• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Desteğin için teş.ederim.Görünürde hiç bir problemde yok gayet güzel gözüküyorlar bende anlamadım neden bu kadar acı çektim.Doğru ikisindede ağrılarım oldu ama sol taraf özellikle çok fazla ağrıdı.Fazla yürüyünce ve birşey taşıyınca falan rahatsız ediyor.Dün dışarda işlerim vardı biraz araba kullandım ve çok az poşet taşıdım diye bu seferde sağ taraf koltuk altından göğsümün yan tarafını kötü ağrıttı sanki kaslarımı çekiyorlar yanmada var tabi.Geçicek inşallah . Cumartesi günü kontrole gidicem bakalım.Bende bu ağrı eşiği denen şey hiç yokmuş herhalde.masajlarıda düzenli yapmaya çalışıyorum bana naci bey sabah akşam her hareketi 20 kere yapmamı söylemişti.Senin kontrolün nasıl geçti ağrıların ne durumda. a.s.

Canım umarım ağrıların kontrol altına alınabilir,benim aklıma geleni paylaşmak istedim gerçi seni korkutmak gibide olmasın ama tedbirli olmak lazım ben biraz pinpirikliymdir de sanada fikir olsun istedim..Eğer istiyosan bi meme ultrasonu çektir içerde ne olup bittiği daha net meydana çıkar böylece..sadece bi fikir yada benim başıma gelseydi ben böyle yapardım ama yinede kendin hakkında en iyi kararı yine sen verirsin sağlıklı günler dilerim canım a.s.

cnm çok teşekkür ederm benmle sıkılıp benmle seviniyosun :1hug: ewt gün geçip şekli iyice oturunca herşey daha güzel görüncek.iyiki yapmışım dicem ki şimdiden diyorum bunu zaten.bence düşünen herkes fazla geç kalmadan yaptırmalı.benm de şimdiki konumum mçok müsait deildi ama ertelemenin anlamı yok diyerek yıllrdır çok istediğim için yaptırdım.düşünün kızlar çok güzel iç çamaşılarını,çok güzEl bikinileri, dekolteli elbiseleri giyemediğiniz zamanları hatırlayın.ahh allahım benm neden göğsüm küçük dediğiniz günleri hatırlayın ve geç kalmayın kaydirigubbakcemile3
bu arada 370cc nekadar doğru bir kararmış.bakıyorum hiç öle kendini göstermiyo.evdekiler bile hiç bir şekilde anlamadılar düşünün..(ilk 3 gün ark.ımda kaldım) eminim şekil olarak çok iyi olcak.naci bey işini biliyo ona güvenin ve karışmayın derim.ben öyle yaptım ve henüz pişmanlık duymadım opuyorumnanaktan

Canım rica ederim herzaman destek olmak isterim,aynı tecrübeyi yaşayıpta mutlu olunca bende aynen mutlu oluyorum..gerçektende isteyipte korkan arkadaşlar asla korkunuza yenilmeyin şimdiden geniş bi sütyen ve bikini koleksiyonum oldu bile kaydirigubbakcemile3 herşey göğüsmüş ya ne giysem daha da bi yakışıyo,eski halimi unuttum bile yeniden doğmuş gibiyim naci beyin ellerine sağlık 370 bencede çok iyi bi karar,benimde kimse anlamamıştı söylemediklerim hala bişeyin farkında deiller kaydirigubbakcemile3 okadar doğal ki opuyorumnanaktan hiçbizaman pişmanlık duycanı sanmıyorum öptüm canımm a.s.

carolicim,umarım en kısa zamanda normal yaşantına dönebilirsin,derler ya her insan vücudu birbirinden farklıdır ,o yüzden hastalık yok hasta vardır diye.demek ki senin diğerlerine göre daha hassas bir yapın var.ama mümkünse kendine odaklanacak başka birşeyler bulmaya çalış ki ağrıdan uzaklaşabilesin. Ben şu an hayatımın en yoğun dönemindeyim ve böyle bir dönemde tarihi aldım, o kadar korkak bir insanım ki anlatamam. sabah işe gitmeden önce ameliyat aklıma geliyo,önce kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyor,sonra işin yoğunluğunda gün geçiyor ve tekrar akşam aklıma geliyor. ben de kendime böyle bir strateji belirledim ne yapayım.umarım herkes istediği bir sonucu elde eder ve sen de en kısa sürede ağrılarından kurtulursun.kendine çok iyi bak ve bizi habersiz bırakma olur mu,iyi haberlerini dört gözle bekliyoruz yerimseniben

