Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

malesef gelemedim mafoldumben gelmeyi çok istiyordum ama olmadı nasıl geçti neler yaptınız çoooook merak ediyorum opuyorumnanaktan

kızlar hepinize merhaba..size bu forumla hiç alakası olmayan ama beni derinden yaralayan bir şey yazacağım...canım babacığım ölüyor....hemde gözümüzün içine baka baka...ellerimiz kollarımız bağlı...ve canım canım kardeşimin başına korkunç bir felaket geldi...dağıldım...ömrüm boyunca bu ameliyatın hayalini kurmuştum ama şimdi gerçek hayata döndüm..gerçekhayat bambaşka.....önce sağlık ve huzur......

cevabın ıcın tsk ederım pekı buyuklugu senı tatmın edıyormu mesala kac beden sutyen kullanıyorsun

cnm çooooooook üzüldüm.gerçek hayat gerçekten acımasız ve adaletsiz.ben de bugünlerde gerçek hayatın gerçek sıkıntılarıyla uğraşıyorum tabii seninki kadar ciddi değil benimki ama bu olaylardan kopmanın ne olduğunu biliyorum.babanın nesi var? allah tan ümit kesilmez ölüyor dememek lazım yine de.ölümden öteye hayatta daha gerçek ne varki değil mi?insan bir yakınının hayatıyla sınandığı zaman dünya malının ve geçlici diğer kavramların nekadar boş olduğunu anlayabiliyor ancak.umarım kardeşin felaketini atlatır umaırm baban da iyi olur. :gitme:

öykücüm ne diceğimi bilemiorum msjnı okurken bile gözlerm dolu.allahdan ümt keslmez öyle şeyler alma ağzına dua et sadece dua et elinden başka bişiy gelmiosa.ve umut et.allahdan ümit kesimez.ınşallah babacığın sağlığına kavuşur ve inşallah biz bu mutlu haberi yne bi topicte senden alırız tek temennim.
kardeşinin başına ne geldiğini sorsam ayıp etmiş olmam inşallah.yanlş anlama sakın nedeni de sen şimdi babandan dolayı bu üzüntünle olanları farklı algılayablr, aslnda pekde önemli olmayan birşeyi felaket olark nitelendirebilirsin.neticede insanız hepimz olablr böl şeyler ama tabi bilmeden bişey diyemem.ınşallah kardeşinde başına herne geldiyse bir an önce atlatır.
herşey gönlünce olsun.Allah yardımcınız olsun.Öpüyorum seni

hayat gerçekten acımasız maalesef.. baban için acil şifalar diliyorum. kardeşine de derdini atlatması için Allah yardım etsin..:Saruboceq:

canım çok üzüldüm,her karanlık günün sonunda güneş doğar,umarım bir mucize gerçekelşir ve baban sağlığına kavuşur,canım cook geçmiş olsun

seni cok iyi anlıyorum oyku .
Herseyin bası saglıkmıs bunu su gunlerde bende anladım .
Allah hepimizin yakınlarına uzun omurlu saglıklı gunler nasip etsin
Senin babanıda uzun omurler sihhatli saglıklı gunler dilerim insallah .
Kardesinde uzulmesin eger saglık problemi yoksa hersey bos saglık disinda cunku.

merhaba bildgim kadarıyla songül öden'in burnunu naci bey yapmış....

hadi yaaa o estetikmymiş çooook şaşırdım akannehir
ama süper bir burnu var ve bugüne kadar estetik olduğu hiç aklımın ucundan geçmemişti.ellerine sğlık doktorumuzun...

canım naci çelik adını ben jeofizik mühendisi erdal şahan,la duydum ameliyat olmadan netten bi araştır bana dua edersin sonra bana yazkaydirigubbakcemile

sevgili farahdeniz.sen de bence iyice bir araştır eğer ameliyat olmayı düşünüyorsan çünkü gerçekten hiçbirşey araştırmamış olduğun okadar belli ki senin için endişelendim..sen bana çoooook dua edersin beni dinlersen.
çünkü araştırmadan hızlı ve çabuk ve de en önemlisi önyargıyla alınan kararların sonunun o okuyup duyduğun tek haber olan erdal şahandan daha beter olma riski çok fazla.
azıcık araştırma yapmış olsan enazından benim yeterince araştırma yaparak taaaa 3 ay önce Dr.Naci Çelik e ameliyatlarımı olduğumu ve çok ta memnun olduğumu öğrenirdin.anlayamadım ne amaçla bu yazıyı yazdığını ama sana söyleyebileceğim tekşey çok iyi araştırman cnm,biraz daha gayret daha fazla bilgiye ulaşabilirsin inanıyorum :roflol: :sm_cool:

