• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

laydee canm inşallah çok güzel bir burnun olur:)şimdiden geçmiş olsn sana.

arkadaşlr ben yarnki bulşmaya gelemicem malesef :(( iftara davetliym çünkü ..

slm kızlar bende naci beye ameliyat olmayı düşünüyorum ve sırf bu konudaki düşüncelerinizi almak için siteye üye oldum 3 yıl önce bi burun estetiği geçirmistim fakat istediğim sonucu alamadım şimdi burun cene ve gögüs estetiği düşünüyorum dogallıktan yana degilim estetiğe daha cok önem veriyorum cünkü burnum gayet dogal kimse anlamıyor ama ben kalkık okka gibi burunları begenıyorum cenem de gerıde protez düşünüyorum fikirlerinizi almak istiyorum naci bey bana istediğim sonucları verebilirmi

slm kızlar bende naci beye ameliyat olmayı düşünüyorum ve sırf bu konudaki düşüncelerinizi almak için siteye üye oldum 3 yıl önce bi burun estetiği geçirmistim fakat istediğim sonucu alamadım şimdi burun cene ve gögüs estetiği düşünüyorum dogallıktan yana degilim estetiğe daha cok önem veriyorum cünkü burnum gayet dogal kimse anlamıyor ama ben kalkık okka gibi burunları begenıyorum cenem de gerıde protez düşünüyorum fikirlerinizi almak istiyorum naci bey bana istediğim sonucları verebilirmi

canım burda herkes istediği sonuçları aldı.. sen de ancak gidip naci beyle görüştükten sonra istediğin olabilir mi olmaz mı karar verebilirsin.. bence görüş.. ilk muayeneden ücret de almıyor nasılsa :kahve:

yaGmurlukçumun dediğii gibi burdaki herkes zaten naci beyden memnun.hangi doktor olursa olsun gidip göüşmeden karar veremezsin isteklerini karşılayabilir mi.haa dersen ki naci bey nasıl bir doktor sizce,siz memnun musunuz? ben derim ki son derece memnunum doktor gibi doktor ve estetik anlayışı çok yerinde bir doktor.kesinlikle gidip görüşmelisin.naci çelik le görüşmeden ameliyat olursan buraki memnuniyetleri okudukça çok üzülürsün yerimseniben

ben zaten naci bey hakkındakı olumlu yorumları gördugumde gıdıp gorusmustum fakat daha once yaptıgı amelıyat resımlernıden pek tatmın olamamıstım sanırım beklentım bıraz fazla ve ıkıncı bı operasyon olacagı ıcın secımımı ıyı yapmam gerekıyor burda cok övülmesi kafamı bıraz karıstırdı nacı beyın aslında bıraz tarzını tartısmak ıstedım sızınle pek cok doktor dogallık adına sadece burnun kemerını alıp bırakıyo kı ben boyle bı tecrube yasadım bıde merak ettıgım bısey nacı beyın amelyta ettıgı bı unlu varmı ?

naci beyin ameliyat ettiği bir ünlü var mı bilmiyorum arminecim ancak şunu söyleyebilirim ki naci bey burnun sadece kemerini alıp bırakmıyor kesinlikle.hastanın isteği doğrultusunda köklü değşiklikler yapıyor ve herkesin burnu bu yüzden farklı farklı çıkıyor.tabii kendi tarzı var ve ben onun tarzını çok beğeniyorum.burnu doğru açılarla ameliyat ediyor bence ve bu da gerçek bir doğallık veriyor burna.yani öyle burnun kendi haline yakın olsun ki doğal olsun yaklaşımı değil.ameliyat eidldği belli olmayan,güzel düzgün doğal burunlar yapıyor.çünkü bir burna doğallıktan uzak görüntüsünü veren aslında güzel yapılmış,çok kalkık olması,çok kavisli olması vs deil; burnun yanlış açılarla ameliyat edilmesi,hatalı yapılmış olması vs dir.sadece kemeri alınan bir burun pekçok değişiklik yapılmış bir buruna göre daha yapay durabilir.
başıma gelen birşeyi örnek gösteriyim naci beyle ilgili.ben ilk gittiğimde tasarım yaparken naci bey çizimi yaptı ve ben biraz daha oyuk seviyorum ama bir türk burnu aslında böyle olmaz,buna bakan ameliyat olduğunu düşünebilir dedi.ama ben kendisinin estetik anlayışına güvendiğim için hiç karışmadım.sonuçta da estetik olduğu anlaşılmayan(beni tanımayan kişiler tarafından) güzel bir burnum oldu.ama tabi çok değişmesin isteyen hastalara da aynı şeyleri yapmıyor.sana öylesi denk gelmiştir belki.bak bu forumda derinuyku diye bi arkadaşımız var.onun ve benim burunlarımıza bakarsan belki değişiklikten kaçılmamış burunlara örnek olur senin için...

