• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

bu bnm resmim

Eklentiler

• $kk.JPG
    $kk.JPG
    12,4 KB · Görüntüleme: 39
bence burnuna dokundurma ama çenene ufak bir müdahale gerekebilir.. biraz geride gibi o yüzden burnun ön planda duruyo gibi gelebilir sana..

bence burnuna dokundurma ama çenene ufak bir müdahale gerekebilir.. biraz geride gibi o yüzden burnun ön planda duruyo gibi gelebilir sana..

evet canım cenem konusunda da haklısın,ya bende diyordum var bi gariblikte neresinde =))
yanlız ben dogumdan sonra inanılmaz zayıfladıgım icin yüz hatlarım fazlasıyla ortaya cıktı buda özellikle cenemi iskelet gibi cıkartı......
peki cene işlemi nasıl oluyor?burun gibi zor bir ameliyatmı

beni yanlış anlama gerçek düşüncelerimi samimiyetle yazıyorum mmblackrose.Güzel bi burnun yok bence.Ama çirkinde değil opuyorumnanaktantakıntı yaptığını düşünmüyorum ben.Estetik için illaki benimki gibi berbat bir buruna sahip olman gerekmiyor ki benimkine bile yaptırma diyor ailem ve arkadaşlarım.Eğer öyle daha iyi hissedeceksen (ucunu hafif kaldırsan çok güzel olur diye düşünüyorum) yaptır .

beni yanlış anlama gerçek düşüncelerimi samimiyetle yazıyorum mmblackrose.Güzel bi burnun yok bence.Ama çirkinde değil opuyorumnanaktantakıntı yaptığını düşünmüyorum ben.Estetik için illaki benimki gibi berbat bir buruna sahip olman gerekmiyor ki benimkine bile yaptırma diyor ailem ve arkadaşlarım.Eğer öyle daha iyi hissedeceksen (ucunu hafif kaldırsan çok güzel olur diye düşünüyorum) yaptır .

yok canım niye yanliş anlim....=)) neticede güzel bir burnum olsaydı yaptırmayı kafaya koymazdım =))) sadece korkularım var bazen gercekten degermiki diye düşünüorum hani bide iki ameliyat birden nasıl bir acı onuda bilmiorum.mesela ben dogum yaptım (NORMAL)yani 20 gün yataktan kalkamadm.....acıdan kıvranıyordum.herkes dogumdan sonra ayaga kalkar ben yattım.canım tatlıda diildir....nebilim bünye meselesi.....bakalm yaptırajaz inşallah hersey naci beye in sözlerine kalacak eger cok acı cekmessin kalkarsın 3 güne faln derse ben gaza cabuk gelrim zten =)))sen yaptıracakmısın ?
alkisalkisalkis

mmblackrose cum meraba.ben de 4.5 ay önce meme ve göğüs ameliyatlarımı birlikte oldum naci beye ve sonuçlarımdan memnunum.naci beyden ise son derece memnunum.bence evet burnun belki birinin bakıp ta aa nekadar güzel burnu var diceği gibi bir burun değil ama estetik olmanı gerektircek bir burun da hiç değil.sonuçta her ameliyatın belirli riskleri zorlukları ve sonuçları var ve bunları göze almaya değer mi bilmiyorum.herkesin öyle kalkık çok güzel bir burnu olcak değil,yeterki yüzünü,ifadeni kapatan,sana çirkinlik verek bir burun olmasın.benim mesela yüzmde beğenmedğim ve göze batan ifademi gölgeleyen tek yerim burnumdu ve kendimi bildim bileli bundan hep çok rahatsız oldum bu nedenle de ilk fırsatta yaptırdım.ben böyle düşünüyorum ama yine sen bilirsin naci bey burunda da her alanda olduğu igibi çok başarılı ona güven bakalım ne dicek...

ha bu arada morluk şişlik durumu bünyeye ve yapılan işlemlere göre değişiklik gösterir ama 15 günü göze almak zorundasın.hiç olmayadabilir çok ta olabilir ve benim 15 günde geçmişti.ona göre ayarla kendini ki sonradan strese girme.
bir de iki ameliyat birlikte olmanın artıları da var eksileri de.ilk 4 gün iptalsin kesinlikle.çok ağrı çekmiosun yattığın yerde ama yatman gerekli kendi başına da yatıp kalkmak kolay olmuyor.ben 4. gün ayaklanmıştım muayeneme gidip eve kendim dönmüştüm ama ondan önceki 3 gün bişey yapamıyordum pek.eğer bünye zayıfsa,canın tatlıysa bu süre de uzayabilir,bu da kişiden kişiye değşiklik gösteren bişey...

