Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence burnuna dokundurma ama çenene ufak bir müdahale gerekebilir.. biraz geride gibi o yüzden burnun ön planda duruyo gibi gelebilir sana..
doğruyu söylemek gerekirse bencede burnunu elletmene hiç gerek yok gibi duruyor..
beni yanlış anlama gerçek düşüncelerimi samimiyetle yazıyorum mmblackrose.Güzel bi burnun yok bence.Ama çirkinde değil opuyorumnanaktantakıntı yaptığını düşünmüyorum ben.Estetik için illaki benimki gibi berbat bir buruna sahip olman gerekmiyor ki benimkine bile yaptırma diyor ailem ve arkadaşlarım.Eğer öyle daha iyi hissedeceksen (ucunu hafif kaldırsan çok güzel olur diye düşünüyorum) yaptır .
ha bu arada morluk şişlik durumu bünyeye ve yapılan işlemlere göre değişiklik gösterir ama 15 günü göze almak zorundasın.hiç olmayadabilir çok ta olabilir ve benim 15 günde geçmişti.ona göre ayarla kendini ki sonradan strese girme.
bir de iki ameliyat birlikte olmanın artıları da var eksileri de.ilk 4 gün iptalsin kesinlikle.çok ağrı çekmiosun yattığın yerde ama yatman gerekli kendi başına da yatıp kalkmak kolay olmuyor.ben 4. gün ayaklanmıştım muayeneme gidip eve kendim dönmüştüm ama ondan önceki 3 gün bişey yapamıyordum pek.eğer bünye zayıfsa,canın tatlıysa bu süre de uzayabilir,bu da kişiden kişiye değşiklik gösteren bişey...
ha bu arada morluk şişlik durumu bünyeye ve yapılan işlemlere göre değişiklik gösterir ama 15 günü göze almak zorundasın.hiç olmayadabilir çok ta olabilir ve benim 15 günde geçmişti.ona göre ayarla kendini ki sonradan strese girme.
bir de iki ameliyat birlikte olmanın artıları da var eksileri de.ilk 4 gün iptalsin kesinlikle.çok ağrı çekmiosun yattığın yerde ama yatman gerekli kendi başına da yatıp kalkmak kolay olmuyor.ben 4. gün ayaklanmıştım muayeneme gidip eve kendim dönmüştüm ama ondan önceki 3 gün bişey yapamıyordum pek.eğer bünye zayıfsa,canın tatlıysa bu süre de uzayabilir,bu da kişiden kişiye değşiklik gösteren bişey...
haaa unutmadan hastane masrafları dahil zam geldiii ameliyatlara =(((
chococ. ben kararımı verdim 1-2 hafta içinde randevu alıp görüşmeye gidicem naci beyle bu kararımda senin burnunda etkili oldu.Sana sormak istediğim, şu an nasılsın yaptırdığından beri şişlerin inmesi dışında bir değişiklik oldumu mesela zamanla ucu aşağıya iniyor diyorlar seninkide indimi hiç nefes problemi yaşıyormusun? Rica etsem bana özelime fotoğraflarını bırakır mısın son halini? Bana çok yardımcı olursun.Barış çakırın yaptığı bazı burunları gördüm 3. aya kadar güzellerdi ama sonra arkadaşlar problem yaşadılar ilk zamanki gibi durmadı burunları Revizyon olacaklarmış.beni anlıyorsundur heyecanlıyım kaç aydır araştırıyorum artık yaptırmak istiyorum:kedi:
chocochocolate cigm herseyden önce uzun uzun acıklama yaptıgın için tesekkür ederim.naci bey yakında benim yüzümden cep telefonunu kapatacak araya araya bi hal oldum.....ama herseyden önce belirtmek gerekir ki bu doktor gercekten cok ilgili ve usanmadan herdefasında anlatıor.bana buarada burnunda bir işlem gerekmiorsa yapmam da deddi =) hersey cok güzel ben burnumu naci beye ikna ettirim ama iş birazda maddi durma da bakıyor.acısını artık gectim annem yanımda 1 ay bulunacak bu konuda şanslıyım....ailem normalde yurtdışında ve ben yanlızım bu fırsatı kolay kolay kacıramam...
olay naci beyin pazarlıgında kaldı.....inşalllah iyi bi haber verir de bende mutlu olurum.....
hazır ailemi ikna ettimn,kocacigimi ikna ettim şimdi sıra naci beydeeeee =))))
olmassada canları saolsun seneye yaptırıız =(
naci beyin hastaları memnuniyetlerini belirtiro ama foto paylaşımından kaçınıyolar.fikir sabhibi olmak isteyenlere bende dahil yardımcı olmuolar .nedenini merk ediorum açıkçası.bi sürü burun estetiği fotosu gördm emre beyin yakup bey tuğrul beyn hastaları fotolarını paylaşıo ve sürekli güncellio ama naci beyn hstaları maalesef..nolur sanki paylaşım olsa sonçda paylaşım sitesi