• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

yarın dr.u arayıp tekrar görişiyim ben en iyisi
çünki estetikle alakalı gibi değil gerçekten
sanki bi yere vurmuşsun gibi
ayrıca neden 15 gün sonra morardı kafam almıyo ya
korkuyorum:gitme:
kızlar ilgilendiğiniz için sağolun:teselli:

sakin ol canım inşallah ciddi bişey olmıcaktır olumlu düşün acaba ameliyattan sonra bulaşık mak vs işler yaptıgını yazmışsın belki kılcal damarları vs farkında olmadan zedelemiş olabilirsin bide bu geldi aklıma ağrım yok diye fazla hareket ettrdiysen böyle bi sonuçla karşılaşmış olabilirsin..bende ameliyattan sonra sanırım 3.haftamdı biraz ağır bişeler taşımıştım 1 ayı geçkin koltukaltım da ağrı oluşmuştu doktora gittim meme ultrasonu bile çektirdim ama sonucunda kas tutlması çıkmıştı ağırlıktan fisfisfis demek isticem bu ameliyat sonrasında baya bi dinlenme isteyen bi operasyon inşallah sebebi bu olsun canım gelişmeleri paylaşırsan seviniriz umarım herşey yoluna girer canım :Saruboceq:a.s.

gerçekten teşekkür ederim kızlar kalem senin kas zarı altıydı dimi canım ..ruby cim seninde dual plan dı dimi canım

gittim çabuk çabuk bişeyler atıştırdım ,geldim,öykücüğümün soruları havada kalmasın,canı sıkılmasın diyeopuyorumnanaktan canım ben kas zarı,kasım kesilmedi ama kollarımı kullanmam benim de sınırlı.dediğim gibi sağ tarafım hala çok rahat değil,kasıyor

gittim çabuk çabuk bişeyler atıştırdım ,geldim,öykücüğümün soruları havada kalmasın,canı sıkılmasın diyeopuyorumnanaktan canım ben kas zarı,kasım kesilmedi ama kollarımı kullanmam benim de sınırlı.dediğim gibi sağ tarafım hala çok rahat değil,kasıyor

afiyet olsun canım ben elimden geldiğince öykücügümüzü rahatlatmaya çalıştım ama seninde cvpların mutlaka dahada rahatlatcaktır kaydirigubbakcemile2

az önce ben kas altı yöntemini beynimden tamamen sildim arkadaşlar.
kasım kesilmesin, istemiyorum:-(

hayırdır seylancığım, o fikir de nerden gelişti öyle.senin vücuduna hangi yöntem uygunsa doktor onu uygulayacaktır. Eğer kas üstü uygun ise kas üstü,kas altı uygunsa kas altı veya kas zarı,bunun kararını sen değil,senin ameliyatına gerçekleştirecek doktor verecektir canım,kendine iyi bak,yardımcı olabileceğimiz birşey varsa buralardayız

artık biçok yöntem var ağrıyı ameliyat sonrası her türlü sıkıntıyı en aza indirmek amaçlı..benım 4 ay oldu tamamıyle memenın hiçbir yönden yapısına zarar vermicek şekilde yerleştirildi bidaha anne olmak istedigimde bile rahatlıkla emizbilicem inşallah memenin yapısına kaslarına hiç dokunlmadı süt bezleri vs..sende karar verdiginde doktorunla en iyi kararı vericenizi düşünyorum canım:delphin:

canım sağol ya grçekten
bak bu dediğin mantıklı geldi
yani hemen ertesi gün çok ani hareketler yapmaya başladım
hatta 2.gün yan yatmaya başladım
sol memem çok çok şişti ki hala bayağı şiş sanırım cildi zorladım
inşallah bu kadarla kalır canım ya
cevapladığın için çok sağol:1hug::çok üzgünüm:
sakin ol canım inşallah ciddi bişey olmıcaktır olumlu düşün acaba ameliyattan sonra bulaşık mak vs işler yaptıgını yazmışsın belki kılcal damarları vs farkında olmadan zedelemiş olabilirsin bide bu geldi aklıma ağrım yok diye fazla hareket ettrdiysen böyle bi sonuçla karşılaşmış olabilirsin..bende ameliyattan sonra sanırım 3.haftamdı biraz ağır bişeler taşımıştım 1 ayı geçkin koltukaltım da ağrı oluşmuştu doktora gittim meme ultrasonu bile çektirdim ama sonucunda kas tutlması çıkmıştı ağırlıktan fisfisfis demek isticem bu ameliyat sonrasında baya bi dinlenme isteyen bi operasyon inşallah sebebi bu olsun canım gelişmeleri paylaşırsan seviniriz umarım herşey yoluna girer canım :Saruboceq:a.s.