manabircim songül ödenin hangi fotoğrafını gördün bilmiyorum ama bukadar endişeli olmaman gerekir.bak burun ameliyatı sonrası özellikle sabır isteyen zor bir süreç.ve herkese söylüyorum,kesinlikle belirli bir şekil oluşturmuş,kafasında ille de şöyle olsun diyen biri ameliyat olmadan önce bikez daha düşünsün.neticede bu bir ameliyat ve sadece daha iyisi hedeflenmeli.takıntı haline getirilmiş bir durum söz konusuysa işiniz biraz daha zorlaşabilir.zaten doktorunuz bu durumlarla ilgili sizi bilgilendiriyor.bir burun bir bayana yakışacak ölçü ve açılara sahipse,ve yüzün kendi içinde oranlarını tutturuyorsa biraz daha şöyle olsaymış biraz daha böyle olsaymış dememek lazım.ama doktorların daha önceki ameliyatlarından yaklaşık tarzını çıkartmanız gerekir elbette bu konuda irdeleme yapmakta haklısın canım.ama sonucun kesinliğiyle iligli birşey hiçbir doktor garanti edemez size.umaırm anlataiblmişimdir demek istediğim şeyi kaydirigubbakcemile2

kızlar naci beye meme büyütme ameliyatı olan varmı...1 aydır araştırıoum dönüp dolasıp nacı beyi düşünüorum.kendisiyle telden konustum inanilmaz ilgili davrandı...birde bir sorum daha var bu ünlüler hangi dr a gidio?

yağmurlıkçuğum ben sanırım internette songül ödenin gümüş dizisindeki eski bölümlerindeki halini gördüm. yeni halini görmemiş olabilirim. emin değilim. gümüş dizisindeki halini beğenmiyordum sadece ikisini karşılaştırmalı topiğini görmedim. bulamadım ben. . neyse çok ta önemli değil. herkesin burun yapısı farklı ona belki böylesi daha iyi olmuştur.chocuğum canım ben naci beye güveniyorum. zaten ona gittiğimde bana uygun birşeyler çizecek . zorla değil ya . beğenmezsem sadece meme olur biter. buruna acele etmeme gerek yok zaten. sadece küçük bir tümseklik var o kadar. yoksa kötü değil. ileri de geniş bir zamanımda burunu düşünürüm. şimdi sadece göğüs olsun bitisin en iyi şekilde. acele etmeme ne gerek var zaten. ben olmuşken o da bitsin demiştim ama bir konuşalım bakalım. öptüm hepinizi

canım ben gögğüs ameliyatı oldum 2 ay önce,naci bey ameliyat öncesi ve sonrası da inanılmaz ilgili bir doktor,insanı gerçekten çok iyi anlıyor,ameliyatla ilgili herhangi bir sorunum olmadı,herşey gayet iyi ve yolunda ve tabii ki ben de çook mutluyum,soruların olursa cevaplayabilirim

kızlar ben geldimm,naci bey selamlarınızı iletti cok saolun hepiniz:) yarın naci beye kontrol gidiorum bakalım nasıl durumum:)

kızlar ben geldimm,naci bey selamlarınızı iletti cok saolun hepiniz:) yarın naci beye kontrol gidiorum bakalım nasıl durumum:)

canım hoşgeldin umarım herşey yolunda gitmiştir,hadi bakalım senin de atelinin ardından nasıl bir güzellik ortaya çıkacak.ben derin uykucuğumun ve chococuğumun burnunu çoook beğendim,galiba çok incelemiş olmalıyım ki,naci bey senin de burnunu yapalım dedikaydirigubbakcemile3 hadi bakalım sen iyice dinlen ve klinikteki süprizden haberin vardır sanırımkaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun.sen de atlattın çok şükür.burnunun çok güzel olduğundan eminim ama ilk açıldığında hemen bak aynada şekline sonra çok şişebilir kaydirigubbakcemile3 ama inan şiş haliyle bile eski görüntüsünden çok daha güzel oluyo ve keyifle taşıyosun.bizi gelişmelerden haberdar etmeye devam et a.s.

Laydee geçmis olsun..

KALEMcim burnumun fotosu yok, belki bi ara koyarim.. kusura bakma baya geç oldu cvbim biraz yogunum da su aralar..ama ben maalesef tam anlamiyla memnun degilim ameliyatimdan .. dogalligi koruma adi altinde sadece kemik alinmis gibi geliyor bana.. ben daha kisa ve ucu hafif sivri/üçgen bir burun istiyordum.. su anda ucu top gibi.. ve eskiden hafif bi kemer olan yerin biraz assagisinda var simdi kemik gibi bisey, n erden cikti anlamadim ki... kizlar bu ikinci ameliyat dedikleri sey çok mu riskli acaba?

Gögüs ameliyati olanlara bi sorum var benim.. ne kdr zaman sonra solaryum/güneslenmek serbest? yani izlerin geçmesimi lazim tamamen günes sayesinde kalici iz olmasin diye? bu süre ne kadar acaba bilen var mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…