Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Ha bir de benim için çok önemli bir şeyi ekleyim. Arkadaşlar benim en dikkat ettiğim göz doktorunun gözlüklü, plastik cerrahın kemerli burunlu, diyetisyenin kilolu vs olmasıdır. Bundan önce gittiğim bir plastik cerraha kendinize ya da eşinize yaptırdınız mı ya da yaptınız mı diye sorduğumda gerek görecek bir durum yoktu dedi(ki bence çok düzgün bir burnu yoktu yani () Ancak Naci bey de burun estetiği olmuş, dolayısıyla bu da bana güven verdi. Sonuçta işini yapan en fazla riski vs yi de kendi bilir ve bu eninde sonunda bir meslektir yani para kazanmak için yapılan bir iş. Dolayısıyla bir estetik cerrah kendi burnuna çekinmeden rinoplasty yaptırabilmişse o cerraha sizi bilmem ama ben güvenirim. Bilmek belki işinize yarar diye söyledim. Ancak dediğim gibi yine de hastalarını görüp dinlemeden kesin kararımı vermem.

Bir de yine bahsettiğimle ilgili olarak, böyle bir merkezde çalışanlara da baktım ki çok fazla bayan çalışanı var. Özellikle dikkat ettim ve gerçekten kemerli ya da büyük burunlu olanları bile gördüğüm halde öyle çok düzgün burunlu kimseyi göremedim. Acaba neden orada çalışan kızlar hiç burun estetiği yaptırmayı düşünmemişler ?? Çok mu paranoyağım nedir? Ancak benim için bunlar da değerlendirme kriteridir (( Siz ne dersiniz???

Bence burnun kemerli olması kötü olmasını gerektirmez,önemli olan o burunla barışık olup olmaman.Çok arkadaşım var burunları kemerli ama hiç sorun etmiyorlar.Ne demek istediğinizi anladım aslında,çok kötü sonuçlar duyuyoruz,o insanlar da bu işin içinde ve acaba yapılmaması gereken hep sorun doğuran bir uygulama mı?Ama bunları düşünmenin sonu gelmez.Hastalarının yorumlarını ben de merak ediyorum,neden Naci Bey in hastaları hiç yorum yapmıyor,memnun deiller mi,sorunlar mı oluştu,bilemiyorum.Keşke birileri yardımcı olabilse...

ben nebil bey in hastasıyım ama gögüs ameliyatı için benimki ama sanırım sizlerinki burun ile ilgili gögüs ameliyatı yapan hastalarla görüştüm ben paramı yatırdım ve bayramdan sonra olacak ve nebil bey hangi konuda mahkemelik olmuş bu konuda bana bilgi veririmisiniz lütfen gögüsmüydü acaba ?

pardon kızlar yaa siz naci beyden bahsediyormuşsunuz naci beylede görüştüm gögüs ameliyatı ile ilgili klinigine kadarda gittim ama içim ısınmadıgı için nebil beyde karar kıldım ben ama burun konusunda kim uzman pek bilgim yok gecmiş olsun arkadaşlar

meraba ben 5 temmuzda naci beye burun ameliyatı oldum.şuan yaşadığınız şeyleri çok ii anlıyorum ama naci bey hakikaten ii bi dr.ben çok şükür memnunum burnumdan.çok doğal duruyo,çok yakın çevrem dışındaki insanlar anlamadılar.

bende elmacik kemigi estetigi olmak istiyorum elmacik kemiklerim yok denecek kadar az ..naci beye bu ameliyati olan kimse varmi acaba birisi yardimci olabilirse cok sevinirim..sanirim naci bey onepten ayriliomuş bugun ögrendim..