Ağrılar beni çok yordu ama geçicek inşallah diye ümit ediyorum.Bende ameliyattan önceki dönemde hiç heyecan korku yoktu rahattım tabiki naci beye çok güvendiğim için rahattım.Bence sende bu kadar sıkma kendini doktor seçimin çok iyi,inşallah herşey yolunda gidecek kısa sürede atlatacaksın forumlarda henüz benim gibi olana rastlamadım zaten :teselli:

Ağrılar beni çok yordu ama geçicek inşallah diye ümit ediyorum.Bende ameliyattan önceki dönemde hiç heyecan korku yoktu rahattım tabiki naci beye çok güvendiğim için rahattım.Bence sende bu kadar sıkma kendini doktor seçimin çok iyi,inşallah herşey yolunda gidecek kısa sürede atlatacaksın forumlarda henüz benim gibi olana rastlamadım zaten :teselli:

Bende bu kadar ağrısı olanı hiç duymamıştım senın adina üzüldüm
Hasta piskolojısınden çıkmaya,düşünmemeye çalış umarım kısa sürede atlatırsın
tekrar geçmiş olsun

Arkadaşlar ben solarıuma girmek ıstıyorum sutyenle gireceğim ve ameliyat ızını bantla kapatıp gireceğim Naci beye sordum bu şekilde önerdi ameliyat olalı 1 ayı geçti bu konuda fikri ve tecrubesi olan var mı?

Arkadaşlar ben solarıuma girmek ıstıyorum sutyenle gireceğim ve ameliyat ızını bantla kapatıp gireceğim Naci beye sordum bu şekilde önerdi ameliyat olalı 1 ayı geçti bu konuda fikri ve tecrubesi olan var mı?

naci bey izin verdiyse gönül rahatlııyla gir bence cnm çünkü çok garantici bir doktor.özellikle iz konularında elinden geleni yapıyor izimiz kalmasın diye yerimseniben

Bende bu kadar ağrısı olanı hiç duymamıştım senın adina üzüldüm
Hasta piskolojısınden çıkmaya,düşünmemeye çalış umarım kısa sürede atlatırsın
tekrar geçmiş olsun

tes.ederim.Bende duymamıştım, hiç bu kadar ağrı çekiceğimi düşünmedim bile ne kadar hassasmışım. mafoldumben

Bencede naci bey uygun gördüyse rahatlıkla yaptırabilirsin canım,gidicen solaryum merkezinde bilgilendirirler mutlaka diye düşünüom kaydirigubbakcemile2

Bencede naci bey uygun gördüyse rahatlıkla yaptırabilirsin canım,gidicen solaryum merkezinde bilgilendirirler mutlaka diye düşünüom kaydirigubbakcemile2

Evet bende öyle düşünüyorum önümüzdeki hafta itibari ile yaramı bantlayıp sütyenle girmeye başlayacağım hafif renk değiştirsem şuan için kafihihoyyyt
Aslında yaranın iyileşmesi açısından bır zararı olur dıye düşünüyordum ama Eee yaz geldi bir yerede gidemiyoruz daha fazla dayanamayacağım sanırımalkisalkisalkis

Evet bende öyle düşünüyorum önümüzdeki hafta itibari ile yaramı bantlayıp sütyenle girmeye başlayacağım hafif renk değiştirsem şuan için kafihihoyyyt
Aslında yaranın iyileşmesi açısından bır zararı olur dıye düşünüyordum ama Eee yaz geldi bir yerede gidemiyoruz daha fazla dayanamayacağım sanırımalkisalkisalkis

bişey olmaz yaiçin rahat olsun naci bey onaylamış sonuçta,yanık ten daha hoş olur hem şimdiden güle güle kullan kaydirigubbakcemile5

yaa arkadaşalr biraz önce başka bir sayfada bu protezlerin hiçbizamn normal yumuşaklığa ulaşmadıkları yorumunu okudum.endişelendim biraz.çoook önceden ameliyat olmuş arkadaşalr bu konuda bi bilgi verebilirler mi???:sm_confused:

yaa arkadaşalr biraz önce başka bir sayfada bu protezlerin hiçbizamn normal yumuşaklığa ulaşmadıkları yorumunu okudum.endişelendim biraz.çoook önceden ameliyat olmuş arkadaşalr bu konuda bi bilgi verebilirler mi???:sm_confused:

