Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

benim en zor sürecim ameliyata karar verebilmekti. sağolsun kızlar bu konuda çok yardımcı oldular.ben naci beye ameliyat olmaya 2 sene önce karar vermiştim,ama kendisine de söylediğim gibi ameliyat sonrası süreçten çok korkuyordum. İnan benim kadar pimpirikli,korkak ve araştırmacı bir insan bile bu amelliyatı olduysa psikolojik yönden sağlıklı ve kendini ameliyata hazır hisseden her insan bu ameliyatı olabilir. Ağrılarım var hem de bazı anlar katlanılması baya güç oluyor. dün ve önceki gün ağrıdan ağladım.İlk hafta zorlayıcı olacağını herkes söylüyor.Ama bu noktada sizin bilmediğiniz ekstra bir durum ortaya çıkmıyor. Bilmiyorum belki ağrılar sürecek belki de geçecek,ama ben halimden gayet memnunum. Korkma desem de korkacaksın,ben de ne ameliyat günü ne de önceki gün korku heyacan yoktu. 0 stres ile girdim ameliyata,uyudum ve uyandım. Bu noktada doktorunuza duyduğunuz güven çok önemli. Herşeyi naci beye bıraktım. burun ameliyatı ile ilgili süreci bilemiyorum. ama sanırım gögüs daha ağrılı bir ameliyat. Korkma inan korkacak bişey yok. Aklında ameliyata girmeden tüm soruları yok ederek girersen, süreç inan kolay oluyor.Yardımcı olabileceğim birşey olursa hep buralardayım,kendine iyi bak,bu süreci eğlenceli bir hale dönüştürmye çalış opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm göğüs ve burun ameliyatını bir arada olan biri olarak söylüyorum.göğüste de durduk yerde ağrım çok olmamasına rağmen burun bunun yanında gerçekten sıfır ağrılı.göğüs cidden ilk 3-4 günü zor olan bir ameliyat.ama sonuç %1500 kere değer zemuszemus

kime mail atsam inanılmaz yardımcı oluyor hem de kendileri atlatmış olmalarına rağmen. arkadaşlar müthişsiniz gerçekten. kalem 1981 senin ağlamaya kadar giden ağrılarının geçmesini diliyorum, cesareti olmayıp yanlış kararlar verenlere düzgün fırsatlar diliyorum. ameliyat olmaya karar verenlere de (kendime deeee) bol şans diliyorum... doğru adreste buluşturduğu için siteye ve yöneticilerine de minnetlerimi sunuyorum.. ameliyattan sonra ben de faydalı olmaya çalışacağım .. ameliyattan 10 gün önceden itibaren bitki çayı, ağrı kesici içmek yasak. bu sürece girmiş olmak bile beni heyecanlandırıyor.. umarım tüm stresler boşadır..

Merhaba canım nasılsın ağrıların ne durumda inşallah hafiflemiştir opuyorumnanaktan

Merhaba canım nasılsın ağrıların ne durumda inşallah hafiflemiştir opuyorumnanaktan

canım çok teşekkür ediyorum ilgin için. ben nasıl tarif edilebilirim bilmiyorum, okadar bir yoğunluğun içerisinde bu ameliyata gittim ki şimdi yatıp kalmak zor geliyo,sağ tarafım biraz sakinleşince bilgisayarın başına geçiyorum.ağrım devam 3 ağrı kesici ile bastırmaya çalışıyorum,kas ağrısı değil sanki, direnlerin çıktığı yerler içeride bir yere yapışıyor,ağrı değil acı çekiyorum. pazartesi kontrolüm var zaten söyleyeceğim. bir de yemek yiyemiyorum, canım hiç bişey istemiyor ,nefesim kesiliyo sanki,sanırım sıcaklarla bağlantısı var.gidip dinleneyim kendine iyi bak,çok öptüm canım

herkese merhabalar sizlere bir sorum olacak sigara içen birinin ameliyat olmasında negibi sakıncalar var naci bey sizleri bu konuda aydınlatmışmıydı yada ameliyat olmadan nekadar önce bırakmak gerekli anestezi yüzündenmi acaba bırakılması gerekiyor birşeyler bilen varsa cevaplasın neolur sevgiler