Ayrıca cok fazla yorum yapmamamızın nedeni su anki halimize alışmış ve burnumuzdan memnun olmamıza baglıyorum:) Yani benim gördügüm okudugum herkes ameliyat sonrası sürecten memnun ve hayatına gayet mutlu bir sekilde devam ediyor. Eger memnun olmasaydık bence sürekli burada yazılanları takip edip gelişmeleri izlerdik kendimizi rahatlatmak ya da tatmin etmek adına.Burun odaklı yasamak gercekten kötü bir his. Bunu en iyi rinoplasti sonrası memnun olmayan kişiler anlarlar. Ben su an önden, yandan, 45 derecelik acıyla...:) vs gibi görüntülerimden gayet memnunum hatta ameliyat oldugumu bile unutuyorum bu yüzden kesinlikle burun odaklı yasamıyorum sadece artık güzel bir burnum oldugumu biliyorum ve gayet mutluyum:)

bence burnun eskisine oranla bayağı değişmiş ki değişmesini istemesen ameliyat olmazdın zaten. nasıl yakınların anlamaz çok garip.benim ameliyat olduumu anlamasalar üzülürdüm:) doğallık filan hikaye güzel burun çirkin burun kavramı var sadece.

Elbette degişti burnum farkındayım durumun. Dogallık yüzüne uygun olan sana yakısan burna sahip olmandır, ben bunu senin gibi hikaye olarak görmüyorum ki görmemekte haklıyım bence. Eski burnum güzel olmasa da doğal olandı şu anki burnum güzel ve yine gayet dogal bir burun. Ben hiç üzülmüyorum anlamadıklarına hatta amacıma ulaşmışım diyorum:) Demek ki senle estetik, güzellik ve doğallık gibi kavramlara bakış açımız farklı yönde. Ben de senin ameliyat oldugumu anlamasalar üzlürdüm yorumunu cok dogru bulmuyorum ama tercih meselesi tabi... Yapay olana sahip olmayı isterse dünyanın en güzel burnu olsun asla istemem.

sevgili nilly ,
kesinlkle yorumuna katılıyorum.öyle alıştım ki ben de burnuma ve öyle çok seviyorum ki aynaya baktıkça sanırım hep böyleymişim hissine kapılıyorum bazen.naci bey gerçekten çok başarılı...geçen gün caddede eski arkadaşlarımla karşılaştım ve hepsi sen de bir değişiklik var ama ne diye süzüp durdu beni...ortak karar muhteşem göründüğüm :) oldu...doğallık hikaye değl yani hep istediğim şeydi güzel ve doğal bir burun...uzaktan ben estetikliyim diye bağıran bir burnum olsaydı üzülürdüm herhalde....hep dediğm gibi naci bey işinde çok profesyonel ve başarılı, tavsiye ederim :)

arkadaşlar merhaba,
aranızda naci beye meme büyütme ameliyatı olan var mı acaba? ben kendisiyle görüştüm, ameliyat için tarihte aldım ama bazı soru işaretlerim var hala..
kendisi görüşmemizde çok güven verici ve uzman bir imaj çizdi gözümde, bu yuzden de başka bir doktorla görüsmeyip, naci beyde karar kıldım...
ama kendisiyle su ana kadar 1 kere gorusmus oldum, ve bir daha gorusmek istiyorum ama kendisinin cok yoğun bir hali var, ameliyat olan arkadaşlar, ameliyatlarından önce kaç kere görüştüler acaba?
ne bilim ameliyat öncesi bir durum değerlendirmesi, tahlillerin kontrolü, bir plan yapılması gerekilmez mi? bu açıdan çok havada hissediyorum kendimi...
bir kere daha görüşeceğiz diye umuyorum ameliyat öncesi ama bakalım..

bu konuda bana bilgi verebilen birisi olursa çok sevinirim..
teşekkürler..

blur29 naci bey'e ameliyattan önce mutlaka bi kez daha görüşmek istedğini söyle sana mutlaka zaman ayıracaktır.

blur29 , secc'in de dediği gibi görüşmek istediğini söylersen zaman ayırır.sanırım kliniğini bayram sonrasını açacağı ve bayram öncesi ameliyat fazlalığından dolayı yoğundur.geçenlerde kontrol için gittiğimde konuşmuştuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…