Okuma öle herşeyi canım ya,estetiksiz bi meme gibi olmıca malum sarkmıcak hep diri durucak bu güzel deilmi? ben yumuşaklıgından çok memnunum aşırı bi sertlik yok,her sütyen kalıbına uyum sağlıyo yani taş gibi olsa hiçbi kalıba uyum sağlamaz diye düşünüyorum,benim üstünden 2 ay geçti hiç yapay durmuyo yumuşalıgı olsun diri duruşu olsun,belkide cilt yapısına görede değişkenlik gösteriyo olabilir ben kendi açımdan memnunum herkesinde memnun kalmasını dilerim şakkıdı

Okuma öle herşeyi canım ya,estetiksiz bi meme gibi olmıca malum sarkmıcak hep diri durucak bu güzel deilmi? ben yumuşaklıgından çok memnunum aşırı bi sertlik yok,her sütyen kalıbına uyum sağlıyo yani taş gibi olsa hiçbi kalıba uyum sağlamaz diye düşünüyorum,benim üstünden 2 ay geçti hiç yapay durmuyo yumuşalıgı olsun diri duruşu olsun,belkide cilt yapısına görede değişkenlik gösteriyo olabilir ben kendi açımdan memnunum herkesinde memnun kalmasını dilerim şakkıdı

ewt doğru sölüosun cnm.yani doğal göğüs die sarkmış,içi boşalmış göğüs gibi olmasını tercih etmeyiz tabi.şmdi biz ideal göğüslere kavuşmuş moluyoruz.tabi sağımızda solumuzda gördüğümüz göğüslerden daha diri olmalı kaydirigubbakcemile3
bu arada benim 370 cc ler aşağıya doğru indikçe küçük gibi gelmeye başladı bana.kaydirigubbakcemile3 ben zaten öyle çok büyük istemiyodum ama ameliyattan önce naci bey 'sana çok yakışır fiziğin düzgün büyk takalım,şöle bikini giyince biraz baksın mı insanlar' gibi ikna edici sözler kullandıktan sonra ve ameliayattan sonra da 370lerin kutusunu görünce psikolojk olarak hazırlamıştım kendiimi büyüğe.biz kadınblar ne isteidğimizi bilmiyoruz bence :lepi:

kızlar bugün itibariyle ameliyatıma 13 gün kaldı,ayyyy heyacandan öleceğim.kızlar beni yalnız bırakmayın,çömeziniz olarak buradayım.ameliyat sonrası sorularımla yoracağım hepinizi. bu aralar işimde de öyle yoğunum ki başımı kaşıyacak vaktim yok resmen.iyi de oldu aslında,çünkü düşünmeye fazla fırsatım kalmıyor. Ben bizimkilerle dalga geçiyorum,beni ameliyathaneye gitmeden bayıltsınlar diye,zaten sedyeyle giderken,doktorların bayıltmasına gerek kalmadan ben kendimden geçerim :sinifsinif: ayyy bir de cesaret iğnesi muhabbeti var.ben onu da istemem,o iğne beni cesartelendirmekten daha çok daha fazla korkutur bence. Kızlar inanın ben ameliyat olursam herkes olur. kendinize iyi bakın öptüm hepinizi zemuszemus

kızlar bugün itibariyle ameliyatıma 13 gün kaldı,ayyyy heyacandan öleceğim.kızlar beni yalnız bırakmayın,çömeziniz olarak buradayım.ameliyat sonrası sorularımla yoracağım hepinizi. bu aralar işimde de öyle yoğunum ki başımı kaşıyacak vaktim yok resmen.iyi de oldu aslında,çünkü düşünmeye fazla fırsatım kalmıyor. Ben bizimkilerle dalga geçiyorum,beni ameliyathaneye gitmeden bayıltsınlar diye,zaten sedyeyle giderken,doktorların bayıltmasına gerek kalmadan ben kendimden geçerim :sinifsinif: ayyy bir de cesaret iğnesi muhabbeti var.ben onu da istemem,o iğne beni cesartelendirmekten daha çok daha fazla korkutur bence. Kızlar inanın ben ameliyat olursam herkes olur. kendinize iyi bakın öptüm hepinizi zemuszemus