naci beyin ameliyat ettiği bir ünlü var mı bilmiyorum arminecim ancak şunu söyleyebilirim ki naci bey burnun sadece kemerini alıp bırakmıyor kesinlikle.hastanın isteği doğrultusunda köklü değşiklikler yapıyor ve herkesin burnu bu yüzden farklı farklı çıkıyor.tabii kendi tarzı var ve ben onun tarzını çok beğeniyorum.burnu doğru açılarla ameliyat ediyor bence ve bu da gerçek bir doğallık veriyor burna.yani öyle burnun kendi haline yakın olsun ki doğal olsun yaklaşımı değil.ameliyat eidldği belli olmayan,güzel düzgün doğal burunlar yapıyor.çünkü bir burna doğallıktan uzak görüntüsünü veren aslında güzel yapılmış,çok kalkık olması,çok kavisli olması vs deil; burnun yanlış açılarla ameliyat edilmesi,hatalı yapılmış olması vs dir.sadece kemeri alınan bir burun pekçok değişiklik yapılmış bir buruna göre daha yapay durabilir.
başıma gelen birşeyi örnek gösteriyim naci beyle ilgili.ben ilk gittiğimde tasarım yaparken naci bey çizimi yaptı ve ben biraz daha oyuk seviyorum ama bir türk burnu aslında böyle olmaz,buna bakan ameliyat olduğunu düşünebilir dedi.ama ben kendisinin estetik anlayışına güvendiğim için hiç karışmadım.sonuçta da estetik olduğu anlaşılmayan(beni tanımayan kişiler tarafından) güzel bir burnum oldu.ama tabi çok değişmesin isteyen hastalara da aynı şeyleri yapmıyor.sana öylesi denk gelmiştir belki.bak bu forumda derinuyku diye bi arkadaşımız var.onun ve benim burunlarımıza bakarsan belki değişiklikten kaçılmamış burunlara örnek olur senin için...

canım senın ve derın uykunun resımlerıne baktım ama derın uykunun burun kanatlarında genıslık var ben dar ucgen burun ucu sevıyorum senınkı gayet guzel olmus cok begendım baska resımlerıne bakıp fıkır sahıbı olabılecegım arkadaslar varmı acaba bıldıgın?

canım o benden 1.5 ay geç ameliyat oldu ve şişlikleri henüz inmedi.normal yani.ilk 3 ay içerisinden burun baya bir değişiyor.1 sene sonra ise baktığında köklü değşiklikler olabildğini görüyorsun.herkese söylüyorum sabır işi bu.ama derinuykunun canlısını gördüm kendi burnumdan daha çok beğendim.bir de 26. sayfada olması lazım sanırım yaGmurluk un kuzeninin resmi vardı ona da bakabilirsin.aralarda birileri daha vardı ama onları senin okuyup araştırman gerekiyor.

bu arada dün gittiğim benim 3. ay kontrolümdü.bugün tam 3 ay 4 günlük oldum.3. ay kontrolümde çok başarılı değildim :) bikere memeler çok yavaş yumuşuyo,hala yukardalar hala sertler.ama bu benim derimin sıkı olmasıyla alakalı bir durummuş tahmin ettiim gibi ve daha çoook ineceklermiş,yumuşayacaklarmış.izlerim de çok iyi durumda deiller.bana da hiç iileşmiolar gibi gelio.bu da koyu tenli olmakla alakalıymış yapabileceğim tekşey jeli sürmeye devam etmek :((
KALEM ciğimin izleri de yumuşaklıkları da son derece normal artık.onunkilere de baktım kalite kontrol için kaydirigubbakcemile3 birde derinuyku cuğumun burun ucundaki kesisine baktım.gerçekten de ten rengiyle çok alakalı.derinuykunun da kesi yeri iyileşmiş nerdeyse ve daha 1.5 aylık olmasına rağmen.benim 3. ayım ve onunkinden daha belirgin.aynı şekilde KALEM cim benden 1 ay sonra oldu ameliyatını ve benden çok daha ilerde.şanssızım anlıcağınız bu konuda kızlar :gitme: etim derim sıkı diye mutluydum ama dezavantajlarını yaşıyorum maalesef şuanda.inşallah tez zamanda ben de ilerleme kaydederim...