Üzüldüm canım ya seni çok iyi anlıyorum öyle bir acıki inasını bezdiriyor ağlatıyor bende çok.... zor bir dönem geçirdim hergün 3 ağrı kesici hap ve 2 tane ağrı kesici iğne geceleride dediğim ilaç düşün artık .Agrı kesici iğne yaptırıyormusun ben birde bazen geceleri bir hap içmiştim uyutuyordu çok iyi geliyor zaten ilk gece hastanedede vermişlerdi biraz rahatlatır özelden ismini yazarım naci beye sorarsın.Ben neden böyleyim diye düşünüp moralini bozma kesinlikle bitecek benimki bittiyse düşün artık bu acılar bunlar olabilcek şeyler zaten demekki bizim bünyemiz zayıfmış acıyı daha ağır hissediyoruz kötü birşey olduğunu sanmıyorum. Ama yemek yemeye çalış bağışıklık sistemin zayıflar güçlü olman lazım opuyorumnanaktan

merhaba ben sigara kullanmıyorum ama bildiğim kadarıyla en önemlisi anestezi.çünkü bu hayati önem taşıyan kısmı.anesteziden hem zor uyanıyosun sigara kullanırsan hem de anestezinin taşıdığı riskleri artırıyorsun.doktorlar ameliyattan en az 1 ay önce sigaranın bırakılmasını tavsiye ediyorlar.diğer yandan zararı ise iileşme süresi.sigara kullanan biri daha geç iileşiyor ve yaraların iileşmesinde de skar oluşumu riski artıyor.skar oluşmasa bile daha çok iz kalabiliyor bildiğim kadarıyla.

charmante ciğim nerelere kayboldun kaç gündür yoksun? ameliyat öncesi tatili mi yapıosun napıosun? CADIARZU
4 gün kaldı ameliyatına di mi? nasılsın?

arkadaşlar bende burun ameliyatı olmak istiorum ama ameliyat olan bazı arkadaşlarım beni korkutuyor.Tek ameliyat olmuyo mutlaka 2.gerekiyor sakın yaptırma okadar zahmete katlanılmaz..zamanla burun ya yamuluyo yada düşüyor diyorlar..bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı?gerçekten böyle mi oluyor.ben çok istiyorum ama bunlar beni açıkcası korkutuyor.

Arkadaşlar geçen konu açtım ama hiç kimse yorum yapmadı. Lütfen bana biraz bilgi verir misiniz ercan beyle görüştüm siz ne diyorsunuz görüşen bilen yok mu

