2 haftadır çok iyiyim ama bazen yine ağrım oluyor sol tarafta yani henüz tam olarak kurtulamadım ama çok şiddetli ağrı değil tabiki arasıra yokluyor.Yeni bir bikini aldım ne güzel artık içini sünger yerine göğüslerim dolduruyor kaydirigubbakcemile3 bu kadar acı çektim ama değer diye düşünüyorum artık.Yüzerken zorlandığın oluyormu ve birde normal sütyen giyiyormusun çok soru sordum ama masajlara devam ediyormusun opuyorumnanaktan
merhaba rubycim hoşgeldin. oooooh sefam olsun tüm plaj da seni kıskandı
kaydirigubbakcemile3 benm göğüslerim öyle çok şekillenmedi sanırım ya.arada bişeler deniyorum da çok şekle girmiyolar.sanırım geç yumuşuyo ve üstler de hala bombe halinde.ama kendimi çok iyi hissediyorum artık hiç sorunum yok ağrı,hareket kısıtlılığı vs..istediğim herşeyi yapıyorum.işte bi de şekil alsalar artık...
merhaba ruby'cim hosgeldin.destek kuvvet arkadaşlarım benim,hepiniz harika insanlarsınız.benim de her şey yolunda şu an .artık ağrılarım kontrol altında. bugün kontrolüm var.bu ameliyat geçti ya üstümden büyük bir yük kalktı,hepinizi çok öpüyorum
sevgilerimle
2 haftadır çok iyiyim ama bazen yine ağrım oluyor sol tarafta yani henüz tam olarak kurtulamadım ama çok şiddetli ağrı değil tabiki arasıra yokluyor.Yeni bir bikini aldım ne güzel artık içini sünger yerine göğüslerim dolduruyor kaydirigubbakcemile3 bu kadar acı çektim ama değer diye düşünüyorum artık.Yüzerken zorlandığın oluyormu ve birde normal sütyen giyiyormusun çok soru sordum ama masajlara devam ediyormusun opuyorumnanaktan
hoşbuldum canım iyi olduguna çok sevindim kendini iyi hissetmen çok güzel,zamanla şekil alır yada giydiğin sütyenin kalıplarıda belkı şekillerini farklı gösteriyo olabilir push-up denedim alttan böyle kavrayıp kaldırıyo baya bi taştı falan hoşş bi görüntü oldu tavsiye ederim kaydirigubbakcemile3
cnm seninle ölçülerimiz aynı biliyosun (370cc).şimdi yumuşaklıkları nasıl seninkilerin biraz tarif edebilir misin acaba fisfisfis ben şöyle söyliyim sütyensiz sütyenli gibi duruyolar sallanmamaları ve üst dekolte görüntüleri falan... hehe
charmante ciğim nerelere kayboldun kaç gündür yoksun? ameliyat öncesi tatili mi yapıosun napıosun? CADIARZU
4 gün kaldı ameliyatına di mi? nasılsın?
canım tam tatil değil de ailesel bir durum oldu.3-4 gün yakın bir yerlerde dinlendik ailecek.
evet az kaldı heyecanlıyım ama içim rahat.15inde olacak inşallah.tüm detayları aktaracağım buradan.beni heyecanlandırmamak için kimse konuyu açmıyor yanımda ama ailecek heyecanlıyız farkındayım.bakalım hayırlısıyla olup bitse de:)
sevgiler
evet canım ölçüler aynı benim şimdi sütyensizken sütyenli gibi üst hafif bombeli,ama elleyince yumusak ama diri görünüyolar,alta doğru daha bombeli yani tam damla şeklinde alttan destekli bişey giydiğimde üst daha bombeli oluyo bikiniyi ben desteksiz dolgusuz normal üçgen üstlerden kullandım hayatımda ilk defa çok doğal bi görünüm oldu,tarifim umarım anlaşılır olmuştur olmadıysa bidaha tarifi deneyebilirm canım kaydirigubbakcemile3
canım tam tatil değil de ailesel bir durum oldu.3-4 gün yakın bir yerlerde dinlendik ailecek.
evet az kaldı heyecanlıyım ama içim rahat.15inde olacak inşallah.tüm detayları aktaracağım buradan.beni heyecanlandırmamak için kimse konuyu açmıyor yanımda ama ailecek heyecanlıyız farkındayım.bakalım hayırlısıyla olup bitse de:)
sevgiler
bende 31 temmuzda burun ameliyatı oluyorum:))
yeterli oldu anlatımın cnm,teşekkür ederim.sanırım benmki de 1 ay sora falan öyle olcak.benmkiler henüz tam deriyi toparlayamadı galiba yani bi meme oluşmadı gibi henüz.öyle üçgenlerde falan doğal bir görünüm olmuyo.ama kapalıları giyebiliyorum.beklicez bakalım.
sanada bol şans canım,naci beye olcaksın sanırım mutlaka memnun kalıcaksındır iyi haberlerini bekleriz herzaman kaydirigubbakcemile3a.s.
çok teşşekkür ederm rubycm kaydirigubbakcemile3 evet naci beye olucam inşallah güzel haberlerle dönücem sizlere:lepi:
bende 31 temmuzda burun ameliyatı oluyorum:))
merhaba canım kontrolün nasıl geçti bir problem varmı ağrıların azalmıştır inşallah opuyorumnanaktankızlar ameliyatlarınızda bol şans,inanın korkmaya paniklemeye gerek yok. burdaki arkadaşlarım bilirler benim iğneden bile korktuğumu,ama inanın herşey çok rahat oluyor,ameliyat sonrasında kendini bu kadar üzmeye,germeye gerek olmadığını anlıyor insan. Naci bey gerçekten çok ama çok yetenekli ve profesyonel bir doktor. ben daha önce de yazdıklarımda her zaman objektif olacağımı ifade etmiştim. insan inanamıyor,nasıl herşey bu kadar iyi ve sorunsuz bir şekilde geliştiğine. Kızlar doktorumun eline sağlık tasarımdan bile daha güzel bir sonuç ortaya çıkardı.Kendinize çok iyi bakın ve ameliyat öncesindeki haftalarda kendinizi çok germeyin. ben ameliyat tarihini aldıktan sonra gerildim,çok korktum,ama ameliyat öncesi görüşmeden sonra o kadar sakinleştim ki. herkes gece uyuyamazsın filan diyordu,ben evdekilerden daha huzurlu uyudum.sabah kalktım haataneye gittim ve hala benim kadar korkak bir insanın nasıl bu kadar cesur bir hale gelebildiğine.doktorumun yaptıkları bence mucize ve bu ameliyatı naci beye olduğum için kendimi çok ama çok şanslı hissediyorum.herkese başarılı ameliyatlar diliyorum.yardıma ihtiyacınız olduğunda ben de buralardayım.sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?