Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

artık çok daha iyiyim canım..göğüslerim yumuşamaya başladılar ama hala yürürken falan sallanıp hareket etmiyorlar..sanırım bunun için biraz daha zaman gerekli.şekilleri son derece güzel ...büyüklük konusunda konuşmaya artık korkuyorum giyinikken bir fark yok çünki zaten hep dolgulu sütyen kullanıyordum ama soyunduğumda bayaa bi büyük görünüyorlar eşim çok beğendi daha büyük olsaydı kötü görünürdü diyor..son gittiğimde naci bey bu konuda bana kızdı sonra anladımki haklı daha büyük bir protez heryerden taşardı büyük ihtimalle..birde ben ameliyattan önce göğüslerimin arası ayrık olursa die çok korkmuştum ama öyle olmadı çok tatlı bir ayrıklık var dikişlerimde oldukça iyi iyileşiyor...başka merak ettiğin birşey olursa sorabilirsin canım sevgiler

öykücüm sağol tatlım . merak ettiğim şu : normal bir meme gibi sallanmaya ne zaman başlar . bunu biliyormusun? bilen varsa yazsın lütfen.?öykücüm daha önce dolgulu südyen giyordum . şimdi dolgusuz südyenle onun gibi oldu demişsin. hala sporcu südyeni mi takıyorsun? eskiden dolgulu südyenle böyle gözüküyordu ama göğüs dekolten yoktu. şimdi en azından azıcık açık bir penye , v yakalı bülüz giydiğinde en azından üstten göğüs dekolten, olmuyor mu onu merak ediyorum?benim şu anda kemik görüntüsünden başka birşay olmadığı için mesela çok açık bir penye giymiyorum. sende durum nasıl değişti canım öptüm

benim artık normal bi meme gibi sallanıyo yürürken,koşarken vs..sanırım bi 3-4ay geçmesi gerekiyo canım ama herkese göre değişebilir bu sure yumuşama dönemi yani..V yaka buluz giydiğimde dekolte gayet hoş oluyo push-up tarzında sütyen kullandıgım zaman tombiş tombiş çıkıyolar oldukça dolgun bi görüntü oluyo mutlaka seninde büyük ölçüde görüntünde değişiklik olcaktır canıma.s.

canım ben de sizleri çok özledim,ama çok yoğunum maalesef. ama sizler de fazla uğramıyosunuz ki... daha eve geleli 1 saat ancak oldu,işlerimi tamamlayamazsam 5 eylül hayal olur.o yüzden çoook çalışıyorum.senin iyileşmene çok sevindim,bak herşey yoluna girdi,bizi dinlemedin illa naci beyden fırça yemen gerektikaydirigubbakcemile3 açıkçası naci beyin fırçaları insanı kendine getiriyor.kızlar kendinize iyi bakın öpüldünüz.

size bir soru daha kızlar..sırt üstü yattığınızda görüntü ve yumuşaklık nasıl..benim daha bir sert oluyorlar yatınca sonradan daha bir yumuşak hissedilirmi yatınca acaba

manabir nedemek istediğini anlıyorum canım hafif bir dolgunluk sözkonusu tabii ama göze batıcak kadar da değil ama göğüslerim henüz çok sert olduğu için istediğim sütyeni takamadım daha..şöyle heryerden sıkıştıran yaklaştıran ve kaldıran sütyenlerle dahada güzel olucaklar...ama sana bütün samimiyetimle söyliyimki canım naci beyin ellerine sağlık çünki şekilleri muhteşem ve çok sexy ..sadece yumuşamaları için biraz daha sabır etmem gerekli

size bir soru daha kızlar..sırt üstü yattığınızda görüntü ve yumuşaklık nasıl..benim daha bir sert oluyorlar yatınca sonradan daha bir yumuşak hissedilirmi yatınca acaba

zamanla yumuşayacakalr,şimdi yatınca da sertlerdir. ama benimkiler artık yumuşacık.yatıncada çok farklı değil,kızlar ya benim gögüslerimin üzerinde bir sürü kabartı oluştu,böyle sanki küçük küçük sivilceler,canım sıkılıyor,yaklaşık 1 aydır var,böyle bir sorunu olan var mı acaba

merhaba canım benimde öyle kabartılarım olmuştu sivilce gibi neden acaba bilemiyorum ama zamanla azalkarak geçti

merhaba canım benimde öyle kabartılarım olmuştu sivilce gibi neden acaba bilemiyorum ama zamanla azalkarak geçti

canım cevabın için sağol,çünkü baya rahatsız ediyor,senin ne kadar sürede geçmişti bu kabartılar hatırlıyormusun,yoksa kontrolde yine naci beyin başının etini yicemkaydirigubbakcemile3 bu niye böyle,şu niye böyle diye.geliyosun cumartesi değil miopuyorumnanaktan

