Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

ecemaslı öncelikle geçmiş olsun ameliyat öncesi ve sonrası süreç nasıldı,sen doktorundan memnun kaldın mı biraz bilgi verebilir misin

nilly6891 in söylediklerine katılıyorum.ameliyat öncesinde pek bişey yok.ameliyat sonrası ağrım sızım olmadı ve morarmada yoktu bende,şişlik oldu biraz.bende tampon ve alçı vardı.bekleme süresi çok önemli bence psikolojinin sağlam olması gerekiyo

nilly çok teşekkürler,çok soru sordum kusura bakma
ameliyatı klinikte mi oldun hastanede mi
ben klinikte olmak fikrinden biraz çekiniyorum

önemli degil ne demek,

ben klinikte oldum, basta ben de biraz cekiniyo gibiydim ama klinik ortamının hastaneden pek bir farkı yok. bir sürü kişi onepte ameliyat oluyor yani acemi degiller asla. hastaneden tek farkı gece kalmıyorsun ki ben de kalmak istemezdim.

Herkese merhaba,
Sitede yeniyim ve bu ilk mesajım. Plastik cerrahiyle ilgili araştırma yaparken bu siteye rastladım ve paylaşımlarınızı çook yararlı buldum. Ancak meme dikleştirme sandığım kadar popüler bir konu çıkmadı. Daha çok burun estetiği ve meme büyütme ameliyatı olanların deneyimleri var. Acaba meme dikleştirme ameliyatı olmuş olan arkadaşlarımızdan biraz bilgi alabilir miyim? Ameliyatla ilgili araştırma yaptım ama piyasayı bilmediğim için normal fiyat nedir, pek haberdar değilim. Bir tavsiye sitesinde Dr. Naci Çelik'in ismini buldum ve kendisi ile mailleştim. Sanırım ona gideceğim. Bana yaklaşık 6000 ytl fiyat verdi. Bu fiyat normal mi yoksa biraz üst sınırda mı sizce? Ya da tanıyorsanız; Naci Çelik pahalı bir isim mi onu söyleyebilir misiniz? Ucuzuna gidip kendimi tehlikeye atmak istemiyorum ama en lüksünden yaptırmaya da niyetim yok çünkü bu parayı çok uzun zamanda biriktirebildim. Herkese çok teşekkürler.

meme dikleştirme için sana verilen fiyat oldukça uygun.8000-9000 diyenler de var.anladığım kadarıyla sana e-mailde fiyat vermiş dr.naci bey.e-mail ve telefonda genelde daha yüksek fiyat verebiliyorlar.görmedikleri için, ama yüzyüze görüşünce durumunuza uygun daha uygun bir fiyat verilebilir.ben dr. naci bey'e uzun zaman önce burun ameliyatı olmuş biriyim bir kaç arkadaşıma da meme ameliyatı yaptı.sonuçlar kesinlikle muhteşem.naci bey için pahalı bir isim değil yaptığı kusursuz işler için uygun fiyat alan biri diyebiliriz bence...

çiğdemcim geçmiş olsun ameliyatını naci bey yapmış başarılı bi ameliyat geçirmişsin ücret olarak öğrenebilirmiyim ne kadara yaptı acaba??

geçmiş olsun cigdemcim başarılı bi ameliyat gecirmissin bende yaptırıcam ama karar veremiyorum bi kaç doktor var kafamda ne kadara yaptı acaba bunu öğrenebilirmiyim?? simdiden teşekkür ederim

arkadaşlar, Naci Bey'e ameliyat olanlar buraya resim ekleyebilirler mi lütfen? Ben de kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum. Onep e de gittim oradaki dergide orada ameliyat olmuş ünlülerin resmi vardı. Ancak burunların çok düz oluşunu pek beğenmedim (ör.Aşkın Nur Yengi, Ebru Güzel..) ben biraz daha kavisli burun istiyorum, öyle alından başlayıp dümdüz duran burun pek hoş gelmiyor bana. Orada Naci Bey'den başka pek çok doktor daha çalışıyor dolayısıyla hangisinin elinden çıkmış bilemiyorum. O yüzden Naci Bey'e ameliyat olanlar profil resimlerini burada yayınlarlarsa çok memnun olucam. LÜTFEN!! Bir de önden görüntüsünden de memnun musunuz? Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
merhaba,cumartesi günü Dr. Naci Çelik le görüşücem,burun ameliyatı için.Pazartesi ameliyata alabilirmiş,Üniversite öğrencisiyim ve okulum ekim ayında açılıyor.Kararımı verdim ancak tereddütlerim var1)okul başlayıncaya kadar iyileşir mi diye ve 2)çok doğal bir burun istiyorum,bunu sağlıyor mu?Ayrıca iki kuzenim Onur Erol a ameliyat oldu,biri bu yaz 3. diğeri 2. operasyonunu geçirdi,Onur Erol çok övülüyor ancak ben bir kere ameliyat olmak istiyorum,Dr. Naci Bey de hep bir kez de hallediyormuş.Ayrıca sizin şu anki yorumlarınızı da çok merak ediyorum..Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim....