canım sağol ya grçekten
bak bu dediğin mantıklı geldi
yani hemen ertesi gün çok ani hareketler yapmaya başladım
hatta 2.gün yan yatmaya başladım
sol memem çok çok şişti ki hala bayağı şiş sanırım cildi zorladım
inşallah bu kadarla kalır canım ya
cevapladığın için çok sağol:1hug::çok üzgünüm:

rica ederim canım biraz olsun içini rahatlatabildiysem ne mutlu bana :teselli: ama sende gerçekten normal hayatına dönme konusunda çok aceleci davranmışsın:1shok: benım 4 ay oldu yüzüstü yatmayı geçen gün daha yeni denedim,meme nazik bi bölge ve taibiki özen istiyo operasyon sonrası,inşallah bu kadarıyla kalır sende şimdiden sonra dahada dikkatli olursun canım..

çok teşekkürler canım hepinize hayırlı ramazanlar.iyi gecelera.s.
rica ederim canım biraz olsun içini rahatlatabildiysem ne mutlu bana :teselli: ama sende gerçekten normal hayatına dönme konusunda çok aceleci davranmışsın:1shok: benım 4 ay oldu yüzüstü yatmayı geçen gün daha yeni denedim,meme nazik bi bölge ve taibiki özen istiyo operasyon sonrası,inşallah bu kadarıyla kalır sende şimdiden sonra dahada dikkatli olursun canım..

slm kızlar
benimde 2 saat sonra 1 hafta olacak ameliyat olalı .Annemde kaldıgım içiin foruma giremedim :( ameliyatım süper gecti sadece cıktıgımda donarak ölcem dedim heralde cok üşüyordum..ama hemen ısıttılar :) cuma günü hep uyudum narkozun etkisiyle ara ara uyandım.yanımda kimse yoktu .herkesi yolladım..lavobaya kendim gittim geldim.2. günü cıkışımı beklerken ayagı yanık kedi gibi gezindim hiç sorun yasamadım agrımda pek olmadı.hastanedekiler süper hasta takmıştı adımı ..kol hareketlerim sınırlı ama 4. günü saclarımı kendim topladım yatagımı topladım ortalıgı bile topladım :P Asırı bi agrım olmadı sadece yataktan kalktıgımda bi 10 sn falan bi sızlıyorlar okadar ..benimde sag gögsüm fazla şiş ve sert digerine nazaran Morarma olmadı Doktoruma sordugumda bir gögüs problemli olur genelde dedi..korkulcak bişey olmadıgını belirtti. ınanın ben daha fazla acıyı göze almıştım ama umdugum gibi olmadı onları cok seviyorum :) tabi bu arada hiç olmayan elbiselerimi giy cıkart ..o nasıl duruo bu nasıl duruo derken dolabım altüst vaziyette

slm kızlar
benimde 2 saat sonra 1 hafta olacak ameliyat olalı .Annemde kaldıgım içiin foruma giremedim :( ameliyatım süper gecti sadece cıktıgımda donarak ölcem dedim heralde cok üşüyordum..ama hemen ısıttılar :) cuma günü hep uyudum narkozun etkisiyle ara ara uyandım.yanımda kimse yoktu .herkesi yolladım..lavobaya kendim gittim geldim.2. günü cıkışımı beklerken ayagı yanık kedi gibi gezindim hiç sorun yasamadım agrımda pek olmadı.hastanedekiler süper hasta takmıştı adımı ..kol hareketlerim sınırlı ama 4. günü saclarımı kendim topladım yatagımı topladım ortalıgı bile topladım :P Asırı bi agrım olmadı sadece yataktan kalktıgımda bi 10 sn falan bi sızlıyorlar okadar ..benimde sag gögsüm fazla şiş ve sert digerine nazaran Morarma olmadı Doktoruma sordugumda bir gögüs problemli olur genelde dedi..korkulcak bişey olmadıgını belirtti. İnanın ben daha fazla acıyı göze almıştım ama umdugum gibi olmadı onları cok seviyorum :) tabi bu arada hiç olmayan elbiselerimi giy cıkart ..o nasıl duruo bu nasıl duruo derken dolabım altüst vaziyette

canım çok geçmiş olsun senin adına sevindim ama merak ettim kime ve hangi teknikle ameliyat olmuştun sen bütün dolabı giyip denedim demişsin ben daha yanlız gömleğimi giyemiyorum birde masaja nezaman başlaman gerektiği hakkında bir şey söyledimi doktorun