ben ameliyat olalı henüz 1.5 ay bile olmadı.1 ay 10 gün oldu bugün tam.uzun vadede gerçekleşen değişmelerle ilgili yaşamış olduğum tecrübem yok dolayısıyla.ancak bu ameliyatı olduysam senin cevabını aradığın soruların pekçoğu zmanında benm de kafama takılmış ve cevap almışım demektir. =))
bu söylediğin konular günümüzde iyi doktorların muhattap olduğu cinsten sorunlar değil artık.eski tekniklerle yapılan burunlarda meydana gelebilen problemler.yamulmasıyla kastettiğin şeyi tam anlayamadım ama benim muayene için gittiğim doktorların 1 senelik hatta belki de daha uzun sürelik hastalarına ait gösterdikleri fotoğraflarda ne bir yamukluk ne bir düşme vardı.eski hastalarından da böyle birşey hiç duymadım.
artık bu tarz sorunlara karşı geliştirilmiş yeni teknikler var.mesela onur erol un bulmuş ve tüm dünyaya kabul ettirmiş olduğu turkish delight denilen yöntem temelde burun içindeki kırkırdakalrın çıkarılmadan burun uucuna ve diğer kısımlara şekil vermede destek olarak kullanılmasına yönelik bir yöntemdir.burundan kıkırdak çıkmadığı için de destek sağlam oluyo ve tekrar ameliyat olmak isteyen hasta sıkıntı yaşamıyor.yani geliştirilen yöntemler daha güvenli artık.burun kaldırılması da yeni yeni tekniklerle sağlam hale getirildi.kıkırdakların sağlamlaştırılmasında kullanılan dikiş yöntemleri deişti vs...bunlar benm okuyarak araştırarak ve görüştüğüm doktorlarla konuşmalarımdan edindiğim bilgiler.tabii ki bir doktorla konuşsan çok daha güzel aydınlanırsın =))
şunu söylemek isterim ki estetik ameliyat ikna edilinecek bir ameliyat deil.kesinlikle kendin istediğin için aklına yatarak ameliyat olmalısın.kendinle barışıksan ameliyat olma bile zaten.her burnu kötü olan kişi çirkin demek diil,her burnu kötü olan kişi de ameliyat olmaz zaten.olsaydı bizim ne farkımız olacaktı şakkıdı .en başarılı doktorun en başarılı ameliyatnda bile hastanın %5-10 bir ihtimalle tekrar ameliyat riskini göze alması gerekiyor.bunun altına imza atmadan doktor seni ameliyat etmez zaten cnm.düşnüyosan da bence doktoruna güven.hatta naci beye sonuna kadar güvenebilirsin opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
chocochocolate çok teşekkür ederim..ameliyat olmayı aklıma koydum ben zaten, iknayla falan olucak diilim ancak herşeyi bilip öğrenmek istiyorum. riskin oldugunu biliorum ve bunu zaten kabul ediyorum. Konuyla ilgili drlardan da bilgi alıcam ama birde bu ameliyatı olan ve bu tarz şikayetleri olanlar varmı bilmek istedim. ben eylül gibi olmak istiorum şimdi en yakın zamanda işlerimi ayarlayıp naci beyle görüşmeye gitmek istiorum. tekrar tşklerkaydirigubbakcemile5

Kızlar hepinize selamlar
Choclatecim nasılsın canım,artık göğüslerin iyice şekillenmiştir burnun zaten mükemmel arkadaşlara desteğe devam ediyosun harikasın bende döndüm desteklere devam hihoyyyt öptüm canıma.s.

Hoşgeldin tatil nasıl geçti yeni göğüslerinle kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin tatil nasıl geçti yeni göğüslerinle kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum canım tatil çok güzel geçti benım için büyük bi yenilik oldu yeni göğüslerimle,eskıden bütün büyük göğüsleri özenirdim şimdi bende özenilenler sınıfına katıldımhihoyyyt özenilmekte güzelmişşkaydirigubbakcemile3 sen nasılsın görüşmeyeli herşey yolundamıa.s.

merhaba rubycim hoşgeldin. oooooh sefam olsun tüm plaj da seni kıskandı
kaydirigubbakcemile3 benm göğüslerim öyle çok şekillenmedi sanırım ya.arada bişeler deniyorum da çok şekle girmiyolar.sanırım geç yumuşuyo ve üstler de hala bombe halinde.ama kendimi çok iyi hissediyorum artık hiç sorunum yok ağrı,hareket kısıtlılığı vs..istediğim herşeyi yapıyorum.işte bi de şekil alsalar artık...

merhaba ruby'cim hosgeldin.destek kuvvet arkadaşlarım benim,hepiniz harika insanlarsınız.benim de her şey yolunda şu an .artık ağrılarım kontrol altında. bugün kontrolüm var.bu ameliyat geçti ya üstümden büyük bir yük kalktı,hepinizi çok öpüyorum
sevgilerimle

2 haftadır çok iyiyim ama bazen yine ağrım oluyor sol tarafta yani henüz tam olarak kurtulamadım ama çok şiddetli ağrı değil tabiki arasıra yokluyor.Yeni bir bikini aldım ne güzel artık içini sünger yerine göğüslerim dolduruyor kaydirigubbakcemile3 bu kadar acı çektim ama değer diye düşünüyorum artık.Yüzerken zorlandığın oluyormu ve birde normal sütyen giyiyormusun çok soru sordum ama masajlara devam ediyormusun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…