bence doktorların başarısı zor burunlardaki performanslarına göre değerlendirmeli. çok kemerli, ince derili bi burunda harikalar yaratıp , yeni baştan birini yaratmış gibi görülüyorlar. oysa kalın derili etli bir burunu yapmak daha zordur, işte bu tip zor burunlarda en iyi cerrah kim gerçekten bilemiyoruz. hem görsel zevki hem de yeteneği bir arada kim toplayabiliyor acaba? ve canım 1 ay değil 1 haftada bile düzeliyorsun fiziksel olaarak ama ruhsal olarak da kendini hazırla çünkü başarısız bir operasyon da geçirebilirsin işte o zaman vay haline... bi de ben şunu sormak isterim.kuzenlerinin önceki ameeliyatlarını da mı onur erol yaptı? onların yeniden olmasını gerektirecek kusurları nelerdi yanıtlarsan sevinirim. onur erol a revizyon olmayı düşünüyorum da.çok önemli benim için...

Öncelikle burnum fazla sorunlu deil,hatta çevremdekilere göre iyi.Ama beni rahatsız ediyor.Çok önceden karar vermiştim ama bir türlü fırsat bulamadım ki beni endişelendiren de bu,çok çalışıyorum(şu saatte bile) ve revizyon için hiç vaktim yok.Bazı doktorların tekniklerinden dolayı birkaç kez yapmaları gerekiyormuş,Onur Erol da bunlardan biri.Bugün Naci Bey le telefonda görüştüğümüzde söyledi.Çünkü benim Çarşamba da Onur Erol da randevum var.İkisinin de tekniği hakkında bilgi verdi.Kuzenlerimin Dr. u başından beri Onur Erol...Yurt dışında yaşıyorlar ve bu sorundan dolayı sürekli buraya gelmek durumunda kalıyorlar...Rinoplasti doktoru Naci Bey olanlar,bilgi verebilirse çok sevinirim...

Bu arada kuzenimin 3.operasyonunun sebebi "düşme" nasıl bilmiyorum(?)bu yaz görmeye fırsatım olmadı,annemle görüşmüşler,burnuna plastik birşey takılıymış ve sonrasında operasyon geçirdi.Diğer kuzenimde şişlik ve asimetriden dolayı 2. kez operasyon geçirdi...

merhaba,nilly
öncelikle geçmiş olsun.Ameliyat öncesi ve sonrası sürecini çok iyi tanımlamışsınız.Ben su an sizin ameliyat öncesi modunuzdayım.Naci Bey in hastası olan birini şahsen tanımıyorum,doktorla görüşmemden önce resimlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba

Ameliyatla ilgili her hangi bir endişeniz veya sorunuz varsa kendi deneyimlerime dayanarak elimden geldigince yanıtlamaya calısırım.

evet lütfen naci beye ameliyat olanlar resimlerini paylaşırlarsa gerçekten çok faydalı olacak. Ayrıca arch düşme dediğin kuzeninin bir yere düşüp çarpması mı yoksa burnun düşmesi mi ve de diğer kuzenin için asimetri sorunu yazmışsın. Madem Onur Erol bu kadar ehil nasıl asimetrik bir burun yapar anlamış değilim. O yüzden arkadaşlar Naci Beye ameliyat olanlar lütfen burdan resimlerini paylaşabilirler mi ve de sorun çıktı mı? Yardım edin lütfen? teşekkürler..

