• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

bu arada hannatoscum seninle zaten irtibata geçmiştik biliyorum ama araştırma yapan,bu sayfaları okuyan diğer insanlara karşı genel anlamda bi cevap vermek istedim,sert çıkış yaptığımı düşünme sakın yerimseniben a.s.

haklısın cohoc. ben forma girer girmez senin resmine bakıyorum motive oluyorum çokteşekkürler. Hannatos eğer senden önce olursam mutlaka koyucam fotolarımı benimkisinede bakarsınopuyorumnanaktan

naci beyin hastaları memnuniyetlerini belirtiro ama foto paylaşımından kaçınıyolar.fikir sabhibi olmak isteyenlere bende dahil yardımcı olmuolar .nedenini merk ediorum açıkçası.bi sürü burun estetiği fotosu gördm emre beyin yakup bey tuğrul beyn hastaları fotolarını paylaşıo ve sürekli güncellio ama naci beyn hstaları maalesef..nolur sanki paylaşım olsa sonçda paylaşım sitesi

canımcım,sen yardım çağrısında bulundun da burdaki arkadaşların sana cevapsız kaldığını zannetmiyorum,choconun ,derinuykunun,laydee'nin resimleri yanısıra önceki sayfalarda yağmurluk'un kuzenin resimlerini eklemişti,önceki sayfaları karıştırdığında resim görebilirsin,nilly,ecemaslı nickli çok arka sayfaalrda arkadaşların resimleri vardı,biraz karıştırman gerekiyor canım.ben naci beye ameliyat olalı 3,5 ay oldu ama şu ana kadar keşke dediğim tek anım bile olmadı,evet gerçekten buradaki insanalr çok ama çok memnun. eğer aklında bir şüphe oluştuysa,inanmak inanmamak konusunda serbestsin,ama,biz burada tüm samimiyetimizle yaşadığımz tecrübelerimizi paylaşıyoruz,ben gögğüs ameliyatına karar verdiğimde ve olduğumda buradaki herkesin desteği çok fazlaydı.ben kim hangi ameliyata karar verirse versin ,naci beyle de görüşmesi gerektiğini düşünüyorum,çünkü naci beyin hastasını önce insan sonra hasta olarak görüyor ve hastası ne kadar çok istese de sağlığı ile ilgili bir sorun yol açacağına inandığı bir durumda müdahalede bulunmaz ve görüştüğünüzde size daha farklı bir bakış açısı sağlayacaktır.

cohoc. bide şunu sormak istiyorum naci bey şu an kendi kliniğindemi yapıyor ameliyatları haberin varmı?

canım naci bey hiçbir ameliyatını kliniğnde uygulamıyor,anadolu yakasında ve avrupa yakasında çeşitli hastanelerde ameliyatlarını yapıyor.ben ataşehir şifada olmuştum,anadolu yakasında göztepe şafak hastanesinde de yapıyor ameliyatlarını

canım naci bey hiçbir ameliyatını kliniğnde uygulamıyor,anadolu yakasında ve avrupa yakasında çeşitli hastanelerde ameliyatlarını yapıyor.ben ataşehir şifada olmuştum,anadolu yakasında göztepe şafak hastanesinde de yapıyor ameliyatlarını

cok sağol canım. Hastaneye göre fiyatta değişir herhalde dimi ben avrupa yakasında kalıcam istanbula gelince ama tabi fiyatlara göre değişebilir.Sınavlardan ödev teslimlerinden fırsat kalmıyoki bi gidebilseydim dahada zamlanmadan:çok üzgünüm:

cok sağol canım. Hastaneye göre fiyatta değişir herhalde dimi ben avrupa yakasında kalıcam istanbula gelince ama tabi fiyatlara göre değişebilir.Sınavlardan ödev teslimlerinden fırsat kalmıyoki bi gidebilseydim dahada zamlanmadan:çok üzgünüm:

canım,Avrupa yakasında Amerikan hastanesinde yapıyor ameliyatları diye biliyorum ben.tabi hastaneye ve yapılan işleme göre fiyat değişiyordur sanırım,sen ne ameliyatı olmayı düşünüyordun

canım,Avrupa yakasında Amerikan hastanesinde yapıyor ameliyatları diye biliyorum ben.tabi hastaneye ve yapılan işleme göre fiyat değişiyordur sanırım,sen ne ameliyatı olmayı düşünüyordun

Burun estetiği olmayı düşünüyorum inşallah. 1-2 haftaya görüşmeye giderim herelde ben zamanımı ayarlasam bi randevu alıcam hemen

evet ençok ta bu konuda şanslıyız ya zaten.naci bey herzman kendimizi iyi hissetmemiz için elinden geleni yapar,hastasının manevi desteği olur.hadi bakalım inşallah senin için en hayırlısı olur ,kolay gelsin.bizi de habersiz bırakma...

saaol canım bi ameliyat olim mutlaka bende bol bol yazacam.....

inanmıyorum senağlama ne kadar geldiğini biliyormusun offffffffffffff ya tam tamamlıyorum zam geliyosenağlama

bahar ben bir ay önce ameliyat tarihimi aldım sonrasında burunuda dahil etmek istemiştim ve fiyatların artıgını söyledi....bu yanlız naci beyin elinde değil...tamamiyle hastane masrafları.....1000 tl daha arttı........eger bir ay önce burnum içinde alsaydm bu 10000 tlyi vermemiş olacaktım =(
kısmet yaaaa:sinifsinif:

bahar ben bir ay önce ameliyat tarihimi aldım sonrasında burunuda dahil etmek istemiştim ve fiyatların artıgını söyledi....bu yanlız naci beyin elinde değil...tamamiyle hastane masrafları.....1000 tl daha arttı........eger bir ay önce burnum içinde alsaydm bu 10000 tlyi vermemiş olacaktım =(
kısmet yaaaa:sinifsinif:

of baya artmış 1000 tl birden istanbul dışından gelmek zaten atrı masraf yol parası kalıcak yer falan :delphin:

Naci Bey kardeşimin burun ameliyatını yaptı geçen kış.