ha bu arada morluk şişlik durumu bünyeye ve yapılan işlemlere göre değişiklik gösterir ama 15 günü göze almak zorundasın.hiç olmayadabilir çok ta olabilir ve benim 15 günde geçmişti.ona göre ayarla kendini ki sonradan strese girme.
bir de iki ameliyat birlikte olmanın artıları da var eksileri de.ilk 4 gün iptalsin kesinlikle.çok ağrı çekmiosun yattığın yerde ama yatman gerekli kendi başına da yatıp kalkmak kolay olmuyor.ben 4. gün ayaklanmıştım muayeneme gidip eve kendim dönmüştüm ama ondan önceki 3 gün bişey yapamıyordum pek.eğer bünye zayıfsa,canın tatlıysa bu süre de uzayabilir,bu da kişiden kişiye değşiklik gösteren bişey...

chococ. ben kararımı verdim 1-2 hafta içinde randevu alıp görüşmeye gidicem naci beyle bu kararımda senin burnunda etkili oldu.Sana sormak istediğim, şu an nasılsın yaptırdığından beri şişlerin inmesi dışında bir değişiklik oldumu mesela zamanla ucu aşağıya iniyor diyorlar seninkide indimi hiç nefes problemi yaşıyormusun? Rica etsem bana özelime fotoğraflarını bırakır mısın son halini? Bana çok yardımcı olursun.Barış çakırın yaptığı bazı burunları gördüm 3. aya kadar güzellerdi ama sonra arkadaşlar problem yaşadılar ilk zamanki gibi durmadı burunları Revizyon olacaklarmış.beni anlıyorsundur heyecanlıyım kaç aydır araştırıyorum artık yaptırmak istiyorum:kedi:

chocochocolate cigm herseyden önce uzun uzun acıklama yaptıgın için tesekkür ederim.naci bey yakında benim yüzümden cep telefonunu kapatacak araya araya bi hal oldum.....ama herseyden önce belirtmek gerekir ki bu doktor gercekten cok ilgili ve usanmadan herdefasında anlatıor.bana buarada burnunda bir işlem gerekmiorsa yapmam da deddi =) hersey cok güzel ben burnumu naci beye ikna ettirim ama iş birazda maddi durma da bakıyor.acısını artık gectim annem yanımda 1 ay bulunacak bu konuda şanslıyım....ailem normalde yurtdışında ve ben yanlızım bu fırsatı kolay kolay kacıramam...
olay naci beyin pazarlıgında kaldı.....inşalllah iyi bi haber verir de bende mutlu olurum.....
hazır ailemi ikna ettimn,kocacigimi ikna ettim şimdi sıra naci beydeeeee =))))
olmassada canları saolsun seneye yaptırıız =(

naci beyin hastaları memnuniyetlerini belirtiro ama foto paylaşımından kaçınıyolar.fikir sabhibi olmak isteyenlere bende dahil yardımcı olmuolar .nedenini merk ediorum açıkçası.bi sürü burun estetiği fotosu gördm emre beyin yakup bey tuğrul beyn hastaları fotolarını paylaşıo ve sürekli güncellio ama naci beyn hstaları maalesef..nolur sanki paylaşım olsa sonçda paylaşım sitesi

paylaşıyolar bende paylaştım ..choco nun var derin uykunun var pınarın var bisürü daha var ...neden öyle düşünosun..?

yeni 2 resim koydum ama şişliğim hala inmedi arkadaşlar..benim bunyemden kaynaklı:(( ama inince cok guzel olcak çünkü böle bile harika gözüküo:)) şişler şuan için çok önemli diil önemli olan sağlıklı olmam ameliyatımın çok iyi geçmesi ve ve şişlik dışında hiçbir şikayetimin olmaması:)) rahat nefes alabiliyorum yada herhangi bir ameliyatta oluşan arızam yok... bu şişlik ve morluk olayıda insana göre değişio ben cok beyaz tenli olmama ragmen morluğum okadar azdıki 5. 6. günde kalmadı gibi bişey ama şişliklerim cok oldu..onunda 3 ay suresi var dedi dr..bekliorum biraz daha insin yeni rresimler koyarım ...bu ameliyat zor bir karar sizleri anlıyorum iyi düşünüp en doğru kararı vermek istiyorsunuz ama şunu unutmayın her insan farklı ve herkeste aynı sonuç olmaz herkes aynı zaten olamaz...en önemlisi dr.unuza güvenip işi ona bırakmanız ..içinize sinen doktoru bulmanız ben naci beye güvendim çünkü hem işini bence çok iyi biliyo hemde asla riskli olaylara girmio sizin yüzünüzü tanıyıp kaldırabileceğiniz burnu yapıo aşırıya asla kaçmıo . ve sonrasında sağlıklı bi hayat geçirmenizi sağlıo.. son olarak bence burdaki insanların resimlerinden cok tecrübelerini dinlemek daha önemli ..resim hangi dr a gitseniz size gösterir ama canlı olarak tecrübe dinlemek cok mümkün olmuyor. neyse amma anlattım bugun naci beye gidiorum akşam kontrolüm var :))) herkes iyi sanırım burdaki hepinizi öpüorummmm kızlarrrropuyorumnanaktan

