paranoyak ben degilimki ))) manabirin endişeleri var sadece o sordu ..
a.s.
canım özür dilerim karıştırmışım
QUOTE=ruby80;8614964]geçmiş olsun canım iyi ve mutlu olmana sevindim güle güle kullan memelerini inşallah kaydirigubbakcemile3a.s.
carolicim peki masajı sertmi yapıyordun canım canım yanıyordu demişsin...senin çok ağrın oldu biliyorum ama merak ettim ağrıların durduk yerdemiydi yoksa hareket esnasındamıydı..kollarını başının üstünde birleştirecek yada iki yana tamamen açabilecek duruma ne zaman geldin canım..ben bu kollara taktım sanki hep böyle kalıcaklar gibi geliyor..
tekrar merhaba kızlaaar.yaa kızlar çok hızlısınız,2 günden fazla ara vermemek lazım ki yine de herkese cevap vermem imkansız -tatlicadiarzu-
öykücüm naci bey sana 5 eylülde gelmiceğini söyleyerek şaka yaptı heralde di mi yanii o gelmicekse kim kontrol etcek bizi hehe mirmirmirmir
bir de canım masajlarını aksatma öyle nazlanarak çünkü onlar zamnla acının azalmasını sağlıcak.sabah akşam ve duşta yapmalısın mutlaka aksatmadan.kollarını kaldıramaman da şimdilik normal 2. hafta itibariyle daha rahat olcaksın o konuda.ben de 3. haftada rahatlığımı tam olrak hissetmiştim.3. haftada spor,sırtüstü yatma,kolları istediğim gibi kullanma,ağırlık kaldırma.. herşeyi yapabiliyordum.manabircim sen de keman için 2. haftada rahat olursun diye düşünüyorum merak etme hiç.sana 2 hafta tatil yeter de artar bile yani bence yerimseniben
leylek82cim sana da çok üzüldüm,umarım önemli bişey yoktur.benm de sağ göğsümde çok hafif bir morarma olmuştu ilk günden itibaren vardı ve 2 haftada falan geçmişti sanırım.seninki biraz daha farklı görünüyoonun için paniklemeden takipçisi olmanı tavsiye ederim yerimseniben bizi de habrsiz bırakma durumundan.
bunun dışında cevap yazmam gerekn çoook şey olmuş arada aslında ama fazla zaman bulamıyorum maalesef :1no2: dönüşümde daha sıkı bir takipçi olcam kızlar şimdilik rubycim le kalemcim zaten yoklumu aratmıyolar kaydirigubbakcemile3 öpüyorum hepnizi.sevgiler... opuyorumnanaktan
tekrar merhaba kızlaaar.yaa kızlar çok hızlısınız,2 günden fazla ara vermemek lazım ki yine de herkese cevap vermem imkansız -tatlicadiarzu-
öykücüm naci bey sana 5 eylülde gelmiceğini söyleyerek şaka yaptı heralde di mi yanii o gelmicekse kim kontrol etcek bizi hehe mirmirmirmir
bir de canım masajlarını aksatma öyle nazlanarak çünkü onlar zamnla acının azalmasını sağlıcak.sabah akşam ve duşta yapmalısın mutlaka aksatmadan.kollarını kaldıramaman da şimdilik normal 2. hafta itibariyle daha rahat olcaksın o konuda.ben de 3. haftada rahatlığımı tam olrak hissetmiştim.3. haftada spor,sırtüstü yatma,kolları istediğim gibi kullanma,ağırlık kaldırma.. herşeyi yapabiliyordum.manabircim sen de keman için 2. haftada rahat olursun diye düşünüyorum merak etme hiç.sana 2 hafta tatil yeter de artar bile yani bence yerimseniben
leylek82cim sana da çok üzüldüm,umarım önemli bişey yoktur.benm de sağ göğsümde çok hafif bir morarma olmuştu ilk günden itibaren vardı ve 2 haftada falan geçmişti sanırım.seninki biraz daha farklı görünüyoonun için paniklemeden takipçisi olmanı tavsiye ederim yerimseniben bizi de habrsiz bırakma durumundan.
