harika olur gerçektende bende seni çook merak ediyorum aynı zamana denk getiririz merakımızı gideririz böylece kaydirigubbakcemile3 buarada verdigin bilgiler için tşk ederim canım benım şimdiki hedefim bu operasyon olcak inşallah ama önce dediğim gibi azcık vucudumu şekle sokmam lazım bozdugum diyetime acılen geri dönuyorum bol hareket falan birazda olsa forma girip naci beyın karşısına çıkmak isterim bu ne hal demesin uzamn gözü başka turlu analız ediyo nede olsa :kedindan sonrasınıda naci beyle karar veririz heralde yönlendirir benı mutlaka ayyy şimdiden tatlı bi heyecan telaş sardı benı korkmuyorumda sankı ama sona yaklaşırken gerilirmiyim bilmem kaydirigubbakcemile3 sen beni yüreklendirirsin kesin yerimseniben şimdiden para ayarlamalarınada başlasam iyi olcak :dance:
evet cnm yapalım ozman mutlaka bidaki sefere.ilk randevu alan haber versin diyerine yerimseniben
cnm rica ederim.burda yaşadığım her tecrübeyi paylaşmak,birilerine ışık tutmak benim için büyük zevk gerçekten seve seve yapıyorum bunu :kedi:
bence de öncelikle diet ve spora başla paranı ayarlayana kadar.naci bey zaten tabii ki en doğru şekilde yönlendirecektir seni ama ozamana kadar düzenli bir beslenme ve spor yap,öyle hiçbişe yemeden sudan kaybederek bi zayıflama yolu deneme.çünkü yağdan verebildiğin kadar ver ki tam olarak bölgesel fazlalıkların kalsın geriye.benim durumum tam olarak böyle şuanda.boyum 160 kilom 50-51 arası.verebileceğim daha fazla bir kilom yok yani,spor yaptığım için kas oranım da gayet sağlam ama bölgesel fazlalığım var mafoldumben .naci bey de zaten kilo vermeden gidersen 'kilo ver de gel' dicektir yasakkelime ben de tabii ki elimden geldiğince sana destek olurum merak etme cnm :1hug:
bu arada dipnot olarak şu bilgiyi de aktarmalıyım merak edenler için; benim hafif göbeğim de var.naci bey 'seninki gibi ayva göbeği olanlara dokunmayı sevmiyorum çünkü bu bölgede dalgalanma-çökme olma riski var,biraz daha yağlı göbeklerde yapıyorum.bi de iç bacakta dalgalanma olma riski var.liposuction sonuçlar bakımından en güzel basen ve bel bölgesinde etkili' dedi.bel bölgesinde dalgalanma-çökme olmuyormuş.
Son düzenleme: