Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

birde arkadaşlar önceki sayfalarda bir arkadaşımız bana geçmiş olsun demişti CHARMENTE idi nherhalde...ayıp ettiysem özür dilerim...CHARMENTE seni de kocaman öpüyorum arkadaşım

öykücüm gördüm cnm da ben yazarken yazmışsınız siz de o yüzden sanki ben sizin yazılarınızı okudum da bazılarınızı sallamaım gibi olmuş ama mümkünü var mı böle bişeyn hepnize ayrı ayrı yetişmeye çalışıyorum ama memesi iileşenin diline vuruyo sanırım bu ne hız kaydirigubbakcemile3
cnmm benm yanlış anlamam ben neden yanlış anlıyım burası sanal bir ortam ewt ben de cesaret gösteriyorum çünkü herkesin yaşadıklarının gerçekliğini biliorum.kaldı ki naci beyden bilgi alarak giderim birine yardıma gidecek olursam.yanii güvenmicek bişey yok o yüzden elimden geleni teklif ediyorum...çünkü hep söylediğim gibi ben burdan gelecek bir yardıma,burdan gelen bir mesaja çok ihtiyaç duyarak oldum ameliyatlarımı....
bu arada cnm 2. günümde rubycime mesaj atmıştım çok mutsuzum,nefes alamıorum,nezman geçcek bu die...çünkü evdekilere sağlam görünememekten korkuyodum mafoldumben ama 2 gün sora geçiverdi.hadi moral bozmak yok yerimseniben

birde kızlar haazır herkes online birşey sorayım..kaç beden sütyen takıyonuz ya...330 cc ile kaç olurum ben

o konuda sabır cnm.hem herkeste farklılık gösterir hem de ben hala anlayamıyorum hangi beden olduğumu :sm_confused: daha da yumuşasınlar ozaman yeni sütyrenler alcam ve bedenimi öğrencem sositososito

o konuda sabır cnm.hem herkeste farklılık gösterir hem de ben hala anlayamıyorum hangi beden olduğumu :sm_confused: daha da yumuşasınlar ozaman yeni sütyrenler alcam ve bedenimi öğrencem sositososito

canım bizim senle aynı 370cc ben şimdi 85c kullanıyorum ama aynı ölçüde protez olsa bile sütyen ölçüsünde farklılık olabilir sanırım

Bu arada springB, samyeli2009 hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor fisfisfis ameliyatlarınızdan sonra pek göremedik sizleri inşallah herşey yolundadır :sm_confused:

canım bizim senle aynı 370cc ben şimdi 85c kullanıyorum ama aynı ölçüde protez olsa bile sütyen ölçüsünde farklılık olabilir sanırım

ewt cnm.sırt ölçüsü yani 85 olan kısım zaten farklıdır ama cup ölçüsü yani c dediğin kısım aynı olcak sanırım.göğüs kafesi yapısı,kas yapısı falan değiştirir biraz diye düşünüyorum ama yine de oadar fark yoktur.zaten senin göğüslerin yakın takipçisiyim benden 1,5 ay kadar öndesin sanırım kaydirigubbakcemile3

evet öndeyim kaydirigubbakcemile3 karşılaştıgımızdada bakarız artık dış görüntümüze nasıl duruyo 370cc karşıdan kaydirigubbakcemile3 benim eskiden beri sütyen ölçüleriyle hiç işim olmadı nerde dolgulu sütyen bulduysam almıştım eski ölçüm yoktu bile belkı meme die bişe yoktu ortada :roflol:şimdi daha yeni yeni öğreniyorum diyebilirim kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar sanki yarın ameliyat olacakmışım gibi heyecandan ölüyorum. mideme sancılar girdi. midem ağrıdı .oysa yarin sadece muayene olacağım.kızlar naci beyle pazarlık yaptınız mı ?ayıp olur mu sizce?ramazan ayına da denk geldi .ne yazık ki. inşallah bir sorun olmaz da eylülde biter bu iş. ben de söylemeyi düşünmüyorum artık tetkiklerimi de istanbula gider yaptırırım kendi başıma ne yapayım.

bugün bi uğradı yağmurluk ama sonra yine kayboldu opuyorumnanaktan
ben de rubycimin arkadaşıyla ilgili veridği örneği duyduktan sonra söylememe kararı aldım.zaten gidip durduk yerde söylemem de yani görüp te sorarsa bu izler ne die ozaman yalan söyleyemem sanırım fisfisfis

Son düzenleme:
RUBY şimdi biraz daha iyiyim canım herşey aynen sizlerin anlattığı gibi gelişiyor canım

öykücüm,canımcım,bence sen de benim gibi diren yüzünden ağrı çekiyo olabilirsin,seni anlayabiliyorum,yatarken ve kalkarken birşey yapışıyor ve ayrılıyor sanıyordum,iyatmak ve kalkmak eziyet olmuştu ilk hafta baya bir ağladım ben ama haftasına bişey kalmadı. Direnlerin üzerindeki bant çıksın,bişey olmaz,ben de çıktığında çok tedirgin olmuştum,hatta naci beyi aramıştım,napıcam şimdi diyekaydirigubbakcemile3,o da herhangibir sakıncası olmadığını söylemişti.ben her gün chocholate'ciğime soruyordum ne zaman geçecek diye, o da yarına daha iyi olacaksın diyordu,bugün 4. günün ve bugün ki kadar daha fazla acı çekmezsin merak etme,bugünden sonra daha hafifleyecek ağrıların.ben de bugün yine istanbuldaydım,o yüzden internete giremedim,bir ara cepten bağlandım ve senin yazını görünce çok üzüldüm,keşke bişeyler söyleyebiseydim dedim

kalemcim bu direnler hemen ameliyattan sonra çıkarılmıyor mu?her hastaya da uygulanmıyor herhalde doğru mu biliyorum canım. bakalım bana koyacak mı?.
chococuğum bu izler çok mu belli oluyor canım ya. yani dikkatli bakmayan bir göz de görüyor mu? sonra geçecek dimi?eğer belli olmaz geçerse ben hi söylemeyeceğim ozaman.. gerçi zaman gösterecek.şimdi ne desem olmaz. bir de kızlar . bu memeler çok sert mi olacak baştan. biri dokunduğunda bu ne taş gibi demesin. ne zamana kadar biraz yumuşamaya başlar acaba. sizinkilere biri değdiğinde anlaşılıyor mu şuanda .

canım direnler her hastaya uygulanmıyor,ameliyat çizimini yaparken naci bey koyabileceğini söylemişti ve koymuştu ,akşamleyin çıkarmıştı.hadi bakalım,yarın sen nasıl bir karar vereceksin,bizleri haberdar et olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…