Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Gogus + burun 10.000 ytl mi simdi yani? çok degil mi yaa.. cift ameliyat indirimi yok mu? yani bu durumda 8.000 bari olsa.. nerden bulcam ben o kdr parayi ya

Yurtdisindayim, kredi karti olarak mastercard'im var.. oda geçerlidir insallah...

hadi ya geçekten çok sevindim peki kaça böler biliyor musun?:hulya:

bu kartlara göre değişiyor tam olarak bende bilmiyorum =)
buarada muayene ücretine gelince eger naci beye ameliyat olursan bu içinde oluyor,olmassan galiba ücret talep ediliyor...yinede kendisiyle yada asistanıyla görüşssen daha sağlıklı bilgi alırsın.ben sordugumda ameliyat masrafların içerisinde denilmişti ...

Gogus + burun 10.000 ytl mi simdi yani? çok degil mi yaa.. cift ameliyat indirimi yok mu? yani bu durumda 8.000 bari olsa.. nerden bulcam ben o kdr parayi ya

Yurtdisindayim, kredi karti olarak mastercard'im var.. oda geçerlidir insallah...

tabiiki çift ameliyatın indirimi var bende çift ameliyat olmak istiyorum ve fiyatı 8.000..gögüs +burun.bu nezaman yaptıracagına baglı bi süre 10.000 da olabilir neticede burası türkiye=)
naci beyin elinde degil giz-m hastanelerden kaynaklanan bir durum.
buarada yurtdişindaki kartlarda zanedersem taksit imkanı yok.doktorun anlasmalı oldugu bikac banka vardır ve sadece o bankaların kartları ile mümkünatı oluyor.yinede herzaman doktora sormak daha doğru olur...:hulya:

kızzzzlaaaaarrrr intenetten randevu aldım bi aksilik çıkmazssa cumartesi gelip görüşücem bana mail yada tel ile döneceklermiş:lepi:

herkese sevgiler öncelikle....resim koyma polimiğini okuyunca ben de yazmak istedim.bu konuda ihmalkarlık gösterenlerden biri benim...ama nedenlerini belki başka resim koymayan ya da koyamayanların da nedenleri benimkilere benziyorsa diyerek yazmak istedim.öncelikle ameliyat olduktan kısa bir süre sonra yurtdışına çıktım..döndüm toparlanayım derken grip oldum...domuz gribi değil tanrıya şükür...vs vs....yani bir resim çekip koyamadım....başka bir nedene gelince...ben kendi ameliyatlarıma karar verirken- hatırlamayanlar için tekrarlıyorum meme ve burun birlikte olmuştum- kişilerin resimlerinden çok yazdıkları yorumlardaki samimiyeti..abartısız ama memnun yorumları...doktoruna ve yaptığı işe duyduğu saygıyı...naci beyin profesyonel tutumunu...vs vs...dikkate aldım.sonra gittim görüştüm ve naci beyin kliniğinde ameliyat olan kişileri hem canlı olarak (kontrol ve pansumana gelenler) hem de resim olarak gördüm orada...ama dediğim gibi bu benim için asıl karar faktörü değildi.çünkü o kişilerin tam olarak ne istediklerini...normalde nasıl göründüklerini bilmem olanaksız.ama yapılan yorumlardaki içtenlik ve samimiyet farklı birşey.önemli olan benim resmimin nasıl çalışılacağı idi ve bu konuda 3D gibi bir cihazın naci beyin kliniğine alması gibi bir şanslı döneme denk gelmiştim...neyse hem doktorumun içten,insancıl,dürüst tavrı...hem çalışmanın kusursuzluğu...hem de okuduğum yorumların gerçekliğini görmem beni fazlasıyla tatmin etti.ve şimdi gerçekten çok ama çok mutluyum.
naci bey hakkında kararsız kalan ya da illa ki resim görmek isteyen arkadaşlara bir randevu alıp gidin inanın bana herşey daha netleşecek demekten başka birşey gelmiyor aklıma.şehir dışında olanlar da sanırım e-mail ile resim gönderebiliyorlar.

neyse uzun lafın kısası-pek uzun yazdım ama- resim görmek benim için karar faktörü değildi...

herkese sevgilerrrr

Son düzenleme:
resim konusunda charmante ye katılıyorum.. başkasının istediği, onun yüzüne giden burun belki sizin hiç istemediğinizdir. Burada bir çok arkadaşımız yorum yapıyor bu bir o kadar da değişik yapılmış burun olduğunu gösterr. Önemli olan burdaki kişilerin memnuniyet dereceleri..

bak yine farklı bi yere çekilmiş yazdklarım.resmler karar vermek için bi faktör o yzdn grmek istiorum flan demedm beeeenn.ki bnce kararda en son aşamadır o.ve resmleri grmek istememiin en büyük nedenide şeklden ziyade--çnkü hrkes frklı bi burun isteyeblir zvk meselesi--iyileşme süreciydi.
nitekim kararımızıda verdk ablamla.
ablam ayın 31inde amlyat oluo naci beye.
ben de daha sonra inşallah.
snçlarıı sizlerle paylaşırımmm
sevglleerrrr
hrkese gçmiş olsuunn

aynen katılıyorum yagmurluk çuma.her doktor size gittğinizde yaptığı burunlardan bir demet fotoğraf sunabilir ama memnuniyet derecesi hastanın ağzından dinlenmelidir.bu anlamda burası çok kıymetli ve burada yazan herşeyin çok fazla önemi var.

