kızlar durup durup yeni şeyler üretiyorum ben..... ameliyattan sonra dikişlerinize pansuman yapılmışmıydı benim hiç yapılmadı neden acaba merak ettim
kalemcim dekolte kiyafetler giymeye başladın mı canım bir de göğüs ameliyatı olalı ne kadar bir zaman oldu senin ondan bu yana yumuşaklıkları nasıl canım.
oo canım ya süper. çok sevindim. çok iyi bir sonuç bence . daha iyisi can sağlığı. dekolte giyince nasıl duracak acaba çok merak ediyorum. ben bir hafta sonra denemeye başlarım sanırım. allahım bu rahatlığı bana nasip etsin. istediğim kıyafeti giyememek ne kadar kötü bir şey. bu şekilde yaşamak çok zor. allahıma şükür bu kararı alabildim. çok mutluyum.
öykücüm benim de dikişlerime pansuman yapılmadı,sanırım kimsenin dikişlerine pansuman yapılmıyor.yaa canım sen masaja başla,naci bey yap dediyse demek ki sorun yoktur,yavaş yavaş canını acıtmadan yap,masaj çok önemli,kapsül kontraktürü oluşmasını engelliyor,canım lütfen biraz serin kanlı olmaya çalış,kolların 2 haftadan sonra daha rahat kullanmaya başlayacaksın.ben krem ve masaja aynı zamanda başlamıştım.
canım buralarda olduğunu bilmek beni rahatlatıyor....hemen cevap verdiğin içinde teşekkür ederim..bazen çok saçma şeyler sorabildiğimi biliyorum..ama huyum böyle benim çok evhamlıyım herkesten gizleyerek oldum bu ameliyatı eşim ve annem dışında kimse bilmiyor...kimseninde öğrenmesini istemiyeceğim sebeplerim var kendimce..her an bir terslik yaşarım die bundan dolayı korkuyorum çünki şu ana kadar iyi idare ettim durumu....bu kollara fena takıldım biliyorum ama şimdi düşündükçe hastanede kolumu kaldırıp burnumu kaşıyamamıştım..şimdi çok daha farklıyım demekki iyileştikçe ve göğüsleer yumuşadıkça daha iyi olacağım inşallah..burada yazdıklarım belki yanlış anlaşıyordur....doktorum işini gayet düzgünb yaptı...buna inanıyorum ama ben sabırsızım napiyim seni öpüyorum canımopuyorumnanaktan[/Q
sabırsız şeker seni gidiopuyorumnanaktan ben tüm saçma sorularımı 2 sene boyunca naci beye sorduğum için,ben artık saçmalama limitimi doldurdum.ben seni çok iyi anlıyorum,ne kadar zorr şekilde bu ameliyatı olduğunu biliyorum.sen ameliyatı iptal etmek zorunda kaldığında,senin ne hissettiğini öyle iyi anlamıştım ki çünkü geçen sene ben de iptal etmek zorunda kalmıştım.Çok kötü bir duygu biliyorum.Ben bu kararımı çok zor aldım,aslında çok korkağımdır,iğneden bile korkarım,ama,şu ana kadar herşey yolunda gitti. Hiçbirşey olmayacak ve kimse anlamayacak emin ol.ben 12. günümde bir arkadaşımla aynı odada kalmak zorunda kaldım,şimdi anlayacak ,az sonra anlayacak diye ,mahvolmuştum.ama bak kimsecikler anlamadı,seninkini de kimse anlamayacak emin ol. Sırtım tutulmuş,kollarım ağrıyo,filan dersin,boşver, bu anın tadını çıkaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
leylek82 dokrounla konuştun mu ?
neden 15 gun sonra morardı diyorsun , bence korkulacak bir şey yok . ben de bir operasyon gecirmiştim zamanında , şişlerim indikten sonra yani yaklsık bir hafta sonra morardı . yeşilimsi bir renk halinde onra o yeşil gitikce sarılastı ve kayboldu . bilmiyorum seninki ne renk
leylek82 , yok cnm ben daha olalmadım. bu baska bi operasyondu ,estetik değil saglık operasyonu
PL2OZAC canım ben de seni sorup duruyordum herkeze. i merak etmiştim seni, kime oldum canım emeliyatını. . kaç cc kondu. ?canım çok geçmiş olsun. darısı benim de başıma. ben de adetimi bekliyorum. bitince hemen olacağım. ama ramazan diye korkuyorum. doktorlar oruçlu olu da . iyi yapamazlar diye. siz olsanız ramazandan sponraya mı bırakırdınız. ne bileyim işte. anestezi uzmanı oruçlu olur da . fazala verir. birşey olur diye korkuyorum.
