bu arada arkadaşlar derinuyku arkadaşımız bugün sabah 9da burun ameliyatına girecekti umarım çok başarılı geçmştir ve çooook güzel bir burun olmuştur ki naci beyin ellerinden aksinin çıkacağı düşünülemez opuyorumnanaktan a.s.
charmente ciğim sen nasıl oldun?girersen yaz bize durumunu...
canım gecikme için kusuruma bakmayın...c.tesi günü naci beye gittim.yine aynı güler yüz ve samimiyetle karşıladı kliniğindeki herkes naci bey gibi.burun atelim alındı şeklini gördüm bayıldım, hiç morluğum şişliğim yok.yani tabiki şişliğim var da bantsız sokağa çıksam kimse anlamaz gibi geldi bana.şişliği indikten sonra nasıl olacağını canlandırmaya çalışıyorum şimdi :) ama gerçekten ameliyat öncesi çalışma ile bire bir sonuç olmuş.ellerine sağlık naci beyin.memelerde şişlik var tabi füze hissi :) ama artık 5 gün oldu ve diyebilirimki ağrıya dair tüm şikayetlerim bitti sayılır. Sadece kolumu rahat kaldıramıyorum bu kadar da olacak değil mi.memeler de süper oldu walla.onlar da ameliyat öncesi 3 boyutlu cihazda görüp karar verdiğimizle aynı gibi tabii ki daha normal şekli için zaman gerekiyormuş.çarşamba günü gideceğim tekrar, naci bey o güne kadar çok büyük bir iyileşme ve rahatlama olacağını söyledi.kendimi öyle mutlu hissediyorum ki şimdiden saolun arkadaşlar ve saolsun sevgili doktorum...
Sevgilerrr
bu arada derin uykuya da çok çok geçmiş olsun diliyorum...
charmante nin ve diğer arkadaşların bahsettiği ağrılar burundan mı yoksa göğüsten mi kaynaklı?? burunda da okadar ağrı yapıyormu?fisfisfis
burun ağrısız bir ameliyat cnm.göğüsten bahsediyoruz =)) ben ikisini birlikte olduğum için hatlar karışıyo sanırım arada kaydirigubbakcemile3
herkeise selamlarrrrr....tüm bandajlardan kurtuldum ve geldim...süper hissediyorum kendimi.burnum muhteşem oldu bence.çarşamba günü 1 hafta bitti naci beye gittim.ne morarma ne şişme yüzümden hiçbir şey belli olmuyor.aynayı elime verdiğinde çok heyecanlanarak yüzüme baktım gerçi üzerinde küçük bir bant vardı öncesinde de şeklini anlayabiliyordum ama inanın bana sanki aylar geçmiş ameliyat olalı gibi görünüyordum.kendimi çok iyi hissediyorum.memelerime gelince hafif şişlik var haliyle ama hiç rahatsız edici değil aksine çok güzel görünüyorlar :) hafif bir ağrı oluyor kolumu kaldırmam gereken durumlarda onun dışında herşey harika...
ayrıca eşim dahil çevremdeki herkes 1 hafta olduğuna inanamıyorlar ve herkes bayıldı sonuçlara...sanırım naci beye gidece bir sürü arkadaşım olacak :))))))
naci bey hakkında çıkan haber hakkında yazılanlara gelince....ben de araştırınca okumuştum ama çok takılmadım.şun çok iyi biliyorum hayat riskler üzerine kurulu her anlamda.ve bizlere ameliyat olmadan önce aklınıza gelemeyecek kadar ayrıntılı bilgi veriliyor ve bunu okumanız istenip imzalatılıyor.hiç bir dr ameliyat sonucunda komplikasyon gelişmesini istemez.hele bunu bilerek hiç yapmaz.ama her hastada koşullar farklılık gösterebilir ve bir sorun oluşabilir, hastadan kaynaklanan nedenlerin çok daha etkin olduğunu düşünüyorum ben....her neyse naci beyin bunca yıllık başarılı meslek yaşantısında hakkında yapılmış olan tek bir kötü habere rastlıyorsunuz.ve arkadaşlarımın da söylediği gibi öğrendiğim kadarıyla dava hekim kusursuzluğu ile sonuçlanmış...hem meme hem de burun ameliyatını birlikte 1 hafta önce olmuş biri olaraka naci beyi hiç tereddütsüz tavsiye ediyorum...
sevgilerrrrrrrrrrrrrrr
herkeise selamlarrrrr....tüm bandajlardan kurtuldum ve geldim...süper hissediyorum kendimi.burnum muhteşem oldu bence.çarşamba günü 1 hafta bitti naci beye gittim.ne morarma ne şişme yüzümden hiçbir şey belli olmuyor.aynayı elime verdiğinde çok heyecanlanarak yüzüme baktım gerçi üzerinde küçük bir bant vardı öncesinde de şeklini anlayabiliyordum ama inanın bana sanki aylar geçmiş ameliyat olalı gibi görünüyordum.kendimi çok iyi hissediyorum.memelerime gelince hafif şişlik var haliyle ama hiç rahatsız edici değil aksine çok güzel görünüyorlar :) hafif bir ağrı oluyor kolumu kaldırmam gereken durumlarda onun dışında herşey harika...
ayrıca eşim dahil çevremdeki herkes 1 hafta olduğuna inanamıyorlar ve herkes bayıldı sonuçlara...sanırım naci beye gidece bir sürü arkadaşım olacak :))))))
naci bey hakkında çıkan haber hakkında yazılanlara gelince....ben de araştırınca okumuştum ama çok takılmadım.şun çok iyi biliyorum hayat riskler üzerine kurulu her anlamda.ve bizlere ameliyat olmadan önce aklınıza gelemeyecek kadar ayrıntılı bilgi veriliyor ve bunu okumanız istenip imzalatılıyor.hiç bir dr ameliyat sonucunda komplikasyon gelişmesini istemez.hele bunu bilerek hiç yapmaz.ama her hastada koşullar farklılık gösterebilir ve bir sorun oluşabilir, hastadan kaynaklanan nedenlerin çok daha etkin olduğunu düşünüyorum ben....her neyse naci beyin bunca yıllık başarılı meslek yaşantısında hakkında yapılmış olan tek bir kötü habere rastlıyorsunuz.ve arkadaşlarımın da söylediği gibi öğrendiğim kadarıyla dava hekim kusursuzluğu ile sonuçlanmış...hem meme hem de burun ameliyatını birlikte 1 hafta önce olmuş biri olaraka naci beyi hiç tereddütsüz tavsiye ediyorum...
sevgilerrrrrrrrrrrrrrr
:hooray: youuuuuuuuuuuuuuu r the champioooooooooooooooooon
youuuuuuuuuuuuuuu r the champiooooooooooooooooooooon.............. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?