Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

kızlar durup durup yeni şeyler üretiyorum ben..... ameliyattan sonra dikişlerinize pansuman yapılmışmıydı benim hiç yapılmadı neden acaba merak ettim

leylek82 dokrounla konuştun mu ?
neden 15 gun sonra morardı diyorsun , bence korkulacak bir şey yok . ben de bir operasyon gecirmiştim zamanında , şişlerim indikten sonra yani yaklsık bir hafta sonra morardı . yeşilimsi bir renk halinde onra o yeşil gitikce sarılastı ve kayboldu . bilmiyorum seninki ne renk

kızlar durup durup yeni şeyler üretiyorum ben..... ameliyattan sonra dikişlerinize pansuman yapılmışmıydı benim hiç yapılmadı neden acaba merak ettim

öykücüm benim de dikişlerime pansuman yapılmadı,sanırım kimsenin dikişlerine pansuman yapılmıyor.yaa canım sen masaja başla,naci bey yap dediyse demek ki sorun yoktur,yavaş yavaş canını acıtmadan yap,masaj çok önemli,kapsül kontraktürü oluşmasını engelliyor,canım lütfen biraz serin kanlı olmaya çalış,kolların 2 haftadan sonra daha rahat kullanmaya başlayacaksın.ben krem ve masaja aynı zamanda başlamıştım.

kalemcim dekolte kiyafetler giymeye başladın mı canım bir de göğüs ameliyatı olalı ne kadar bir zaman oldu senin ondan bu yana yumuşaklıkları nasıl canım.

kalemcim dekolte kiyafetler giymeye başladın mı canım bir de göğüs ameliyatı olalı ne kadar bir zaman oldu senin ondan bu yana yumuşaklıkları nasıl canım.

canım benim 45 gün oldu ameliyat olallı,20.günden itibaren yumuşadı,şimdi hatta yumuşacıklar,daha dekolte giymeye başlamadım canım

oo canım ya süper. çok sevindim. çok iyi bir sonuç bence . daha iyisi can sağlığı. dekolte giyince nasıl duracak acaba çok merak ediyorum. ben bir hafta sonra denemeye başlarım sanırım. allahım bu rahatlığı bana nasip etsin. istediğim kıyafeti giyememek ne kadar kötü bir şey. bu şekilde yaşamak çok zor. allahıma şükür bu kararı alabildim. çok mutluyum.

canım yalnız benim iyileşmem de çok hızlı oluyornaci bey de dahil hepimiz şaşırıyoruz,yumuşaklığı ve şekline.Ama bu durumu ameliyat olduğum tekniğin yanısıra moral ve kendimi hasta konumuna koymamam ile ortaya çıkıyor. Tüm ağrıyı acıyı ilk hafta çektim,sonrasında dinginleşti.ben ilk ve ikinci gün kendim yatıp kalktığım ve kollarımı kullandığım için daha sonrasında acım artttı,belki kendimi böylesine zorlamasaydım,ilk hafta ağrım bile olmayacaktı,ama ,akılsız başım işte,çok hafife aldım ameliyatı sanırım,şimdi düşünüyorum da iyi ki dikişlerime bişey olmamışkaydirigubbakcemile310.gün işimdeydim,ama ,ağrı kesici almaya devam ettm,çünkü ağır bişeyler kaldırmak zorunda kalmıştım,o hafta,işyerinde kimsenin haberi yoktu ve kimsenin anlamasını istemiyordum. Ben ikinci gün kıyafet denemeye başladım,sakın sen de benim yaptığım saçmalığı yapma,aman diyeyimkaydirigubbakcemile3 Naci bey zaten işinde son derece uzman ve yetenekli bir doktor,her şey onun dediği şekilde gelişiyor,umarım her hastası en az benim kadar mutlu olur diyorum benopuyorumnanaktan

canım buralarda olduğunu bilmek beni rahatlatıyor....hemen cevap verdiğin içinde teşekkür ederim..bazen çok saçma şeyler sorabildiğimi biliyorum..ama huyum böyle benim çok evhamlıyım herkesten gizleyerek oldum bu ameliyatı eşim ve annem dışında kimse bilmiyor...kimseninde öğrenmesini istemiyeceğim sebeplerim var kendimce..her an bir terslik yaşarım die bundan dolayı korkuyorum çünki şu ana kadar iyi idare ettim durumu....bu kollara fena takıldım biliyorum ama şimdi düşündükçe hastanede kolumu kaldırıp burnumu kaşıyamamıştım..şimdi çok daha farklıyım demekki iyileştikçe ve göğüsleer yumuşadıkça daha iyi olacağım inşallah..burada yazdıklarım belki yanlış anlaşıyordur....doktorum işini gayet düzgünb yaptı...buna inanıyorum ama ben sabırsızım napiyim seni öpüyorum canımopuyorumnanaktan

