kaydirigubbakcemile3hihoyyyt:sm_cool: çok şanslıyız kaydirigubbakcemile5
bu arada yarın 2. ay kontrolüm var.henüz 2 ay olmadı tam ama biraz erken gidiyorum.yeni sürprizlerim olabilir size.benim için dua ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :Saruboceq: çok endişeliyim mafoldumben
ne endişesi hayırdır :1shok:
bence deopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3hihoyyyt:sm_cool: çok şanslıyız kaydirigubbakcemile5
yok cnm bi sorun yok merak etme.kafamda bi soru işareti var.yarın yeni bir muayene olcam da..içime sıkıntı oldu poooof.ben vaser liposelection yaptırmak istiyoruuuum kafamçokkarıştı daha bişe belli deilken de sölemek istemiyodum ama paylaşmadan da edemiyorum sizinle işte.nese yarın muayene olcam,çok stresli benm için çünkü kilom normal ve bana uygun mu deil mi bunu çok merak ediyorum.bi de ben liposuctiondan korkuyorum yaaafhuuuu kötükedihüso
hıııı bende korktum bi terslikmi yaşıosun diye canım ya :uhm: senin korkucana asla inanmam sen ki kendi basına gittin iki ameliyatı birden oldun kalkmış şimdi lıposuctiondan korkuyorum diyosun kaydirigubbakcemile3 gerçi o ameliyat hakkında bir bilgim yok artısı eksisi nedir hiç bilmiyorum mutlaka korkmak için geçerli bi sebebin vardır canım ama bence sen bununda üstesinden gelebilirsin diye düşünüyorum tatlım kaydirigubbakcemile5
snelerce şikayet etmiş olduğum,kilom normal olmasına rağmen belirli bölgelerde birikmiş olan ve birtürlü atamadığım fazlalıklarımdankurtulmak için daha önce hiç düşnmedim liposuction.hep korkutucu geldi çünkü eski yöntemlerde kullanılan teknikler sonucu zarar görmüş hatta ölmüş insanlar vardı.artık böyle şeyler yok biliyorum ama yine de korkuyordum.taaa ki naci beye ameliyat olana kadar.şimdi de naci beye olan güvenim ve onun yöntemlerine olan inancım sayesinde cesaret geldi.başka türlü hayatta düşünemezdim.hala da daha bişey yok ortada.benim için belirleyici olcak pekçok sorun var kafamda bakalım ne olcak..cnm gerçekten korkuyorum çünkü bu çok farklı bi operasyon ameliyat gibi değil.bitane videosunu izle yapılırken ne demek istediğimi anlarsın anneciiiiiiiim delikafadulden yanii benim korktuğum şey tabii ki bu operasyon ya da sonrasında yaşıcağım bikaç günlük sıkıntılar değil.peehh bana vız gelir tırıs giderrrr kaydirigubbakcemile3 vücudun zarar görebilmesi ve sarsılması inancı var bende.
ama işte bu vaser liposelection yanii naci beiyn kullandığı yöntemle sanırım okadar hırpalanmıyor vücut ve yağların komşu dokuları çok az zarar görüyor.dokulara saygılı bir yöntem olduğu için de daha az sarsılma,saha kolay iileşme ve daha çabuk deri toparlanması oluyo diye biliyorum.bunları ben kendim araştırdım.henüz naci beyle konuşmadım.yarın konuşcam işte.heeee bi de lokal anestezi olabilmesi çook büyk bir avantaj tabii eğer zararı yoksa...bunların hepsini yarın konuşcaz,sonucu sizinle paylaşırım... :Saruboceq:
şimdi daha iyi anladım sebeplerini canım haklısın..en az hasarla güzel bi görüntüye sahip olmak kuşkusuz hepiminizin ortak isteğidir,bunun yanında tabiki naci beyin profosyonellıgınıde hesaba katarsak güzel sonuçlar kaçınılmaz oluyor ama her operasyon birbirinden farklı artılarıyla eksileriyle..inşallah canım istedigin yönde gelişir herşey bizimlede paylaşırsın bizlerde hevesleniriz bakarsın kaydirigubbakcemile3a.s.