canım çok geçmiş olsun senin adına sevindim ama merak ettim kime ve hangi teknikle ameliyat olmuştun sen bütün dolabı giyip denedim demişsin ben daha yanlız gömleğimi giyemiyorum birde masaja nezaman başlaman gerektiği hakkında bir şey söyledimi doktorun
PL2OZAC sen benden bile paranoyak çıktın arkadaşım ya....hiç öyle şey olurmu ramazan ayında mecburi hiç ameliyat yapılmıyomu peki nebiliyim kalp ameliyatı beyin ameliyatı vs..hem ben sezaryen ameliyatımı ramazan ayında olmuştum hemde iftara beş vardı ama acela edipte beni öldürmediklerine göre sana bişiycik olmaz canımcım öptüm seni
slm kızlar
benimde 2 saat sonra 1 hafta olacak ameliyat olalı .Annemde kaldıgım içiin foruma giremedimameliyatım süper gecti sadece cıktıgımda donarak ölcem dedim heralde cok üşüyordum..ama hemen ısıttılar :) cuma günü hep uyudum narkozun etkisiyle ara ara uyandım.yanımda kimse yoktu .herkesi yolladım..lavobaya kendim gittim geldim.2. günü cıkışımı beklerken ayagı yanık kedi gibi gezindim hiç sorun yasamadım agrımda pek olmadı.hastanedekiler süper hasta takmıştı adımı ..kol hareketlerim sınırlı ama 4. günü saclarımı kendim topladım yatagımı topladım ortalıgı bile topladım Asırı bi agrım olmadı sadece yataktan kalktıgımda bi 10 sn falan bi sızlıyorlar okadar ..benimde sag gögsüm fazla şiş ve sert digerine nazaran Morarma olmadı Doktoruma sordugumda bir gögüs problemli olur genelde dedi..korkulcak bişey olmadıgını belirtti. İnanın ben daha fazla acıyı göze almıştım ama umdugum gibi olmadı onları cok seviyorum :) tabi bu arada hiç olmayan elbiselerimi giy cıkart ..o nasıl duruo bu nasıl duruo derken dolabım altüst vaziyette
Selam kızlar,
Uzun süredir sadece ara ara okuyarak takip edebildim sizi hızınıza yetişmek mumkun degil :)
Yeni ameliyat olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda normal hayatlarına dönerler umarım.
Öykü sonunda seninde istegine kavusabilmene cok sevindim. Insallah agrilarinda cabucak gecer canim.
Ben 4.5 ay once meme diklestirme ameliyati yaptirmistim Naci bey'e, sizin yazdiklarinizi okudukca iyi ki sarkmis bile olsa memelerim kucuk degilmis dedim icimden :)
Cunku ben ameliyatimdan sonra sadece 3 gun agridan sizidan degil sadece dikislerime zarar gelmesin diye dinlenmis, 4. gun normal hayatima tamamen donmustum. Hatta sigara tiryaksi oldugum icin birakamamistim "benim icin onemli olan sekli, dikis izleri kalsa bile umurumda degil" demistim.
2 hafta once Naci bey muayene etti ve iyilesmesine inanamadi. " Cok giciksin, herkes 2 ay oncesinden sigarayı bırakır dikisleri bir turlu iyilesmez sen hic birakmadin nasil bu kadar cabuk iyilesti bu izler" dedi.
Naci beyin soyledigine gonre genellikle cok evhamli, cok titiz davranan hastalarinda iyilesme uzun suruyormus ama benim gibi umursamaz hastalari cabuk iyilesiyormus. Psikolojik birsey mi bilemiyorum ama bence olabildiginiz kadar rahat olun. Iyılesme surecinizde ne kadar sabirsiz davranirsaniz o kadar uzun suruyormus iyilesmiyormus gibi gelir. Birakin kendi haline.. siz farkinda olmadan iyilesiyorlar zaten.
Ben izler icin bana verdigi kremi bile 15 gun ancak kullandim her yere bulasiyor diye.
Bir de en son kontrolumde ogrendim ki burun ve meme diklestirme kucultme ameliyatlari extrem bir durum olmazsa agrisiz ameliyatlarmis. En agrili ameliyatlarda meme buyutme ve karin germe ameliyatlariymis. O yuzden protez taktiran arkadaslar biraz sikinti cekiyorlar
Tekrar hepinize cok gecmis olsun. Ameliyat olmayi dusunen arkadaslara da Naci bey'in kesinlikle dogru adres oldugunu soylemeden gecemeyecegim. Ben bu kis burun ameliyati da yaptiracagim insallah.
Sevgilerimle,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?