tamam canım çok sağol. ben ilk hafta gayet hareketsiz olmayı dşünüyorum işe de gitmeyeceğim. kollarımı mümkün olduğunca da hareket ettirmeyeceğim. . put gibi dururum artık. yeter ki güzel olsun. dayanıcam ne yapayım. sonra da artık mağazalardan çıkmam herhalde. o mağaza bu mağaza. hele iç çamaşırları dükkanlarına hiç girmiyordum. hem de hiç zevk almıyordum .. o keyfi tatacağım ya. allahım çok istiyrum ya.. kısmet olsun bana da bu.

kızlar ben keman kursuna gidiyorum. 2 aydır. . şimdi nasıl olacak hiç bilmiyırum. hocaya ne dicem. 3 haftaya kadar iyileşebilirmiyim çalmak için acaba. hocaya da ne desem bilmiyırum. birşey uydurmam lazım. ya tatile çıkacağım diyeceğim. ama ara verirsen unutursun demişti birkere. şimdiye kadar ki emeklerim boşuna mı gidecek. . hem birşey uydurmalıyım. hem de acaba 3 hafta sonra çalabilirmiyim bilmiyorum. 1 aya da razıyım gerçi.

:1shok: aaa
canım aynen öyle oldu
benim eskiden memelerim 80 c idi
sonra 80 b oldu
sonra 80 b takmaya devm ettim ama hileli şekilde yani aslında içi boştu
ameliyattan sonra da inanılmaz şiştim zaten
dr. cildin elastik ve meme zarfın çok iyi ondan şişiyosun dedi
yoksa taş kesilirdi memelerin bi süre ki genelde öyle olur dedi
benim bi haftadan sonra sağ memem sanki anadan doğma gibi oldu
ama sol mememin zarfı daha az olduğu için daha zorlanmış
bi de üstüne kistler olunca yani ağrım da oldu haliyle
ama gerçekten benim de şişler inmeye başlayınca morardı demekki cilt zorlandığı için oldu
yani kişiden kişiye değişiyo demekki:uhm:
sen de göğüs operasyonu oldun dimi yani onu mu kastettin

Son düzenleme:
leylek82 , yok cnm ben daha olalmadım diş ameliyatı olmuştum , yanagım davul gibi şişmişti , şişler inmeye baslarken morarmaya baslamıstı yüzüm . zaten bana ameliyat sonrası bi kagıt vermişlerdi , orda da aynen öyle yazıyordu o yuzden korkmamıştım .
sen yine de sor istersen içinde kalmasın .

Son düzenleme:

Bitanem ben Aylin hanıma oldum.320 cc diye biliyorum :)bende gögüs hiç yoktu nerdeyse gögüs uclarım gögsümden büyük duruyordu Aylin hanım hep aynı narkozcu ile calısıyormuş İşini cok iyi bilen tecrübeli biri narkozu verip gitmiyor Ameliyat bitene kadar yanında takip ediyor Vücudundaki oksijene kadar kontrol ediyor İnan herşey mükemmeldi.Genelde sabah yapıyorlar zaten sahurda yicekleri için ac olmazlar o saatte :) gözün kapalı gir balımm sakın korkma iyiki Aylin hanıma olmusum bugün 1. haftam banyo yasak ama saclarımı yıkadım bigüzel hiçte zorlanmadım.ve Aylin hanım cok ilgili cok sevecen tatlı dilli bi doktor .Ben bukadar rahat bir dönem gecircegimi düşünmemiştim.Unutmadan aylin hanımın annesinide calıştıgı narkozcu uyutmuş güvenmese annesini teslim etmez degilmi :)opuyorumnanaktan

Canım masaj için birşey demedi henüz yarın gidicem sorarım yazarım sana tekrardan cok gecmiş olsun.Hersey cok güzel olacak .opuyorumnanaktan

paranoyak ben degilimki ))) manabirin endişeleri var sadece o sordu ..

geçmiş olsun canım iyi ve mutlu olmana sevindim güle güle kullan memelerini inşallah kaydirigubbakcemile3a.s.

vereliniortak alkisalkisalkis naci bey konusunda ve iyileşme sürecindeki pozitif davranma konusundaki bütün düşüncelerinin aynısını bende savunuyorum burun ameliyatın içinde şimdiden bol şans canım a.s.

QUOTE=ruby80;8614964]geçmiş olsun canım iyi ve mutlu olmana sevindim güle güle kullan memelerini inşallah kaydirigubbakcemile3a.s.[/QUOTE]

cok tşk ederim ruby.Bu arada herkese hayırlı ramazanlar dilerim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…