzeltme için kendi dr.unuzunkinden daha fazla ücret alır. halbuki revizyon gerekiyorsa bu ilk dr.unuzun hatası olabilir ve ona sadeec ameliyathane ücreti ödersiniz.

bence bu söylediğin biraz cesaret ister canım,insan burnunu mahvetmiş birine ikinci kez burun emanet etmek istemiyor,üstelik çokdaha kötüsünü yapma ihtimali büyük çünkü...
tecrübeliym de ondan atladım şekerim

Arkadaşlar burun ameliyatı , çene konturu düzelttirmek ve doku kokteyli yaptırmak için naci beyi düşünüyorum. ben burun ameliyatı olmuştum. fena değil ama naci beyin yaptıkları çok hoş. eşim razı değil.parada vermiyo. bende harıl harıl biriktiriyorum.forumu epeydir takip ediyordum ama yazmadım hiç, kapanış cümlem MERHABA HERKESE olsun, hoşçakalınndelikafadulden

doku kokteyli nası bişy?
:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…