5 eylülde gelmeye çalışcam inşallah bir aksilik olmazsa saat kaç gibi randevu aldınız

benim 17.30,yaa canım bir aksilik olmasın,ben gece yarılarına kadar işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum,inşallah senin için de bir sorun olmaz. terapi gibi olacak resmen tecrübelerimizi paylaşmak.sen almadın mı daha randevunu şekercimopuyorumnanaktan

uzun bir süre devam etmişti kabartılar sonra geçti.Cumartesi için henüz randevu almadım gelme durumum henüz net değil ama gelmeye çalışcam sizleri tanımayı çok isterim.Sen nerden geliceksin uzakmı ben bakırköydeyim

merhaba arkadaşlar.şu büyüklük küçüklük mevsuzunda hala kafası karışık arkadaşlar var anladığım kadarıyla ve ben birkez daha bu konuda birşeyler söylemek istiyorum.
türkiyede doktorlar sağlıklı bir görüntü açısından fazla büyük protezlerden kaçınıyorlar ki hepsi iortalama aynı ölçülerde protezler kullanıyorlar.belirli ölçülerinb dışına çıkan doktor duymadım ben hiç,varsa duyan gören buraya yazsın lütfen.
benim bildiğim kadarıyla naci bey de en fazla 440cc gibi bir ölçü koymuş yalan olmasın.ama ben büyük diye şikayetlendiğimde seninki çok büyük diilki geçenlerde birine 420cc koydum demişti.seninki herkese koyduğum normal bir ölçü demişti.diğer doktorlar da hep bu civarlarda zaten.
naci çelik için konuşmak gerekirse kendi tercihiyle küçk protez seçmediğini ben yaşayarak gördüm.daha önce de defalarca belirttiğim gibi küçük istediğimi belirttiğimde beni 300cc ye zor ikna etmişti ameliyattan önce ama bi çıktım 370cc koymuş.boyum da 1.60.bunun iyi durcağını düşünmüş kas göğüs kafesi yapım da müsaitmiş ve bunu tercih etmiş.daha büyüğü de koltuk altlarından taşıyr arkadaşlar.özellikle iyileşme sürecini tamamlayana kadar koltuk altında duruyo protezlerin büyük kısmı ve daha büyük olursa bu süreç daha çok göze batar,doğal olmaz.
ayrıca bir protezin büyüklüğüne karar verirken 6 aydan önce gerçek boyutun anlaşılcağına da hiç inanmıyorum,önce yumuşamalı.lütfen bukadar panik olmayın,keyfini çıkarın güzel göğüslerinizin ve yeni ameliyat olacak arkadaşlar sizler de keyifle hayaller kurun...

Son düzenleme:
Ben ilgileniyorum laydee :) Profil resminde cok guzel gorunuyorsun! Suanki halini cok merak ediyorum!!! Fotograflarini bekliyorum!!!!

benle kimse ilgilenmio bende yazmıcam ameliyatımın nası geçtiğini ve burnumun nasıl oldugunu siz memişlerinizle ilgilnenin :dilcikar:

aaa olur mu hiç öyle şey.memişlerimle ilgili yazdığım kadar burnumla ilgili de yazıyorum buraya.zaten burnumla iligili konuşmayı da daha çok seviyorum.o ortada,onu herkes görüp beğenilerini söyleyebiliyor.burun daha güzel daha heyecanlı bir değişim.hiç heyecana gerek yok,herşey güzel olcak yerimseniben
nezamandı ameliyatın?

ruby cim bu push-up sütyenleri nerden bulcam beenn:kedi:

laydee burun ameliyatı için gün alıp bekleyenlerin sayısı az sanırım,, hatta şu aralar senden başka kimse yok, dolayısıyla herkes kendi sorunu odaklı muhatap arıyor yada iletişim kuruyor. forumun müdavimlerinin ortak sorunu göğüslerin yumuşaması ve ve bunun getirdiği sorular/sorunlar.. sen yardım diye seslen yardım ederiz . vereliniortak
şu an yardıma ihtiyacın yok, konuyla çok ilgilenme stresini arttırır. naci eby bana ameliyat oalcağını hemen unut demişti.. o yüzden sne de ameliyat sonrası daha çok ilgi bekleyeceksin ve cevap bulacaksın sanırım. şu an aynı süreci yaşadığın kims eyok ama ben 5 eylülde ameliyat olacağını biliyorum.. hatta ameliyat sonrası fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum.. ihtiyacın olan en önemli şey sakin olmak ve pozitif düşünmek. herşey oluyor bitiyor, inanılır gibi değil 1,5 ay oldu bile benim .

benle kimse ilgilenmio bende yazmıcam ameliyatımın nası geçtiğini ve burnumun nasıl oldugunu siz memişlerinizle ilgilnenin :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…