merhaba,Naci Bey e daha önce ameliyat olmuş olanlar bilgi verebilir mi?Haftaya ameliyat olucam,Onur Bey le de görüştüm bugün,ameliyat programı çok yoğun,daha dr. a karar veremedim.Yanlış seçim yapıp burun odaklı yaşamak istemiyorum.Araştırdıkça durumun derinliğini kavrıyorum,sağlık sorunu,geri dönüşü olmayacak bir duruma düşmek istemiyorum.Lütfen şu anki sorunlarınız ya da düşüncelerinizi paylaşın....

hayır kuzenimin burnunda "düşme" yani hafif çökme oluşmuş.Bu durum kıkırdağın zamanla yer çekimine maruz kalarak içeri doğru hafif göçmesiyle oluşuyormuş(kendim araştırdım)Onur Bey le bugün randevum vardı,kuzenlerim hakkındaki tereddütlerimi dile getirdim.Zaten kendisi de sık sık kontrole geliceksin ben bi durum görürsem düzeltirim,ücret de almam dedi,onep e ödenir bi fiyat ve 3-5 dakikalık bir operasyon olur dedi,vakit alır benim için,yani öyle bi durumu ben de istemem dedi.Muayne de ki bilgisayar programı da sadece profil için çalışıyor çünkü yüzümüz zaten asimetrik olduğu için burnun da asimetrik olması doğal.Ama kuzenimin ki şişlikten kaynaklanan bi sorun(asimetri).Evet,Onur Bey in akademik kariyeri ve tavırları çok etkileyici.İki kuzenimde birkaç operasyon geçirdi ancak sanırım türk lokumu tekniğinde bu doğalmış.Yani en iyi sonuç için belki."Bu olmadı bi daha yapalım"durumu değil anladığım kadarıyla.Ama Naci Bey in teknikleri ve telefon konuşması da beni çok etkiledi."Ben bir kez ameliyat yapıyorum",ayrıca mikro cerrahi ...Ama onun hastalarını şahsen tanımıyorum ve bir de şu malüm gazete olayı var.Ama o dava da ne durumda acaba?Ben bişey bulamadım,sonuçlanmadı heralde.O yüzden bu paylaşım ortamı çok değerli benim için.Lütfen deneyimlerinizi paylaşın...

QUOTE=pinkyyy;3832022]evet lütfen naci beye ameliyat olanlar resimlerini paylaşırlarsa gerçekten çok faydalı olacak. Ayrıca arch düşme dediğin kuzeninin bir yere düşüp çarpması mı yoksa burnun düşmesi mi ve de diğer kuzenin için asimetri sorunu yazmışsın. Madem Onur Erol bu kadar ehil nasıl asimetrik bir burun yapar anlamış değilim. O yüzden arkadaşlar Naci Beye ameliyat olanlar lütfen burdan resimlerini paylaşabilirler mi ve de sorun çıktı mı? Yardım edin lütfen? teşekkürler..[/QUOTE]

Ben Naci Beyle görüştüm yüz yüze, bana da güven verdi açıkçası. Ancak tek tereddütüm, açık teknikle yapıyor olması ve benim de yüzümde sivilce izleri bile çok zor geçerken ameliyat izi nasıl geçecek kuşkuluyum, tamam açık teknik elbet daha iyi doktor ve hasta için ama burnumun altında yapımı biliyorum kesin bir kesik izi kalır (( onun dışında aslında ben hastalarıyla konuşmayı çok istedim ama şans işte sırf bu yüzden oraya erken gittiğim halde ona burun ameliyatı olmuş birini bulamadım bekleyenler arasında (((
. Bol dua ile girmek lazım ameliyata sanırım :))))

Yine de burun yüzün tam ortasında ve çok önemli bir organ olduğu iiçin ve benim burnum da öyle çok kötü bir burun olmadığı için (Naci bey de öyle söyledi zaten, burnunuz büyük değil yüzünüz küçük dedi) ve geri dönüşü de olmadığı için, boşu boşuna risk almak istemiyorum. Ki bence herkes için öyledir. Burun ameliyatı büyük riskleri olan bir ameliyattır ve her durum gibi kişinin kendi şansı çok önemli bence. O yüzden iyice araştırmadan ve KESİNLİKLE ÖNCEKİ HASTALARIYLA KONUŞUP GÖRÜŞMEDEN aceleyle burun ameliyatı olmayın. SAKIN! GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN! UMARIM HERKESİN TAM İSTEDİĞİ GİBİ OLUR!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…