Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi dr u araştırırsan araştır mutlaka böle bir olayı vardır gayet normal karşılıyorum...he paniklenmesi gereken durum eğer yaptıgı butun burunlar sorunlu arada bikaç tesadüfi iyi burun varsa ozaman sorun var derim ama her ameliyat zaten riskli ve bu tur durumlar başımıza gelebilir.Mükemmel dr vardır diyen varmı?? olamazda zaten..ama şu olay gerçekten güzelki buraya naci bey için kötü bişeler yazmaya gelenler hep aynı örneği verio başka bir örnek yok :)) o kötü örnek içinde üzgünüm o kişi adına.. ama heryerde herhangi bi dr da da aynı şey hepimizin başına gelebilir. herşeyin hayırlısı:))
saolun arkadaşlar desteğinizi biliorum sadece ameliyat stresinden sanırım biraz panik oldum:)))
:Saruboceq: benim için dua edin nolur herşey yolunda gitsin ve istedigim gibi bi burnum olsun cabucak iileşiiimmmm
zamanla yumuşayacakalr,şimdi yatınca da sertlerdir. ama benimkiler artık yumuşacık.yatıncada çok farklı değil,kızlar ya benim gögüslerimin üzerinde bir sürü kabartı oluştu,böyle sanki küçük küçük sivilceler,canım sıkılıyor,yaklaşık 1 aydır var,böyle bir sorunu olan var mı acaba
bu cumartesi:)
:Saruboceq: benim için dua edin nolur herşey yolunda gitsin ve istedigim gibi bi burnum olsun cabucak iileşiiimmmm
herkeseeee coooookkkkk teşekkür ederimmmmm çooookkkkkkk...opuyorumnanaktan
manabircim bende senin için edicem:)
Aslanice tşk ederim öncelikle benimle ilgilendiğin için resimlerimi göndericem sana...umarım içine sinen bir dr bulabilirsin:)
herkeseeee coooookkkkk teşekkür ederimmmmm çooookkkkkkk...opuyorumnanaktan
manabircim bende senin için edicem:)