birde kızlar haazır herkes online birşey sorayım..kaç beden sütyen takıyonuz ya...330 cc ile kaç olurum ben
bende tarih aldım burun ameliyatı için:kedi:
o konuda sabır cnm.hem herkeste farklılık gösterir hem de ben hala anlayamıyorum hangi beden olduğumu :sm_confused: daha da yumuşasınlar ozaman yeni sütyrenler alcam ve bedenimi öğrencem sositososito
bende tarih aldım burun ameliyatı için:kedi:
canım bizim senle aynı 370cc ben şimdi 85c kullanıyorum ama aynı ölçüde protez olsa bile sütyen ölçüsünde farklılık olabilir sanırım
şimdiden bol şanslar sana canım inşallah çok mutlu olursuna.s.
ewt cnm.sırt ölçüsü yani 85 olan kısım zaten farklıdır ama cup ölçüsü yani c dediğin kısım aynı olcak sanırım.göğüs kafesi yapısı,kas yapısı falan değiştirir biraz diye düşünüyorum ama yine de oadar fark yoktur.zaten senin göğüslerin yakın takipçisiyim benden 1,5 ay kadar öndesin sanırım kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım san da hayırlı uğurlu olsun inşallah.inşallah sen de bizler gibi memnun kalırsın yerimseniben doğru seçiminden dolayı tebrik ederim hiç pişman olmıcaksın cnm.
demek biz gün yaparken sen hastanede olcaksın...
RUBY şimdi biraz daha iyiyim canım herşey aynen sizlerin anlattığı gibi gelişiyor canım
kalemcim bu direnler hemen ameliyattan sonra çıkarılmıyor mu?her hastaya da uygulanmıyor herhalde doğru mu biliyorum canım. bakalım bana koyacak mı?.
chococuğum bu izler çok mu belli oluyor canım ya. yani dikkatli bakmayan bir göz de görüyor mu? sonra geçecek dimi?eğer belli olmaz geçerse ben hi söylemeyeceğim ozaman.. gerçi zaman gösterecek.şimdi ne desem olmaz. bir de kızlar . bu memeler çok sert mi olacak baştan. biri dokunduğunda bu ne taş gibi demesin. ne zamana kadar biraz yumuşamaya başlar acaba. sizinkilere biri değdiğinde anlaşılıyor mu şuanda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?