1 aydan beri internette dolanip doktorlari arastiriyorum , daha önce bu siteye bakmistim ama detayli okumamistim, dr, naci beyle bende konustum ona resimlerimi gönderdim öyle kötü bir buruna sahibimki naci bey aynen söyle dedi daha önce kac kez ameliyat oldunuz , yani daha önce basarisiz ameliyatli bir burun sanmis, biraz güldük bozulmadim cünkü barisigim kendimle... yinede daha kücük bir burunla dolasmak nasil olur merak ediyorum, Öncesi sonrasi fotograflarinda hep kemerli ve kemeri alinmis burunlari görüyorum. Benim burnumda kemer yok ama kemikleri cok genis bir yüzeye yayilmis o yüzdende ne kadar basarili bir ameliyat olur bilemiyorum. Böyle burnu olupta ameliyat yaptirmis arkadaslardan bilgi ve resim rica ediyorum..Umarim bana yardimci olursunuz. doktor bey ameliyata 2000 eur civari dedi malesef taksit yapmiyor o yüzden para biriktirmeye basladim, hala dogum izninde oldugum icin eskisi gibi fazla kazanamiyorum bu nedenlede heralde seneye eylül ayi gibi yaptirmayi düsünüyorum bu ameliyati, keske param olsaydi hemen baharda yaptirirdim :d

Ben de meme büyütme ameliyatı için Naci Beyle görüstüm. gayet ilgiliydi. 6.500 TL'na özel göztepede yapmak için fiyat verdiler. Sizce normal bir fiyat mı?? Bu aralar ameliyat gününü bekleyen arkadaşlardan destek , ameliyat olmuş arkadaşlardan tavsiye bekliyorumm lütfeeeenn

Bir de çok ağrı oluyor mu ameliyat sonrası çooook korkuyorum ???!!!...

helencim,ağrı konusu kişiden kişye ve ağrı eşiğine göre değişir,ben 4 ay önce kas zarı tekniği ile ameliyat oldum,2 gün boyunca nerdeyse 0 ağrı çektim,hatta ne basit ameliyatmış, bu böyle olmamalı diyordum,ama kollarımı da bir güzel kullandım ve benim kollarımı bu kadar fazla kullanmam sonucunda,2. günden sonra ağrılarım arttı, onu da ağrı kesici ile kontorl altına aldım,1 hafta sonunda kendini baya topluyosun,hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun

krdeim burun amelyatı olalı şu an yaklaşık 9 saat oldu.tv izliorz ablamla.iyi şmdi.ama amlyat snrasuı ilk 45 dk ççok kötüüyydüü yyaaa valla vazgeçtm kendi amelyatımdan dyebliriim.sdyeyele amlythanden geldiğiinde çook titiriodu snra yatırdılar ablamı yatakta bööle resmen kalktı kalktı geri yattı..ve ağısı olduu bayaa. 2 kere iğne vurulduu zor geçdi.sürekli inledi çok ağrıo di.ama şmdi ynee başladı ağrısı hmn ağrı eksiici vurdular.onn dşnda yok bşeey.
.vee kzlar braz önce naci beyn ablamn amlytından snra amlyata grdiği hstası geldii.kendisinn 3.cü amlyatıymşş ama nci beye ilkmiş.amliyatı 4 saat sürmş<gayet iyi gzüküodu maşşllaah hç morarmamş şişmemişdi.buz maskeside ykdu geziodu çnkü hstanede.anlayamadığm neden başını srmşlar.başı sargılıydıda.
demekkii bnyeyle alakalı yaa.ablam zor aylmşş amlythnde falan.şmdi yüzü dudakları flan şiş ama diğer hstanın maşalaı vrdı.bakalmm neler olucak.sabah çkıoruzzz.
yaa böle amlyat snrasında hç ağrısı falan olmay vrmı kzlar aarnzda.vlla gözm korktu ya

hayır beni düşündüren durup dururken o acıları cekmek .........ben agrıya zaten tahamülsüz biriyim....neise işin ucunda güzellik oluncaa deger herhalde....inşallah sonuc cok güzel olur

kime ameliyat oldun canım,ameliyat sonrası görüntü hoşuna gitmedi mi

Merhaba,

Bende burada yapılan yorumlar ve internette ki araştırmalarım sonucu Naci Bey' e burun ameliyatı olmaya karar verdim. Ameliyatım bu Cumartesi. Ameliyattan sonra tecrübelerimi paylaşacağım.

Sevgiler

evet canım bende merak ettim kime ameliyat oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…