selam armineciğim,burun hakkında yorum yapamayacağım ama ben göğüs ameliyatı oldum ve gayet memnunum,naci beyin estetik algısına çok güvendiğim için herşeyi ona bıraktım.ameliyat sonrasında ilk 2 gün ağrı çekmedim,ama kendimi korumadığım,kollarımı hiç bişey olmamış gibi kullandığım için 2. gün sonrasında gerçekten ağrı çektim,insan kendisini en az bir hafta korumalı bence bu ameliyatta. sonuca gelince,dün 2. ay kontrolüm vardı ve herşey yolunda yumuşaklıkları doğal göğüs kıvamında,izler de iyileşmeye devam ediyor.
kızlar bu arada biz 5 eylülde hep bir araya gelecektik ya,maalesef ekildik ve ben gerçekten çooook üzüldüm,chococuğum ve derinuykucum ile birlikteydik,tabi bir de sürpriz hasta vardı kaydirigubbakcemile3
chocogum,canım arkadaşım,sadece biraz daha sabır,ne yapalım biraz güçlü ve sıkı bir derin varmış.iyi bir özellik aslında,kilo aldığın zaman hemen belli olmaz,vücudunda sarkma olmazopuyorumnanaktan
malesef gelemedim mafoldumben gelmeyi çok istiyordum ama olmadı nasıl geçti neler yaptınız çoooook merak ediyorum opuyorumnanaktan