KALEM cim ve RUBY cim ben bu sabah kalktığımda fark ettimki göğüslerimin altları yani kas üstüne gelen yerleri yumuşamaya başlamış ama üstleri hala çok sert bu yumuşama süreci sizlerde nasıl olmuştu Naci beyin izler için verdiği kremi kaçıncı günden sonra sürmeye başladınız..birde bana kızacaksınız ama ben 5. gün kontrole gittiğimde doktor bana masaj yaptı eve geldiğimde göğsüm hafif morardı..bana masajı hergün yap dedi ama ben çok tedirginim bu kadar erken masaj hiç duymamıştım.kuzenim yurtdışında ona doktoru 6-7 haftadan sonra başlayabilirsiniz demişti..siz antibiyotiklerinizi bir hafta kullanıp bıraktınızmı yoka 10 güne tamamladınızmı....gördüğünüz gibi bende sorular bitmiyor...beni tanımadan bıktınız biliyorum ama kusura bakmayın sizleri öpüyorum

KALEM cim ve RUBY cim ben bu sabah kalktığımda fark ettimki göğüslerimin altları yani kas üstüne gelen yerleri yumuşamaya başlamış ama üstleri hala çok sert bu yumuşama süreci sizlerde nasıl olmuştu Naci beyin izler için verdiği kremi kaçıncı günden sonra sürmeye başladınız..birde bana kızacaksınız ama ben 5. gün kontrole gittiğimde doktor bana masaj yaptı eve geldiğimde göğsüm hafif morardı..bana masajı hergün yap dedi ama ben çok tedirginim bu kadar erken masaj hiç duymamıştım.kuzenim yurtdışında ona doktoru 6-7 haftadan sonra başlayabilirsiniz demişti..siz antibiyotiklerinizi bir hafta kullanıp bıraktınızmı yoka 10 güne tamamladınızmı....gördüğünüz gibi bende sorular bitmiyor...beni tanımadan bıktınız biliyorum ama kusura bakmayın sizleri öpüyorum

Benim 3 ay 5 gün oldu ameliyattan 6 gün sonra masajlara başladım çok acı veriyordu yaparkende çok tedirgindim ama doktor kesinlikle yapmamı söyledi kreme gelince onuda kullanmaya aynı zamanda başladım .Masjları ne kadar acısada yapmamız gerekiyor rahatlatıyor ve yumuşatıyor.Antibiyotikleride bitene kadar kullan a.s.

PL2OZAC canım ben de seni sorup duruyordum herkeze. i merak etmiştim seni, kime oldum canım emeliyatını. . kaç cc kondu. ?canım çok geçmiş olsun. darısı benim de başıma. ben de adetimi bekliyorum. bitince hemen olacağım. ama ramazan diye korkuyorum. doktorlar oruçlu olu da . iyi yapamazlar diye. siz olsanız ramazandan sponraya mı bırakırdınız. ne bileyim işte. anestezi uzmanı oruçlu olur da . fazala verir. birşey olur diye korkuyorum.

Selam kızlar,
Uzun süredir sadece ara ara okuyarak takip edebildim sizi hızınıza yetişmek mumkun degil :)
Yeni ameliyat olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda normal hayatlarına dönerler umarım.
Öykü sonunda seninde istegine kavusabilmene cok sevindim. Insallah agrilarinda cabucak gecer canim.

Ben 4.5 ay once meme diklestirme ameliyati yaptirmistim Naci bey'e, sizin yazdiklarinizi okudukca iyi ki sarkmis bile olsa memelerim kucuk degilmis dedim icimden :)
Cunku ben ameliyatimdan sonra sadece 3 gun agridan sizidan degil sadece dikislerime zarar gelmesin diye dinlenmis, 4. gun normal hayatima tamamen donmustum. Hatta sigara tiryaksi oldugum icin birakamamistim "benim icin onemli olan sekli, dikis izleri kalsa bile umurumda degil" demistim.
2 hafta once Naci bey muayene etti ve iyilesmesine inanamadi. " Cok giciksin, herkes 2 ay oncesinden sigarayı bırakır dikisleri bir turlu iyilesmez sen hic birakmadin nasil bu kadar cabuk iyilesti bu izler" dedi.
Naci beyin soyledigine gonre genellikle cok evhamli, cok titiz davranan hastalarinda iyilesme uzun suruyormus ama benim gibi umursamaz hastalari cabuk iyilesiyormus. Psikolojik birsey mi bilemiyorum ama bence olabildiginiz kadar rahat olun. Iyılesme surecinizde ne kadar sabirsiz davranirsaniz o kadar uzun suruyormus iyilesmiyormus gibi gelir. Birakin kendi haline.. siz farkinda olmadan iyilesiyorlar zaten.
Ben izler icin bana verdigi kremi bile 15 gun ancak kullandim her yere bulasiyor diye.
Bir de en son kontrolumde ogrendim ki burun ve meme diklestirme kucultme ameliyatlari extrem bir durum olmazsa agrisiz ameliyatlarmis. En agrili ameliyatlarda meme buyutme ve karin germe ameliyatlariymis. O yuzden protez taktiran arkadaslar biraz sikinti cekiyorlar :(
Tekrar hepinize cok gecmis olsun. Ameliyat olmayi dusunen arkadaslara da Naci bey'in kesinlikle dogru adres oldugunu soylemeden gecemeyecegim. Ben bu kis burun ameliyati da yaptiracagim insallah.

