Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

kesinlikle haklısın canım kaydirigubbakcemile5 inşallah herşey yolundadır yerimseniben

slm herkeseeee.derinuykudan haber getirdim =)) kendisi şuanda biraz paniklemiş.nefes almakta biraz zorlandığını ifade etti.ben yıllardır nefes alamamaya okadar alışmışım ki bu durumdan hiç rahatsız olmamışım demek ki =)) ama eminim burnu açılıp ta rahatlayınca çok mutlu olcak...bian önceeee iileşsin ve yazsın durumunu bize inşallah... a.s.

charmante nin ve diğer arkadaşların bahsettiği ağrılar burundan mı yoksa göğüsten mi kaynaklı?? burunda da okadar ağrı yapıyormu?fisfisfis

charmente ciğim sen nasıl oldun?girersen yaz bize durumunu...

canım gecikme için kusuruma bakmayın...c.tesi günü naci beye gittim.yine aynı güler yüz ve samimiyetle karşıladı kliniğindeki herkes naci bey gibi.burun atelim alındı şeklini gördüm bayıldım, hiç morluğum şişliğim yok.yani tabiki şişliğim var da bantsız sokağa çıksam kimse anlamaz gibi geldi bana.şişliği indikten sonra nasıl olacağını canlandırmaya çalışıyorum şimdi :) ama gerçekten ameliyat öncesi çalışma ile bire bir sonuç olmuş.ellerine sağlık naci beyin.memelerde şişlik var tabi füze hissi :) ama artık 5 gün oldu ve diyebilirimki ağrıya dair tüm şikayetlerim bitti sayılır. sadece kolumu rahat kaldıramıyorum bu kadar da olacak değil mi.memeler de süper oldu walla.onlar da ameliyat öncesi 3 boyutlu cihazda görüp karar verdiğimizle aynı gibi tabii ki daha normal şekli için zaman gerekiyormuş.çarşamba günü gideceğim tekrar, naci bey o güne kadar çok büyük bir iyileşme ve rahatlama olacağını söyledi.kendimi öyle mutlu hissediyorum ki şimdiden saolun arkadaşlar ve saolsun sevgili doktorum...
sevgilerrr
bu arada derin uykuya da çok çok geçmiş olsun diliyorum...

canım çok geçmiş olsun,çok mutlu oldum iyi haberlerini aldığıma.naci bey'den başka bir sonuç beklenemzdi zaten,her ameliyatının sonucu çok güzel oluyor. Ben de halimden gayet memnununm,ağrılarım bitti sayılır,arada sırada oluyor. O da çok normal sanırım.kendine çok iyi bak görüşmek üzere,çok çok geçmiş olsun sevgiler

kızlaar nasıl gidiyo iyi misiniz,iyileştiniz mi inşallah herşey yolundadır herkes için yeni silikon yaptıran arkadaslar kaç cc silikon kullandı naci bey?:icecream:

burun ağrısız bir ameliyat cnm.göğüsten bahsediyoruz =)) ben ikisini birlikte olduğum için hatlar karışıyo sanırım arada kaydirigubbakcemile3

ahh cok sevindim.. bende eylül gibi burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.Ama önce Naci bey e gitmem lazım... en kısa zamanda bir randevu ayarlamalıyım.Muayene ücreti almıyordu heralde dimi?

hayır canm ilk muayne ücretsiz.fakat 3 boyutlıu cihazla tasarım yapılcksa o 200tlymiş.bunu ameliyat olmaya karar verenlere tavsiye ediyorum dedi.ameliyat olduğun zaman bu 200 lirayı kesiyorlar ücretten.

Bu haber Naci bey ile ilgili ilk ve tek olumsuz şey.Bunun dışında hiçbir olumsuz şey işitmedim onun hakkında...harika bir doktor...Zaman zaman herkesin başına bu tip talihsizlikler gelebilir...Ayrıca bildiğim kadarıyla ameliyat sonrası vaziyette naci bey hastayı o halde bırakmamış ve sonrası ile de detaylı bir şekilde ilgilenmiş...Elinden geleni yapmış...Sanırım hastanın önceden anlaşılmayan türde bir alerjisi gelişmiş ameliyat sonrası...ben ameliyat olalı 3 ay oldu. çok memmunum...iyiki onu bulmuşum...