chococ. ben kararımı verdim 1-2 hafta içinde randevu alıp görüşmeye gidicem naci beyle bu kararımda senin burnunda etkili oldu.Sana sormak istediğim, şu an nasılsın yaptırdığından beri şişlerin inmesi dışında bir değişiklik oldumu mesela zamanla ucu aşağıya iniyor diyorlar seninkide indimi hiç nefes problemi yaşıyormusun? Rica etsem bana özelime fotoğraflarını bırakır mısın son halini? Bana çok yardımcı olursun.Barış çakırın yaptığı bazı burunları gördüm 3. aya kadar güzellerdi ama sonra arkadaşlar problem yaşadılar ilk zamanki gibi durmadı burunları Revizyon olacaklarmış.beni anlıyorsundur heyecanlıyım kaç aydır araştırıyorum artık yaptırmak istiyorum:kedi:

bence de en doğrusu gidip doktorla görüşmen ve daha sonrasında değerlendirme yapman.ben yaptırdığımdan beri zaten çok fazla şişim yoktu hatta hiç şişmedim ama tabi ödem herkeste olur.ona rağmen inanılmaz değşiyo burun arkadaşlar.yani şekil olarak çok değişmiyo belki ama burnun yüze oturması ve ödeminin inmesi bile çok farklı gösteriyo.nefes problemi yaşamıyorum hiç çünkü zaten nefes problemim vardı ve naci bey ameliyat sırasında bunu da düzeltti şuanda 4.5 ay oldu ve ben son derece memnnum halimden.ve daha ileri dönemlerde de problem yaşayanı ben hiç duymadım naci beyin hastaları ile ilgili ki net ortamında ençok bilgi toplayabileceğiniz ve hastalarının ençok paylaşımda bulunduğu doktorlarda başı çeker.tabii insan bişeleri sorun etmek istedikten sonra sorun bulunur öyle hastalar da vardır mutlaka ama ben duymadım hiç.

chocochocolate cigm herseyden önce uzun uzun acıklama yaptıgın için tesekkür ederim.naci bey yakında benim yüzümden cep telefonunu kapatacak araya araya bi hal oldum.....ama herseyden önce belirtmek gerekir ki bu doktor gercekten cok ilgili ve usanmadan herdefasında anlatıor.bana buarada burnunda bir işlem gerekmiorsa yapmam da deddi =) hersey cok güzel ben burnumu naci beye ikna ettirim ama iş birazda maddi durma da bakıyor.acısını artık gectim annem yanımda 1 ay bulunacak bu konuda şanslıyım....ailem normalde yurtdışında ve ben yanlızım bu fırsatı kolay kolay kacıramam...
olay naci beyin pazarlıgında kaldı.....inşalllah iyi bi haber verir de bende mutlu olurum.....
hazır ailemi ikna ettimn,kocacigimi ikna ettim şimdi sıra naci beydeeeee =))))
olmassada canları saolsun seneye yaptırıız =(

evet ençok ta bu konuda şanslıyız ya zaten.naci bey herzman kendimizi iyi hissetmemiz için elinden geleni yapar,hastasının manevi desteği olur.hadi bakalım inşallah senin için en hayırlısı olur ,kolay gelsin.bizi de habersiz bırakma...

naci beyin hastaları memnuniyetlerini belirtiro ama foto paylaşımından kaçınıyolar.fikir sabhibi olmak isteyenlere bende dahil yardımcı olmuolar .nedenini merk ediorum açıkçası.bi sürü burun estetiği fotosu gördm emre beyin yakup bey tuğrul beyn hastaları fotolarını paylaşıo ve sürekli güncellio ama naci beyn hstaları maalesef..nolur sanki paylaşım olsa sonçda paylaşım sitesi

ben sana katılmıyorum burda elimizden geldğince biz de paylaşmaya çalışıyoruz fotoğraflarımızı.naci beyin bu sitede takılmayan yüzlerce hastası var evet herkes gelip koymuyo belki ama ameliyat olanlar ve daha sonrasında da buraya yazmaya devam edenler koydular fotolarını.bir de evli barklı eşine sorumluluk hisseden insanlar olabiliyor ve onlara da saygı duymak gerekli diye düşünüyorum.ben de mesela meme ile birlikte olduğum için tüm yüzümü koymaktan ve hatta artık mail olarak göndermekten de çekiniyorum.burda benden fotoğraf isteyen herkes naci beye ameliyat olmayabilir bi şekilde vazgeçebilir ya da naci beye olsa bile daha sonrasında yayılmıcağının ve burdaki insanların benim tanıdğım kişiler olmadığının garantisi yokki.buna rağmen şekil itibariyle fikir versin diye sadece burnumu kesip koydum.bence de laydeeciğimin dedği doğru.tecrübeler daha önemli,fotoğrafları doktorlar zaten gösteriyorlar.bu arada barış,emre,yakup beyin hastaları zaten hep burun hastaları olduğu için çekinmeden koymaları normal.ama yine de naci beyin paylaşımda bulunan hastalarından daha fazla sayıda değil ben de araştırdım zamanında...

Back