kızlar naci beyin yaptığı ameliyat fotograflarını hangi siteden görüyorsunuz. burun ve göğüs. daha doğrusu böyle bir site var mı?yoksa sadece muayeneye gittiğimizde eğer gösterirse orada mı görme şansımız var.

Slm kızlar,
Burunumda deviasyon var.Bunun için estetik ameliyat olmayı düşünüyorum.Şu anda doktor araştırma aşamasındayım.Naci Bey'i tercih edersem neden tercih etmeliyim?Ayrıca ilk görüşmede ücret alıyor mmu Nabi Bey?Alıyorsa ne kadar alıyor?Bir kaç doktorla görüşek istiyorum.Bu yüzden de sadece ilk görüşmeler için yüklü bir ücret ödemem gerekecek:( Sizce ne yapalıyım?Tavsiyelerini bekliyorum.

elegantdaisy merhaba. naci bey ilk görüşmede muayene ücreti almıyor.. ben de kensi ile görüştüm.göğüs için. aslında şimdi burunu da düşünüyorum . bununla ilgili henüz görüşmedim kendisi le. bakalım ne diyecek... ben allah kısmet ederse ona olmayı düşünüyorum . çünkü kendisi doğallıktan yana.. anlatılanlara göre yaptığı ameliyat sonuçları çok doğal oluyor ve estetik yapıldığı anlaşılmıyor. .umarım sen de en doğru kararı verirsin. burada ona amelşyat olan arkadaşlar sana daha çok yardımcı olabilirler. şimdilik hoşçakal .

canım bir de nacicelik.com adresinde tavsiye ediyorumda nai çeliğe ameliyat olan birçok kişinin yazılarını okuyabilirsin. kararında etkili olabilir.. sevgiler

selam armineciğim,burun hakkında yorum yapamayacağım ama ben göğüs ameliyatı oldum ve gayet memnunum,naci beyin estetik algısına çok güvendiğim için herşeyi ona bıraktım.ameliyat sonrasında ilk 2 gün ağrı çekmedim,ama kendimi korumadığım,kollarımı hiç bişey olmamış gibi kullandığım için 2. gün sonrasında gerçekten ağrı çektim,insan kendisini en az bir hafta korumalı bence bu ameliyatta. sonuca gelince,dün 2. ay kontrolüm vardı ve herşey yolunda yumuşaklıkları doğal göğüs kıvamında,izler de iyileşmeye devam ediyor.
kızlar bu arada biz 5 eylülde hep bir araya gelecektik ya,maalesef ekildik ve ben gerçekten çooook üzüldüm,chococuğum ve derinuykucum ile birlikteydik,tabi bir de sürpriz hasta vardı kaydirigubbakcemile3
chocogum,canım arkadaşım,sadece biraz daha sabır,ne yapalım biraz güçlü ve sıkı bir derin varmış.iyi bir özellik aslında,kilo aldığın zaman hemen belli olmaz,vücudunda sarkma olmazopuyorumnanaktan

arkadaşlar barıs çakır ıle naci çelik arasında kaldımm yaa yardım eden yokmuuu:(

burun konusunda ise yardımcı olamayacağım maalesef canım,çünkü burun ameliyatı olmadım.her iki doktorla da görüşüp de mi arada kaldın,yoksa internet yorumları yüzünden mi.eğer her ikisiyle de görüşmediysen zaten görüştüğünde senin estetik algına hangi doktor daha yatkınsa ona ameliyat olursun.ama senden ricam lütfen ne bizim yorumlarımıza göre ne de diğer başka doktorların hasta yorumlarına göre,internetten doktor kararını vermeye çalışma,çünkü en doğru karar doktor ile yüzyüze görüşülerek verilebiliyor,buan emin ol

Back