canım gecikme için kusuruma bakmayın...c.tesi günü naci beye gittim.yine aynı güler yüz ve samimiyetle karşıladı kliniğindeki herkes naci bey gibi.burun atelim alındı şeklini gördüm bayıldım, hiç morluğum şişliğim yok.yani tabiki şişliğim var da bantsız sokağa çıksam kimse anlamaz gibi geldi bana.şişliği indikten sonra nasıl olacağını canlandırmaya çalışıyorum şimdi :) ama gerçekten ameliyat öncesi çalışma ile bire bir sonuç olmuş.ellerine sağlık naci beyin.memelerde şişlik var tabi füze hissi :) ama artık 5 gün oldu ve diyebilirimki ağrıya dair tüm şikayetlerim bitti sayılır. Sadece kolumu rahat kaldıramıyorum bu kadar da olacak değil mi.memeler de süper oldu walla.onlar da ameliyat öncesi 3 boyutlu cihazda görüp karar verdiğimizle aynı gibi tabii ki daha normal şekli için zaman gerekiyormuş.çarşamba günü gideceğim tekrar, naci bey o güne kadar çok büyük bir iyileşme ve rahatlama olacağını söyledi.kendimi öyle mutlu hissediyorum ki şimdiden saolun arkadaşlar ve saolsun sevgili doktorum...
Sevgilerrr
bu arada derin uykuya da çok çok geçmiş olsun diliyorum...