• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

hangi dr u araştırırsan araştır mutlaka böle bir olayı vardır gayet normal karşılıyorum...he paniklenmesi gereken durum eğer yaptıgı butun burunlar sorunlu arada bikaç tesadüfi iyi burun varsa ozaman sorun var derim ama her ameliyat zaten riskli ve bu tur durumlar başımıza gelebilir.Mükemmel dr vardır diyen varmı?? olamazda zaten..ama şu olay gerçekten güzelki buraya naci bey için kötü bişeler yazmaya gelenler hep aynı örneği verio başka bir örnek yok :)) o kötü örnek içinde üzgünüm o kişi adına.. ama heryerde herhangi bi dr da da aynı şey hepimizin başına gelebilir. herşeyin hayırlısı:))

saolun arkadaşlar desteğinizi biliorum sadece ameliyat stresinden sanırım biraz panik oldum:)))

kaldı ki bir doktorun yüzlerce hastası varken ve yüzlerce hastası da çok çok memnunken seneler önce yaşamış olduğu talihsiz olayda kendisi kusurlu olsa dahi ben her doktorun böyle bir risk altında olduğuna inanıyorum zaten.ancak yüzlerce hastası olan bir doktor elbette az sayıda hastası olan bir doktora oranla daha fazla risk altındadır.ve bu inançla kendimi naci beyin muhteşem ellerine emanet ettim.
neden okadar form imzalıyoruz ameliyata girerken?çünkü doktorların da önüne geçemeyeceği bazı komplikasyonlar olabiliyor.zaten bunları göze almayan kişiler hiçbir doktora asla burun ameliyatı yaptırmasınlar.ben yaptırmış biri olarak söylüyorum bunu,kendinizle barışık yaşamayı öğrenin madem bunu göze almak istemiyorsunuz!
çünkü hiçbir doktor sizi o riskleri kabul ettiğinize dair formu imzalatmadan ameliyat etmez.bir komplikasyon yaşamıcanızı garanti edemez.2 kere 2 ;4!!!

sağduyulu yaklaşımıma gelince,biraz düşünürsek eğer mutlaka her doktor böyle problemler yaşamıştır ancak naci bey çok gündemde ve bilinen bir doktor olduğu için,ozamanlar da türkiyenin bir numaralı olarak bilinen kliniğinde görev yaptığı için bu olay bukadar büyütülmüş ve haber yapılmıştır.yoksa burda okuyoruz devamlı hangi doktorlara ameliyat edildiğini bilmediğimiz birsürü insan,burnum yamuldu,çöktü şöyle oldu böyle oldu diyen hastalar...ve ben naci çelik in revizyon ameliyatlarının fotoğraflarını gördüm.daha önce hiç haber yapılmamış birsürü talihsiz sonucu da muhteşem bir hale getirmiş.yani bir doktorun haberi yapıldı diye o doktor kötü,diğerleri de hiç kötü sonuçlar yaşamamış mükemmel doktorlar deil,buna inanın.böyle düşünmek at gözlüğüyle bakmak olur.

ben okadar uzun süre araştırdım.okadar doktor arasından bu habere rağmen(ozaman iç yüzünü bilmiyodum,sadece sağduyulu davrandım)kendisini seçtim çünkü ondan daha bilgili ilgili ve yetenekli bir doktor daha olmadığını düşündüm araştırdıklarım arasında.işine bukadar emek veren,bukadar bilgili,ilgili,son derece özveriyle çalışan bir doktoru başarılarıyla deil de bu kötü ve abartı haberle gündeme getirmek çok büyük haksızlık ama maalesef piyasa böyle.

ben bilgi ve tecrübelerimi aktarmayı kendime borç bildim ve bu nedenle burda bikez daha konuya değindim.neticede hangi doktor içinize sinerse ona ameliyat olacaksınız,tercih sizin elinizde.herkese bol şans bu yolda...

doktorum naci çelik'e de beni hayalimdeki burna sağlıklı bir şekilde kavuşturduğu ve daha zaman içerisinde de kavuşturacağı için çok teşekkür ederim tekrar a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
hangi dr u araştırırsan araştır mutlaka böle bir olayı vardır gayet normal karşılıyorum...he paniklenmesi gereken durum eğer yaptıgı butun burunlar sorunlu arada bikaç tesadüfi iyi burun varsa ozaman sorun var derim ama her ameliyat zaten riskli ve bu tur durumlar başımıza gelebilir.Mükemmel dr vardır diyen varmı?? olamazda zaten..ama şu olay gerçekten güzelki buraya naci bey için kötü bişeler yazmaya gelenler hep aynı örneği verio başka bir örnek yok :)) o kötü örnek içinde üzgünüm o kişi adına.. ama heryerde herhangi bi dr da da aynı şey hepimizin başına gelebilir. herşeyin hayırlısı:))