ben bi inanırsam bu sayfayı okuyan herkesi heves ettiririm :roflol: hele bi de olursam ameliyatımı,koyarım fotoları da herkes ister herkes oooooooooh kikikikiki kaydirigubbakcemile3 yarın olsa yafffffff
bu arada bugün klinikte resmen buluşma günüydü kaydirigubbakcemile3 biz zaten KALEM1981 le bilerek aynı güne ayarlamıştık randevuyu.bir de pnr ın aynı saatlerde randevusu vardı ama o erken gelmiş gitmiş göremedim.bir de sunshin34 mesaj atmış 'bugün klinkte gözlerim seni aradı,biliyodum bugün randevun olduğunu ama kim olduğundan emin olamadım' diye... dedim sorsaydın ordakilere gösterselerdi demir baş olcam zaten yakında meme,burun,liposuction..derken kaydirigubbakcemile3 seda hanıma da diyorum biz burda yakında altın günü düzenlicez... :icecream:
bukadar geç gelip,bukadar geç bilgi verme sebebim de ordan sonra KALEM1981 ciğimle bişeler yaptık ancak geldim eve Ruby cim kusura bakma opuyorumnanaktan
rica ederim canım ne demekyerimseniben amaaaa kıskandım bende sizleri görmeyi tanımayı çok isterdim tecrubelerimizi yüzyüze paylaşmayı bakarsınız olur bigün zemuszemus öncelikle lıposuctionla ilgili herşeyin istedigin dogrultuda gitmesine çook sevindim canım bu bahsettign vaser lıposelection dimi? bende olmak istiyorum hatta kesin kararımı verdim bile ama öncelikle biraz vermem gereken kılom var onu bi hallediyim kalanlarıda naci beye emanet edicem inaşllahkaydirigubbakcemile3 sıcakların geçmesini beklemekte mantıklı ekıme kadar vucudumu düzene sokmuş olurum kesin bol sporla ,fiyat hakkında konustunuzmu gerçi bölgelere göre değişir sanırım görüşmeye gittigimde bende ayrıntılıca konusurum zaten yaz sonu gidicem meme muayenesine çağırmıştı naci bey ozaman bellı olur ne olup olmıca fisfisfis
bu arada bugün klinikte resmen buluşma günüydü kaydirigubbakcemile3 biz zaten KALEM1981 le bilerek aynı güne ayarlamıştık randevuyu.bir de pnr ın aynı saatlerde randevusu vardı ama o erken gelmiş gitmiş göremedim.bir de sunshin34 mesaj atmış 'bugün klinkte gözlerim seni aradı,biliyodum bugün randevun olduğunu ama kim olduğundan emin olamadım' diye... dedim sorsaydın ordakilere gösterselerdi demir baş olcam zaten yakında meme,burun,liposuction..derken kaydirigubbakcemile3 seda hanıma da diyorum biz burda yakında altın günü düzenlicez... :icecream:
bukadar geç gelip,bukadar geç bilgi verme sebebim de ordan sonra KALEM1981 ciğimle bişeler yaptık ancak geldim eve Ruby cim kusura bakma opuyorumnanaktan
evet canm ya ben bir türlü ayarlıyamıyorm saati geçen sefr bir saat geç gittim bu sefrede erken:))yine geç kalmıyım diye erken çıktm bu sefrede çok erkn oldu.bende seni görmeyi çok istiyordm aslında.bir dahaki sefere inşlh.bu cuma ameliyt oluyrm benm için dua edinkaydirigubbakcemile3
aaaa ozaman yaz sonu olan randevuyu beraber ayarlıyoruz busefer,ben de zaten ozamn liposuction için gün belirlemek ve kontroller için giderim heralde bida.ben de seni çoook merak ediyorum,hatta ençok seni merak ediyorummmm opuyorumnanaktan
ewt cnm bu liposuction vaser lioselection dediğimiz yöntemle.naci bey zaten o yöntemi kullanıyo bitek.
fiyat konusunda kesin bişe konuşmadık daha kesin gün faln almadığım için cnm.bida görüşürz ameliyattan önce diye düşündüm.nasılsa daha sıcaklar geçcek,ben para ayarlıcam oooohooo.. yerimseniben
ama vaser aletinin 500 dolar bi ücreti olduğunu biliyorum.buna bi de hastane ücreti eklencek bi de doktor ücreti.doktor ücreti yapılacak bölgenin genişlğine ve zoruluğuna göre değişir tabi.benm zaten 1 lt faln alınır dedi naci bey yani çok az alınacak.bide 3. ameliyat indirimi olur tabi çok fazla tutcağını sanmam..
evet canm ya ben bir türlü ayarlıyamıyorm saati geçen sefr bir saat geç gittim bu sefrede erken:))yine geç kalmıyım diye erken çıktm bu sefrede çok erkn oldu.bende seni görmeyi çok istiyordm aslında.bir dahaki sefere inşlh.bu cuma ameliyt oluyrm benm için dua edinkaydirigubbakcemile3
bana da oluyo o olay yaa.biraz uzaktan gelince ayarlaması zor oluyo gerçekten.neyse ben ameliyat öncesi moral olmak için görmeni istemiştim burnumu opuyorumnanaktan ama sordum ameliyatı nezamn falan diye bilgi aldım hehe.cuma günü olcağını biliyorum.önce allaha sonra naci beye emanet.. hadi bakalım eminim çok güzel olcak kaydirigubbakcemile5
bu arada burun ameliyatı olan arkadaşlaaaaar fotolarınızı bekliyorum.ben okadar gönderdim maillerinize bütün haliyle siz neden bana yolla mıyosunuz? ben de görmek istiyoruuuum ,ben de merak ediyorummmm mafoldumben
pınarcım bol şans diliyorum inşallah herşey çok güzel olcak allahın izniyle:Saruboceq: naci bey senide çok mutlu edicektir eminim ben şimdiden geçmiş olsun öptma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?