• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

ecemasli geçmiş olsun tekrar.

alçı alındıktan sonra burnum çok kalkık görünüyordu dedin ya. bunu ameliyat olan diğer arkadaşlarda yazmıştı daha önceden.
benim sormak istediğim alçı çıktıktan kaç gün sonra bu kalkıklık normale dönüyor.

Alçı çıktıktan hemen sonra bandaj takılıyo.zaten bandajdanda belli oluyo alçıdaki kadar kalkık olmadığı.Bandajlar alındıktan sonrada kalkık değilmiş diyosun.Bende biçok kişiden duydum bunu.Ama tabi ameliyat sonrasında çok korktum.Ben bu kadar kalkık istemememiştim dedim.Psikoloim bozuldu.Sabretmek gerekiyo.Bu 2.haftam benim ve burun odaklı yaşamamaya çalışıyorum,dışarı çıkıyorum,normal hayatımı yaşamaya çalışıyorum,çünkü ilk hafta eşim ve ben çok sarsıldık.

arkdaşlar merhaba. ben göğüslerime silikon taktırmayı düşünüyorum ve doktor araştırması içindeyim uzun süredir. fethi orak hakkında iyi şeyler duydum ancak naci çelik içinde aynen iyi şeyler duydum şimdi karar veremiyorum. Naci Çelik'e silikon yaptıran varsa bilgilendirebilirmi benii?

merhaba bende bundan 4 ay önce ameliyat oldum ama sonuç günden güne kötüye gidiyor .2.ameliyat için naci beye danıştım .bekleme süresindeyim .merak ettiğim acaba ne kadar ödeme yaptınız ben daha bu soruyu naci beye soramadım merak ediyorum
sevgiler..

yaneal merhaba öncelikle geçmiş olsun.. doktorun naci çelikmiydi? günden güne kötüye gidiyor dediğn için telaşlandım çünkü ende naci bey'e ameliyatımı yaptırmak istiyorum

yaneal ben de meraklandım,ameliyatını kim yaptı ve gün geçtikçe kötüleşiyor.Bu ameliyattan her an vazgeçmek üzereyim,çünkü çok korkuyorum

Sevgili Elif13 sana birşey sormak istiyorum yaptıralı epey olmuş ama daha yakın bir deneyim bulamadığım için sana sormak istiyorum. Nerden girdi, koltuk altı mı, göğüs altı mı, nereye kondu kas altı mı ne tür protez falan bu tarz detayları yazabilir misin rica etsem? Naci Bey'le görüşmeyi ben de düşünüyorum ama önce yaptıran birisinden tarzını öğreneyim...Bir de hangi hastanede yaptırdın toplam maliyet kaça çıktı? Benim için vereceğin cevap çoook önemli.....
Çok teşekkürler

Sevgili Elif13 sana birşey sormak istiyorum yaptıralı epey olmuş ama daha yakın bir deneyim bulamadığım için sana sormak istiyorum. Nerden girdi, koltuk altı mı, göğüs altı mı, nereye kondu kas altı mı ne tür protez falan bu tarz detayları yazabilir misin rica etsem? Naci Bey'le görüşmeyi ben de düşünüyorum ama önce yaptıran birisinden tarzını öğreneyim...Bir de hangi hastanede yaptırdın toplam maliyet kaça çıktı? Benim için vereceğin cevap çoook önemli.....
Çok teşekkürler

merhaba sorun bana değil ama naci beye muayene olduğum için sana cevap vermek istedim.naci bey göğüs altı kesisi ile kas altına damla protez öneriyor.ameliyatını onepte 6.5 milyar , amerikan hastanesinde 8.5 , adını hatırlıyamadığım başka bir özel hastanedede 6.5 milyar civarına yapıyor.tercih hastaya ait ama onepin oldukça güvenli olduğunu duydum..naci bey pek çok doktor dan daha açık sözlü dürüst ve insancıl.bu arada pütürlü yüzeyli silikon ile düz yüzeyli arasında pek fark olmadığını şimdiye kadar sadece bir hastasında kapsül oluşumu gördüğünü bununda hastasının hatasından kaynaklandığını söyledi.burnumu soktuğum için kusura bakma..sevgiler

merhaba kizlar!!
Ben yurtdisinda yasiyorum, ögrenciyim, ve aralik ayinda burun ameliyati olmak icin Istanbula gelmeyi düsünüyorum. Forumda okuyabildigim kadariyla herkes Naci beyi tavsiye ediyor. Benim ilk ameliyatim olacak, burnumda aslinda pek sorun yok sadece daha estetik olmasini istiyorum.. NAci bey´e ameliyat olanlara bir sorum olacak, burundaki dikisler belli oluyor mu? Nazim Cerkes´i de arastirdim, o dikissiz ve tamponsuz yapiyomus ameliyati..Ve anesteziden sonra genelde istifar etmek normalmis...? Bu konuda bilgisi olan varsa beni aydinlatirsaniz cok sevinirim..

