öykücüm sağol tatlım . merak ettiğim şu : normal bir meme gibi sallanmaya ne zaman başlar . bunu biliyormusun? bilen varsa yazsın lütfen.?öykücüm daha önce dolgulu südyen giyordum . şimdi dolgusuz südyenle onun gibi oldu demişsin. hala sporcu südyeni mi takıyorsun? eskiden dolgulu südyenle böyle gözüküyordu ama göğüs dekolten yoktu. şimdi en azından azıcık açık bir penye , v yakalı bülüz giydiğinde en azından üstten göğüs dekolten, olmuyor mu onu merak ediyorum?benim şu anda kemik görüntüsünden başka birşay olmadığı için mesela çok açık bir penye giymiyorum. sende durum nasıl değişti canım öptüm
Kalem cim seni özledik canım.sınavının iyi geçmesine sevindim arkadaşım...bende bir kaç gün pek bakamadım foruma ama sağolsun chococum tatilde biriktirdiği enerjiyle geri dönmüş kimseyi atlamadan yazıyor valla ..bu arada 5 eylül olayını çok konuşmayın burada ..kkıskanıyorum kızlar ya...
size bir soru daha kızlar..sırt üstü yattığınızda görüntü ve yumuşaklık nasıl..benim daha bir sert oluyorlar yatınca sonradan daha bir yumuşak hissedilirmi yatınca acaba
zamanla yumuşayacakalr,şimdi yatınca da sertlerdir. ama benimkiler artık yumuşacık.yatıncada çok farklı değil,kızlar ya benim gögüslerimin üzerinde bir sürü kabartı oluştu,böyle sanki küçük küçük sivilceler,canım sıkılıyor,yaklaşık 1 aydır var,böyle bir sorunu olan var mı acaba
merhaba canım benimde öyle kabartılarım olmuştu sivilce gibi neden acaba bilemiyorum ama zamanla azalkarak geçti
5 eylülde gelmeye çalışcam inşallah bir aksilik olmazsa saat kaç gibi randevu aldınız
canım cevabın için sağol,çünkü baya rahatsız ediyor,senin ne kadar sürede geçmişti bu kabartılar hatırlıyormusun,yoksa kontrolde yine naci beyin başının etini yicemkaydirigubbakcemile3 bu niye böyle,şu niye böyle diye.geliyosun cumartesi değil miopuyorumnanaktan
offff cok heycanlıyım cok az kaldı:1ninca:
benle kimse ilgilenmio bende yazmıcam ameliyatımın nası geçtiğini ve burnumun nasıl oldugunu siz memişlerinizle ilgilnenin :dilcikar:
benim artık normal bi meme gibi sallanıyo yürürken,koşarken vs..sanırım bi 3-4ay geçmesi gerekiyo canım ama herkese göre değişebilir bu sure yumuşama dönemi yani..V yaka buluz giydiğimde dekolte gayet hoş oluyo push-up tarzında sütyen kullandıgım zaman tombiş tombiş çıkıyolar oldukça dolgun bi görüntü oluyo mutlaka seninde büyük ölçüde görüntünde değişiklik olcaktır canıma.s.
benle kimse ilgilenmio bende yazmıcam ameliyatımın nası geçtiğini ve burnumun nasıl oldugunu siz memişlerinizle ilgilnenin :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?