ecemaslı öncelikle geçmiş olsun ameliyat öncesi ve sonrası süreç nasıldı,sen doktorundan memnun kaldın mı biraz bilgi verebilir misin
nilly çok teşekkürler,çok soru sordum kusura bakma
ameliyatı klinikte mi oldun hastanede mi
ben klinikte olmak fikrinden biraz çekiniyorum
kızlar bugün burnumu gördüm sağolsun naci bey beni hayal kırıklığına uğratmadı bütün problemlerini düzeltmiş gayet güzel afilli bir burun yapmıs :))kesinlik 1 numara diyorum kendisine ve tabiki hepinize tavsiye ediyorum onu tanımadan kımse karar vermesin...
merhaba,cumartesi günü Dr. Naci Çelik le görüşücem,burun ameliyatı için.Pazartesi ameliyata alabilirmiş,Üniversite öğrencisiyim ve okulum ekim ayında açılıyor.Kararımı verdim ancak tereddütlerim var1)okul başlayıncaya kadar iyileşir mi diye ve 2)çok doğal bir burun istiyorum,bunu sağlıyor mu?Ayrıca iki kuzenim Onur Erol a ameliyat oldu,biri bu yaz 3. diğeri 2. operasyonunu geçirdi,Onur Erol çok övülüyor ancak ben bir kere ameliyat olmak istiyorum,Dr. Naci Bey de hep bir kez de hallediyormuş.Ayrıca sizin şu anki yorumlarınızı da çok merak ediyorum..Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim....
bence doktorların başarısı zor burunlardaki performanslarına göre değerlendirmeli. çok kemerli, ince derili bi burunda harikalar yaratıp , yeni baştan birini yaratmış gibi görülüyorlar. oysa kalın derili etli bir burunu yapmak daha zordur, işte bu tip zor burunlarda en iyi cerrah kim gerçekten bilemiyoruz. hem görsel zevki hem de yeteneği bir arada kim toplayabiliyor acaba? ve canım 1 ay değil 1 haftada bile düzeliyorsun fiziksel olaarak ama ruhsal olarak da kendini hazırla çünkü başarısız bir operasyon da geçirebilirsin işte o zaman vay haline... bi de ben şunu sormak isterim.kuzenlerinin önceki ameeliyatlarını da mı onur erol yaptı? onların yeniden olmasını gerektirecek kusurları nelerdi yanıtlarsan sevinirim. onur erol a revizyon olmayı düşünüyorum da.çok önemli benim için...
onur erol muayene ücreti alıyor mu acaba?
Merhaba
Ameliyatla ilgili her hangi bir endişeniz veya sorunuz varsa kendi deneyimlerime dayanarak elimden geldigince yanıtlamaya calısırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?