Desteğin için teş.ederim.Görünürde hiç bir problemde yok gayet güzel gözüküyorlar bende anlamadım neden bu kadar acı çektim.Doğru ikisindede ağrılarım oldu ama sol taraf özellikle çok fazla ağrıdı.Fazla yürüyünce ve birşey taşıyınca falan rahatsız ediyor.Dün dışarda işlerim vardı biraz araba kullandım ve çok az poşet taşıdım diye bu seferde sağ taraf koltuk altından göğsümün yan tarafını kötü ağrıttı sanki kaslarımı çekiyorlar yanmada var tabi.Geçicek inşallah . Cumartesi günü kontrole gidicem bakalım.Bende bu ağrı eşiği denen şey hiç yokmuş herhalde.masajlarıda düzenli yapmaya çalışıyorum bana naci bey sabah akşam her hareketi 20 kere yapmamı söylemişti.Senin kontrolün nasıl geçti ağrıların ne durumda. a.s.
Canım umarım ağrıların kontrol altına alınabilir,benim aklıma geleni paylaşmak istedim gerçi seni korkutmak gibide olmasın ama tedbirli olmak lazım ben biraz pinpirikliymdir de sanada fikir olsun istedim..Eğer istiyosan bi meme ultrasonu çektir içerde ne olup bittiği daha net meydana çıkar böylece..sadece bi fikir yada benim başıma gelseydi ben böyle yapardım ama yinede kendin hakkında en iyi kararı yine sen verirsin sağlıklı günler dilerim canım a.s.