bunun dışında cevap yazmam gerekn çoook şey olmuş arada aslında ama fazla zaman bulamıyorum maalesef :1no2: dönüşümde daha sıkı bir takipçi olcam kızlar şimdilik rubycim le kalemcim zaten yoklumu aratmıyolar kaydirigubbakcemile3 öpüyorum hepnizi.sevgiler... opuyorumnanaktan
hehe kimse benim sorularımı görüp cevaplamıyo,neeeeyyyyse:sinifsinif: Chococholotace'gim özledik seni.Kızlar ben de forumda son bir kaç günüm maalesef,pazartesi itibariyle işlere gömülüyorum,ama hep aklımda olacaksınız ,emin olun buna. Bu yüzden bu hafta mümkün olduğunca foruma girmeye çalışıyorum,öykücük biraz daha iyi sanırım,en azından daha sakin olduğunu düşünüyorum,manabirciğim kararını verdi zaten. leylekciğim ihmal etmeden bence tekrar doktorunla görüş canım.kızlar şimdilik ben de buralardayım,aklınıza takılan bişey olursa,elimden geleni yapmaya hazırız,burada hepimiz aynı tecrübeleri yaşadık ve birbirimizden destek aldık ve mutluluğumuzu birlikte paylaştık. kendinize çoook ama çok iyi bakın,hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
çikolatacığım bizleri burada unutmadığın için çok teşekkür ediyorum . herkeze birşeyler yazmışsın. bana da ayrıca yazmışsın canım . beni çok mutlu ettin. . kalemcim senin de işlerin yoğunlaşacakmış. umarım ben ameliyat olduğum zaman işlerin biraz hafifler. sana da ihtiyacım olacak canım. öykücüm sen de beni yalnız bırakmazsın dimi.:))kalemcim ruby senin sorunu cevaplamış yukarıda galiba görmemiş olabilirsin canım . biraz gerilere bak. ruby acımadığı sürece normal balenli sütyen takmış. naci bey izin vermiş . yine bakarsın yukarılara. hepinize hayırlı ramazanlar.benim ameliyat ramazana denk geldi. umarım bir terslik olmaz .biraz endişeliyim ama ramazanın sonunu bekleyemeyeceğim artık. çok sabırsızlanıyorum.
rubycim burdaymışsın
:)))) canım ben adetimin gelmesini bekliyorum. sanırım eylülün başında adet olurum . biraz da geçikebilir. bazen birkaçgün sarkıyor. hemen özlemi arayacağım. naci beyin sekreterini . ameliyat tarihi belirlemek için . ameliyattan birgün önce gitmem gerekiyormuş. .nerede kalacağım bilmiyorum. öğretmenevi falan var mı acaba araştıracağım bağdat caddesinde. . naci bey göztepe hastanesinde olursun dedi. ya rubycim naci bey inşallah ikinci görüşmemde daha sıcak davranır. belki benden kaynaklannıyordur. ben biraz çekingenim . . beni muayene ederken bile acayip utandım.
ooo çok sevindim böyle olmasına. demek bende ki eksiklik buymuş. ben de sinir oluyordum. belim ince ama ince durmuyır diye. ne çile çekmişim yıllardır ya. . sanırım eylül 10 gibi . düşünüyorum. tabi doktorcuğum uygunsa. bayrama memişli girerim artık. adetimde gögüslerim biraz geriliyor. o yüzden geçsin diye düşündüm. .
sağol ruyciğim. hepiniz çok iyisiniz. ve çok yardımcısınız. sana,hepinize ihtiyacım olacak. yanımda olacağınızı hissediyorum. hep buralarda olursunuz dimi:)))iyi geceler diliyorum sana canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?