bilgilendirmeniz için çok teşekkur edrim.sonuçta hem saglık hem goruntu açısından burun çok önemli oyuzden bu haber benı etkıledı.fakat gordugum kadarıyla burnunu çok guzel yapmış umarım hiç sorun yaşamazsın.bende yaptırmak çok istiyorum ama korkuyorum.narkozdan uyanamama gıbı bır olayda olabılıyormuş.bu beni korkuttu.şanslısın sorunsuz bir ameliyat geçirmissin.bide rica etsem fiyat konusunda bilgi verirmisin.özeldende yazabılırsın

fiyat bildiğim kadarıyla 4500 göztepe hastanesi.ben göztepe hastanesinde oldum fakat 2 operasyon birlikte olduğum için ayrı ayrı fiyatlarını hatırlamıyorum. 5500 şifa hastanesi diye biliyorum,bir de amerikan hastanesinde yapıyor naci bey ameliyatlarını ama oranın fiyatını bilmiyorum.fiyat konusunda kendisinden daha doğru bilgi alabilirsin,mutlaka gidip görüş derim ben.doktorun içine sinmesi fiyattan daha önemli inanki.gerekirse biraz daha bekle ama güvendiğin doktora ol ameliyatını çünkü geriye dönüşü olmayabilir yerimseniben senin de dediğin gibi hem görünüş hem de sağlık açısından çok önemli burun.benm de burnumda nefes problemi de vardı ve onu da halletti naci bey.ellerine sağlık çok rahatım tamponlarımın alındığı ilk günden beri.şeklini de beğenmene sevindim umarım seninki de enaz benmki kadar güzel olur... opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
her doktorun yaptığı ameliyatta komplikasyon ortaya çıkması mümkündür. naci bey bana göre çok ama çok yetenekli bir doktor.ben çok ayrıntılara fazla takılan ve çok korkak bir insanımdır, bu ameliyata karar verip olabilmem bile yıllarımı aldı.naci beyi ben gözüm kapalı tavsiye edebilirim,inanın bunu tüm içtenliğimle söylüyorum.Bazı doktorlar için siz öncelikle sadece bir hastasınız ve ameliyat sonrası süreçte yaşayacaklarınız çok da önemli değil.ama Naci beye göre siz öncelikle bir insan ve sonrasında hastasınız, en önemli şey sizin mutluluğunuz. ameliyat sonrası doktorunuza her an ulaşabilmek de insanının güvende hissetmesini sağlıyor. daha o kadar çok söyleyecek şey var ki aslında.. bence kiminle görüşürseniz görüşün en azından ameliyat kararını almadan naci beyle de bir görüşün derim,o zaman dediklerimizi daha iyi anlayacağınza eminim,herkese sevgiler

herkeise selamlarrrrr....tüm bandajlardan kurtuldum ve geldim...süper hissediyorum kendimi.burnum muhteşem oldu bence.çarşamba günü 1 hafta bitti naci beye gittim.ne morarma ne şişme yüzümden hiçbir şey belli olmuyor.aynayı elime verdiğinde çok heyecanlanarak yüzüme baktım gerçi üzerinde küçük bir bant vardı öncesinde de şeklini anlayabiliyordum ama inanın bana sanki aylar geçmiş ameliyat olalı gibi görünüyordum.kendimi çok iyi hissediyorum.memelerime gelince hafif şişlik var haliyle ama hiç rahatsız edici değil aksine çok güzel görünüyorlar :) hafif bir ağrı oluyor kolumu kaldırmam gereken durumlarda onun dışında herşey harika...

ayrıca eşim dahil çevremdeki herkes 1 hafta olduğuna inanamıyorlar ve herkes bayıldı sonuçlara...sanırım naci beye gidece bir sürü arkadaşım olacak :))))))

naci bey hakkında çıkan haber hakkında yazılanlara gelince....ben de araştırınca okumuştum ama çok takılmadım.şun çok iyi biliyorum hayat riskler üzerine kurulu her anlamda.ve bizlere ameliyat olmadan önce aklınıza gelemeyecek kadar ayrıntılı bilgi veriliyor ve bunu okumanız istenip imzalatılıyor.hiç bir dr ameliyat sonucunda komplikasyon gelişmesini istemez.hele bunu bilerek hiç yapmaz.ama her hastada koşullar farklılık gösterebilir ve bir sorun oluşabilir, hastadan kaynaklanan nedenlerin çok daha etkin olduğunu düşünüyorum ben....her neyse naci beyin bunca yıllık başarılı meslek yaşantısında hakkında yapılmış olan tek bir kötü habere rastlıyorsunuz.ve arkadaşlarımın da söylediği gibi öğrendiğim kadarıyla dava hekim kusursuzluğu ile sonuçlanmış...hem meme hem de burun ameliyatını birlikte 1 hafta önce olmuş biri olaraka naci beyi hiç tereddütsüz tavsiye ediyorum...

sevgilerrrrrrrrrrrrrrr

ii olmana çok sevindim canım.hadi sen de atlattın,darısı bizden sonrakilere artık.sana kaç cc takıldı cnm?hangi yöntemle oldu göğüslerin?boyutundan memnun musun? bi de şuanda çok sertler di mi? hee bi de burun fotolarını görmek istiyoruuuuum.enazından bana mail atarsan çooook sevinirim.yüzünün görünmesine gerek yok. opuyorumnanaktan

mutlu olduguna çok sevindim canım ,herzaman sölediğim gibi naci bey numberone :hooray:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…