• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

kızlar charmante bugün ameliyata giriyordu.şuı saatlerde göğüs bitmiş burun yapılıyordur
kafamçokkarıştı bir garip oldum vala. inşallah benden bile çok az sıkıntı çeker ve çok çok güzel olur.booooooool şans... :Saruboceq:

ayyy ,charmenti'ye bol şans diliyorum. carolicim çok teşekkür ediyorum,her şey yolunda.ağrılarım biraz daha hafif,işe döndüm bile. naci bey herşeyin yolunda olduğunu söyledi,masaja başladım,herşey çok iyi durumda.chocohalate'ciğimin başını şişirdim ameliyat öncesi sonrası,sağolsun beni hiç yalnız bırakmadı. Pınarcım,ben stresi azaltmak için işteki en yoğun dönemimi seçtim ve iznimin ilk gününde ameliyathaneye doğru gidiyordum. o kadar yorulmuştum ki daha ameliyat hazırlıkları yapılırken yatakta rehavet çökmüştü,ameliyata giderken de o yaptıkları iğne beni uyuttu,ameliyathanede resmen uyandırdılar,sizi uyutuyoruz diye. Korkmayın kızlar,inanın en ağrılı ameliyatlardan birisi gögüs deniliyo,o da ameliyat sonrasında narkozun etkisinden bişey anlayamıyorsunuz.ameliyat sonrası oram buram acıyacak diye bir korkunuz olmasın,rahat bir uyku çekiyosunuz,anestezinin etkileri 2. günden itibaren ortadan kalkıyor

kızlar naber hala bi haber yok dimi gerçi bugun dünlenmekle geçer,hemen yazamaz herhalde inşallah çok mutludur yarın yazar bence şakkıdı

Arkadaşlar Merhaba

Ben bayadır forumdan uzak kaldım iş seyehatımden dolayı

Kalem1981nasıl oldun canım ağrıların geçti mi?

sağol canım,gayet iyiyim,kendimi çok yorduğum zaman ağrılarım oluyor.onun dışında çok bir sıkıntım yok,işe başladım,gayet güzel gidiyor herşey ve inanılmaz mutluyum.hepinize çok teşekkür ediyorum,hayal alemindeyim sanki,hala ameliyat olduğuma inanamıyorum,herşey çok ama çok iyi.kendinize iyi bakın,öptüm

sağol canım,gayet iyiyim,kendimi çok yorduğum zaman ağrılarım oluyor.onun dışında çok bir sıkıntım yok,işe başladım,gayet güzel gidiyor herşey ve inanılmaz mutluyum.hepinize çok teşekkür ediyorum,hayal alemindeyim sanki,hala ameliyat olduğuma inanamıyorum,herşey çok ama çok iyi.kendinize iyi bakın,öptüm

çok sevındım ıyı olmana ve beğenmene
sporcu sutyenınden kurtulunca dahada ıyı olursun :))

süper süper.ağır işlerin bile altından kalkıyor KALEM1981 cim =)) inşallah göğüsler oturdukça daha da mutlu olcak.ben de olcam tabi inşallah ozman daha mutlu,benm de henüz oturmadı çünkü...=))

canım iyi ve mutlu olduguna çok sevindim iyiki yaptırdın bu ameliyatı dimi kaydirigubbakcemile3

merhaba herkese....döndüm aranıza ve dönüşüm muhteşem oldu :)
çarşamba günü oldum ameliyatlarımı.girerken çok rahattım tabiki bunda eşimin ve naci beyin çok etkisi var.bir vardım bir yoktum gibi uyumuşum kendime geldiğimde bitti mi şimdi dedim ben hala uyutma aşamasında kalmışım.ama sonra göğüslerimdeki gerginlik ve burnumun bandaj hissini anlayınca tamamdır dedim bitmiş :)
çok ağrım olmadı.ilk gece hastanede kalmak istedim.garantici kişiliğim var napalım:) bu tamamen benim isteğimdi, eşim de olur nasıl rahat edersen dedi.kendimi nasıl hazırladıysam ağrım yok diyip durdum sürekli.oysa tabiiki hiç kolay değil chocochocolate dediği gibi, bu arada sevgili chocochocolate sana da desteğin ve tecrübelerinle yazdıklarınla yol gösterip beni rahatlattığın için çok ama çok teşekkürler canım....neyse naci bey o akşam ve ertesi gün gelip gördü herşeyi tekrar anlattı :) eve eve geldik dün de biraz ağrılı geçti kolumu hareket ettirmekte zorlanıyorum ama dayanılamayacak bir ağrı değil inanın bana.herşeyin bir bedeli var değil mi? hele sonucu çooook güzel olacaksa. neyse bugün biraz daha iyiyim baksanıza hemen blg başına geçtim.
evet arkadaşlar şimdiki durum bu naci beye gittikten sonra tekrar gelişmleri yazacağım ama şu halimle bile kendime çok güzel geliyorum.ve anlıyorum ki, gerçekten herşey olumlu düşünmekle ilgiline kadar ah vah yaparsanız o kadar zor geçiyor bu zor dönem.ben birkaç saat ah vah yaptım baktım daha çok hasta haline girdim, sonra yok dedim hasta değilim ki allah allah kendim istedim oldum zaten geçecek ve sonucu süper olacak, çünkü doktorun süper :) toparlandım ve daha iyiyim o zamandan beri.

