Bence burnun kemerli olması kötü olmasını gerektirmez,önemli olan o burunla barışık olup olmaman.Çok arkadaşım var burunları kemerli ama hiç sorun etmiyorlar.Ne demek istediğinizi anladım aslında,çok kötü sonuçlar duyuyoruz,o insanlar da bu işin içinde ve acaba yapılmaması gereken hep sorun doğuran bir uygulama mı?Ama bunları düşünmenin sonu gelmez.Hastalarının yorumlarını ben de merak ediyorum,neden Naci Bey in hastaları hiç yorum yapmıyor,memnun deiller mi,sorunlar mı oluştu,bilemiyorum.Keşke birileri yardımcı olabilse...
bence burnun eskisine oranla bayağı değişmiş ki değişmesini istemesen ameliyat olmazdın zaten. nasıl yakınların anlamaz çok garip.benim ameliyat olduumu anlamasalar üzülürdüm:) doğallık filan hikaye güzel burun çirkin burun kavramı var sadece.
Ayrıca cok fazla yorum yapmamamızın nedeni su anki halimize alışmış ve burnumuzdan memnun olmamıza baglıyorum:) Yani benim gördügüm okudugum herkes ameliyat sonrası sürecten memnun ve hayatına gayet mutlu bir sekilde devam ediyor. Eger memnun olmasaydık bence sürekli burada yazılanları takip edip gelişmeleri izlerdik kendimizi rahatlatmak ya da tatmin etmek adına.Burun odaklı yasamak gercekten kötü bir his. Bunu en iyi rinoplasti sonrası memnun olmayan kişiler anlarlar. Ben su an önden, yandan, 45 derecelik acıyla...:) vs gibi görüntülerimden gayet memnunum hatta ameliyat oldugumu bile unutuyorum bu yüzden kesinlikle burun odaklı yasamıyorum sadece artık güzel bir burnum oldugumu biliyorum ve gayet mutluyum:)
selam mrsgordie banada ameliyattan sonraki gelişmeleri yazarsan çok sevinirim ctesi günü bende naci bey'e görüşmeye gidiyorum.Bence Naci Bey'de bir sorun yaşamıycaz inşallahhhh atlatıcaz burun estetiklerimizi bekliorum gelişmeleri şimdiden çok teşekkür ederim :1rolleyes:[/QUO
tabı canım her turlu gelışmeden haberdar ederım,ıcını ferah tut kızkardesım sımdı cok rahat dr cok guvenıyor sana tavsıyem aklına gelen herseyı sor sacmada olsa,zaten dr da boyle soyluyor herseyı sor kı ıcın rahat gır amelıyata,hadı bakalım sımdıden gecmıs olsuna.s.
selam mrsgordie
acaba kardesiniz sonuctan memnun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?