çok doğal ve güzel oldu nefes alamama sorunu da ortadan kalktı.

ben de eşimi ikna edersem yaptırmak istiyorum burun ameliyatı ufak bir deviasyon sorunum var çünkü yani yaptırırsam bir tek Naci Bey e ameliyat olurum

ya benm demek istediğim evet naci beyden hemen hemen herkes memnun( ne mutlu) ve naci beyi gerçekten seviolar.ama foto konusunda yardmcı olunmuo yeterince dedim.naci beyden memnun değiller mi de foto paylaşmıolar gibi bişe asla demek istemedm.zaten bende amelyat olanların tecrübelerinden yola çıkarak naci beye amlyt olmayı dşünüorum.o konuda sıkıntı yok şkür:)

layde'cim katılıorum sana tecrübe çok çok önemli ve ne mutluki tcrbelerdn anladığm kadarıyla hstalarınn memnuniyetleri dorukda.yalnz tecrbe yannda foto da olsa hiç fena olmaz :)ya çnkü hsta çok memnundur drdn ama beğendiği burun benm beğendğm burun deildir blki o açıdn dşnmekde lazm.

choc. kesnlkle yanlş anlamadm zaten sni frklı bşe dşnmedmde.anlamadığm tk bi nokda evli olanlarn eşlerine krşı sorumluluk hsstmeleri flan demişsin:S nası yani bi foto paylaşımından ne olablr rahatsızsa sdc burnu kessn kysn tıpkı snn koyduğn fotolr gibi dmi ama.

kalemcm haklsn ama ben inan yeternce araştırma yaptm foot yk demiorum vr elbette ama hem az hemde olanlarda gncel değil ne bliim 1 aylk fotosnu kymuş arkdş snra üzerndn aylar geçmş ama foto flan yk onu dmk istediim.

layde'cim katılıorum sana tecrübe çok çok önemli ve ne mutluki tcrbelerdn anladığm kadarıyla hstalarınn memnuniyetleri dorukda.yalnz tecrbe yannda foto da olsa hiç fena olmaz :)ya çnkü hsta çok memnundur drdn ama beğendiği burun benm beğendğm burun deildir blki o açıdn dşnmekde lazm.

choc. kesnlkle yanlş anlamadm zaten sni frklı bşe dşnmedmde.anlamadığm tk bi nokda evli olanlarn eşlerine krşı sorumluluk hsstmeleri flan demişsin:S nası yani bi foto paylaşımından ne olablr rahatsızsa sdc burnu kessn kysn tıpkı snn koyduğn fotolr gibi dmi ama.

kalemcm haklsn ama ben inan yeternce araştırma yaptm foot yk demiorum vr elbette ama hem az hemde olanlarda gncel değil ne bliim 1 aylk fotosnu kymuş arkdş snra üzerndn aylar geçmş ama foto flan yk onu dmk istediim.

naci beye burun ameliyatı olalı 1 ay oldu. profilimde alçının çıktığı günkü ve sonraki fotografımı görebilirsin. alçılı ve öncesi sonrası fotolarımı da eklemiştim daha önce. en doğrusu doktorunla görüşerek beklentilerini anlatman ve tasarımı netleştirmek. görüşme esnasında dosyalardan öncesi sonrası fotograflarını inceleyebilirsin. herkesin burnu kendine özgüdür. herkesin yüz yapısı farklıdır. kolay gelsin.

naci beye burun ameliyatı olalı 1 ay oldu. profilimde alçının çıktığı günkü ve sonraki fotografımı görebilirsin. alçılı ve öncesi sonrası fotolarımı da eklemiştim daha önce. en doğrusu doktorunla görüşerek beklentilerini anlatman ve tasarımı netleştirmek. görüşme esnasında dosyalardan öncesi sonrası fotograflarını inceleyebilirsin. herkesin burnu kendine özgüdür. herkesin yüz yapısı farklıdır. kolay gelsin.

güzel olmuş mucim gülle gülle kullan....:CüvCüv:

of baya artmış 1000 tl birden istanbul dışından gelmek zaten atrı masraf yol parası kalıcak yer falan :delphin:

evet bu konuda haklısın benim içinde aynısı gecerli yol parası,yediğin ictiğin hersey para...galiba bize baya pahalıya ptlick.....eger kredi kartın varsa naci bey taksit de yapiyor bilgin olsun =)

kızlarrr naci beyden randevu alıcam görüşmek için Ücret ödeniyormu? ona göre hazırlanayım..

Bende hep para soruyorum dimi :kedi:

kızlarrr naci beyden randevu alıcam görüşmek için Ücret ödeniyormu? ona göre hazırlanayım..

Bende hep para soruyorum dimi :kedi:

canım naci bey,görüşme için ücret almıyor diye biliyorum.hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun diyelim,umarım istediğin sonuca ulaşırsınopuyorumnanaktan

Back