Sevgilerimle,

Benim 3 ay 5 gün oldu ameliyattan 6 gün sonra masajlara başladım çok acı veriyordu yaparkende çok tedirgindim ama doktor kesinlikle yapmamı söyledi kreme gelince onuda kullanmaya aynı zamanda başladım .Masjları ne kadar acısada yapmamız gerekiyor rahatlatıyor ve yumuşatıyor.Antibiyotikleride bitene kadar kullan a.s.

carolicim peki masajı sertmi yapıyordun canım canım yanıyordu demişsin...senin çok ağrın oldu biliyorum ama merak ettim ağrıların durduk yerdemiydi yoksa hareket esnasındamıydı..kollarını başının üstünde birleştirecek yada iki yana tamamen açabilecek duruma ne zaman geldin canım..ben bu kollara taktım sanki hep böyle kalıcaklar gibi geliyor..

PL2OZAC canım ben de seni sorup duruyordum herkeze. i merak etmiştim seni, kime oldum canım emeliyatını. . kaç cc kondu. ?canım çok geçmiş olsun. darısı benim de başıma. ben de adetimi bekliyorum. bitince hemen olacağım. ama ramazan diye korkuyorum. doktorlar oruçlu olu da . iyi yapamazlar diye. siz olsanız ramazandan sponraya mı bırakırdınız. ne bileyim işte. anestezi uzmanı oruçlu olur da . fazala verir. birşey olur diye korkuyorum.

PL2OZAC sen benden bile paranoyak çıktın arkadaşım ya....hiç öyle şey olurmu ramazan ayında mecburi hiç ameliyat yapılmıyomu peki nebiliyim kalp ameliyatı beyin ameliyatı vs..hem ben sezaryen ameliyatımı ramazan ayında olmuştum hemde iftara beş vardı ama acela edipte beni öldürmediklerine göre sana bişiycik olmaz canımcım öptüm seni

Selam kızlar,
Uzun süredir sadece ara ara okuyarak takip edebildim sizi hızınıza yetişmek mumkun degil :)
Yeni ameliyat olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda normal hayatlarına dönerler umarım.
Öykü sonunda seninde istegine kavusabilmene cok sevindim. Insallah agrilarinda cabucak gecer canim.

Ben 4.5 ay once meme diklestirme ameliyati yaptirmistim Naci bey'e, sizin yazdiklarinizi okudukca iyi ki sarkmis bile olsa memelerim kucuk degilmis dedim icimden :)
Cunku ben ameliyatimdan sonra sadece 3 gun agridan sizidan degil sadece dikislerime zarar gelmesin diye dinlenmis, 4. gun normal hayatima tamamen donmustum. Hatta sigara tiryaksi oldugum icin birakamamistim "benim icin onemli olan sekli, dikis izleri kalsa bile umurumda degil" demistim.
2 hafta once Naci bey muayene etti ve iyilesmesine inanamadi. " Cok giciksin, herkes 2 ay oncesinden sigarayı bırakır dikisleri bir turlu iyilesmez sen hic birakmadin nasil bu kadar cabuk iyilesti bu izler" dedi.
Naci beyin soyledigine gonre genellikle cok evhamli, cok titiz davranan hastalarinda iyilesme uzun suruyormus ama benim gibi umursamaz hastalari cabuk iyilesiyormus. Psikolojik birsey mi bilemiyorum ama bence olabildiginiz kadar rahat olun. Iyılesme surecinizde ne kadar sabirsiz davranirsaniz o kadar uzun suruyormus iyilesmiyormus gibi gelir. Birakin kendi haline.. siz farkinda olmadan iyilesiyorlar zaten.
Ben izler icin bana verdigi kremi bile 15 gun ancak kullandim her yere bulasiyor diye.
Bir de en son kontrolumde ogrendim ki burun ve meme diklestirme kucultme ameliyatlari extrem bir durum olmazsa agrisiz ameliyatlarmis. En agrili ameliyatlarda meme buyutme ve karin germe ameliyatlariymis. O yuzden protez taktiran arkadaslar biraz sikinti cekiyorlar :(
Tekrar hepinize cok gecmis olsun. Ameliyat olmayi dusunen arkadaslara da Naci bey'in kesinlikle dogru adres oldugunu soylemeden gecemeyecegim. Ben bu kis burun ameliyati da yaptiracagim insallah.

Sevgilerimle,

arkadaşım çok teşekkür ederim sanırım haklısın ama çok ta basite alınacak bir operasyon değil bence tabii..bende herkese acil şifalar dilerim

Back