saolun arkadaşlar desteğinizi biliorum sadece ameliyat stresinden sanırım biraz panik oldum:)))

alkisalkisalkis işte sağduyulu olmak böyle bişi. vereliniortak

zamanla yumuşayacakalr,şimdi yatınca da sertlerdir. ama benimkiler artık yumuşacık.yatıncada çok farklı değil,kızlar ya benim gögüslerimin üzerinde bir sürü kabartı oluştu,böyle sanki küçük küçük sivilceler,canım sıkılıyor,yaklaşık 1 aydır var,böyle bir sorunu olan var mı acaba

canım aynı sorun bendede var ben strese bağlamıştım ama yinede doktora sormakta fayda var ama ben çekinirim artık soru sormaya

olaya işyerinden iştirak ediyorum ve gerçekten çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum.gazetelerde bu olayla ilgili çıkan habere ve haberde verilen bilgilere bakıldığında değişen yenilenen hiç birşey yok.internette küçük bir araştırma yaptığınızda,son günlerde çıkan haber ile yıllar önce yeniden erdal şahan hakkında çıkan haberin birbirinin tekrarı olduğunu göreceksiniz. Bu noktada insanın aklına gelen tek şey naci bey gibi başarılı bir doktorun başarılı giden grafiği üzerine çok bencilce ve haksızca bir saldırıda bulunmaktan öte bir durum değil maalesef. Bu forumda kimse kimseye bu doktoru seç ya da seçme deme hakkına değil,ancak,doğruluğu hakkında tam net bilgi sahibi olmadan bir doktoru başarısız olarak görmek çok da anlamlı değil. her insan kendine özgü bir yapıya sahip ve bu yapısı gereği ameliyatta çeşitli komplikasyonlar meydana gelebiliyor. Peki şunu soralım,gögüs küçültme ameliyatı sıklıkla yapılan bir ameliyat değil mi? Peki insana bağlı değişken faktörler sonucunda,hücrelerin ölmesine bağlı olarak gögsün bir kısmının alınabildiğini duymadınız mı? Her insan tabii ki güzel sonuçlar elde etmek için ameliyat oluyor,ama ,insan gibi muhteşem bir varlık her biri her ameliyata farklı bir tepki verebiliyor.Lütfen yorumlar yapılırken ameliyat olacak insanalrın psikoljisine de saygı duyalım,benim ameliyatımdan 2 gün önce de böyle bir polemik başlamıştı.böyle bir durum inanın insanı çok fazla geriyor.l
laydeeciğim kalbimiz seninle çok iyi bir ameliyat geçireceğini ve doktorumuzun gerçekten çok ama çok başarılı olduğunu hepimiz biliyoruz. kim ne düşünürse,kim ne derse desin, o kadar mütevazi ve o kadar başarılı bir insan ki naci bey ,keşke herbirinize gösterebilme imkanım olsa da ben de meydana getirdiği bana göre "mucize " olan değişimi gösterebilsem.

canım ben de senin için dua edeceğim. sen de benim için et ne olur. . herşey umarım istediğin gibi olucak. . mutlu güzel haberlerini bekliyorum. ..

Merhabalar Kizlaaaarr!!!

Doktorlarla ilgili bilgi ararken kendimi bu forumu okurken buldum ve uye oldum. Goruyorum ki cok sicak bir ortam olusturmussunuz. Ben de burun ameliyati olmak istiyorum yeni yila girmeden.Henuz doktor konusunda kararimi verebilmis degilim fakat aklimda ki guclu adaylardan biri Dr. Naci Celik. Siteyi takip edip,resimleri inceleyip daha sonra da Tr'ye dondugum de( son 8 senedir ABD'de yasiyorum) doktorlarla gorusup kararimi verecegim. Herkese iyi sanslar!!!

Aslanice tşk ederim öncelikle benimle ilgilendiğin için resimlerimi göndericem sana...umarım içine sinen bir dr bulabilirsin:)

laydee san çok bol şass diliyorumm o güzel burna kavuşmaya bir gün kaldı önemli olan karar vermekti herşeyy ii gider inşallah şans meleklern senınle olsun:))) bir melek yanında olcak ztn Naci Bey:)))

laydeecim sana son bi şans diliyim dedim.şimdiden çoooook geçmiş olsun canım.inşallah hayalindekinden bile güzel bir burna enaz sınıtıyla kavuşcaksın.önce allaha sonra naci beye emanetsin a.s.

herkeseeee coooookkkkk teşekkür ederimmmmm çooookkkkkkk...opuyorumnanaktan

manabircim bende senin için edicem:)

laydee ciğim hadi bakalım,çok güzel bir ameliyat geçirceksin inşallah,herşey yolunda gidecek eminim.heyecanlanmaya gerek yok,çünkü uyuyup uyanacaksın ki herşey bitmiş olacak,biz yarın klinikte olacağız zaten,senin durumunu da öğreniriz he heopuyorumnanaktan

Back