aaaa nevarmış cnm ameliyatta.hiç korkma cnm,bak ben tek başıma girdim çıktım.naci bey dk dk yaınnda olcak merak etme.ameliyattan önce seni çizerken sana moral vercek,gözünü açtığında başında olcak,sonra kontrole gelcek..acı olmıcak hiç.gözünü kapatıp açtığını bileceksin.yalnız anlattığım gibi ben acıya hazırlıklıydım da bu daha farklı bi his.nesef alamama haline hazır ol değişik bi duygu yaşıcaksın çıkıncakaydirigubbakcemile3 . sonra geçcek ama,sadece 3 gün dayancaksın buna.hiç iyileşmicek gibi hissederken bi bakcaksın 3.gün çok iyisin :asigim: biz yanındayız.bana da ruby cim çok destek oldu o günlerde.hatta 2.gün mesaj atmıştım kendisine;'allahım bu nasıl bi duygu böyle nezamn geçicek çok mutsuzum' diye.o da bana 'hergün daha iyi olcaksın' demişti.öyle oldu gerçekten.4.gün muayeneme gidip otobüsle döndüm eve,sen düşün artık...
bu arada tabi göğüs ameliyatı olcağını varsaydım ama bilmiyorum ne ameliyatı olcağını.burunsa zaten çok daha kolay.ben ikisini birlikte olmuştum da...

Son düzenleme:
ewt doğru sölüosun cnm.yani doğal göğüs die sarkmış,içi boşalmış göğüs gibi olmasını tercih etmeyiz tabi.şmdi biz ideal göğüslere kavuşmuş moluyoruz.tabi sağımızda solumuzda gördüğümüz göğüslerden daha diri olmalı kaydirigubbakcemile3
bu arada benim 370 cc ler aşağıya doğru indikçe küçük gibi gelmeye başladı bana.kaydirigubbakcemile3 ben zaten öyle çok büyük istemiyodum ama ameliyattan önce naci bey 'sana çok yakışır fiziğin düzgün büyk takalım,şöle bikini giyince biraz baksın mı insanlar' gibi ikna edici sözler kullandıktan sonra ve ameliayattan sonra da 370lerin kutusunu görünce psikolojk olarak hazırlamıştım kendiimi büyüğe.biz kadınblar ne isteidğimizi bilmiyoruz bence :lepi:

Evet yani ideal göğüslere kavuştuk daha ne istiyos kaydirigubbakcemile3 ama var ya banada küçük gelmeye başladı ameliyattan ilk çıktıgımda naci bey kutuyu gösterdiğinde 370 vayy bee demiştim ama şimdi acaba dahamı büyük olsaydı diyorum kaydirigubbakcemile3 gerçi yakınlarım daha ne büyüğü saçmalama diyo,naci beyde zamanla gözün alışcak küçükmüş gibi gelebilir demişti genelde böyle hissedilirmiş sanırım ondan bu durum kaydirigubbakcemile3 insan güzel oldugunu gördükçe böyle bi doyumsuzluğa kapılıyo sanırım canım :dance:

Canım ne güzel işte az kalmış,dünyanın en güzel bayanı olmana sayılı günler kaldı kaydirigubbakcemile3 gerçekten korkma naci bey hep yanında oluyo,o bahsettiğin cesaret iğnesindende mutlaka yaptır harika bişe o ben yüzümde kocaman bi gülümsemeyle gittim geldim insan aptal gibi oluyo çok komik korku falan kalmıyo hiç hem zaten sana kesin yaparlar gerginliğini gördüklerinde kaydirigubbakcemile3 cidden sakin olmaya çalış işkenceye çevirme kendine sonuçta keyfine yapılan bi ameliyat,herşey çok güzel olcak ve gün geçtikçe kendini dahada çok seviceksin böyle bişeye cesaret ettiğin için kahraman gibi hissetcen kendini kaydirigubbakcemile3

Back