selam armineciğim,burun hakkında yorum yapamayacağım ama ben göğüs ameliyatı oldum ve gayet memnunum,naci beyin estetik algısına çok güvendiğim için herşeyi ona bıraktım.ameliyat sonrasında ilk 2 gün ağrı çekmedim,ama kendimi korumadığım,kollarımı hiç bişey olmamış gibi kullandığım için 2. gün sonrasında gerçekten ağrı çektim,insan kendisini en az bir hafta korumalı bence bu ameliyatta. sonuca gelince,dün 2. ay kontrolüm vardı ve herşey yolunda yumuşaklıkları doğal göğüs kıvamında,izler de iyileşmeye devam ediyor.
kızlar bu arada biz 5 eylülde hep bir araya gelecektik ya,maalesef ekildik ve ben gerçekten çooook üzüldüm,chococuğum ve derinuykucum ile birlikteydik,tabi bir de sürpriz hasta vardı kaydirigubbakcemile3
chocogum,canım arkadaşım,sadece biraz daha sabır,ne yapalım biraz güçlü ve sıkı bir derin varmış.iyi bir özellik aslında,kilo aldığın zaman hemen belli olmaz,vücudunda sarkma olmazopuyorumnanaktan
selam armineciğim,burun hakkında yorum yapamayacağım ama ben göğüs ameliyatı oldum ve gayet memnunum,naci beyin estetik algısına çok güvendiğim için herşeyi ona bıraktım.ameliyat sonrasında ilk 2 gün ağrı çekmedim,ama kendimi korumadığım,kollarımı hiç bişey olmamış gibi kullandığım için 2. gün sonrasında gerçekten ağrı çektim,insan kendisini en az bir hafta korumalı bence bu ameliyatta. sonuca gelince,dün 2. ay kontrolüm vardı ve herşey yolunda yumuşaklıkları doğal göğüs kıvamında,izler de iyileşmeye devam ediyor.
kızlar bu arada biz 5 eylülde hep bir araya gelecektik ya,maalesef ekildik ve ben gerçekten çooook üzüldüm,chococuğum ve derinuykucum ile birlikteydik,tabi bir de sürpriz hasta vardı kaydirigubbakcemile3
chocogum,canım arkadaşım,sadece biraz daha sabır,ne yapalım biraz güçlü ve sıkı bir derin varmış.iyi bir özellik aslında,kilo aldığın zaman hemen belli olmaz,vücudunda sarkma olmazopuyorumnanaktan
kızlar hepinize merhaba..size bu forumla hiç alakası olmayan ama beni derinden yaralayan bir şey yazacağım...canım babacığım ölüyor....hemde gözümüzün içine baka baka...ellerimiz kollarımız bağlı...ve canım canım kardeşimin başına korkunç bir felaket geldi...dağıldım...ömrüm boyunca bu ameliyatın hayalini kurmuştum ama şimdi gerçek hayata döndüm..gerçekhayat bambaşka.....önce sağlık ve huzur......
kızlar hepinize merhaba..size bu forumla hiç alakası olmayan ama beni derinden yaralayan bir şey yazacağım...canım babacığım ölüyor....hemde gözümüzün içine baka baka...ellerimiz kollarımız bağlı...ve canım canım kardeşimin başına korkunç bir felaket geldi...dağıldım...ömrüm boyunca bu ameliyatın hayalini kurmuştum ama şimdi gerçek hayata döndüm..gerçekhayat bambaşka.....önce sağlık ve huzur......
ben zaten naci bey hakkındakı olumlu yorumları gördugumde gıdıp gorusmustum fakat daha once yaptıgı amelıyat resımlernıden pek tatmın olamamıstım sanırım beklentım bıraz fazla ve ıkıncı bı operasyon olacagı ıcın secımımı ıyı yapmam gerekıyor burda cok övülmesi kafamı bıraz karıstırdı nacı beyın aslında bıraz tarzını tartısmak ıstedım sızınle pek cok doktor dogallık adına sadece burnun kemerını alıp bırakıyo kı ben boyle bı tecrube yasadım bıde merak ettıgım bısey nacı beyın amelyta ettıgı bı unlu varmı ?
canım naci çelik adını ben jeofizik mühendisi erdal şahan,la duydum ameliyat olmadan netten bi araştır bana dua edersin sonra bana yazkaydirigubbakcemile
canım sen ameliyat sonrası fotoğraflarına baktığına eminmisin... topiklerin birinde karşılaştırmalı fotoları vardı..
kızlar naci beye meme büyütme ameliyatı olan varmı...1 aydır araştırıoum dönüp dolasıp nacı beyi düşünüorum.kendisiyle telden konustum inanilmaz ilgili davrandı...birde bir sorum daha var bu ünlüler hangi dr a gidio?
kızlar ben geldimm,naci bey selamlarınızı iletti cok saolun hepiniz:) yarın naci beye kontrol gidiorum bakalım nasıl durumum:)
canım geçmiş olsun.sen de atlattın çok şükür.burnunun çok güzel olduğundan eminim ama ilk açıldığında hemen bak aynada şekline sonra çok şişebilir kaydirigubbakcemile3 ama inan şiş haliyle bile eski görüntüsünden çok daha güzel oluyo ve keyifle taşıyosun.bizi gelişmelerden haberdar etmeye devam et a.s.kızlar ben geldimm,naci bey selamlarınızı iletti cok saolun hepiniz:) yarın naci beye kontrol gidiorum bakalım nasıl durumum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?