sevgilerrrrrr

çarşamba günü oldum ameliyatlarımı.girerken çok rahattım tabiki bunda eşimin ve naci beyin çok etkisi var.bir vardım bir yoktum gibi uyumuşum kendime geldiğimde bitti mi şimdi dedim ben hala uyutma aşamasında kalmışım.ama sonra göğüslerimdeki gerginlik ve burnumun bandaj hissini anlayınca tamamdır dedim bitmiş :)
çok ağrım olmadı.ilk gece hastanede kalmak istedim.garantici kişiliğim var napalım:) bu tamamen benim isteğimdi, eşim de olur nasıl rahat edersen dedi.kendimi nasıl hazırladıysam ağrım yok diyip durdum sürekli.oysa tabiiki hiç kolay değil chocochocolate dediği gibi, bu arada sevgili chocochocolate sana da desteğin ve tecrübelerinle yazdıklarınla yol gösterip beni rahatlattığın için çok ama çok teşekkürler canım....neyse naci bey o akşam ve ertesi gün gelip gördü herşeyi tekrar anlattı :) eve eve geldik dün de biraz ağrılı geçti kolumu hareket ettirmekte zorlanıyorum ama dayanılamayacak bir ağrı değil inanın bana.herşeyin bir bedeli var değil mi? hele sonucu çooook güzel olacaksa. neyse bugün biraz daha iyiyim baksanıza hemen blg başına geçtim.
evet arkadaşlar şimdiki durum bu naci beye gittikten sonra tekrar gelişmleri yazacağım ama şu halimle bile kendime çok güzel geliyorum.ve anlıyorum ki, gerçekten herşey olumlu düşünmekle ilgiline kadar ah vah yaparsanız o kadar zor geçiyor bu zor dönem.ben birkaç saat ah vah yaptım baktım daha çok hasta haline girdim, sonra yok dedim hasta değilim ki allah allah kendim istedim oldum zaten geçecek ve sonucu süper olacak, çünkü doktorun süper :) toparlandım ve daha iyiyim o zamandan beri.

sevgilerrrrrr

ooooh haberini de aldık ya.ben hastaneden çıktığım gün anestezi etkisiyle iiydim ama sonraki gün snein gibi bilg. başına falan oturamıyodum.bak sen benden de hızlısın kaydirigubbakcemile3 demekki yarın ayaktasın cnm.çok sevindim iyi hissetmene.dediğin gibi insan kendini hasta moduna sokmazsa daha çabuk iileşiyor.ben de 4. gün ayaklanmak zorundaydım ve o yüzden belki de çabuk iileştim.hadi bakalım şimdi 1 hafta dişini sık sonra keyfini çıkar.enkısa zamanda da burun fotolarını bekliyorum opuyorumnanaktan a.s.

sevgilerrrrrr
hoşgeldin canım
ben de çok mutlu oldum senin gelmene bak atlattın gitti işte. ben de ertesi gün bilgisayar başına yapışmıştım,sonra kendimi biraz fazla zorladım galiba baya bir ağrım artmıştı,inşallah sen de kısa sürede ağrılarından kurtulacaksın,canım benim çok geçmiş olsun

Merhaba canım

Ben çok memnunum :nazar: biraz daha yumuşalar dahada iyi olacağım

yemeklerde,düğünlerde,davetlerde çok özgürüm valla iyi ki yaptırmışım diyorum:kedi:

Sen nasılsın?

Ohh harika canım çok sevindim :nazar: bende çok iyiyiym çok şükür artık alıştım tamamiyle çok rahatım,yazın sıcaklarında özgürlük harıka oluyo bazı giysilerde sütyenli gibi durması dahada bi özgür yapıyo insanı kaydirigubbakcemile3 keyifli günler dilerim canım arada uğra iyi haberlerini okuyalım inşallah herzaman öptma.s.

sevgilerrrrrr

Canım çok geçmiş olsun,mutlu olduguna çok sevindim güle güle kullan inşallah hem burnunu hem memişlerini kaydirigubbakcemile3 naci bey yine herzamanki gibi harıkalar yaratmış anlaşılan ne mutlu naci beyi tercih eden arkadaşlara keyifli bir iyileşme süreci dilerim canım öptma.s.

çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun dilekleriniz için...bugün naci beye gideceğim burnumdaki ateli ve memedeki bantları aldırmak için...çok heyecanlıyım...ayrıca dün inanılmaz ağrım vardı.sanırım biraz hafife almışım ağrı durumunu.gerçekten ilk 3-4 gün zor geçiyormuş.gerçi naci bey hepsini anlatmıştı ve ağrının da kişiye göre farklılık göstereceğini ama mutlaka olacağını söylemişti.ama görünen kısmıyla yüzümde bir morarma ve şişlik yok.bakalım atelin altından neler çıkacak.sevgilerrrr

çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun dilekleriniz için...bugün naci beye gideceğim burnumdaki ateli ve memedeki bantları aldırmak için...çok heyecanlıyım...ayrıca dün inanılmaz ağrım vardı.sanırım biraz hafife almışım ağrı durumunu.gerçekten ilk 3-4 gün zor geçiyormuş.gerçi naci bey hepsini anlatmıştı ve ağrının da kişiye göre farklılık göstereceğini ama mutlaka olacağını söylemişti.ama görünen kısmıyla yüzümde bir morarma ve şişlik yok.bakalım atelin altından neler çıkacak.sevgilerrrr

cnm o ağrılar çok kısa bir süre olcak merak etme.gözlemledğim kadarıyla sen de dayanıklısın biraz.bugün atelini aldırıp ta burnun feraha kavuşunca rahat edersin.göğüste de bugünden sonra fazla ağrın olmaz diye düşünüyorum.bundan sonra gelişmeleri yaz bize artık.çok geçmiş olsun tekrar a.s.

Son düzenleme:
bu arada arkadaşlar derinuyku arkadaşımız bugün sabah 9da burun ameliyatına girecekti umarım çok başarılı geçmştir ve çooook güzel bir burun olmuştur ki naci beyin ellerinden aksinin çıkacağı düşünülemez opuyorumnanaktan a.s.

Back