canım naci bey,görüşme için ücret almıyor diye biliyorum.hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun diyelim,umarım istediğin sonuca ulaşırsınopuyorumnanaktan
teşekkür ederim kalemcim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım naci bey,görüşme için ücret almıyor diye biliyorum.hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun diyelim,umarım istediğin sonuca ulaşırsınopuyorumnanaktan
hadi ya geçekten çok sevindim peki kaça böler biliyor musun?:hulya:
Gogus + burun 10.000 ytl mi simdi yani? çok degil mi yaa.. cift ameliyat indirimi yok mu? yani bu durumda 8.000 bari olsa.. nerden bulcam ben o kdr parayi ya
Yurtdisindayim, kredi karti olarak mastercard'im var.. oda geçerlidir insallah...
herkese sevgiler öncelikle....resim koyma polimiğini okuyunca ben de yazmak istedim.bu konuda ihmalkarlık gösterenlerden biri benim...ama nedenlerini belki başka resim koymayan ya da koyamayanların da nedenleri benimkilere benziyorsa diyerek yazmak istedim.öncelikle ameliyat olduktan kısa bir süre sonra yurtdışına çıktım..döndüm toparlanayım derken grip oldum...domuz gribi değil tanrıya şükür...vs vs....yani bir resim çekip koyamadım....başka bir nedene gelince...ben kendi ameliyatlarıma karar verirken- hatırlamayanlar için tekrarlıyorum meme ve burun birlikte olmuştum
charmente birsey ögrenmek istiyorum.meme + burun agrın nasıldı.tam olarak kac gün yattın ve nezaman ayaga kalktın.diyelim ki ben ameliyat oldum kaçıncı gün cıkıp alısverişe gidebilirim mesela B )
bende agustosun sonunda burnumdan ameliyat oldum...memnun degilim moralimde bozuk bu kadar aci gine bosuna...bir kez ameliyat olmustum zaten burnum kirikti ee bundan dolayida eyriydi...simdi iki ayi gecti tamam eskisinden iyide ama tasarimla alakasi yok resmen...of oooof...
bende agustosun sonunda burnumdan ameliyat oldum...memnun degilim moralimde bozuk bu kadar aci gine bosuna...bir kez ameliyat olmustum zaten burnum kirikti ee bundan dolayida eyriydi...simdi iki ayi gecti tamam eskisinden iyide ama tasarimla alakasi yok resmen...of oooof...