z£yn€p;3517317 .!.:
Merhaba,
Naci Çelik'e ameliyat olan arkadaşlara bir sorum olucak.Acaba taksitli ödeme imkanı var mı?

meraba yaklaşık bir buçuk ay önce naci beye burun ameliyatı oldum,bizde sorduk taksitli ödeme imkanı varmı diye ama kabul etmedi onep

Merhaba

12 Agustos'ta ben de Naci Bey'e burun estetiği oldum. Ameliyattan önce ilk ameliyatım olacagı icin ufak tefek endişelerim vardı ancak Naci Bey'le görüstükten sonra büyük ölcüde rahatladım ve kendisine gercekten güvenebilecegimi anladım.
Ameliyatım 2, 2,5 saat civarı sürdü burnuma ne tampon ne de alçı konuldu. Ameliyattan önce nefes alma sorunum vardı. Uyandıgımda gayet rahat nefes alabiliyordum sadece uzun süre mentollü mendil koklamısım gibi hissediyordum. Kesinlikle hic bir agrım sızım olmadı. Şişlik yok denecek kadar azdı sadece cildim ince oldugu icin göz altlarım biraz morardı. O da bir iki günde gecti.
Su an ameliyatın 9. günü. Burnumdaki dikişler bantların hepsi 6.gün alındı. Gayet dogal yüzüme yakışan eskisine göre daha yüzümle orantılı deyim yerindeyse hokka gibi bir burnum oldu ve her seyden önemlisi kesinlikle estetikli bir burun gbi durmuyor. Benim de en cok istedigim sey buydu. Kafamda burnumla ilgili öyle ya da söyle olsun diye bir sekil yoktu. Naci Bey'e, onun güzellik ve dogallık anlayısına güveniyordum. Benim icin en dogru burnu yaptıgına inanıyorum. Su anda ailem hatta ben bile sanki burnum hep böyleymiş estetik olmamısım gibi hissediyorum. Bence estetik ameliyatlarda önemli olan kişinin gecirdigi degişimi kısa sürede kabullenmesi ve eskisi gibi rahat hareket edebilmesidir.
Ameliyatla ilgili her hangi bir endişeniz veya sorunuz varsa kendi deneyimlerime dayanarak elimden geldigince yanıtlamaya calısırım.

arkadaslar merhaba,ben bıraz once tel.de nacı beyle gorusdum email atmısdım beni aradı,ameliyat fiyatı olarak 4 mılyar ve taksıt yok neyazıkki (keşke olsa)burun ameliyatı ıcın bu arada bu fiyat bılgı vermek ıstedım sızlerede,nacı celige ameliyat olmus kımse varmı bu arada,birde hasan fındık hakkında bılgısı olan varmı acaba

nilly verdiğin bilgiler için çok teşekkürler
kontrollere hangi sıklıkla gelmeni istiyor doktorun

Ben İzmirde oturuyorum. Ameliyat icin 1 hafta kadar istanbulda kaldık. Kontrole 3. gün gittim. Pansuman yapıldı. 6. gün gittim dikişler bandajlar ve silikon cıkarıldı. 6. günün aksamı İzmire döndük. 3. hafta istanbul'a tekrar günü birlik gidicem kontrol icin. Sonrasında bir daha naci bey ne zaman cagırırsa o zaman giderim. Aksatmamak gerekiyor bence kontrolleri. Bu arada bunlar bnm burnumla ilgili kontrol süreçleri herkesin burnundaki degişiklik ve uygulama farklıdır. Kimini de hemen ertesi gün kontrole cagırıyorlar ya da daha seyrek kontrol gerektiriyor.. Ama en az 1 hafta eger istanbul dısındaysanız istanbulda kalmanız gerekebilir. Ben iyi ki gitmişim diyorum. Naci Bey'e sırf buradan okuduklarıma ve internette tavsiye sitelerin yorumlarına bakarak gittim görüsmek icin. Kendisine ameliyat olmus bir tanıdıgım falan da yoktu. O sekilde bilgi edinmeme ragmen gayet güveniyordum güvenim boşa da cıkmadı. Cok memnunum.

Back